Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/2010

Zobrazuji informace o produkci 12 / 2010


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance927 A Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Vánoce v ItáliiAlysa Dennisová přijíždí do Itálie, aby zjistila pravdu o svém tragicky zesnulém snoubenci. Při pátrání se setkává s italským podnikatelem Dragem di Lucem a vychází najevo, že její snoubenec ji opustil právě kvůli Dragově manželce. Alysu a Draga tedy pojí pouto partnerské zrady a navíc jsou jeden druhým přímo fascinováni. Podaří se Dragovi a jeho malé dcerce Tině Alysu přesvědčit, aby u nich strávila Vánoce a zůstala už navždy?
Romance Duo928 T AJackie Braunová (Braun, Jackie)Vánoční návrhDawson úspěšně vede rodinnou firmu, mezi lidmi je oblíbený, ale přesto není šťastný. Eve má za úkol nakoupit pro jeho nejbližší vánoční dárky, a tak chce jeho rodinu poznat. A není lepší příležitost než ples, který pořádá Dawsonova matka. Tam si Dawson uvědomí, že Eve by mohla být pro něj tou pravou partnerkou!
Romance Duo928 T BFiona Harperová (Harper, Fiona)Ukradený polibekLouise našla po letech odvahu se rozvést a odstěhovat se se synem na venkov. Počáteční nesnáze jim pomáhají překonávat jejich sousedé: Ben Oliver s dcerkou. Louise se stále častěji přistihuje při úvahách, zda pro ni Ben nezačíná být víc než jen přítel a že má větší chuť do života právě díky němu…
Hvězdy romance13 F Diana Palmerová (Palmer, Diana)Neopětovaná láska?Nicole odjíždí jako sekretářka se svým šéfem Geraldem Christopherem na ranč jeho bratra do Montany. Měsíční Geraldova zdravotní dovolená se však pro Nicole změní v peklo. Poprvé zažije skutečnou lásku i spalující touhu, avšak muž, do něhož se zamiluje, šéfův bratr Winthrop, po krutém životním zklamání všechny ženy bez rozdílu nenávidí. Nicole ho sice silně přitahuje, ale on je pevně rozhodnutý nikdy se neoženit. A Nicole rozhodně nechce lásku na jednu noc…
Záhady a romantika8 R Debra Webbová (Webb, Debra)Závod s časemInspektorka Lisa Smithová přijíždí do Chicaga do agentury Equalizers s nesnadným úkolem přesvědčit bývalého policistu Sama Johnsona ke spolupráci na případu, s nímž on už nechce mít nic společného, a navíc kvůli němu může zemřít. Lisa je však odhodlaná odhalit pravdu o starém zločinu, děj se co děj: jako jediná totiž věří v Samovu nevinu, i když se okolnosti spikly proti němu a on vypadá jako vrah.
Během jejich společného pátrání, které je zavede na periferii Los Angeles, odkrývají další tajné nitky spiknutí vedoucí na ta nejnečekanější místa. Lisa a Sam při tom pomalu objevují i jeden druhého - v situacích, kdy na sobě závisí svými životy.
Historická romance306 W Christine Merrillová (Merrill, Christine)Sázka pod jmelímElise Pennyngtonová se objeví mezi hosty svého manžela Harryho, od něhož před několika měsíci odešla k svému příteli Nicholasi Tremainovi. Harry svoji manželku stále miluje a pozval Nicholase s Elise pod záminkou sázky na své panství strávit Vánoce.
K Nicholasovu překvapení sváteční oslavy řídí Harryho nevlastní sestra Rosalind, s níž měl před několika lety milostnou aférku.
Je možné, že by vánoční atmosféra umožnila těmto čtyřem mladým lidem poznat, kdo je jejich skutečná životní láska?
Historická romance307 Z Diane Gastonová (Gaston, Diane)Úctyhodný darebákPověst Cypriana Sloanea není právě bez poskvrny. Společnost ho zná jako hazardního hráče, sukničkáře, zvěda a černou ovci rodiny. Teď už je ale jiný – finančně zabezpečený a rozhodnutý společnosti dokázat, že si zaslouží úctu.
Pak se ovšem uvolí pomoci Morganě Hartové, jejíž útlocit ji dovede až k velice riskantnímu podniku – totiž vést cosi jako školu pro kurtizány – a začne se obávat, že by je to mohlo oba zničit.
Aby zůstal džentlmenem, měl by Morganu obětovat. Nebo snad existuje nějaká cesta, jak je zachránit oba?
Sladký život203 P Susanne Jamesová (James, Susanne)Románek se spisovatelemZničit něčí sny je tak snadné… A Candidiny sny před lety surově zničil Maxim. Úchvatný, úžasný, fantastický Maxim. Aniž by se s ní kdy setkal, napsal zdrcující, necitlivou a neobjektivní kritiku na její první knihu, takže se Candida vzdala vysněné kariéry spisovatelky. Místo toho uspěla jako bytová návrhářka. Setkání s Maximem, kritikem a spisovatelem, je pro ni šok. Nenávidí ho, přitom je si vědoma přitažlivosti mezi jimi dvěma. Upadla do pasti, z níž se nedokáže osvobodit…
Sladký život204 Q Melanie Milburneová (Milburne, Melanie)Milionářova pomstaPřed deseti roky byla Gemma rozmazlenou bohatou holkou ze sydneyské smetánky. Ubližovala všem, promyšleně a krutě. Nejvíce však Andreasovi, italskému stážistovi v hotelu jejího otce. Mladíkovi, který ji tehdy zbožňoval. Boží mlýny melou pomalu… Teď je Gemma na dně, nešťastná, se zraněným tělem i duší. A jediný, kdo ji může zachránit, je právě Andreas. Už ne nenápadný italský poslíček, ale skvělý hotelový magnát. A Gemma musí přijmout jeho požadavky, i když si je skoro jistá, že jediným Andreasovým cílem je pomstít se jí!
Sladký život201 X Miranda Lee (Lee, Miranda)Magnát ze SydneyŽe pomsta chutná nejlépe za studena Russell, nekorunovaný král australského realitního trhu, dobře ví! A zkázu muže, který před šestnácti lety zapříčinil sebevraždu jeho otce, je rozhodnut završit sladkou tečkou. A co může být sladšího než svést dceru nepřítele? Russell toho ale mnoho neví! Třeba to, že Nicole není vlastní dcerou muže, jehož nenávidí, že se se svým nevlastním otcem rozešla a odsuzuje jeho praktiky, že není jenom povrchní hvězdičkou z klubů, kde se scházejí celebrity… A že mnohem více než o pomstu mu brzy začne jít o něco úplně jiného!
Sladký život202 Y Abby Greenová (Green, Abby)U jezera ComoTo, že Alicia, zdravotní sestra, která se právě vrátila z mise v Africe, obvinila uhrančivého italského miliardáře Dantea z něčeho, co nespáchal, se vyjasnilo velmi brzy. Na to, že Alicia není podvodnice postrádající jakoukoliv morálku, ale Dante přijít nemohl a nemohl. A to i přesto, že měl neustále možnost se přesvědčovat o tom, jak je Alicia citlivá, něžná, starostlivá a obětavá. Jak jí nezáleží na jeho bohatství, jak se nenechá oslnit pozlátkem jeho italských, londýnských či jihoafrických rezidencí… Stále ji podezíral z toho, že je to vše jenom přetvářka…
Sladký život Duo68 I AKim Lawrenceová (Lawrence, Kim)Večer na ManhattanuV hotelovém pokoji na Manhattanu se toho vyjasnilo mezi oslnivým irsko-italským playboyem Lukou a sekretářkou jeho bratra Alicí mnoho. Ani jeden už nemohl, především ale nechtěl popírat vášeň, která je spojovala. Jenže to Lukovi nestačí! Pro to, aby k sobě tu krásnou ženu navěky připoutal, je odhodlán udělat cokoliv.
Sladký život Duo68 I BHelen Bianchinová (Bianchin, Helen)Závěť z New YorkuPřed lety se Lara Wolfeovi v mladistvém poblouznění sama nabídla… A byla odmítnuta! Pouze Wolfeovy peníze ale teď mohou zachránit Lařinu restauraci. Wolfe souhlasí, ale…! Lara se stane jeho manželkou, a to se vším všudy! Získá tak blahobyt, zachrání svůj podnik a pomůže Wolfeovi splnit podivnou podmínku závěti jeho otce…
Sladký život Duo69 J AKelly Hunterová (Hunter, Kelly)Moc a penízeI když Sienně její šéf a současně přítel z dětství, úspěšný podnikatel Alex, nabízel lásku, tedy to, po čem by toužila ze všeho nejvíce, odmítla ho. A to přesto, že ho také milovala! Nejprve se musela vypořádat se vzpomínkami na dětství, poznamenané vlivem sobeckých rodičů… Pochopí Sienna, že boj, který musí vybojovat, se povede mnohem lépe ve dvou? Přijme Alexovu pomocnou ruku?
Sladký život Duo69 J BAnna Clearyová (Cleary, Anna)Zamilovaný agentPro špičkového agenta australské tajné služby Connora bylo vše jasné! Jestliže ho jeho bývalý nadřízený sir Frank požádal, aby sledoval zdánlivě nevinnou logopedku Sophy, musí pro to být důvod. A hned první setkání s touto mladou ženou jeho podezření více než potvrdilo… Jenže stačilo pár dnů, aby si Connor už zdaleka nebyl jistý svými dojmy. Tedy kromě toho, že ho Sophy víc než přitahuje!
Romance se šejkem41 M Sandra Martonová (Marton, Sandra)Rozmarná snoubenkaŠejk Chalíl al Hasim, následník trůnu emirátu Al Ankhary, dostává od svého otce zvláštní úkol státního významu: doprovodit atraktivní a nezkrotnou Lajlu Addisonovou k jejímu budoucímu manželovi. Když Chalíl zjistí, že vzpurná dívka je Američanka a se sňatkem nesouhlasí, rozhodne se k riskantní akci. Unese ji mimo dosah emirátů a vzkáže do své země, že se s Lajlou ožení sám.
Romance se šejkem42 N Natasha Oakleyová (Oakley, Natasha)Popelka v pouštiPollyanna se vydává do pouštního království Amrah, aby natočila film o zážitcích své praprababičky, která tuto zemi kdysi navštívila. Na cestě do pouště ji doprovází přitažlivý a mocný šejk Rašíd al Baha, známý playboy. I když se Pollyanna zapřisáhla, že jeho svodům nepodlehne, jejich výlet jí připadá naprosto pohádkový… A když k tomu Rašíd přidá polibek, je Pollyannino srdce ztracené!
Desire883 K Anna DePalo (DePalo, Anna)Sestřino tajemstvíJane je tak krásná, že by klidně mohla dělat modelku nebo se pokusit o kariéru herečky. Miliardář Gage Lattimer nechápe, proč se zahazuje a pracuje u něj jako hospodyně. Nejraději by ji propustil, ale to by po ní nesměl tak bláznivě toužit. Kdyby jen věděl, že Jane mu lže a pod záminkou práce u něj pátrá po vrahovi své sestry, nikdy by nepřipustil, aby se mu dostala tak hluboko pod kůži…

(Poslední díl minisérie Skandály na Manhattanu)
Desire Duo885 L AAnn Majorová (Major, Ann)Svůdce v pastiLogan Claiborne to měl pěkně nalinkované. Dokončí fúzi s firmou bohaté dědičky a pak si ji vezme za ženu. Pěkně tím umocní již tak obrovské bohatství své rodiny. Osud mu však přichystal překvapení. Do jeho života se vrátila Cici, dívka, která jako jediná dokázala pohnout jeho srdcem, a Logana nějaká fúze přestala zajímat…
Desire Duo885 L BPaula Roeová (Roe, Paula)Budoucí dědicCal Prescott je úspěšný, pohledný a přímo pohádkově bohatý. Svůj život ale zasvětil jedinému cíli. Už od sedmnácti let tvrdě pracuje, aby jednoho dne převzal softwarovou firmu po svém nevlastním otci. Jeho plány však zkříží otčímovo nečekané ultimátum: firmu zdědí syn, který se dříve ožení a bude mít dědice…
Desire Duo884 O AMerline Lovelaceová (Lovelace, Merline)Urozený zachránceMarco Calvetti, vévoda a lékař v jedné osobě, málem srazil Sabrinu ze silnice. Bolestivě si vymkla kotník a on ji zahrnul péčí ve své luxusní vile na pobřeží. Jeho romantická slova a citlivé doteky byly příjemným způsobem léčby. Co ale znamenal slib, že Sabrina prožije Nový rok, na který nikdy nezapomene?

(2. díl minisérie Romantika na cestách)
Desire Duo884 O BCharlene Sandsová (Sands, Charlene)Strom přáníVelká láska ze střední školy Codea a Sarah skončila rozchodem. Sarah se vydala na hvězdnou dráhu zpěvačky, z Codea se stal úspěšný a bohatý muž. Po letech je náhoda, které trochu pomohli, svedla dohromady a vášeň mezi nimi opět vzplála. Když zjistí, že nejde již jen o ně dva, že budou tři, vše se ještě více zkomplikuje. Naštěstí jsou Vánoce, čas dárků a překvapení…

(2. díl minisérie Soukromá tajemství)
Special na přání157 G AJoan Elliott Pickartová (Pickart, Joan Elliott)Nejhezčí VánoceKdyž padá sníhMaggie ví, že se nikdy nebude moci vdát, protože její rodina je prokletá, a  kam až paměť sahá, každé manželství u nich skončilo rozvodem. Luke na pověry nevěřil. Teď je na něm, aby o tom přesvědčil i Maggii!
Special na přání157 G BJessica Hartová (Hart, Jessica)Snoubenka na zkouškuKdyž padá sníhThea vyrazila na dovolenou na Krétu s jediným cílem: pořádně si odpočinout a  vzpamatovat se z nepovedeného vztahu se svým snoubencem. Rozhodně nečekala, že skončí jako falešná snoubenka Rhyse Kingsforda!
Special na přání157 G CCarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Vánoční dárečekKdyž padá sníhPoprvé se herečka Molly a bytový architekt Gideon viděli před třemi lety. On si o ní myslel, že je milenkou jeho bratra, ona ho považovala za arogantního snoba. Když se znovu setkají o Vánocích, Mollyina přítelkyně se rozhodne udělat z nich pár – i když se nesnášejí!
Special na přání158 H AMelissa McCloneová (McClone, Melissa)Sváteční překvapeníDárek k VánocůmReed se vrací do svého rodiště, kde ho čeká překvapení. Nejen že potká svoji dávnou školní lásku Samanthu, ale navíc zjišťuje, že s ní má osmiletého syna!
Special na přání158 H BAnna DePalo (DePalo, Anna)Dítě z láskyDárek k VánocůmAby dosáhla svého cíle mít co nejdříve dítě, má Elizabeth na výběr ze dvou možností. Buď navštíví spermobanku, nebo využije nabídky Quentina, který jí nabídl manželství a rodinu jako oboustranně výhodný obchod…
Special na přání158 H CTeresa Southwicková (Southwick, Teresa)Jedno přáníDárek k VánocůmRáchel sní o jediném – mít potomka. Proto s nadšením přijme nabídku postarat se dočasně o miminko Emu. Pak se však na scéně objeví Emin strýc Jake a vše se pořádně zkomplikuje…

Počet zobrazených záznamů: 28

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 2436
Denní počet: 1
Počítáno od: 06.12.2010

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace