Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2009

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2009


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance883 A Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Krásná AngličankaNezávislá a tvrdohlavá Celia oplývá pevnou vůlí a nechce, aby vrozená slepota ovlivňovala její aktivní způsob života. Pohledný bohatý italský podnikatel Francesco Rinucci ještě nikdy nepotkal ženu s takovým životním elánem. Zjistí však, že má sklon ji přehnaně ochraňovat a že ji chce chovat jako v bavlnce.
Ačkoli Celia vášnivému Francescovi rychle podlehne, cítí potřebu mu dokázat, že skutečná láska znamená dát milované osobě volnost…

Minisérie Italští bratři
Romance884 B Raye Morganová (Morgan, Raye)Překvapení na druhouMitch Carver nemohl zažít větší šok, když po vstupu do své zbrusu nové kanceláře našel v přilehlé koupelně polonahou Darcy Connorsovou, s níž před dvěma lety prožil v Paříži vášnivý víkend. Když po několika dnech zjistí, že Darcy je matkou malých dvojčat, jeho překvapení nezná mezí. Zdá se, že jejich víkend za sebou zanechal následky, které mu změní život. Je však při své bouřlivé a dobrodružné povaze připraven na to, aby se usadil a hrál roli otce svých dětí tak, jak si to přeje Darcy?
Romance Duo885 T AMarion Lennoxová (Lennox, Marion)Kouzelná chůvaShanni se rozhodne, že nastoupí jako chůva u Pierce MacLachlana. Starat se o miminko přece nemůže být nic těžkého. Až na to, že nejde o jedno miminko. Dětí má totiž osamělý otec pět. Shanni se nehodlá citově angažovat, ale když jsou pak večer všechny děti v postýlkách, vkrádá se jí do mysli představa, že by jí vlastně rodinný život s úžasným Piercem nebyl proti mysli…
Romance Duo885 T BAlly Blakeová (Blake, Ally)Zámek v oblacíchPo tragické smrti manžela se Brooke od jeho agenta a rodinného přítele Dannyho dozvěděla, že s dvěma dětmi zůstala na mizině. Danny jí nabídne útočiště ve svém luxusním domě v horách. Brooke brzy poznává, že Danny k ní cítí něco víc než pouhé přátelství. Ani ona k němu nezůstává lhostejná. Oba však mají své důvody, proč se lásce brání.
Zátoka zamilovaných10 CH Josie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Muž mnoha tváříMladá lékařka Emily se vrací do Penhally v Cornwallu ke své těžce nemocné babičce. Práce v nemocnici v St. Piran ji velice těší, ale pak se změní situace a Emily je nucena nastoupit na oddělení pediatrické ortopedie, kde pracuje pod vedením pohledného cizokrajného lékaře Zayeda Khalila. Když Emily zjistí, že její nový šéf je tentýž muž, jakého každý večer s obdivem zpovzdálí pozoruje na pláži, jejím náhle probuzeným citům už nic nestojí v cestě. Ani Zayeda nenechává Emily chladným, přestože se snaží udržet si profesionální odstup…
Historická romance266 E Miranda Jarrettová (Jarrett, Miranda)Dáma v ohroženíBethany Pennyová se sice pohybuje mezi bohatou smetánkou a elegantními lordy, nejraději ze všeho ale pomáhá londýnské chudině. Když se ve frontě na polévku mezi jejími žebráky objeví neznámý voják, ihned pochopí, že pod chladným chováním a starým kabátem skrývá bohatou osobnost a mnohá tajemství…
Major William Callaway se vrátil z války zmrzačený, ale plný odhodlání. Aniž by odhalil svoji pravou totožnost, spojí síly s rezavou kráskou Bethany, aby se společně pokusili vyřešit záhadné vraždy, které zasahují do života jich obou. Brzy se oba ocitnou v ohrožení… a odhalení pravdy je může rozdělit navždy.
Historická romance264 W Terri Brisbinová (Brisbin, Terri)Dvě tajemstvíPůvabná Margriet Gunnarsdottir se vrací k otci a před svým doprovodem ukrývá dvě tajemství. Jejím ochráncem na dlouhé a nebezpečné cestě na sever Skotska je sebevědomý a pohledný Rurik Erengislsson, který dívce nahání od samého začátku hrůzu. Pro pocit bezpečí se proto rozhodne převléknout se za jeptišku.
Rurik přísahal Margrietinu otci, že ji dopraví v pořádku domů. Dívku, která vstoupila do služeb Boha, by měl ochraňovat a ctít, a ne po ní toužit. Ať se však Rurik snaží ovládat sebevíc, touhu po ní v sobě uhasit nedokáže.
Historická romance265 Z Helen Dicksonová (Dickson, Helen)Urozený darebákWilliam Lampard, urozený kapitán královské armády, zásobuje londýnskou společnost milostnými avantýrami. Proti své vůli uzavře sázku, že svede nevinnou Cassandru Greenwoodovou, dívku, která se rozhodla celý svůj život obětovat péči o opuštěné a nemocné děti.
William si velice brzy uvědomí, že jeho vztah ke Cassandře není jen pouhý flirt. Má před sebou ale nelehký úkol: přesvědčit ji, že jeho úmysly jsou upřímné. A to mu ještě ke všemu kdosi usiluje o život!
Sladký život143 P Melanie Milburneová (Milburne, Melanie)Návrat na SantoriniKdyž se řecký multimilionář Damon se objeví v Sydney, znamená to pro Charlottu, kurátorku místní galerie, šok. A když ji začne nutit, aby se stala jeho milenkou, změní se šok ve znechucení. Odmítnout ale nemůže; Damon ji drží v hrsti, protože je přesvědčen, že Charlotta je zlodějka. A má pro to i „důkazy“! To, že ho Charlotta opravdu okradla, ale netuší! Když od něj před čtyřmi roky prchala z Řecka, odnášela si kus jeho samotného. Pod srdcem nosila jeho dceru, o niž ale Damon nemá ani tušení…
Sladký život144 Q Susanne Jamesová (James, Susanne)Schůzka s cizincemCryssie dobře zná takové typy mužů, jako je Jed – bezohledný, bohatý obchodník, zvyklý na to, že mu ženy padají k nohám. Když jí ale Jed nabídne práci, musí přijmout, aby mohla dál podporovat svou nemocnou sestru a milovaného synovce. Pracovat s Jedem je pro ni potěšením do té doby, než ji z čistě obchodních důvodů požádá o ruku. Cryssie má dvě možnosti. Buď od muže, kterého miluje, odejde, nebo si Jeda vezme i s vědomím, že jeho srdce nikdy neobměkčí…
Sladký život141 X Cathy Williamsová (Williams, Cathy)Modelka v BenátkáchItalský milionář Angelo byl zvyklý prosazovat si svou. Ovšem když navrhl okouzlující modelce, která tou dobou vystupovala pod jménem Francesca, že by se jejich nahodilá známost mohla proměnit v trvalý vztah, tvrdě narazil. Nekompromisně ho odmítla z důvodů, které Angelovi nemohla vyzradit…
A teď za to bude platit!
Sladký život142 Y Amanda Browningová (Browning, Amanda)Dcera milionářeAtraktivní Shelby, dcera známého anglického finančního magnáta, čelí výhrůžkám záhadného muže! Otec ji proto přesvědčí, aby přijala ochranu přitažlivého a šarmantního osobního strážce Graye, muže, jehož Shelby již dlouhá léta miluje. Nyní se ukáže, že ani ona mu není lhostejná, přestože kdysi jejich sblížení razantně odmítl! Jako profesionál by měl ovšem zůstat chladný a nepropadnout citům. Dokáže Gray odolat pokušení?
Sladký život Duo42 I ASara Cravenová (Craven, Sara)Z milionářovy vůleLondýňanka Darcy se s hrůzou dozví, že se má vdát za arogantního Joela, v němž pozná muže, který ji před dvěma lety neuvěřitelně ponížil. Zároveň však zjišťuje, že ji neodolatelně přitahuje. Zůstane jen při sňatku z rozumu? A co když Joel dal své srdce už jiné?
Sladký život Duo42 I BJane Porterová (Porter, Jane)Svatba na ManhattanuIdeální „manželkou“ pro newyorského bankéře Morgana, který chce svatbou utéct před zájmem novinářů, bude nenápadná sekretářka Winnie. Žena, která - aniž by to tušil - je do něj již dlouho zamilovaná. Při „líbánkách“ na soukromém ostrově Morgan zjistí, že pod upjatým Winniiným povrchem se skrývá vášnivá a žádoucí žena. Zjišťuje ale také, že se Winnie nechce spokojit jen s vášní, ale že hledá v první řadě lásku… A v tu Morgan nevěří!
Romance se šejkem11 M Teresa Southwicková (Southwick, Teresa)Zdráhavá nevěstaJessica právě objevila velké tajemství, které změnilo celý její dosavadní život. V království Bakhar uprostřed pouště žije její rodina, o které vůbec nevěděla. Stejně jako netušila, že tu žije muž, s nímž ji hned po narození zasnoubili… Šejk Kardahl se sice ochotně ožení, avšak s láskou skutečně nepočítá. Dokáže Jessica pod slupkou tohoto velkého záletníka spatřit muže a najít si cestu k jeho otupělému srdci?
Romance se šejkem12 N Penny Jordanová (Jordan, Penny)Noci v pouštiDokud šejk Xavier Al Agir nepoznal nádhernou a vzpurnou Mariellu, byl přesvědčený, že se nikdy neožení a že zůstane sám. Vášnivé vzplanutí ke krásné Angličance ho nepřipraveného zasáhlo zničující silou jako písečná bouře. Jak jí má odolat, uprostřed pouště, v oáze, kde jedinými společníky jim jsou jejich pradávným rytmem uchvácená srdce?

(2. vydání)
Desire838 K Paula Roeová (Roe, Paula)Ztracená minulostFinn, zámožný dědic šperkařského impéria z Kodaně, má vážný problém. Po autonehodě trpí amnézií a nepamatuje si takřka nic, ani to, že se nedávno oženil, a svou ženu Sally brzy zase opouští. Také musí chránit rozsáhlou rodinnou pozůstalost, na kterou si činí nárok hamižná nevlastní matka. A ke všemu není k nalezení dodatek k závěti, který by jejím nárokům učinil přítrž. A tak se Finn musí vypravit za zapomenutou manželkou do Austrálie a kromě ztracené paměti se pokusit také znovu získat její zraněné srdce.
Desire839 L Sara Orwigová (Orwig, Sara)SpolečníciBrittany Garrisonová přijme v nouzi pomocnou ruku přitažlivého a bohatého Emilia Jefferiese. Postupně zjišťuje, že její nový obchodní společník je nejen neodolatelný, ale i schopný a zábavný a jejich přátelství a vzájemná přitažlivost postupně přerůstají ve vášnivou lásku. Brittany mu důvěřivě svěří nejen půl své restaurace, ale i celé své srdce. Čeká ji však nemilé překvapení. Emilio před ní skrývá zradu. Dokáže mu odpustit? Podaří se Emiliovi opět získat její srdce poté, co ji hanebně oklamal?

Minisérie Rodinné impérium
Desire Duo840 O ARoxanne St. Claireová (Claire, Roxanne St.)Setkání v bouřceJackson Locke miloval svobodu, každou situaci uměl obrátit v žert, byl mimořádně talentovaný, srdečný, kreativní a nezkrotný. Byl ten nejpřitažlivější člověk, se kterým se Lily až dosud setkala. A přesto měla za úkol ho změnit, aby se z něj stal ukázkový manager…
Desire Duo840 O BMaureen Childová (Child, Maureen)Velké pokušeníMax usoudil, že občas člověk musí podniknout šílenost, aby si udělal v životě pořádek. Rozhodl se předstírat manželství s Janine, se kterou se sblížil na dovolené, jen aby se zbavil své bývalé manželky. Pro Janine to bylo velké pokušení, ale otevře jí tahle dohoda cestu do ráje, nebo spíše do pekla?

Minisérie Bohyně pomsty
Special143 G AStephanie Bondová (Bond, Stephanie)Tajný agent ElvisLáska v Las VegasKdyž Gracie přijímá hezkého černovlasého Stevea, zapřisáhlého odpůrce manželství a všeho, co je jakkoli spojeno se svatbami, na místo nového Elvise v lasvegaské svatební kapli, netuší, že je to tajný agent FBI. Podaří se jí změnit jeho zásady?
Special143 G BJo Leighová (Leigh, Jo)Elvis dohazovačemLáska v Las VegasÚspěšná moderátorka talk show Molly se snaží udržet svůj vztah s autorem scénářů Charliem na čistě profesionální úrovni. Charlie však ke krásné a chytré partnerce cítí něco mnohem víc. Pomůže jim duch Elvise najít k sobě cestu?
Special143 G CJoanne Rocková (Rock, Joanne)Elvisi, vrať se!Láska v Las VegasBývalá manažerka zpěváků Alyssa se již do světa showbyznysu nechce vrátit. Proto váhá přijmout nabídku Bretta Neala, zpěváka a kytaristy, aby mu pomohla při přípravě na pěveckou soutěž Elvisův odkaz. Odpověď jí může dát jen samotný Elvis, jehož ducha se Alyssa marně snaží přivolat.

Počet zobrazených záznamů: 23

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 2821
Denní počet: 1
Počítáno od: 06.09.2009

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace