Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/2003

Zobrazuji informace o produkci 12 / 2003


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance578 A Carolyn Greeneová (Greene, Carolyn)Manžel k VánocůmPro Tuckera Maddocka nejsou Vánoce zrovna nejoblíbenějším obdobím roku, a tak není divu, že je chce strávit sám někde v ústraní. Vrací se do míst svého mládí a setkává se s velmi přátelskou a rozvětvenou rodinou. Ale objevuje se před ním jeden velký problém - Přitažlivá Ruth Marshová, která se mu pomalu, ale jistě dostává pod kůži!
Romance579 B Lilian Darcyová (Darcy, Lilian)Mořská PrinceznaKrál říše Pacifiky Loucan se vydává hledat princeznu Thalassu, poslední ze ztracených královských sourozenců. Hodlá s ní uzavřít manželství, aby sjednotil říši, zkoušenou několikaletými boji o moc, a nastolil znovu mír. Proto v jeho poslání láska nemá své místo. Odolá však jemné a nezkušené Thalasse, která se postupně odhodlává v zájmu Pacifiky jejich manželství naplnit?
Romance580 C Marion Lennoxová (Lennox, Marion)Královská nabídkaBylo to jako v pohádce: Penny-Rose O´Sheaová byla od chudoby zachráněna neodolatelným princem Alastairem, který ji jednoho dne zničehonic požádal o ruku... Nikdo v okolí však netušil, že je to jen manželství naoko a že za rok bude muset Penny-Rose královský palác opustit!
Romance581 D Renee Roszelová (Roszel, Renee)Ženich přede dveřmiJennifer Sancroftová si už skoro vybrala vhodného manžela, kterého potřebovala, aby dosáhla životně důležitého povýšení v zaměstnání. Ale když potkala Colea Barringera, všichni potenciální kandidáti zbledli ve srovnání s tímto sexy starým mládencem. Řešení bylo nasnadě...
Cole zaujal k Jenninu nedomyšlenému plánu na uzavření manželství velmi chladné stanovisko. Vdát se proto, že je to výhodné, ne z lásky - to ne! Jak se tedy stalo, že k oltáři nakonec kráčela právě s Coleem...?
Romance Duo582 T ASusan Meierová (Meier, Susan)Šéfův návrhOlivia Bradyová pracuje už čtyři roky jako sekretářka Joshe Andersona a po celou tu dobu ho tajně miluje. Teď však ví, že je to zcela beznadějné, protože Josh se stále ještě nevyrovnal se svou minulou láskou. Proto se rozhodla odejít a zcela změnit svůj život…
Romance Duo582 T BNicole Burnhamová (Burnham, Nicole)Popelka princeznouJennifer Allenová pracuje jako ředitelka uprchlického tábora v Rasovu, kde už skoro rok zuří občanská válka. Snaží se pomoct zdejším lidem přežít a najít své příbuzné.
Když sem přijede na oficiální návštěvu princ ze sousedního San Rimini, okamžitě ji okouzlí... Jejich lásce však stojí v cestě Antonyho otec, král Eduardo, který si pro svého syna představoval jinou nevěstu - bohatou, se šlechtickým původem!
Sága52 CH Laurie Paigeová (Paige, Laurie)Srdce pro baletkuPro Susan Wainwrightovou představuje balet celý její život a kariéra primabaleríny vrchol toho, co chtěla kdy dosáhnout. Vše se ale rázem zhroutí jako domeček z karet, když se ukáže, že její nemocné srdce už zátěž spojenou s tancem déle nevydrží. Naštěstí je tu ale pohádkový princ - kardiochirurg Michael O'Day -, který jí může nové srdce dát. A hned jí ho navždy ukrást!
Historická romance97 W ASusan Spencer Paulová (Paul, Susan Spencer)Splněný slibČas VánočníPo šesti letech se Collin vrací ke své lásce, s níž si dal před odchodem na frontu manželský slib. Najde ji jako služebnou u staré hraběnky, ale podaří se mu ji přesvědčit, aby se stala jeho ženou?
Historická romance97 W BShari Antonová (Anton, Shari)Serenáda láskyČas VánočníMinstrel Alaine přichází do Wayfarerské hospody jako na zavolanou a pomůže Grace na Vánoce přivést hosty, ale po noci plné lásky navždy odchází. Grace nezbývá než hospodu prodat. Nebo že by se stal nějaký zázrak?
Historická romance97 W CTori Phillipsová (Phillips, Tori)Rytíř Tří králůČas VánočníAlyssa Cavendishová je tvrdohlavá a nesnášenlivá krasavice, před níž nápadníci berou nohy na ramena. Dokáže ji zkrotit pohledný mladý muž, přestrojený za rytíře Tří králů?
Historická romance98 Z Anne Ashleyová (Ashley, Anne)Námluvy z rozumuSkromná dcera vikáře Robina Percevalová si užívá svoji první společenskou sezonu v Londýně, která pro ni znamená velkou změnu oproti stísněným poměrům doma v Abbot Quincey.
Co si však má myslet o záměru ovdovělého lorda Exmouthe, který se netají, že by se s ní rád oženil? Jak si může být jista, že nepohřbil své srdce spolu se svou krásnou manželkou?
Desire579 K Sara Orwigová (Orwig, Sara)S otevřenou náručíJake Reiner byl jako rozžhavené cejchovací železo - Maggie věděla, že by se ho neměla dotýkat, ale nemohla odolat pokušení, které v ní vyvolaly jeho polibky. Uvědomovala si, že se zamilovala do horkokrevného kovboje, který odmítá zapustit kořeny a toulá se z jednoho místa na druhé. Ale možná, že ona je tou výjimečnou ženou, které se podaří zahřát Jakeovo ztuhlé srdce a přesvědčit ho, aby zůstal… navždy!
Desire580 L Cindy Gerardová (Gerard, Cindy)Nikdy neříkej nikdyMichael Paige utrpí v Ekvádoru těžké zranění a ztratí paměť. Teprve po dvou letech si vzpomene na svou minulost a vrací se do Chicaga ke své ženě a synovi. Přestože ho Tara stále miluje, nechce se k němu vrátit, protože se bojí, že problémy, které je před dvěma lety od sebe rozdělily, se budou dále prohlubovat. Michael brzy pozná, že přesvědčit Taru, že se změnil, a získat ji zpátky nebude vůbec snadné.
Desire581 M Sandra Fieldová (Field, Sandra)Osobní nepřítelStalo se to na matčině svatbě, kde Devon poznala příšerně arogantního a zároveň neuvěřitelně přitažlivého Jareda Holta. Od začátku se měli rádi asi jako pes a kočka, a přesto ještě tu noc spolu skončili v jedné posteli… A ačkoliv Devon doufala, že Jareda už neuvidí, ta noc měla nečekané následky!
Desire582 N Katherine Garbera (Garbera, Katherine)PovýšeníVeleúspěšný podnikatel Paul Sterling byl zřejmě zvyklý, že mu všechno vycházelo podle jeho přání a vše se podřizovalo jeho vůli. Tentokrát to ovšem nebude mít tak snadné. Jeho vztah s Angelikou je pouze pracovní. Ačkoliv ani Angelica si tím vlastně není až tak příliš jistá… Těžko mohou silnou vzájemnou přitažlivost dlouho ignorovat.
Desire Duo583 O AKathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Osudový vpádOd okamžiku, kdy se neteř jeho zemřelého obchodního partnera nastěhovala se svými dětmi na ranč, vidí Logan svou pohodlnou existenci starého mládence mizet v nenávratnu. Casiin ženský dotek nepromění pouze vzhled zanedbaného ranče, ale prolomí i obranný val, za kterým se Logan roky skrýval.
Desire Duo583 O BDiana Hamiltonová (Hamilton, Diana)Dítě VánocKdyž Mattie souhlasila s formálním sňatkem s mužným a okouzlujícím Jamesem Carterem, byla ve své nevinnosti a nezkušenosti přesvědčená, že vedle sebe mohou velmi dobře žít jako přátelé. Vzájemná sexuální přitažlivost je však oba zaskočila. Vždyť si tak logicky stanovili jasná pravidla...
Special63 G AJudy Christenberryová (Christenberry, Judy)Diplomatova dcerkaDámy v ohroženíMajor Billy Colton ještě ráno nevěřil svému ženícímu se bratrovi, že existuje něco takového jako láska na první pohled. O pár hodin později však na vlastní kůži poznal, jaké to je. Náhodné setkání s Evou způsobilo, že Billy poprvé v životě toužil mít nějakou ženu stále ve své blízkosti.
Special63 G BLinda Turnerová (Turner, Linda)Bez srdceDámy v ohroženíPři nebezpečném zásahu proti teroristům musí Kurt Hoffman spolupracovat se svou bývalou manželkou Juliannou. Zpočátku ani jeden netuší, že jim osud dává druhou šanci obnovit vztah, který je stále plný vášně a citu.
Special63 G CCarolyn Zaneová (Zane, Carolyn)Nejdelší nocDámy v ohroženíMilionář Ian Rafferty zachránil při přepadení život okouzlující a temperamentní Julii. Od počátečních antipatií se za dlouhou noc plnou dramatických událostí a vypjatých emocí dostanou dokonce k plánování společné budoucnosti.
Orchidea14 F Nora Robertsová (Roberts, Nora)Závěť a úkladyPandora a Michael se k sobě chovali už od dětství jako kočka a pes. Co teprve, když je prapodivná strýcova závěť přinutí, aby spolu strávili pod jednou střechou celých šest měsíců! Zbytek rodiny jim škodolibě prorokuje fiasko, ale když v poklidu uběhne několik týdnů, znervózní a rozhodnou se, že situaci napomůžou vlastními triky, neboť strýcův majetek je příliš lákavou kořistí. I pro Pandoru a Michaela je překvapením, že spolu dokážou vycházet bez větších konfliktů. Dokonce je k sobě přitahuje jakási zvědavost. Pandora ale ví, že víko tajemné zapovězené skříňky není radno otvírat...
Lékařská romance duo54 R AJosie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Dar nade všePřed osmi měsíci se Laurel seznámila s doktorem Dimitrijem a zamilovala se do něj. Přesto ho musela z rodinných důvodů opustit, aniž by mu vysvětlila proč! Teď uvízla s autem ve sněhové bouři a netuší, že ji Dimitrij celých osm měsíců hledá...
Lékařská romance duo54 R BMargaret Barkerová (Barker, Margaret)Vánoce v PařížiKdyž se doktorka Alyssa Fergusonová vrátila na kliniku v Paříži, nevěřila svým očím: stála tváří v tvář svému bývalému milenci, doktoru Pierrovi Dupontovi, který je teď navíc jejím šéfem! Dokázala se již Alyssa vyrovnat se svou minulostí, aby mu konečně vysvětlila, proč ho před osmi lety opustila?
Kolekce10 U Sharon Sala (Sala, Sharon)Něžné násilíDetektiv Cole Brownfield díky svému nebezpečnému povolání stále zůstává osamělý. Na svatbě sestry Lily však pozná dívku, která převrátí jeho život naruby! Debbie Randallová přijíždí k Brownfieldovým do Kalifornie, aby se postarala o Coleova nemocného otce a přesvědčila Colea, že její srdce hoří láskou k němu. Cole je však tvrdohlavý a její city odmítá! Debbie se ale jen tak lehce nevzdává...

Počet zobrazených záznamů: 24

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3301
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace