Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 4/2006

Zobrazuji informace o produkci 4 / 2006


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance718 A Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Neobvyklá nabídkaLaura ví, že jediným zbožným přáním její dcerky Nikky je mít oddaného a milujícího tatínka. Proto se Laura rozhodne provdat za Itala Gina Farnese, který se před nedávnem objevil v jejím penzionu. Gino je přesvědčen, že po předchozí zkušenosti s láskou nemůže již nikdy žádnou ženu opravdově milovat, a tak mu takovéhle manželství naoko vyhovuje. Ani jednoho z nich nenapadne, že by mezi ně mohla vstoupit láska!
Romance719 B Jessica Steeleová (Steele, Jessica)Překvapení v ložniciJednoho dne Varnie Suttonová ke svému překvapení najde v ložnici cizího muže! Leon Beaumont - šéf Varniina bratra - se tu ukrývá před médii a netuší, že domek patří přitažlivé a okouzlující ženě, o níž si myslí, že tu vypomáhá jako hospodyně. Oba dva jsou velmi zaskočeni, když se druhý den na titulních stranách novin objeví zpráva o jejich zasnoubení!
Romance720 C Cara Colterová (Colter, Cara)Kouzlo čarodějkyBrian Kemp příliš nevěří na šťastné konce, ale když onemocní štěně jeho osiřelé třináctileté neteře, rozhodne se navštívit ženu, která umí dělat zázraky…a která se ukáže být jeho bývalou spolužačkou! Jessica Moranová si pamatuje Briana jako nafoukaného a přelétavého kluka, který si jí nikdy moc nevšímal. A teď před ní stojí velmi přitažlivý a také velmi milý a pozorný muž. Jak si poradí se svými vzájemnými city?
Romance721 D Darcy Maguireová (Maguire, Darcy)Zásnuby na objednávkuTara Andrewsová miluje svou práci v rodinné firmě, která zajišťuje zásnuby a svatby. Sama však nemá v úmyslu v dohledné době vdát se. Všichni muži ji zklamali. Ale pak se objeví pohledný milionář Patrik Keene. Tara pochopí, že tohle by mohl být jediný muž v jejím životě, kvůli kterému by ráda své rozhodnutí změnila. Jenže má smůlu. Patrick Keene se totiž brzy hodlá zasnoubit s bohatou dědičkou Kasey…
Romance Duo722 T ASusan Foxová (Fox, Susan)Nevěsta se smlouvouKdyž Reece Waverly ovdoví a zůstane se svým malým synkem sám, požádá o pomoc Leah Grayovou, kterou zná od střední školy a o které ví, že bude dobrou manželkou i matkou. Manželství, které uzavřou, je založené jen na vzájemné dohodě… ale po čase se pomalu, ale jistě začne mezi ně vkrádat láska.
Romance Duo722 T BJill Limberová (Limber, Jill)Samota a láskaZ deníku spisovatele:
Koupil jsem farmu na samotě, abych tu v klidu napsal bestseller - ne abych se o ni musel dělit s mladou hospodyní a jejím miminem. S Trish a Emmou jsem našel inspiraci pro svůj nejlepší román, ale i pro novou kapitolu v mém životě - být manželem a tátou!
Historická romance153 W Georgina Devonová (Devon, Georgina)Tajemná paníGuy Chillings neměl na výběr. Musel tu neznámou zraněnou ženu vzít k sobě domů. Jinak by na opuštěné cestě dozajista zmrzla. Ta žena byla krásná a velice ho vzrušovala, byly tu však dvě velké překážky - neznámá si na nic nevzpomínala a Guy byl čerstvě zasnoubený…
Historická romance154 Z Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Záhada rytecké dílnyLord Lucas Kestrel je jedním z těch, kdo mají zneškodnit špiony, kteří vyzrazují Francouzům důležité informace. Ve svém pátrání narazí na ryteckou dílnu, kde se setkává s mladičkou umělkyní Rebekou. Je možné, že by právě ona mohla být jednou z podezřelých?
Rebeka o Lucasově podezření nemá tušení a snadno podlehne jeho kouzlu. O to větší je však její zklamání, když zjistí pravý stav věcí…
Sladký život25 X Kathryn Rossová (Ross, Kathryn)Milionářova láskaMilionář Steven, majitel velkého řetězce restaurací, a Chloe, jeho osobní asistentka, spolu tvoří už dva roky ideální pracovní tým. A nebýt jedné čarovné noci, zřejmě by nadále pouze pracovním týmem zůstali. Co si ale mají počít s láskou, kterou nečekali, po které netoužili a které se oba tak trochu bojí? Dokáží se vypořádat se stíny minulosti, jež jim brání se naplno oddat novému vztahu? Dokáží projevit svoje skutečné city?
Sladký život26 Y Lucy Monroeová (Monroe, Lucy)Milovat ItalaKdyž krásný a bohatý Rico, který je po nehodě dočasně upoután na invalidní vozík, požádá Giannu o ruku, splní jí ten nejtajnější sen! Gianna totiž Rica miluje a touží se stát matkou jeho dětí! Přesto není šťastná. Je přesvědčena, že jakmile se Rico postaví na nohy, přestane potřebovat její oporu a vrátí se k bývalé snoubence, krásné, ale sobecké Chiaře. Ale pro štěstí milovaného Rica je Gianna dokonce připravena obětovat i svou lásku. Proč tedy Rico tak tvrdošíjně trvá na svém a nenechá ji odejít?
Sladký život Duo1 I AJacqueline Bairdová (Baird, Jacqueline)Víc než jedna nocNa lásku na první pohled bohatý Theo nevěřil do té doby, než se setkal s mladičkou Willow! To, že jejich setkání nezůstalo bez následků, se dozvídá až po devíti letech, kdy v novinách najde fotografii úspěšné spisovatelky Willow Blairové a jejího - svého - syna! Theo je zvyklý dostat vše, po čem zatouží, a nyní chce i svého syna… To, že touží znovu získat i lásku Willow, začne chápat až mnohem později…
Sladký život Duo1 I BSarah Morganová (Morgan, Sarah)Životní výzvaAby získal řecký ostrov, který vždycky chtěl, musí bezohledný magnát Zander změnit svou image - a to rychle! Jediná osoba, která mu může pomoct, je žena, která ho před pěti lety zradila: jeho manželka! Ale Lauranne odmítá se Zanderem spolupracovat. Zander je schopný opět jí zničit život. Hrát si s ním je stejné jako hrát si s ohněm…!
Desire715 K Kathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)VášnivostAbigail Ashtonová roky tvrdě pracovala, aby dosáhla svého snu. Nyní třímá v ruce diplom veterinární lékařky a je již jen krůček od svého cíle: chystá se otevřít vlastní veterinární praxi v rodné Nebrasce. V jejích plánech rozhodně nefiguruje pohledný modrooký kovboj, na to nemá čas. Russ Gannon ale zřejmě našel tajný klíč nejen k jejímu srdci, ale i tělu, a tak se Abigail rozhodla věnovat mu to nejcennější: své panenství.
Desire716 L Dixie Browningová (Browning, Dixie)Domov pro obaMarty Owensová zoufale potřebovala muže. Ne jako partnera, dvě nevydařená manželství ji jaksepatří poučila, ale sháněla zdatného stavaře, který by byl schopen v šibeničním termínu přestavět část jejího domu pro potřeby knihkupectví. Cole Stevens, kterého jí její kamarádka dohodila, byl spolehlivý i schopný a ještě ke všemu neuvěřitelně přitažlivý. A jak stavba pokračovala, měla Marty muže pracujícího v jejím domě plnou hlavu…
Desire Duo717 O AAnnette Broadricková (Broadrick, Annette)Muž dvou tváříKdo je Jude Crenshaw doopravdy? ptala se sama sebe Karina Pettersonová. Je to bezstarostný, okouzlující playboy, který se jí dvořil, nebo milý a charakterní chlapík, jež v ní probudil spící vášně, anebo je to bezcitný agent, který ji jen zneužil pro své pátrání? Kdyby tak mohla zapomenout na chvíle strávené v jeho objetí…
Desire Duo717 O BCait Londonová (London, Cait)Trpělivý romantikDanya Stepanov nechce ve vztahu se Sidney spěchat. Přeje si lásku se vším všudy, touží po milostných předehrách a svádění, po krásném milování a mazlení po něm. Na něco takového však netrpělivá Sidney nemá čas. Přesvědčuje sebe i Danyu, že by potřeboval úplně jinou ženu. Danya ale ví své…
Special98 G AJoanna Wayneová (Wayne, Joanna)Podezřelá z láskyNevhodné známostiVzbudit se ráno v cizím městě a objevit ve svém hotelovém pokoji mrtvolu cizího člověka, to by otřáslo i otrlejší povahou, než má Jessica Lewisová. Stejně nečekaně jako problémy spojené s vraždou váženého senátora se ale objeví Conner Hayden, který se podezřele podobá Jessičinu vysněnému princi na bílém koni…
Special98 G BJudy Christenberryová (Christenberry, Judy)Pátrání se sladkým koncemNevhodné známostiSoukromý detektiv Wilson Greenfield má s bohatými paničkami své zkušenosti a už předem se na ně dívá skrz prsty. Čím déle ale vede pátrání pro pohlednou a laskavou Vivian Shawovou, tím víc si uvědomuje, že tahle klientka ho přiměje změnit názor a možná i odhodlání se už nikdy znovu neoženit.
Special98 G CTori Carringtonová (Carrington, Tori)Srdcem, tělem, dušíNevhodné známostiNemělo to být nic víc než románek na jednu noc. No, možná na pár nocí. Rachel rozhodně nečekala, že by se z úžasného milování mohl vyvinout vztah, který přetrvá navzdory hrozícímu korupčnímu skandálu i Gabrielově poněkud pochybné minulosti.
Lékařská romance duo82 R AOlivia Gatesová (Gates, Olivia)Zase spoluSavannah Richardsonová byla jediná žena, která kdy měla nad doktorem Javierem Sandovalem převahu. Před třemi lety od ní odešel, když se vysmála jeho žádosti o ruku. Nyní za ním přijela do jeho rodné Kolumbie a měla by se účastnit jeho projektu pojízdné chirurgické jednotky. Javier se obává, že Savannah představuje hrozbu jak pro jeho projekt, tak pro jeho srdce!
Lékařská romance duo82 R BJosie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Nový šéfDoktorka Leah Dawsonová pomohla mnoha rodičům vyplnit jejich sen o štěstí, když pomáhala na svět jejich potomkům. Ten její však byl zakrytý temnou clonou. Jejím životem se stala práce. Jaké však prožila zklamání, když na místo vedoucího oddělení nejmenovali ji, ale jakéhosi Davida Frenche až odkudsi z opačného konce světa…
Kolekce38 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Cesta ke kariéřeSelina si jako malá prošla peklem, když se v tisku přetřásala aféra její matky, která téměř rozbila manželství známému advokátovi. Když jí matka zemřela a Selinini adoptivní rodiče se později zabili při autonehodě, na úřadě jí omylem přiřkli příjmení po adoptivních rodičích.
Teď jako dospělá nastupuje inkognito jako asistentka u svého vlastního otce. Musí konečně zjistit, jaký vůbec je a zda se o ni někdy zajímal… Její otec ji mile překvapí, zato jeho společník ve firmě Piers ji od první chvíle znepokojuje. Tuší snad, kdo Selina ve skutečnosti je?

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3337
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace