Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/2003

Zobrazuji informace o produkci 6 / 2003


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance551 A Day Leclaireová (Leclaire, Day)Vyzývavý návrhNajímání muže jako společníka nedělá Tess Loniganová zrovna každý den. Ale její povýšení v práci závisí právě na tom, zda se na dobročinném plese po jejím boku objeví nějaký partner… Netuší však, že tajemný výbor Amorovy seznamky jí už konkrétního kandidáta vybral!
Romance552 B Grace Greenová (Green, Grace)Požehnání z nebesOvdovělý Dermid McTaggart se stará o svého malého synka a rozlehlý ranč. O své švagrové Lacey Maxwellové si myslí, že je to jen nafoukaná modelka, která je pro praktický život naprosto nepoužitelná. Lacey mu však učiní takovou nabídku, která mu vyrazí dech! Je Lacey skutečně taková, za jakou ji Dermid považuje?
Romance Duo553 C ALucy Gordonová (Gordon, Lucy)Manžel na dobu určitouByla to velkolepá svatba, která přitáhla pozornost společenských rubrik celého světa - pohledný britský aristokrat Jarvis Larne si bral za ženu půvabnou Američanku Meryl Wintersovou. Nicméně oč okázalejší svatební obřad byl, o to větší podvod znamenal jejich manželský slib!
Romance Duo553 C BCaroline Andersonová (Anderson, Caroline)Problémový vztahKdyž si Laurie brala Roba Fergusona, byla jejich láska viditelná na první pohled. Dnes však Laurie tráví celé dny sama, zatímco Rob usilovně pracuje. Proto se rozhodne na čas odejít, aby si ujasnila, co vlastně od života očekává…
Romance Duo554 D AMelissa McCloneová (McClone, Melissa)Snubní prstenKelsey Armstrongová-Watersová připravuje ty nejdokonalejší svatby, a přesto nevěří tomu, že jsou to sňatky na celý život. Své přesvědčení nikdy nevstoupit do manželství získala díky mnohokrát rozvedeným rodičům. Pak ale potkala Willa Addisona…
Romance Duo554 D BCatherine Georgeová (George, Catherine)Noci beze snůGabriel Brettová je nezávislá a rozhodná dívka, která vypomáhá otci v restaurátorské dílně. Do jejího života po mnoha letech znovu vstupuje Adam Dysart, který jí nedá spát. Gabriel si pomalu začíná uvědomovat, že Adam je naprosto jiný, než si celý svůj život představovala!
Sága46 CH Sandra Steffenová (Steffen, Sandra)Hra na snoubenkuDětský lékař Tripp Calhoun má problém. Z jeho soupeře o místo v nemocnici v Santa Rose se vyklubal dávný sok ze studií, který si navíc na oficiální večeři, na niž jsou oba do Santa Rosy pozváni, přivede atraktivní a bohatou snoubenku. Pokud nechce zůstat pozadu, měl by učinit totéž. Jenže kde vzít snoubenku, když nemá dokonce ani vážnou známost? Naštěstí se v pravý čas setká s Amber Coltonovou, která má krásy i peněz na rozdávání. Ani jeden z nich ale netuší, že by se předstírání vážné známosti mohlo zvrtnout…
Historická romance85 W Bronwyn Williamsová (Williams, Bronwyn)Nevěsta pro mořského vlkaNa malém ostrově St. Brides žijí jen muži. Majitel ostrova Grey se rozhodl vybudovat tady usedlou komunitu a shání pro zdejší drsné muže manželky. Pravidelně uveřejňuje inzeráty v novinách nejbližších měst na pevnině.
Proč se mu ale ohlásila krásná a křehká Dora Suttonová? Navíc je odbojná a od samého začátku, kdy jí řekl, že se se na nehostinný ostrov nehodí, mu dělá jen samé potíže. Dora má ale dobrý důvod, proč chce začít nový život a od Greye si rozhodně nenechá poroučet. A tak si spolu poměřují síly při každém setkání…
Historická romance86 Z Anne Ashleyová (Ashley, Anne)Hraběnka a podkoníSophia Cleevová, dcera a dědička bohatého hraběte z Yardley, je poprvé uvedena do londýnské společnosti. Jelikož jí otec stále vnucuje nějaké ženichy, rozšíří o sobě na jednom plese pomluvu, že dává přednost prostým mužům před šlechtici.
Pár dní nato se v jejich stájích objevuje nový podkoní, který Sophii často doprovází na jejích projížďkách po Hyde Parku. Sophia se v jeho přítomnosti cítí nezvykle příjemně a netuší, do jakých problémů se díky svým neuváženým prohlášením dostane...
Desire551 K Caroline Crossová (Cross, Caroline)Šejkova vyvolenáUrostlý, pohledný šejk Kaj al bin Russard má starosti s poslední vůlí svého otce, podle níž se má k určitému datu oženit s pannou královské krve. Setkání s Její Jasností Catherine "Ledovou princeznou" jej ujistí, že ona je ta pravá. Catherine však nemá na vdavky ani pomyšlení, ví totiž, že podmínkou šťastného manželství je láska, kterou nevyváží ani všechno zlato světa.
Desire552 L Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)Něžný nepřítelAndrea O´Rourkeová žije po smrti svého manžela klidným životem, ze kterého ji vytrhne až setkání s Keithem Owensem, přítelem a láskou z let dospívání. I když nezapomněla na zklamání, které jí pohledný Texasan způsobil, a nemá nejmenší chuť navazovat nový vztah, nedokáže uniknout před silnou vzájemnou přitažlivostí.
Desire Duo553 M ALeanne Banksová (Banks, Leanne)Královský otecMaggie Gillianová si nebyla jistá, jestli to byl dobrý nápad, když přijala místo učitelky malého synka Jeho Výsosti prince Michela. Z tohoto muže vyzařovala taková síla a autorita, že se Maggie nemohla ubránit kouzlu jeho charismatické osobnosti. Musela si přiznat, že by chtěla poznat, kdo se vlastně za tímhle odměřeným princem skrývá…
Desire Duo553 M BShirley Rogersová (Rogers, Shirley)V moci vášněAby uchránil čest mladičké Lynn McCallové, slíbil Russ Logan její rodině, že se s ní ožení. Ani jeden z nich to neplánoval a dosud u nich byly na prvním místě svoboda a nezávislost. Teď se cítí jako v pasti, zaskočeni nečekanou mocí vášně. To ale pro manželství nestačí!
Desire Duo554 N ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Silnější než strachVicky Lockhartová při přijímacím pohovoru v novém zaměstnání málem omdlí hrůzou. Ukáže se, že jejím novým šéfem by měl být bratr jejího bývalého milence. Po dlouhém váhání do zaměstnání nastoupí, i když se bojí, že Max Forbes je stejně krutý jako jeho dvojče, a mohl by být nebezpečný jí i její malé dcerce - své neteři, o jejíž existenci zatím nemá tušení.
Desire Duo554 N BSharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Zapomenutá láskaNa jedinou vášnivou noc s Philipem Capricem má Lisi Vaughanová nepřehlédnutelnou připomínku - malého synka Tima. Philip však ani v cizině nedokázal na Lisi zapomenout a po několika letech jí opět vpadl do života. Ke svému překvapení zjišťuje, že je otcem krásného tříletého chlapce a je rozhodnutý dohnat ze své otcovské role, co se dá...
Special58 G ANora Robertsová (Roberts, Nora)Muž z budoucnostiCesta časemPro Caleba Hornblowera, který se dostal do přítomnosti, bylo těžké vrátit se do 23. století a opustit kouzelně nevinnou Liberty Stoneovou. Cesta časem se mu stala osudnou.
Special58 G BNora Robertsová (Roberts, Nora)Do minulostiCesta časemJacob Hornblower následoval svého bratra Caleba do minulosti a doufal, že ho přemluví k návratu. Učarovala mu však Libertina divoká sestra Sunny, a tak sám zjistil, že i pro člověka budoucnosti, který nevěří na romantické příběhy, je láska silným poutem.
Orchidea8 F Nora Robertsová (Roberts, Nora)Sladké zákuskyJe možné, aby šéfkuchařka nejvyšší kvality zcela propadla kouzlu nezdravých jídel z rychlého občerstvení? Čím víc toho Blake Cocharan věděl o Summer Lyndonové, tím byl zmatenější a tím víc ji chtěl získat pro svůj hotel. A pochopitelně nejenom jako odbornici na hotelové kuchyně!
Lékařská romance duo48 R ALucy Clarková (Clark, Lucy)Doktor v nouziDoktorka Jessica Yeomanová a její nový šéf doktor Thomas Bryant si hned při prvním setkání nepadnou zrovna do oka. Přesto však oba cítí, že je k sobě něco přitahuje... Ani jeden z nich to v životě neměl jednoduché a tak není divu, že si velmi pevně střeží své soukromí!
Lékařská romance duo48 R BLaura MacDonaldová (MacDonald, Laura)Policejní doktorDoktorka Adele Brooksová není zrovna potěšena, když se dozví, že jejím novým školitelem bude doktor, kterému všichni říkají Casey. Během praxe však zjistí, že není tak arogantní, jak se jí zpočátku zdál, ale že je to velmi citlivý a tvrdě pracující muž...
Nebezpečné vztahy15 E Merline Lovelaceová (Lovelace, Merline)Červená ti slušíTajná agentka Margarita má jiné starosti než ostatní ženy z ostrova Madrilena, které jsou v jejím věku už vdané a mají děti.
Ale i ona touží po lásce. Bohužel jí sňatek nabízí jen uhlazený, konzervativní Carlos, byť s dokonalou tváří a postavou. Nečekané události však prokážou, že Carlos je skutečný muž, bojovník s vášnivým srdcem a chtivým tělem…
Nebezpečné vztahy16 X Mary McBrideová (McBride, Mary)Poklad ze second handuSoukromého detektiva Sama Zacharyho zprvu značně překvapí žádost půvabné majitelky second handu Laury, která jeho služby vyhledala proto, aby jí pomohl zmizet. Hledá totiž útočiště před dotěrným, ale hlavně všehoschopným ctitelem... Sam usoudí, že bezpečnou skrýší by mohl být jeho starý dům na odlehlém venkově. Ovšem v palbě automatických zbraní, která mu rozbíjejí okna, a s vyděšenou krásnou mladou dívkou, která se mu v hrůze tiskne do náruče, je Sam brzo nucen své představy o bezpečí a klidu přehodnotit...
Kolekce4 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Nenapravitelný hříšníkProminentní právník Max Crighton má všechno: peníze, moc, rodinný život. Ale pro muže, kterého přitahují nebezpečné sexuální hrátky, to je stále málo. Užívá si jedné známosti za druhou, svádí své vděčné klientky a riskuje i za cenu ztráty spokojeného života.
Ale i Maxe jednoho dne opustí štěstí. Je brutálně napaden a na nemocničním lůžku projde hlubokou proměnou. Ale jak dalece mu může jeho žena Maddy věřit? Copak je možné, aby se takový nenapravitelný hříšník změnil?

Počet zobrazených záznamů: 23

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3353
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace