Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 1/2002

Zobrazuji informace o produkci 1 / 2002


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance469 A Lilian Darcyová (Darcy, Lilian)Kdo vychová malou Jane?Hned při prvním setkání Connor Callahan pocítil nutkání Allii Toddovou ochraňovat. Její vnitřní síla a něha ho okouzlí. Proč se však její srdce mění v kus ledu, kdykoliv se Allie ocitne v blízkosti své malé neteře Jane? Connor tuší, že Allie před ním něco skrývá... a hodlá její minulost odhalit. Přestože jeho city k ní jsou stále horoucnější, vzhledem k předchozímu zklamání v lásce se jim brání. Dokáže však odolat malé Jane, když zjistí, že není Alliinou neteří, ale dcerou?
Romance470 B Karen Rose Smithová (Smith, Karen Rose)Zakázané představyDina Corcoranová, která zůstala sama se synem, se beznadějně zamilovala do přitažlivého, pro ni však nedostupného Maca Nightwalkera. Protože se mu stará o domácnost, je pro ni stále těžší a těžší odolat svým představám o jejich společné budoucnosti. Zvlášť když objeví Macovu čestnou a milou povahu, kterou pečlivě schovává pod chladnou maskou přísného a neústupného šéfa. Dině nezbývá nic jiného, než své city pečlivě skrývat, protože Mac se pevně rozhodl, že po předchozím trpkém milostném zklamání už nikdy žádné ženě své srdce neotevře!
Romance471 C Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Táta k pohledáníZane Broderick nevěří svým očím, když najde ve sněhové vánici na kolejích malé miminko. Neváhá ani chvilku a uhání s ním do nemocnice, aby ho zachránil. Tam ho položí rovnou do náruče přitažlivé a velmi příjemné zdravotní sestřičky Meg... Ta sama ze zdravotních důvodů mít děti nemůže, a tak není divu, že se rozhodne malého chlapce adoptovat. Nároky na něj si však dělá i jeho zachránce Zane. Zdá se, že řešení je nasnadě: Zane nabídne Meg manželství, aby mohli pro Johnnyho vytvořit šťastnou rodinu. Může se ale Meg provdat za zcela neznámého muže?
Romance472 D Jessica Steeleová (Steele, Jessica)Svéhlavá snoubenkaYancie Dawkinsová je ve svém novém zaměstnání šťastná, ale jde z jednoho maléru do druhého. Přesto, nebo právě proto upoutá pozornost Thomsona Wakefielda, který si však za žádnou cenu nechce přiznat, že ho Yancie přitahuje. I ona se brání ze všech sil, aby se do svého nadřízeného nezamilovala, protože nechce opakovat stejné chyby jako její matka. Zdá se, že pro Thomsona a Yancii společná budoucnost neexistuje... Až teprve dopravní nehoda, při níž je Thomson zraněn, odhalí jejich pravé city!
Romance Duo473 T ADay Leclaireová (Leclaire, Day)Neznámý ochránceSami Fontainová se rozhodne, že si pořídí dítě, ale nechce žádného manžela, protože v dětství trpěla rozvodem rodičů. Kde však toho správného otce hledat? Řešení je naprosto jednoduché: Sami si podá inzerát v novinách... Mezi nápadníky se objeví přitažlivý Noah Hawk, který se Sami snaží její rozhodnutí vymluvit. Podaří se mu Sami přesvědčit, že rodina je mnohem víc než pouhé dítě?
Romance Duo473 T BEmma Richmondová (Richmond, Emma)Přísně tajné soukromíLidé v okolí Adama Turmainea jsou trochu vyvedeni z míry: je žena, kterou si do svého domu přivedl, jeho manželkou, milenkou nebo chůvou? Claris se totiž jako Adamova sekretářka stará i o jeho malého synovce. Adam však svůj vztah k ní velmi přísně tají... A stejně tak tají Claris, že svého šéfa už dlouho miluje!
Černá růže5 Q Jayne Ann Krentzová (Krentz, Jayne Ann)Rozmary osuduHannah Jessettová, třicetiletá psycholožka, se pokouší zachránit svého bratra, jehož se pokouší přivést na mizinu úspěšný podnikatel Gideon Cage. Podaří se jí Gideona přemluvit, aby si o bratrovu firmu zahráli v kartách. Hannah sice díky označeným kartám vyhrává, ale zanedlouho se ukáže, že Gideon je daleko nebezpečnější, než si ona i její bratr dokázali představit. Je to člověk, kterého žene pomsta, ale setkání s Hannah na něj hluboce zapůsobí a zanedlouho ji sám vyhledá...
Fantazie46 FR AKimberly Rayeová (Raye, Kimberly)Deset let touhyTěch deset let se zdálo věčností! Od chvíle, kdy Tack po hádce s otcem bez rozloučení odešel, ho Annie neviděla. Tedy na vlastní oči - v televizi se jako úspěšný motokrosový závodník objevoval často. Annie hodlala brzy opustit město, stát se slavnou novinářkou a na svou velkou a jedinou lásku zcela zapomenout. Její plány se však zbortily jako domeček z karet, když se po tolika letech najednou vrátil - a s ním se Annii vrátily všechny vzpomínky...
Fantazie46 FR BHeather MacAllisterová (MacAllister, Heather)SpiklenciBrooke má smůlu - její mladší sestra Courtney se rozhodla najít jí přítele za každou cenu. Podobnou smůlu má i Chase, jehož mladší bratr Jeff na Courtneyin inzerát odpověděl. Takže díky nezvedeným sourozencům se Brooke a Chase prostě dohromady dát museli - a nikdo se jich neptal, zda se jim to líbí, nebo ne!
Perla6 PR Nora Robertsová (Roberts, Nora)Srdce v bouřiNick Davidov si nikdy ani nepomyslel, že by se mohl zamilovat, dokud se v jeho baletním souboru neobjevila přitažlivá, i když trochu záhadná Ruth. Ta Nicka velmi obdivuje a tajně ho miluje. Pro oba je ale balet tím nejdůležitějším v životě. Při společném tanci to však mezi nimi téměř viditelně jiskří a své city již déle nedokáží skrývat. Nick je ale přesvědčen, že láska balet ubíjí a chce po Ruth, aby při tanci ze sebe vydala všechno. Ruth si velmi brzy uvědomí, že balet pro ni znamená hodně, ale láska k Nickovi je mnohem mocnější!
Sexy!1 SE Vicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Špatná pověstKeely je zralá, nezávislá a hlavně krásná žena z velkého světa, Noe je přímočarý kovboj z maloměsta. Je toho mnoho, co by si mohli po letech, kdy se neviděli, říci... Mnohem více než rozhovory je ale láká něco jiného, něco, pro co potřebují temná a odlehlá místa, kam nikdo nevidí, skrytá zákoutí, kde by je nikdo nerušil... Nezkrotná vášeň, o níž ani nevěděli, že dokážou prožít, dostala konečně možnost se projevit v síle téměř zničující. Odolat není možné! A ani Keely, ani Noe ostatně odolávat nechtějí!
Sexy!2 SX Stephanie Bondová (Bond, Stephanie)Magická dvojniceSvědomitá a spořádaná učitelka Meg rozhodně nemůže považovat svůj sexuální život za příliš uspokojivý. Její nápadník Trey je sice pohledný, zámožný a oddaný... to ale rozhodně není všechno, co by Meg od muže svých snů očekávala. To Jarett, osobní strážce televizní hvězdičky Taylor, je něco úplně jiného. A jak se Meg brzy přesvědčí, Jarett sexy nejenom vypadá! A tak se pro Meg stává nevinný výlet za sestrou do Chicaga doslova gejzírem vášně...
Sága21 CH Nora Robertsová (Roberts, Nora)Manžel na druhý pokusPoněkud zhýčkaná "skleníková květinka" Sydney vyrůstala v lepší společnosti plné přetvářky a když se náhodně seznámí s temperamentním truhlářem, tesařem a řezbářem Michailem Stanislaskim, je to pro ni šok! Stejně jako jemu je i jí jasné, že z tohoto setkání dvou tak rozdílných osobností mohou vzejít jen dvě věci - nenávist až za hrob, nebo láska jako trám. Která varianta nakonec zvítězí, není dlouho jisté, protože Sydney má na duši šrámy z nevydařeného manželství - a Michail je na její vkus až příliš otevřený a bezprostřední!
Sága22 V Nora Robertsová (Roberts, Nora)Jak přesvědčit detektivaPolicejní detektiv Alex Stanislaski rozhodně nemá pocit, že by vyhrál v loterii, když je nucen se postarat o poněkud zvláštní spisovatelku Bess McNeeovou. Ta si totiž vezme do hlavy, že prozkoumá život žen lehkých mravů v New Yorku téměř na vlastní kůži. A nevybere si k tomu právě tu nejvhodnější chvíli - ve městě totiž zrovna řádí nebezpečný šílenec, který těmto ženám usiluje o život velmi nevybíravým způsobem!
Historická romance51 W Paula Marshallová (Marshall, Paula)Nevhodné námluvyGis Havilland, syn Kate, za svobodna Schuylerové, má pověst svůdníka a zbabělce, který se vyhnul službě ve válce útěkem do Ameriky. A právě s ním se setkává mladá a nezkušená Thea, kterou nutí její matka do svatby s mužem, jímž Thea pohrdá, jemuž však nechybí šlechtický titul.
Gis se zpočátku nepříliš pohlednou a fádní Theou dobře baví, ale když pozná blíž její upřímnou povahu, uvědomí si, jak ho její přítomnost obohacuje, a nabídne Thee přátelství. Netuší ovšem, jak brzy bude nešťastná Thea potřebovat jeho skutečnou pomoc...
Historická romance52 Z Deborah Simmonsová (Simmons, Deborah)Zkrocení vlkaMarion Warennová utíká před svým strýcem, který jí usiluje o život. Je i se svým doprovodem přepadena a před jistou smrtí ji zachrání bratři de Burghové. Ze své minulosti si na nic nevzpomíná, ale po čase se prokáže její totožnost a Marion se musí vrátit k zlému strýci. Na cestě ji doprovází nejstarší syn - Dunstan de Burgh.
Jak je možné, že tento udatný rytíř, jemuž se přezdívá Vlk, ji nejen nedokáže ohlídat, ale před jejím upřímným srdcem a mrštným jazykem musí nakonec kapitulovat?
Desire469 K Kristi Goldová (Gold, Kristi)Šejk a kráskaKrásné a nevinné Jamie Morrisové hrozí velké nebezpečí. Šejk Ben Rassad slíbil, že ji ochrání. Čím dále však pobývá v její přítomnosti, tím víc si je jistý, že pro její nevinnost je největším nebezpečím on sám. A Jamie mu jeho situaci nijak neusnadňuje, právě naopak. Přečte si moudrou knihu - Arabský průvodce sexem - a vyzbrojena teoretickými znalostmi se rozhodne šejka svést... Nedbá dokonce nebezpečí, že společně s nevinností může přijít i o své srdce.
Desire470 L Kathryn Jensenová (Jensen, Kathryn)Tropické opojeníAbby není žádná velká citlivka, ale čeho je moc, toho je příliš - i příkazů jejího velmi panovačného šéfa. Ke svému zděšení po čase ještě zjistí, že napětí mezi nimi roste, a to nejen z přemíry pracovních úkolů! Když se pak ocitnou pracovně na rajském tropickém ostrově, Abby podlehne exotické atmosféře a pevně se rozhodne - Matt je ten pravý, který ji zasvětí do tajů lásky...
Desire471 M Katherine Garbera (Garbera, Katherine)Srdce v temnotáchDukovo srdce je chladné a pusté. Zakázal si mít někoho rád, protože je přesvědčen, že všichni, ke kterým kdy měl vztah ho opustili - jeho rodiče se zabili, když mu byli dva roky, jeho ženu zastřelili. Jako šéf bezpečnosti zasvětil svůj život ochraně druhých, ale sám sebe ochránit nedokázal. Nedokázal ochránit své srdce před neodolatelně svůdnou Cami Jonesovou, která do jeho života vnesla vše, po čem si zakázal toužit. Přesto od ní utíká...
Desire472 N Meagan McKinneyová (McKinney, Meagan)Sestřička BeckyZdravotní sestra Becky zažila už jedno velké milostné zklamání, a jen velmi pomalu se zbavuje strachu z toho, aby se do podobné situace nedostala znovu. To je také důvod, proč se chová velice zdrženlivě k chirurgovi Johnovi, který se jí dvoří. Becky si nedokáže představit, že její nový vztah by mohl skončit něčím jiným než bolestným rozchodem...
Podaří se Becky překročit vlastní stín a začít Johnovi důvěřovat - a dát tak jejich počínající lásce šanci?
Desire Duo473 O ACait Londonová (London, Cait)Žena snůSnad za to mohla Gabrielova indiánská krev, která mu radila, aby usiloval o ženu svých snů, aby jí byl stále nablízku a nespouštěl ji z očí? Gabriel Mirandu miloval už od dětství, a když ona opustila rodné městečko kvůli kariéře, ztratil smysl života. Proto když se teď vrátila, rozhodl se, že ji už nikdy nenechá odejít!
Desire Duo473 O BShawna Delacorteová (Delacorte, Shawna)Zkrocený playboyJessicu a Dylana přivedla do opuštěného horského srubu stejná touha najít samotu, klid a ztracenou životní rovnováhu. Ani jeden z nich netoužil po společnosti toho druhého. Byla to náhoda, nebo osudové znamení, že jejich neplánovaným setkáním se spustila lavina událostí, které jim nepřinesla ani trochu klidu, ale něco mnohem cennějšího?
To nejsladší25 F Robin Nicholasová (Nicholas, Robin)Závoj citůMariah se chystá napsat co nejlepší a nejpůsobivější článek o obětech tornáda. Pomoci jí může podivínský fotograf Stormy Taylor, jehož manželka kdysi při jednom tornádu zahynula. Háček je ale v tom, že mluvit o této události je to poslední, co se Stormymu chce... I když si Mariah okamžitě získá srdce jeho dcery Sunny, přesvědčit Stormyho jí dá mnohem více práce!
To nejsladší26 J Renee Roszelová (Roszel, Renee)Svatba po ŘeckuKrásný a bohatý podnikatel Niko a architektka Kalli si byli rozhodnutím svých dědečků, řeckých přistěhovalců, předurčeni již v dětství. Den před svatbou ovšem Kalliin dědeček zemřel, takže starou smlouvu už Kalli nemusela dodržet. Pro Nika, který již měl sezvány svatební hosty, to znamenalo urážku a rozhodl se pomstít. Jeho pomsta ale dopadla zcela jinak, než původně zamýšlel!
Special37 G AKristine Rolofsonová (Rolofson, Kristine)Stvořeni jeden pro druhéhoValentinky 2002 1Gina dostala ke Dni svatého Valentýna od své nejlepší kamarádky opravdu romantický dárek - zaplatila jí víkendový pobyt v nádherném luxusním motelu. Na místě ji ale čekalo další překvapení - Kurt, její první a jediná láska, a vzkaz od kamarádky: "Jste jeden pro druhého stvořeni." Odpustí mu Gina, že ji před šesti lety beze slova vysvětlení opustil?
Special37 G BHeather MacAllisterová (MacAllister, Heather)Za zavřenými dveřmiValentinky 2002 1Půvabná knihovnice Delia by pro svou knihovnu udělala všechno. Dokonce se snaží získat idola amerických žen Justina Archera, jen aby zvýšila návštěvnost knihovny. Kupodivu ho získá, a to nejenom pro svoji knihovnu...
Special37 G CJacqueline Diamondová (Diamond, Jacqueline)Podvedená nevěstaValentinky 2002 1V den své svatby odhalí Rebecca zradu svého nastávajícího. Ještě že se může opřít o svého nejlepšího přítele Ricka Travise. Zdá se však, že oba začnou toužit po něčem víc než je přátelství.
Special Desire38 H AElise Titleová (Title, Elise)Konečná stanice - manželstvíValentinky 2002 2Maria nastupuje do autobusu v New Yorku s jasným cílem - v Los Angeles se vdá za svého snoubence. Její cestu ale provází jedna katastrofa za druhou. A za všechno může její spolucestující Sean. Tak proč se jí na konci cesty zdá Sean bližší než její snoubenec?
Special Desire38 H BBarbara Brettonová (Bretton, Barbara)Chaos versus pořádekValentinky 2002 2Manažer známé spisovatelky Cat Zaslowové dospěje k závěru, že Cat nutně potřebuje pomoc špičkového odborníka na organizaci práce McKendricka. Nejdříve se zdá, že jejich spolupráce skončí fiaskem, pak však do hry vstoupí láska...
Special Desire38 H CLinda Howardová (Howard, Linda)Rozumná volbaValentinky 2002 2Madelyn a Reese se seznámili a vzali na inzerát a zpočátku to vypadalo, že se jedná jen o rozumnou volbu. Především Reese byl pevně přesvědčený, že ona "láska" není ani nutná, ani žádoucí. Až později poznali, že promluvila i jejich srdce...
Polibky130 E Julianna Morrisová (Morris, Julianna)Čas na ženěníVe chvíli, kdy vystoupí z letadla a padne do náruče Donovanu Mastersovi, si Jana Richardsová uvědomí, že přesně to je pro ni ten pravý manžel. Vzápětí se však dozvídá, že Donovan není mužem, za kterým přiletěla, aby se za něj provdala. Je to jeho bratr, který je pilotem stejně jako Janin zemřelý manžel. Ona ale touží po muži, který by měl méně nebezpečné zaměstnání. Potřebuje konečně klidné manželství a hodného tátu pro své dvě děti...
Polibky131 X Suzanne Careyová (Carey, Suzanne)Sňatek z pomstySeiji Amundsen vyrůstal v Japonsku v přesvědčení, že největším nepřítelem jeho rodiny jsou američtí příbuzní. Přestože se stal jedním z nejúspěšnějších světových obchodníků, nepřestal toužit po pomstě...
Svést půvabnou modelku Noru Braetovou mu připadá jako dobrý nápad. Bezcitně ji svede, a pak ji chladnokrevně opustí. Nepočítá ale s tím, že by se z dravce mohl lehce stát kořistí v zoufalém boji s láskou, kterou si zakázal.
Polibky132 Y Margaret Wayová (Way, Margaret)Náhrdelník pro nevěstuKdyž Rebecca Huntová souhlasí, že napíše životopis jedné členky majetné rodiny Kinrossů, dostává se do světa bohatého nejen na peníze, ale i na historii a krásu krajiny střední Austrálie. Hned při prvním setkání se dostává do střetu s budoucím majitelem usedlosti Kimbara, Brodem. Ten ji považuje za zlatokopku, která jde tvrdě po penězích jeho otce. Nemůže se však víc mýlit - Rebecca netouží po penězích ani po Brodově otci, jediným jejím přáním je čistá láska...
Lékařská romance25 R Maggie Kingsleyová (Kingsley, Maggie)Pouhé přátelstvíDoktor Michael Harcus neskrývá fakt, že jeho postoj k alternativní medicíně, kterou se Bethany zabývá, je negativní. Není tedy divu, že si hned od prvního setkání nepadnou zrovna do oka. Přesto však Michael nemůže popřít, že ho Bethany přitahuje, a jen díky pacientům nacházejí společnou řeč. Bethany má za sebou nepodařené manželství a stará se o dvě malé děti, a tak se zdá, že její srdce zůstane již navždy chladné. Ani Michael nechce riskovat její odmítnutí a své city si tedy nechává pro sebe! Mohou z nich být přátelé, ale nikdy manželé...
Lékařská romance26 S Josie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Doktorova svatbaDamon a Katherine jsou už dlouhou dobu přátelé a ve společné práci jim všechno klape tak jak má. Kdo jiný by tedy měl Kate pomoci vyřešit situaci, do které se dostala díky závěti svého dědečka? Na valentýnském večírku Kate neváhá a požádá Damona, zda by si ji nevzal, aby jí pomohl zachránit rodný dům. K jejímu překvapení Damon bez jakýchkoli dalších otázek souhlasí.Koná se tedy velkolepá svatba a Kate s Damonem se snaží chovat jako skuteční, zamilovaní novomanželé. Když je hrozba ztráty domu zažehnána, oba si najednou uvědomí, že jejich vzájemné city jsou mnohem silnější, než by si kdy pomysleli!
Zlatá kolekce6 ZK AJanice Kaiserová (Kaiser, Janice)Únos PrinceznyZlatá kolekce 2002 1Julie Powellová je odhodlána pohnout nebem i zemí, aby zachránila svou dceru Zaru, kterou unesli do jednoho z arabských království. Udělá pro to cokoliv, bude třeba i předstírat manželství s detektivem Colem Bonnerem. Jenže Cole je pravý muž - a to manželství také začíná být až příliš opravdové...
Zlatá kolekce6 ZK BBarbara Delinsky (Delinsky, Barbara)Bronzová záhadaZlatá kolekce 2002 1Spisovatelé běžně píší o svých zážitcích. Co když se ale naopak dodatečně začnou dít věci, které popsali? Saša Blakeová, autorka šesti bestsellerů, několikrát jen o vlásek unikla smrti. Je to náhoda, nebo se ji někdo pokouší zabít? A pokud ano, dokáže ji mužný Doug ochránit?
NR - Kolekce39 I Nora Robertsová (Roberts, Nora)Neklidná hvězdaMaddy O'Hurleyová je zcela šťastná se svým životem úspěšné muzikálové tanečnice a po ničem jiném víc netouží. Ovšem jen do té doby, než náhodou potká Reeda Valentina. Od prvního okamžiku to mezi nimi jiskří a síle vzájemné přitažlivosti nelze odolat. Jenže Reed má jedno tajemství a bojí se pustit si Maddy příliš k tělu. Maddy má však odvahu snít - a snů má tolik, že vystačí pro ně oba...
První díl ze čtyř příběhů o sourozencích O'Hurleyových.
Intriky1 IN Cassie Milesová (Miles, Cassie)RukojmíBěhem jednoho jediného dne se Carrii Lambové změní celý život. Při přepadení banky se stane rukojmím Ryana Dallase, nebezpečného muže se svůdným úsměvem a výjimečnými schopnostmi. Carriino zajetí však nabývá zcela jiných rozměrů. Ryan poodhalí roušku skrytých vztahů mezi bankovní loupeží a nebezpečnými, dlouho hledanými násilníky. V ohrožení života se Ryan a Carrie vydávají po stopách šéfů podsvětí, oba jsou nuceni se skrývat, a přitom získávají vzájemnou důvěru a pomalu otevírají svá pečlivě uzamčená srdce lásce.
Intriky2 IT Amanda Stevensová (Stevens, Amanda)Netvor z Perlové řekyMladá vdova Shelby se po letech vrací do malého městečka v Arkansasu, aby po dobu babiččina pobytu v nemocnici vedla její obchod s perlami. Vrací se do míst, kde strávila dětství a kde také prožila velké trauma: jednou v noci spatřila, jak se z řeky vynořuje cosi, o čem se domnívala, že je to jakýsi netvor... Teď se zde setkává se svým dávným kamarádem Nathanem,který ji v dětství tajně miloval. I on má za sebou minulost, se kterou se musí vyrovnat... Záhadám však není konec ani dnes: z obchodu se najednou začnou ztrácet perly, při jejich výlovu z řeky je zavražděn Nathanův přítel a Shelby se někdo snaží všemožně zastrašit. Nathan a Shelby se pustí společnými silami do pátrání po pachateli, a přitom se nad nimi jako temný stín vznáší hrozivý přízrak Netvora z Perlové řeky...

Počet zobrazených záznamů: 40

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 4203
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace