Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/2002

Zobrazuji informace o produkci 2 / 2002


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance474 A Carla Cassidyová (Cassidy, Carla)Pouhý polibekJack Coffey se vyhýbá jakémukoli milostnému vztahu od té doby, co ztratil víru v lásku po předchozím zklamání. Teď se mu do cesty připletl malý buclatý andílek a Jack o něj doslova zakopl a skončil se zlomenou nohou v nemocnici. Tenhle andílek má ale neuvěřitelně krásnou maminku, která Jackovi nabídne pomoc. Jack ví, že by měl odmítnout, ale z jakéhosi důvodu svolí, a Melissa dělá všechno pro to, aby mu vynahradila bolest, kterou mu její syn způsobil. Jen kdyby tolik netoužila přesvědčit Jacka, že by byl dobrým otcem pro jejího syna a skvělým manželem! Jack začíná tušit, že jeho srdce je vážně ohroženo...
Romance475 B Karen Rose Smithová (Smith, Karen Rose)Budeš mou nevěstou?Modrooký, vysoký a urostlý Cody Granger - Laurenina školní láska - se vrátil zpět do rodného městečka a Lauren se znovu cítí jako zamilovaná šestnáctiletá dívenka. Problém je v tom, že Cody truchlí po své ženě a sám vychovává dcerku. Lauren mu nabídne, že se bude o malou Sáru starat. Aby však mohla být skutečnou maminkou Sáry, musí se za Codyho provdat. Ten jí ale na každém kroku dává najevo, jak je jeho srdce vůči ní chladné. Podaří se Lauren přesvědčit ho o tom, že bude nejen obětavou maminkou jeho dcerky, ale i skvělou manželkou v časech dobrých i zlých?
Romance476 C Teresa Southwicková (Southwick, Teresa)Ingredience láskyDávka pro dvě osoby:
1 Alex Marchetti - zarytý starý mládenec
1 Fran Carlinoová - kráska, která má strach z manželství
1 žhavá přitažlivost
2 dohazovačské rodiny
1 tajná přísada - láska
Spojte vášnivou, ztřeštěnou šéfkuchařku Fran Carlinoovou a rozvážného starého mládence Alexe Marchettiho. Pomalu zvyšujte jejich vzájemnou přitažlivost. Přidejte kapku napětí (oba tvrdí, že nejsou typy pro manželství), velkou lžíci romantického koření a završte velkým rodinným rozruchem. Nakonec smíchejte práci s potěšením, zesilte oheň a čekejte, jak se to rozkošně vyvine...
Romance477 D Jessica Steeleová (Steele, Jessica)Chůva na vdáváníFennia pracuje jako učitelka v mateřské školce a dostane se do nezáviděníhodné situace. O malou Lucii, jednu z jejích svěřenkyň, se musí na nějakou dobu postarat její strýc Jegar Urquart a požádá Fennii o pomoc. Ta s jeho návrhem přestěhovat se k němu jako chůva malé Lucie souhlasí, ale je pro ni stále těžší skrývat, že se do něj zamilovala. Moc dobře totiž ví, že tenhle muž se své volnosti jen tak nevzdá. Netuší ale, že Jegar sám skrývá svou lásku k ní pod chladnou tváří nezdolného starého mládence. Jenže doba, kdy se oba musí starat o Lucii, se chýlí ke konci a je jen na nich, aby odhalili své pravé city!
Romance Duo478 T AJane Donnellyová (Donnelly, Jane)Pravý snoubenecKdyž Fergus McKenzie našel Clancy Lindhurstovou, jak se nebezpečně naklání přes zábradlí mostu, napadlo ho jen to nejhorší. Podaří se mu ji zachránit, ale na kost zmrzlá a vyděšená Clancy nemá sílu mu vysvětlit, že se ve skutečnosti pouze chtěla zbavit snubního prstenu, protože ji snoubenec podvedl. Fergus si však moc dobře uvědomuje, že tahle přitažlivá žena si zaslouží muže, který ji bude bezvýhradně milovat a nosit na rukou. Mohl by tím pravým ale být právě on?
Romance Duo478 T BRebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Manželství na rokManželství Gabea a Stefanie, které uzavřeli na jeden rok, je u konce a teď oba stojí před rozhodnutím, co dál. Dohodnou se, že Stefanie bude cestovat po Evropě a Gabe se na nějakou dobu uchýlí na svůj ranč v Montaně. Stefanie však najednou zjistí, že cestování bez Gabea ji nebaví a že se jí po něm stýská. Proto se jednoho dne k velkému překvapení Gabea objeví na ranči. Teprve čas odloučení je donutí k zamyšlení, zda je skutečně správné jejich manželství anulovat!
Černá růže6 Q Jayne Ann Krentzová (Krentz, Jayne Ann)Tajemná legendaColby Savagar, spisovatel hororových románů, se po dvaceti letech vrací do městečka, kde vyrůstal. Chce prodat dům, který zde zdělil, a přetrhat vše, co ho váže k jeho minulosti. Potkává se tu s Dianou Prenticeovou, manažerkou, která se rozhoduje, jakým směrem se má ubírat její další kariéra. Nikdo z nich ale netuší, že se stanou obětí staré legendy, podle které je v jeskyni u vodopádů nedaleko městečka zakletý duch Dámy v řetězech. Podle legendy bude duch osvobozen teprve tehdy, až v jeskyni někdo počne a porodí dítě...
Fantazie47 FR ARita Clay Estrada (Estrada, Rita Clay)Až do ValentýnaCrystal Tynanová si vždycky chtěla vzít milionáře. Správně proto pochopila, že ani Blake Wright, sexy manažér obchodního centra, nebude ten pravý. Za flirt by ale stál…
Dokáže se Blake smířit s tím, že Crystal nikdy nebude tou seriózní ženou, jakou by si představoval na místě své životní partnerky, a smíří se Crystal s tím, že Blake není milionářem? Přeroste flirt v něco vážnějšího?
Fantazie47 FR BJo Leighová (Leigh, Jo)Vypůjčená totožnostFantazie Jane Dobsonové nechybí. A až příliš mnoho jejích představ se pojí s pohledným, leč upjatým Charlesem Warrenem. Janeiny fantazie jsou neškodné, protože si s nimi pohrává jenom sama pro sebe. Vše se ovšem změní, když utrpí nehodu a začne sama sebe považovat za Holly, dávnou Charlesovou přítelkyni. Podaří se Jane převzít roli Holly v Charlesově životě? A dokáže se Charles přenést přes to, že jeho sekretářka náhle tvrdí, že jsou snoubenci a mají těsně před svatbou?
Perla7 PR Barbara Delinsky (Delinsky, Barbara)Nic než sen...Jessica Crosslynová, profesorka jazyků na Harvardu, zdědila velké rodinné sídlo a shání peníze, aby z něj mohla vybudovat komplex rodinných domků. Při prvním setkání s vybraným architektem překvapeně zjistí, že Carter Malloy je bývalý spolužák, který nebyl zrovna jejím nejlepším přítelem. Během společné práce však oba zjistí, že se vzájemně přitahují. Jessica se ale novému vztahu brání, neboť má za sebou jedno ztroskotané manželství a mužům nedůvěřuje. Až po dlouhé době se Carterovi podaří přesvědčit ji, že jeho láska k ní je opravdová, a Jessica si konečně přizná, že tím nejdůležitějším v jejím životě je Carter a budoucnost s ním!
Sexy!3 SE Miranda Lee (Lee, Miranda)Jen a jen sexZoe poté, co ji zradil její přítel, objevila nejlepší lék na zklamanou lásku - opuštěnou pláž a mladého muže ve žlutém tričku. Či ještě lépe bez něj. A nekonečný sex, sex bez závazků, sex bez výčitek, sex bez povinností. Jenže osudu se uniknout nedá, takže i na ni čeká návrat do Sydney, kde musí nahotu - své jediné oblečení posledních dvou dní - zaměnit opět za decentní kostým. Zůstávají jí pouze vzpomínky… Opravdu jenom vzpomínky? A co když se onen neznámý ze zapadlé pláže najednou znovu objeví v jejím životě a neústupně požaduje další pokračování tak slibně rozjetého příběhu?!
Sexy!4 SX Kimberly Rayeová (Raye, Kimberly)Princip rozkošeKdyž Eden uviděla na okraji zaprášené silnice toho přitažlivého sexy muže, věděla, že ho musí dostat! Tím spíš, že se z něj vyklubala její dětská láska Brady Weston. Eden si hned začala představovat, jak leží v jejích květovaných poduškách a napíná své horké, svalnaté a roztoužené tělo proti jejímu. A Brady proti jejím divokým představám vůbec nic neměl...
Sága23 CH Nora Robertsová (Roberts, Nora)Čekání na NickaFreddie Kimballová, ač dosud velmi mladá žena, ví naprosto přesně, co je pro její život nejdůležitější. Dosáhnout úspěchu v profesi, kterou si pro sebe vybrala, zařídit si byt v New Yorku, především ale přesvědčit Nicka, svou lásku z dětství, že už není dítě a že je pro něho ta pravá a jediná. Nick si brzy s hrůzou uvědomuje, že ta malá pihatá Freddie pro něj znamená víc než jen rozkošnou sestřenici. Sice nevlastní, ale takové slovo v rodině Stanislaských nic neznamená. Závazky jsou silné, ale touha mocnější.
Sága24 V Nora Robertsová (Roberts, Nora)Svůdná baletkaNení mnoho žen, které se vzdají kariéry na vrcholu popularity. Kate Kimballová to udělala. Dala sbohem předním světovým jevištím a vrátila se do rodného maloměsta, aby v něm uskutečnila svůj další sen - vybudovat baletní školu. Její plány se nečekaně rozrostou, když se setká s charismatickým Brodym. Jediné, s čím nepočítala, je jeho váhavost, která i cílevědomou Kate dovede vyvést z míry.
Historická romance53 W Paula Marshallová (Marshall, Paula)Vysoká hraRalph Schuyler, pracovník anglické tajné služby, se v době mezi světovými válkami seznámí na večírku s Clare Windhamovou, která před léty opustila několik dní před svatbou svého snoubence. Ralph se na vlastní oči přesvědčí, že Clare hraje hlavní roli v podivném případu a že jí hrozí smrtelné nebezpečí. Aby ji ochránil, vezme si ji za ženu. Clare je přesvědčena, že Ralph patří ke zhýčkaným synkům z bohatých rodin a zpočátku jím pohrdá. S dramatickým vývojem událostí však poznává, jak hluboce se mýlila...
Historická romance54 Z Deborah Simmonsová (Simmons, Deborah)Nevěsta s dýkouTřebaže Elene Fitzhughová probodla svého prvního manžela ve svatebním loži dýkou, Geoffrey de Burgh nemá jinou možnost, než si ji vzít za manželku. Je to králův rozkaz, a toho je nutno uposlechnout.
Ani Elene se z králova rozhodnutí neraduje. Ať se k ní chová Geoffrey sebelaskavěji, ona nenaletí žádnému muži a svoje dýky bude mít co nejostřejší a nikdy je nedá z ruky!
Desire474 K Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Milionář z TexasuEnergická policistka Winona Rayeová najde jednoho rána před svým prahem nemluvně, holčičku Angel, kterou si okamžitě zamiluje. Aby měla šanci získat ji do své péče, měla by být vdaná. Proto jí její dávný přítel, vynikající lékař Justin Web nabídne, že si ji vezme. Doposud Winona jeho četné nabídky k sňatku považovala za žert. I teď jí chvíli trvá, než pochopí, že Justin to myslí vážně a chce se s ní oženit nejen kvůli malé Angel!
Desire475 L Elizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Nejlepší žačkaMiriam se v poslední době často zasní a v jejích představách se zjevuje milý, hodný muž, který by jí byl přítelem a posléze i dobrým manželem. Ten vysněný muž se nápadně podobá okouzlujícímu a roztomile roztržitému profesoru Rorymu Monahanovi. Ale jak se zdá, ten se už oženil, a to s vědou a jeho hlava je tak přecpána nepodstatnými informacemi, že se mu tam už rozhodně nevejdou myšlenky na ženy či romantický vztah. Miriam nezbývá, než převzít iniciativu a profesora svést...
Desire476 M Kate Littleová (Little, Kate)Svatba naokoS Georgií Priceovou se život nemazlil. V sedmnácti ji otec vyhnal z domu, protože otěhotněla, a od té doby byla na všechno, včetně svého syna, sama. Ale zvládla to. Když do jejího života vstoupil neuvěřitelně přitažlivý, bohatý právník Jackson, nebyla na to připravená. Vždyť by ji měl svým skepticismem a nenávistným postojem vůči ženám odpuzovat. Přesto, aniž by Georgia chtěla, se do něj zamilovala. Teď záleží jen na Jacksonovi, jestli odhodí svůj obranný krunýř a dovolí lásce navždy vymazat z jeho života hořké zklamání z první lásky.
Desire477 N Barbara McCauleyová (McCauley, Barbara)Divoká sázkaReese Sinclair se směle vsadil v pokeru a vyhrál... ženu! Roznášení hamburgerů v drsné atmosféře jeho taverny mělo srazit hřebínek drzé Sydney Taylorové. Žádná žena nemůže otřást věží jeho staromládenectví, ani ta nesnesitelná... a nejrozkošnější princezna společnosti Sydney. Avšak touha mezi nimi prudce narůstala a ta nevinná kráska mu dovolila, aby dělal s jejím tělem, co chce. Po jejich úžasné společné noci už nedokázal rozumně uvažovat a zbyla mu jen palčivá touha...
Desire Duo478 O ALeanne Banksová (Banks, Leanne)Chci tě, láskoMichael Hawkins udělal závažné rozhodnutí. Prožil se svojí sekretářkou Kate Adamsovou noc plnou vášně, a když se dověděl, že čeká dítě, požádal ji o ruku. Kate ale nechtěla, aby ji Michael považoval za další ze svých obchodních zájmů. Přesvědčí svého šéfa, že bude nenahraditelná v jeho srdci stejně jako v jeho kanceláři?
Desire Duo478 O BCaroline Crossová (Cross, Caroline)Zakázané touhyEva Chandlerová se s Johnem MacLarenem zná od svých sedmnácti let. V té době pracoval na ranči jejího dědečka. Už tehdy se jí zdálo nepatřičné, jak na něj její tělo reagovalo a jak ji přitahoval. To bylo před osmi lety. Teď se situace obrátila, z Johna je bohatý rančer a Eva ho žádá o místo hospodyně a chůvy. Jediné, co se nezměnilo, je ta silná, nepřiznaná vzájemná přitažlivost.
To nejsladší27 F Judy Christenberryová (Christenberry, Judy)Vypůjčený ženichRob Hanson a Melissa Kennedyová jsou lidé, kteří mají svoje sny a snaží se je uskutečňovat. Zklamání, jež v životě zažili, je ale naučila být nedůvěřivými a opatrnými. Zároveň oba vědí, co je to odpovědnost, protože Rob vychovává svoji dceru a Melissa se stará o dvě opuštěná děvčátka. Děti postupně začínají lámat jejich vzájemnou nedůvěru... Dokáže rodící se láska mezi Robem a Melissou překonat i další překážky, které jim do cesty staví nepříznivý osud?
To nejsladší28 J Janelle Denisonová (Denison, Janelle)Dívka s minulostíEva Chandlerová se s Johnem MacLarenem zná od svých sedmnácti let. V té době pracoval na ranči jejího dědečka. Už tehdy se jí zdálo nepatřičné, jak na něj její tělo reagovalo a jak ji přitahoval. To bylo před osmi lety. Teď se situace obrátila, z Johna je bohatý rančer a Eva ho žádá o místo hospodyně a chůvy. Jediné, co se nezměnilo, je ta silná, nepřiznaná vzájemná přitažlivost.
Special40 G ADay Leclaireová (Leclaire, Day)Zázraky se dějíSvatební zvonyPiper Montgomeryová byla od samého začátku v nezáviděníhodné situaci. Stála mezi dvěma muži, kteří se hluboce nenáviděli - svým bratrem a milencem Gideonem. Po pěti letech má zahořklý Gideon šanci odčinit křivdu a pomstít se. Piper ho vyhledá a je rozhodnutá pro bratra udělat cokoli, i kdyby to mělo znamenat, že se nabídne jako záruka za bratrovu půjčku...
Special40 G BDiana Palmerová (Palmer, Diana)Navždy svojiSvatební zvonyCallaghan je skálopevně přesvědčen, že manželství není pro něj - dokud se na jeho ranči neobjeví sladce nevinná Tess Bradyová. Callaghan nevěří, že by mohlo fungovat partnerství mezi dvěma lidmi, kteří jsou od sebe vzdáleni téměř o celou generaci. Proto se snaží proti Tess zatvrdit. Jenže Tess se mu stejně dostane pod kůži...
Polibky133 E Catherine Spencerová (Spencer, Catherine)Falešné podezřeníKdyž se Lily dozvídá, kdo je jejím skutečným otcem, rozhodne se zajet za ním a jeho novou rodinou, do níž patří také jeho nevlastní syn Sebastian. Jelikož Lily nedávno přišla o matku i nevlastního otce, cítí se opuštěná a s radostí zjišťuje, že ji otec, jeho druhá manželka i dcera přijali s radostí mezi sebe.
Jen Sebastian se stále vůči ní nemůže zbavit nedůvěry, a třebaže ho Lily sexuálně velice přitahuje, nechává si prověřit její minulost...
Polibky134 X Catherine Georgeová (George, Catherine)Nebezpečné očiKdyž Georgie přijede do Toskánska učit malou Alessu anglicky, těší se, že příjemně stráví část léta v přepychové vile s milou dívkou a jejím ovdovělým otcem. To by ovšem ve vile nesměl bydlet i Alessin strýc Luca, který ji sice nesmírně přitahuje, ale odpuzuje ji od něj jeho neskrývaná touha jen po jejím těle. A tak se Georgii příjemný pobyt ve vile Toscana brzy mění v nepřetržité váhání - má předstírat, že po Lucovi netouží tak, jako on po ní, nebo riskovat zlomené srdce v jeho náruči?
Polibky135 Y Margaret Wayová (Way, Margaret)Kytice pro AllyUrostlý a pohledný Rafe Cameron při svatebním obřadu nemůže spustit oči z družičky Ally, sestry svého nejlepšího kamaráda, který se právě žení. Rafe s Ally se před pěti lety hluboce milovali a všem bylo jasné, že to budou právě oni, kdo už brzy stanou před svatebním oltářem.
Ally si však toužila splnit svůj sen - být jednou slavnou herečkou. To se jí podařilo, když odešla do Sydney a stala se hvězdou televizního seriálu. Znamenají ale úspěch a popularita skutečné štěstí?
Lékařská romance27 R Caroline Andersonová (Anderson, Caroline)Lékařova záchranaPraktický lékař Will Ryan má dohlížet na půlroční praxi doktorky Lucie Comptonové, avšak před jejím příjezdem dojde k nehodě a Will se zraní. Lucii pak nezbývá nic jiného, než se postarat nejen o jeho pacienty, ale i o Willa samotného. Není to však tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá: Will je totiž velmi hrdý a sebevědomý a ztráta soběstačnosti ho velmi rozčiluje a dává to Lucii znát při každé příležitosti. Zvláště proto, že je to velmi půvabná, milá a schopná dívka. Lucie se během své praxe do Willa zamiluje a snaží se ho zachránit před osamělostí. Zdá se však, že to pro bude nadlidský úkol!
Lékařská romance28 S Marion Lennoxová (Lennox, Marion)Doktor k pronajmutíJako lékařka na malém ostrově u pobřeží Austrálie pečuje Christie ve dne v noci o tamní obyvatele a nemá vůbec pomyšlení na nějaké milostné pletky. Jedné bouřlivé noci zachrání cizímu člověku život, a její vlastní se tím od základů změní... Tím neznámým člověkem je totiž doktor Hugo Tallent, který jí nabídne pomoc, a tu Christie nutně potřebuje. Hugo si zamiluje nejen ostrov samotný, ale i Christii pro její laskavost a ochotu pomáhat tam, kde je zrovna třeba. Moc dobře však ví, že Christie své pacienty nikdy neopustí a pro něj nastal čas, kdy se bude muset vrátit na pevninu...
Zlatá kolekce7 ZK AAngela Wellsová (Wells, Angela)Kouzlo vikingůZlatá kolekce 2002 2Angličanka Gina se do Dánska vydává hledat svoji sedmnáctiletou sestru Suzii. Místo ní však nachází urostlého sympatického Runeho Christensena. Bude z toho láska na celý život?
Zlatá kolekce7 ZK BKaren van der Zee (Zee, Karen van der)Zajatkyně v džungliZlatá kolekce 2002 2Když se Nicky rozváděla, nechtěla už Blakea nikdy vidět. Do Malajsie jela na návštěvu za otcem a netušila, jaké dobrodružství ji tam čeká. Nevěděla, že bude unesena a že únoscem bude její bývalý manžel...

Počet zobrazených záznamů: 33

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3425
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace