Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2001

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2001


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance439 A Marie Ferrarella (Ferrarella, Marie)Čas začít znovuZtracená dcerka přivede Lisu Billingsovou do cesty pohlednému hasiči Brycemu Walkerovi. Od té chvíle nemyslí Bryce na nic jiného než na Lisu a její dítě. Lisa se však již jednou v manželství spálila, a tak nemá na novou lásku ani pomyšlení. Ani Bryce se nechce vázat, neboť považuje své povolání za riskantní. Teprve až nečekaná situace jim umožní odhalit jejich pravé city!
Romance440 B Stella Bagwellová (Bagwell, Stella)Vysněný otecVe chvíli, kdy Jack Barrett uviděl svou sousedku Grace Hollidayovou, byl jí jako očarován. Pak si ale uvědomí, že je pro něj příliš mladičká a navíc těhotná. Překvapením pro něj je zjištění, že otcem dítěte je jeho synovec, který zanechal Grace opuštěnou! Jack tuší, že mezi ním a Grace vzniká zvláštní pouto. Je však Graceiným jediným cílem získat rodinné dědictví, nebo Jacka skutečně miluje?
Romance441 C Moyra Tarlingová (Tarling, Moyra)Diamantová nevěstaPiper Diamondová se po letech vrací do rodného městečka. Otec dítěte, které nosí pod srdcem, tragicky zahynul a Piper čeká soudní proces s jeho rodiči, kteří si na vnouče dělají nárok. Jediný způsob, jak jim v tom zabránit, je najít muže, který by byl ochoten se s ní oženit. Nabízí se Kyle Masters, její dávná láska... Ten jí ale před osmi lety dal košem. Jak se asi zachová dnes?
Romance442 D Liz Fieldingová (Fielding, Liz)Pouštní růžeRose Fentonová se na cestě na dovolenou setkává s princem Hasanem al Rašídem a je jím okouzlena. Jaké je ale její překvapení, když ji princ unese a vězní ji uprostřed pouště! Když se dozví pravou příčinu svého únosu, dívá se na prince jinýma očima. Dovolí ale Hasanova hrdost, aby na Rose pomýšlel i jinak než jako na svého vězně?
Romance443 T Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Věrnost nadevšePřed deseti lety se Janet zhroutila, když Wade zrušil jejich svatbu, neboť její žárlivý spolužák o ní prohlašoval, že byla Wadeovi nevěrná. Janet to šokovalo, vždyť Wade byl vždycky jediným mužem jejího života! Teď po deseti letech je osud znovu svedl dohromady. Janet je přesvědčena, že tentokrát si Wadea již nenechá utéct. Ale nechce být nevěstou, kterou ženich podezřívá z nevěry! Wade musí poznat, že je pro něj skutečně manželkou, které může stoprocentně věřit!
Romance444 U Caroline Andersonová (Anderson, Caroline)Stačí říct anoMatthew Fraser se zamiloval do Georgie hned, jak ji poprvé uviděl ve vlaku. Georgie však poté, co ji opustil manžel a zanechal jí dvě děti a spoustu dluhů, mužům nevěří a do manželství se nehrne. I když je Matthew okouzlující muž a děti si ho oblíbily, trvá Georgia na své nezávislosti. Matthew však moc dobře ví, že trpělivost růže přináší!
Fantazie41 FR AElda Mingerová (Minger, Elda)Ona, je ona!Příběh o tom, jak to dopadne, když soukromý detektiv nalezne místo hledaného psíka krásnou blondýnu... A také o tom, jak si krásná blondýna rozhodne vzít za muže někoho zcela jiného, než koho pro ni vybrala matka.
Fantazie41 FR BMargaret Mayo (Mayo, Margaret)Odložené zásnubyJakou tajemnou záhadu skrývá život Karin, ženy, kterou Ford dokonale znal a kterou si chtěl vzít za manželku? Po nehodě, při níž ztratila paměť, ji totiž její snoubenec vůbec nepoznává...
Perla1 PR Nora Robertsová (Roberts, Nora)Rodinné dědictvíHrdinkou příběhu je Megan O´Rileyová,příbuzná čtyř sester Calhounových, známých z knížek Záhadné útesy a Ztracený naáhrdelník, které vyšly letos v lednu a březnu v edici Mira. Megan se spolu se synkem Kevinem stěhuje na rodinné sídlo Hrádek k sestrám Calhounovým, aby začala nový život. Protože však prožila velké zklamání ve vztahu s mužem, vystavěla kolem svého srdce obrannou zeď a své touhy již dávno pohřbila. Nathaniel Fury, dávný přítel Calhounovy rodiny, si ji i malého Kevina ale oblíbí od prvního setkání a Meganin odmítavý postoj ho jen tak neodradí...
Sága11 CH Nora Robertsová (Roberts, Nora)Pokoušet osudJak asi dopadne setkání Diany Bladeové s bratrem Justinem, kterého dvacet let neviděla a jemuž nemůže zapomenout, že ji po smrti rodičů opustil? A podaří se Cainovi MacGregorovi prolomit hradby, za nimiž se krásná Diana skrývá před světem, který by jí mohl ublížit?
Sága12 V Nora Robertsová (Roberts, Nora)Všechny možnostiDokážou impulzivní a chaotická umělkyně Shelby Campbellová a systematický a důstojný politik Alan MacGregor překonat nenávist, jež v minulosti dělila jejich klany v rodném Skotsku? A povede se jim využít všech možností pro společný život, přestože každý z nich vyznává zcela odlišné životní zásady? Dokáže jejich láska skutečně všechny potíže překonat?
Historická romance41 W Tori Phillipsová (Phillips, Tori)Nepravá dámaTrochu potřeštěná, trochu rozmarná sázka svedla dohromady sira Andrewa Forda s dívkou, kterou na poslední chvíli zachránil před potupným osudem. Když se ujal té otrhané špinavé dívčiny jménem Rosie, aby z ní udělal pravou dámu, jistě netušil, že plaché a ušmudlané poupě vykvete v nádhernou růži, která dá jeho životu nový smysl a odhalí mu, co je skutečná láska...
Historická romance42 Z Lyn Stoneová (Stone, Lyn)Podivuhodná pravdaLady Elisabeth Marleighová má v londýnské společnosti pověst dívky lehkých mravů. A právě tu si vybral jako nevěstu synovec doktora Neila Bronwyna. Neil nechce sňatek v žádném případě dovolit a uchýlí se k zoufalému činu - Elisabeth unese. Přesně v tu dobu je ovšem jeho synovec zavražděn a jako pachatelka je obviněna právě Elisabeth. Neil jediný ví o její nevině, a proto se ji rozhodne skrýt ve svém domě v převlečení za muže. Vede ho k tomu pouze jeho snaha vypátrat pravého vraha, nebo i něco víc?
Desire439 K Leanne Banksová (Banks, Leanne)Darované vzpomínkyV životě magnáta Jasona Fortuna není pro trvalý milostný vztah místo. Jeho čas je naplněn prací a péčí o šestiletou dcerku a zdá se, že na tom nemíní nic měnit. Teprve po setkání s nezávislou Adele O´Neilovou poznává, že existuje žena, která mu nejen imponuje a které se dá věřit, ale se kterou by chtěl být nejen na chvíli. Má to však jeden háček: Adele se obává, že by s Jasonem po boku ztratila svou těžce vydobytou samostatnost!
Desire440 L Alexandra Sellersová (Sellers, Alexandra)Šejkova čestZrození a původ šejka Jalala je nejtemnějším tajemstvím jeho rodiny. Nakonec ale prokáže, že mu v žilách koluje královská krev a celá země ho pozná jako hrdinu a prince. Teď by chtěl získat všechno, na co má nárok: zemi, titul, trůn a královnu.
Ale Clio Blakeová, kterou si vyhlédl, se brání jeho pokusům o sblížení jako tygřice. Nemá sice ani královský, ani vznešený původ, ale nikdy by nedala své srdce někomu s takovou minulostí, jako má Jalal. Tak proč nemůže odolat jeho žádostivým polibkům? A proč se tak chvěje při pomyšlení na toho temperamentního šejka z pouště, který ji vytrvale dobývá?
Desire441 M Dixie Browningová (Browning, Dixie)Pomstychtivý ženichCurt Powers chce získat podivné dědictví po svém otci, které se shodou mnoha okolností dostalo do rukou krásné Lily O´Malleyové. Zdá se, že se ti dva nikdy nedomluví a že jejich spor bude muset vyřešit soud. Avšak Lily je tak křehká a zranitelná a Curt zjišťuje, že není tak proradná, jak si původně myslel. Lily je i přes své mládí již slavná spisovatelka, ale přestože se zabývá lidskými osudy, lásku zná jen na papíře. Nikdy před tím její srdce ani tělo žádnému muži nepatřilo. Přesvědčí ji Curt, že stojí za to lásku prožít a ne jenom o ní psát?
Desire442 N Maureen Childová (Child, Maureen)Rozbouřená srdceZuřivý hurikán přinutil Karen Beckettovou strávit několik dní v malém motelovém pokoji s plukovníkem Samem Parettim. S mužem, kterého už nikdy nechtěla vidět! Před pár měsíci přetrhala Karen všechna pouta mezi ní a tímto okouzlujícím námořním důstojníkem - ale hořkosladké vzpomínky ji stále pronásledovaly. Její zachránce teď požadoval za nalezení střechy nad hlavou vysokou cenu. Jeho oči se leskly podmanivou touhou a Karen bojuje sama se sebou, aby mu odolala. Ona ale musí odolat! Jestliže se odevzdá spalující vášni, bude nucena přiznat se k bezbřehé lásce k Samovi...
Desire443 O Sandra Martonová (Marton, Sandra)Dokonalá asistentkaJake McBride je talentovaný a úspěšný nejen v práci, ale má štěstí i u žen, přestože se k nim chová velmi cynicky.
Svou osobní asistentku Emily nevnímá ani jako ženu, ale pouze jako velmi nepostradatelnou pracovní sílu. Až zájem jeho obchodních přátel ho přiměje věnovat Emily více pozornosti. Jake si umíní změnit Emily v ženu, jež oslní svým zjevem, vystupováním a šarmem společnost. Emily má úspěch a Jake zjistí, že Emilyinu kouzlu podlehl i on sám. Milostný románek by však oběma zkomplikoval život. Dovolí si oba riskovat svou kariéru a dát průchod probouzejícím se citům?
Desire444 P Joan Hohlová (Hohl, Joan)Nezkrotný mužMaggie ho nazvala namyšleným, arogantním paličákem, který se skrývá pod slupkou uhlazeného džentlmena. A Mitchovi se tento názor jeho nové a překvapivě půvabné sekretářce dlouho nedaří vyvrátit. Oba jsou však spalováni divokou vášní, kterou nelze tak snadno oklamat. Mitchův pečlivě zbudovaný svět se otřese v základech, když pro něj Maggie začne pracovat a on pozná, že je to žena jeho života. Může však porušit své zásady a dovolit rozkošné Maggie, aby ho zkrotila?
To nejsladší15 F Elizabeth Harbisonová (Harbison, Elizabeth)Emma a hraběBrice Palliser si dopisuje s americkou zahradnicí a botaničkou Emmou Lawrencovou pod jménem svého přítele Johna Turnhilla. Když má Emma přijet do Londýna, bojí se, že s ním, jako s bohatým hrabětem, nic nebude chtít mít, a proto se nadále vydává za Johna. Když Emma zjistí, že chudý John je ve skutečnosti bohatý Brice, je skutečně zklamaná, přestože se do tohoto muže stihla již zamilovat...
To nejsladší16 J Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Ursuliny svatební šatyUrsula O'Neilová si toho pravého našla již před léty - svého šéfa. City ale skrývala, protože věděla, že Ross je ženatý a má rozkošnou dcerku Katy.
Pak Rosse opustila manželka a stal se z něj osamělý otec, který zoufale potřeboval pomoc. A protože Ursula malou Katy upřímně milovala, ráda se pro ni stala náhradní maminkou. Pomáhala jí naděje, že se možná stane nepostradatelnou i pro jejího otce...
Polibky115 E Elizabeth Oldfieldová (Oldfield, Elizabeth)Láska s ručením omezenýmEllen Blanchardová a Jader de Sa Moreira byli kdysi přátelé, před deseti lety se však jejich cesty za dramatických okolností rozešly. O to větší je Ellenino překvapení, když ji Jader pozve do rodné Brazílie. Ellen přijíždí do Ria ve chvíli, kdy vrcholí každoroční festivalová horečka. Zachvácena touto atmosférou Jaderovi záhy podléhá. Aby si však získala jeho srdce, musí udělat mnohem víc - ponořit se zpět do minulosti a odhalit smutnou pravdu...
Polibky116 X Stephanie Howardová (Howard, Stephanie)Kouzlo PařížeGeorgia je úspěšná obchodnice. O její butik v anglickém Bathu ji však chce připravit francouzský konkurent, který se neštítí ani těch nejšpinavějších metod nátlaku. Naštěstí se jí nabízí pomoc v podobě tajemného, nesmírně přitažlivého Jeana-Clauda Lasalla. Georgia je jím okouzlena - jenomže ho zároveň podezírá, že patří k tomu typu donchuánů, kteří pronásledují každou sukni, ale žádné ženě nedokáží být věrní.
Polibky117 Y Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Šejkova odplataPůvabná anglická novinářka Frances Callamová upoutala šejka Aliho Ben Saleema na první pohled takovým způsobem, že by jí snesl modré z nebe. Ona však jeho dary odmítá a chce po něm jen jedno: interview. Ali se nakonec uvolí rozhovor jí poskytnout, ovšem pod podmínkou, že s ním Frances odletí do jeho arabského království. Okouzlující šejk zpočátku Frances připadá jako čestný muž, ovšem pouze do chvíle, kdy ji zavře do svého harému jako svou konkubínu...
Lékařská romance15 R Meredith Webberová (Webber, Meredith)Křídla láskyOkouzlující Ital Alex Solano se vrátil zpátky do Austrálie a požádal Leonii Cooperovou o ruku. Ale to by pro Leonii znamenalo, že musí opustit domov, přátele a svou milovanou práci v letecké záchranné službě a přestěhovat se do pro ni zcela neznámé země. Leonie je na vážkách, a je na Alexovi, zda se mu ji podaří přesvědčit, že se nového života ve dvou nemusí obávat!
Lékařská romance16 S Maggie Kingsleyová (Kingsley, Maggie)Nelehké rozhodováníDoktorce Rebecce Lawrencové nepadl její nový kolega ve Skotské záchranné službě do oka. Daniel Taylor je podle ní příliš lehkomyslný, nezodpovědný a arogantní na to, aby zachraňoval lidské životy. Časem však Rebecca zjišťuje, že spolu tvoří výborný tým. Je jí ale jasné, že jejich vztah zůstane pouze na profesionální úrovni, protože Daniel má za sebou trpkou zkušenost a další milostný románek u něj nepřipadá v úvahu.
Zlatá kolekce1 ZK ADiana Palmerová (Palmer, Diana)PodvedenáZlatá kolekce 2001 1Co se stane, když se mladá dívka rozhodne vypátrat, kým je doopravdy její nový soused?
Zlatá kolekce1 ZK BDebbie Macomberová (Macomber, Debbie)Kouzelné svatební šatyZlatá kolekce 2001 1Kouzelné svatební šaty tety Milly mají prý tu vlastnost, že když je žena dostane, zamiluje se do prvního muže, kterého potká...
Regency3 DL AJaneane Jordanová (Jordan, Janeane)Hraběnka z KentuKdyž Claire požádá o ruku sám hrabě z Kentu, zdálo by se, že si mladá dívka nic lepšího přát nemůže. Hrabě je hezký, pozorný a bohatý... Háček je v tom, že Claire miluje jiného!
Regency3 DL BIrene Northanová (Northan, Irene)DohazovačiRichard dostal od otce těžký úkol - najít ženicha pro svou trochu výstřední sestru Mirandu. Spolu s kamarádem dělají, co umějí - až je najednou ženichů víc, než je potřeba!
Special Na dovolenou8 I AChristine Rimmerová (Rimmer, Christine)Noční dobrodružstvíSvatební kyticeSuzanna věří v romantickou lásku bez hranic, ale před oltář ji dovedly úplně jiné důvody.Je v jiném stavu a musí se vdávat. Vytrvá ve své naději, že by sňatek z ozumu mohl přerůst v láskyplný vztah na celý život?
Special Na dovolenou8 I BJennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Šance na manželstvíSvatební kyticeDiana je rozumná a odpovědná mladá učitelka. Její dívčí sny jsou dávnou minulostí. Proto, když se o ni začne ucházet její bývalý idol, nechce a nechce uvěřit jeho lichotkám!
Special Na dovolenou8 I CCheryl St. Johnová (John, Cheryl St.)Rozumná nevěstaSvatební kyticeIsabella se nejprve provdá,aby zachránila rodinný ranč - a teprve potom se rozhodne získat srdce svého manžela!

Počet zobrazených záznamů: 33

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3477
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace