Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/2005

Zobrazuji informace o produkci 12 / 2005


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance698 A Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Plavba za štěstímKdyž se Terri dozví, že její bývalý manžel leží zraněný kdesi v Jižní Americe, ihned se vydá na cestu za ním. Brzy však zjistí, že nejde o jejího exmanžela, ale o zcela neznámého muže. Tento cizinec ji od prvního pohledu nesmírně přitahuje a Terri neodolá jeho šokujícímu návrhu. Ben ji totiž požádá, aby se stala jeho osobní sekretářkou a manželkou zároveň!
Romance699 B Melissa McCloneová (McClone, Melissa)Sváteční překvapeníReed Connors se vrací do rodného městečka na svatbu svého nejlepšího přítele. Netuší však, jaké tu na něj čeká překvapení. Nejen že se setkává se svou dávnou školní láskou Samanthou, ale navíc zjišťuje, že s ní má osmiletého syna! Je těžké se rozhodnout, co je pro něj přednější: věnovat se nadále své pracně budované kariéře, nebo se stát otcem na plný úvazek?
Romance700 C Liz Fieldingová (Fielding, Liz)Vánoční nabídkaSophie Harringtonová přijme práci u přitažlivého, ale velmi nerudného Gabriela Yorka. A protože se Gabriel zotavuje po nemoci, přistoupí Sophie na návrh, že mu do Vánoc bude dělat pečovatelku a nastěhuje se do jeho luxusního domu. Gabriel brzy zjistí, že Sophiino srdce je velmi laskavé a vstřícné, ale svým citům se urputně brání. Jak dlouho mu bude trvat, než si uvědomí, že Sophie je pro něj ta pravá?
Romance701 D Susan Foxová (Fox, Susan)Manželství bez láskyPoté, co Logan Pierce získá do vlastní péče Claiřina osiřelého synovce, o kterého se do té doby starala, požádá ji o ruku, aby mohl chlapec vyrůstat v úplné rodině. Logan ale trvá tvrdošíjně na tom, že láska nemusí mít v jejich manželství žádné místo! Claire se nechce provdat za tak drsného, cynického muže. Může se muž, který tvrdí, že nikdy žádnou ženu nebude milovat, nechat přesvědčit, že tahle nevěsta se stane výjimkou z pravidla?
Romance Duo702 T AHannah Bernardová (Bernard, Hannah)Líbánky naokoJoanna snila o tom, že se provdá za Matta, od chvíle, kdy ho poprvé políbila. Jejich svatební den by měl být nejšťastnějším okamžikem v životě… To by se však nesměli před pár týdny rozejít. Teď Joanně nezbývá nic jiného, než aby před rodinou předstírala, že jsou s Mattem svoji!
Romance Duo702 T BLissa Manleyová (Manley, Lissa)Jdi za svým snemAnna touží vymanit se z vlivu svého bohatého otce, a proto svou identitu pečlivě skrývá. Při fotografování svatebních šatů pro časopis se setkává s přitažlivým Ryanem Cavanaughem, v jehož blízkosti se jí rozbuší srdce. Ale bude ji Ryan chtít, když zjistí její pravou totožnost?
Historická romance145 W Elizabeth Rollsová (Rolls, Elizabeth)Rošťák kavalíremJack Hamilton nepřijal svoji sestřenici Cressidu s jejím otcem ve svém domě v nejlepší náladě: měl právě zlomenou klíční kost, což znamenalo konec jeho lovecké sezony. Ovšem ti lidé byli prakticky bez peněz a ze svého domova neodešli dobrovolně…
Když se Jack dozvídá pravý důvod jejich odchodu, rozhodne se, že Cressida potřebuje manžela. A co on? Potřebuje manželku?
Historická romance146 Z Anne Herriesová (Herries, Anne)Prokletý darebákEmma Sommertonová se v tíživé rodinné situaci rozhodne, že bude pracovat jako společnice své bývalé spolužačky. Jaké je však její překvapení, když ji po krátké době před společenským skandálem zachrání markýz Lytham, člověk, který přivedl její rodinu na pokraj bídy. Z vděčnosti proto svoluje, že se stane jeho milenkou…
Sladký život17 X Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Okouzlující šéfEllie rozhodně nečekala, že by její bratr Toby vzal větičku, kterou vyslovila úplně mimoděk, vážně. Ale už se stalo… Toby jí domluvil doprovod na firemní vánoční večírek - svého okouzlujícího šéfa Patricka! Co má teď Ellie dělat, když ji Patrick přitahuje víc než jenom jako kamarád, který jí tím, že jí poskytl doprovod, vytrhl trn z paty? Je ale možné, že by ji krásný, úspěšný a bohatý Patrick opravdu miloval? A není to jenom tím, že ji potřebuje tak, jako ona potřebovala jeho? A pokud tomu tak opravdu je, co má Patrick vlastně za lubem?
Sladký život18 Y Sandra Fieldová (Field, Sandra)Úspěšný člověkPětatřicetiletý úspěšný obchodník Jake Reilly se po třinácti letech vrací do rodné rybářské vesničky, kde se setkává s dávnou láskou Shaine. Nemusí se vyrovnávat jen s názory starousedlíků, ale i s nečekaným překvapením, které mění celý jeho dosavadní život. Jeho obchodní zkušenosti i nemovitosti v New Yorku, Paříži a Švýcarsku jsou mu při znovuzískávání srdce milované Shaine k ničemu. Podaří se mu ji oblomit a přemluvit ke sňatku?
Desire699 K Linda Conradová (Conrad, Linda)Zákon láskyŽivot Marca Danfortha visí na vlásku. Buď začne spolupracovat s drogovým kartelem, nebo ho mafie zničí. Dlouho nenachází pomoc ani u policie, dokud do hry nevstoupí tajná agentka Dana Aldrichová. Rychle se zorientuje, pozná Marcovy kvality a je ochotná za něj dokonce položit i život. Ta krásná, neohrožená žena se v krátké době stane pro Marca nejdůležitější osobou na světě…
Desire700 L Susan Crosbyová (Crosby, Susan)Muž ze snůLyndsey McCordová se umí všem potížím života postavit čelem. Vždyť vychovávat a živit o osm let mladší sestru a ještě k tomu studovat, to by každý nedokázal. A stejně odvážně a s vervou se Lyndsey pustí do boje za svou budoucnost - pracovní i osobní. Předmětem jejího zájmu se stal její šéf Nate Caldwell, který patřil mezi ty muže, kteří potřebují trochu popostrčit, aby si uvědomili, že před sebou mají tu pravou…
Desire701 M Maureen Childová (Child, Maureen)Ta druháDoktor Sam Holden ve slabé chvilce slíbil svému příteli, že mu půjde za svědka. Byly to už dva roky od tragické autonehody, při které zemřela jeho žena, co se Sam odvrátil od života a věnoval se jen práci a svému smutku. Ale nyní se proti své vůli ocitl ve víru předsvatebního chaosu a zmatku. Zdálo se, že přítelova rodina a obzvláště jeho okouzlující sestra Tricia by ho mohly vrátit do života.
Desire702 N Emilie Roseová (Rose, Emilie)Nedovolená vášeňSawyer Riggan má hned dva vážné důvody k zoufalství. Jako kdyby nestačilo, že při autonehodě se mu zabil milovaný mladší bratr, ještě ke všemu cítí zničující, spalující a za těchto okolností i nedovolenou vášeň k Lynn, vdově po jeho bratrovi. Co má jen s tímto nepatřičným citem dělat? Jak s ním má bojovat, když ví, že Lynn ho potřebuje, že ji musí chránit a být jí na blízku!
Desire Duo703 O ASara Orwigová (Orwig, Sara)Tajemná neznámáČlen Klubu džentlmenů David Sorrenson se zavázal k tomu, že se postará o bezpečí právě narozeného nemluvněte. Jako bývalý příslušník armády věděl vše o boji a nebezpečí, ale nic o dětech! Marissa Wilderová to s dětmi uměla a souhlasila s tím, že se stane chůvou malé holčičky a bude bydlet na Davidově ranči. Nyní už Davida nebudil pláč miminka, ale touha po svůdné chůvě.
Desire Duo703 O BLaura Wrightová (Wright, Laura)Ochráncův slibZdravotní sestra Tara Robertsová má problémy. Tím, že poskytla přístřeší neznámé ženě se ztrátou paměti, upoutala k sobě pozornost nebezpečného útočníka, ale také členů Klubu džentlmenů, kteří jsou odhodlaní obě ženy chránit. Především Clint Andover své povinnosti ochránce bere velmi vážně a nejraději by byl s Tarou ve dne v noci…
Special93 G ASherryl Woodsová (Woods, Sherryl)Nejkrásnější dárekKouzlo bílých VánocKdyž se Savannah Holidayová ujímala zděděného penzionu Horské zátiší, netušila, že tím vánoční překvapení zdaleka nekončí. Zesnulá teta Mae připravila milované neteři ty nejkrásnější Vánoce ze všech.
Special93 G BBeverly Bartonová (Barton, Beverly)Naučím Tě milovatKouzlo bílých VánocFaith Sheridanová otěhotněla po jediné vášnivé noci s mužem, který ji zachránil před nebezpečnými únosci. Přijme Worth zprávu o dítěti se stejným nadšením jako zamilovaná Faith?
Special93 G CLeanne Banksová (Banks, Leanne)Kráska v doměKouzlo bílých VánocJsou dvě věci, na které je Lucas Bennet po smrti své ženy háklivý: vánoční svátky a dámská společnost. A teď, když se mu do domu nastěhovala krásná a svůdná Amy, musí náhle čelit obojímu najednou…
Lékařská romance duo78 R AMeredith Webberová (Webber, Meredith)Šance na usmířeníDoktorka Esther Shawová přilétá do hurikánem zničeného Jamestownu, aby tam zabránila vypuknutí epidemie, a shodou okolností se tu potkává se svým bývalým manželem Billem Jacksonem. Stále je to k sobě přitahuje, ale podaří se jim vyjasnit problémy z minulosti?
Lékařská romance duo78 R BCaroline Andersonová (Anderson, Caroline)Doktorova nabídkaTom Whittaker zvládá vychovávat čtyři děti a ještě pracovat na plný úvazek jako doktor. Zdravotní sestra Fliss ho obdivuje a sní o tom, že stráví Vánoce společně. Jejich vzájemná láska se pomalu rozhořívá, přesto však Fliss odmítá Tomovu nabídku manželství. Přesvědčí ji Tom, že vánoční sny se někdy plní?
Kolekce34 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Ozvěny včerejškaNejsou to šťastné vzpomínky, které v Rosii přežívají posledních patnáct let od jednoho divokého večírku, kterého se téměř proti své vůli zúčastnila… Nejenom, že jí změnil celý život, ale způsobil i to, že Jake, muž, kterého by mohla milovat, jí pohrdá. Nebo by si snad jeho mlčenlivý chlad mohla vykládat i jinak…?
Special Na Vánoce94 H ASamantha Connollyová (Connolly, Samantha)Dvě boty do páruPovídání před Vánočním krbemPojďme si povídat… Třeba před vánočním krbem. Vždyť k Vánocům příběhy vždy patřily…
V prvním příběhu se trochu zasmějeme. Vždyť úspěšná módní návrhářka C. J. Mathewsová a její přítel z dětství, trochu samorostlý mechanik Jack Harding se k sobě opravdu hodí jako dva střevíčky. A přesto, že se k sobě tak hodí, Jacka trochu překvapí, když ho C. J. požádá, aby se stal otcem jejího dítěte…
Special Na Vánoce94 H BFiona Brandová (Brand, Fiona)Vražedné dědictvíPovídání před Vánočním krbemPojďme si povídat… Třeba před vánočním krbem. Vždyť k Vánocům příběhy vždy patřily…
V druhém příběhu se budeme pro změnu trochu bát. Vždyť Annu Tarrantovou její neznámý rytíř hned v úvodu knihy zachrání před nebezpečným útočníkem. V tu chvíli si Anna uvědomí, že svého zachránce vlastně zná… a že ať chce, nebo ne, dál před ním musí skrývat svou totožnost…

Počet zobrazených záznamů: 24

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3269
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace