Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/2005

Zobrazuji informace o produkci 6 / 2005


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance668 A Nora Robertsová (Roberts, Nora)Píseň horSamantha přijíždí do Wyomingu, aby pečovala o sestru čekající první dítě. Wyoming ji osloví nejen svou velkolepou krásou přírody, ale i lidmi, kteří zde žijí. Samantha je však natolik posedlá úzkostí o zdraví sestry, než aby si uvědomila, že venkovský kovboj Jake není obyčejný frajírek, který si potřebuje zpestřit nudu na ranči. Po čase Samantha zjistí, že není tak imunní vůči jeho dvoření, jak by si přála. Jenže může vůbec Jakeovi své city vyjevit?
Romance669 B Jessica Hartová (Hart, Jessica)Sen o budoucnostiMarta Shawová, svobodná matka osmiměsíčního syna, odjíždí jako chůva stejně staré Violy s Levisem Mansfieldem na kouzelný tropický ostrůvek. V romantickém prostředí se Marta do svého šéfa, zapřisáhlého starého mládence, zamiluje. Ani on neodolá jejímu kouzlu, ale přestože se brzy intimně sbližují, zůstává Levis i nadále odpůrcem rodinného života. Když však od něj Marta odejde, pozná, že mu chybí útulný domov, jaký uměla vytvořit jen ona s dětmi, a žádá ji o ruku.
Romance670 C Sophie Westonová (Weston, Sophie)Vévodův slibModelka Jemima Dareová si potřebuje na pár dnů odpočinout a ukrýt se před bývalým manažerem, který ji pronásleduje. Odjede tedy na jeden z karibských ostrovů. Ale ani zde nenajde klid. Je tu Niall Blackthorne, profesionální hráč, aristokratický v kasinu a neodolatelný na pláži, a srdce Jemimy je v ohrožení. Jak Jemima, tak i Niall skrývají svou pravou totožnost. Ale když přijde opravdová láska, ukáže se, že lhát je dokonce ještě těžší než říkat pravdu.
Romance671 D Teresa Southwicková (Southwick, Teresa)Šejkův pouštní drahokamPenelope Doyleová ještě nenašla muže, který by se po polibku neproměnil v ropuchu. Jeden z těch nejhorších jí ukradl srdce a navíc dědictví po matce. Zařekla se, že už nikdy neuvěří pohádkám.
Když však přijala místo v El Zafiru, seznámila se s úžasným princem Rafiqem a znovu se jí chce začít věřit… Ale je vůbec možné, aby chudá dívka padla do oka šejkovi, který může mít všechno, na co si jen ukáže?
Romance Duo672 T AHannah Bernardová (Bernard, Hannah)Šokující návrhErin neprožila dětství v právě ideální rodině, a to ovlivnilo její rozhodnutí. Chce dítě, ale chce ho vychovat sama! Do jejího života však nečekaně vstoupí Nathan Chase, s nímž je nucena strávit měsíc pod jednou střechou. Od prvního setkání s ním ví, že je mezi nimi pouto, kterému nedokáže odolat. Dokáže ji Nathan přesvědčit, že dítě potřebuje matku i otce?
Romance Duo672 T BJudy Christenberryová (Christenberry, Judy)Láska v deštiAndrea se během rozsáhlých záplav na americkém středozápadě ocitne uvězněná v tetině domě bez telefonického spojení a elektřiny jen se svým manželem Nicholasem, se kterým se rozvádí. Andrea totiž nemůže přenést přes srdce, že Nicholas, i když je přitažlivý a pohádkově bohatý finanční magnát, který se jí snaží splnit každé přání, odmítá stát se otcem. Jak mu má tedy sdělit, že je těhotná?
Historická romance133 W Paula Marshallová (Marshall, Paula)Dvorní dámaKdyž si kráska Mary Jermainová v raném mládí dobírala svou mladší sestru Penelopu pro její zálibu v knihách a nevábný vzhled, ještě netušila, že se z ošklivého káčátka stane líbezná labuť, která nenechá chladným ani jejich společného přítele z dětství Olivera. Jako dvorní dáma královny Alžběty se Penelopa u dvora s Oliverem sblíží, ale jejich cestu ke štěstí jim znesnadňují dvorské intriky a tajemné síly z říše zla.
Historická romance134 Z Sylvia Andrewová (Andrew, Sylvia)Plukovníkova láskaPlukovník John Ancroft se po třech letech od krvavé řeže u Waterloo rozhodl dát si do pořádku své rodinné záležitosti i sídlo na severu Anglie. Cestou do svého rodiště svému právníkovi slíbil doprovázet nervózní vdovu Hopkinsovou i s jejími dvěma služebnými. Cestou se však ke svému překvapení na vlastní oči přesvědčí, že pod neforemnými tmavými šaty podivínské vdovy se ukrývá někdo docela jiný …
Sladký život5 X Penny Jordanová (Jordan, Penny)Spřízněné dušeSuzy by nikdy nenapadlo, že by se mohla zaplést do práce tajných služeb. Ale osudové setkání s plukovníkem Lucasem Soamesem změní běh celého jejího života! Když se Suzy náhodou stane součástí Lucasova tajného poslání, nezbývá drsnému vojákovi nic jiného, než aby ji začal vydávat za svoji milenku. V tajemné luxusní vile na italském pobřeží se jejich naoko hraný vztah začíná poznenáhlu proměňovat ve skutečnou a opravdovou lásku…
Sladký život6 Y Catherine Georgeová (George, Catherine)Křižovatka citůJoe byl vším, co Fen potřebovala, když přišla o práci, rodinu, identitu… Ve vášnivém vztahu, který pohltil všechny starosti, zapomněla Fen na vše, co ji tížilo! Bohužel jen do chvíle, než se muž jejího srdce dozvěděl pravdu o její tajuplné minulosti! Svět se Fen zhroutil podruhé… Všechno by mohlo skončit fiaskem, Joe ale nedokáže vypudit Fen z mysli a ona přichází na to, že je prvním, kterého doopravdy miluje…
Desire669 K Katherine Garbera (Garbera, Katherine)Slib v Las VegasKdyž se Larissa Nielsenová vypravila za Jakeem Danforthem, aby mu řekla, že je otcem jejího tříletého syna, byla připravená na jeho šok a hněv. Byla dokonce připravená i na to, že znovu ožije jejich mimořádná fyzická přitažlivost, která mezi nimi vždycky vládla. Na co ale připravená nebyla, bylo vzdát se svého nedůvěřivého postoje k mužům a stát se Jakeovou ženou.
Desire670 L Barbara McCauleyová (McCauley, Barbara)Soukromý život hvězdyNenápadná, ale milá Marcy Pruittová na svém image šikovné domácí puťky založila kariéru. Vydávala časopis, v němž radila hospodyňkám, chystala svou vlastní televizní show. Po čtyřech letech bláznivého pracovního kolotoče se rozhodla na tři týdny utéct. To ještě netušila, že si vytouženého klidu moc neužije, protože potká osudového muže, Evana Carvera, který její život obrátí vzhůru nohama.
Desire671 M Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Měsíční sonátaSnad za to mohl přízračný svit měsíce, že Violet Campbellová zapomněla na své předsevzetí, že si už nikdy nepřipustí k tělu žádného muže. Vždyť jedno nevydařené manželství jí stačilo až až. Ale Cameron Lachlan byl exemplář, který stál za hřích. Ani jeden z nich neměl zájem o nějaké závazky a, koneckonců, oba byli dospělí…
Desire672 N Peggy Morelandová (Moreland, Peggy)Laskavé srdceElizabeth si vždycky přála mít rodinu. Ale když jí sexy Texasan Woodrow Tanner přišel oznámit, že je tetou malé dívenky, získala daleko víc. V podmanivém prostředí horského ranče Elizabeth podlehla Woodrowovu kouzlu velmi rychle. A teď zbývá jediná otázka: je zrovna tenhle drsný starý mládenec opravdu tím, kdo jí může splnit všechna přání?
Desire Duo673 O ACindy Gerardová (Gerard, Cindy)Zapomenutý polibekTonya Griffinová se jako mladičká zamilovala do svého šéfa. To, že ho cestou z vánočního večírku políbila, patřilo k nejtrapnějším okamžikům jejího života. Nezkušená naivka, která dala celé své srdce do polibku muži, který ji odmítl… A nyní, po dvanácti letech, ji Web Tyler dokonce ani nepoznal…
Desire Duo673 O BAmy Jo Cousinsová (Cousins, Amy Jo)K vašim službámGrace se ocitla v nelehké životní situaci, cítila se jako mezi mlýnskými kameny. Má vyhovět své rodině, anebo poslechnout své srdce? Rozhodne se proto na čas zmizet a najít odstup od svých problémů. Na útěku ji však cestu zkřížil charismatický Tyler, jehož blízkost je pro Graceino srdce životně nebezpečná…
Special85 G AKasey Michaelsová (Michaels, Kasey)V loži jeho lordstvaHon na ženichaHrou vrtkavého osudu se nevinná mladičká Eleanor ocitne omylem v hostinském pokoji, kde se z alkoholického opojení vzpamatovává lord Nicholas. Verdikt jejich okolí je nekompromisní: jediným řešením této lechtivé situace je okamžitá svatba …
Special85 G BGayle Wilsonová (Wilson, Gayle)Vězeň ve věžiHon na ženichaPo dlouhých dvanácti letech, kdy nepřestala vzpomínat na jejich krátké noční setkání, se Emma setkává s mužem svých snů. Už to ale není ten mladík, na jakého si pamatovala. Snad proto si na ni zakázal myslet …
Special85 G CLyn Stoneová (Stone, Lyn)Slovo džentlmenaHon na ženichaClarissa se nutně potřebuje dostat ke svým zděděným penězům, aby mohla stát na vlastních nohou a sama o sobě rozhodovat. K tomu se ovšem musí okamžitě vdát - dřív, než ji donutí ke sňatku její odporný bratranec. A co takhle přesvědčit Hugha, svůj dívčí idol …?
Lékařská romance duo72 R ALilian Darcyová (Darcy, Lilian)Úžasný doktorPro porodní asistentku Kit McConnellovou je dost těžké celé dny pomáhat dětem na svět, když ví, že sama vlastní mít nemůže. Navíc na první schůzce s úžasným doktorem Gianem Di Luziem zjistí, že on si přeje mít děti - a tak přece musí celý románek ukončit, ještě než vůbec začne… Dokáže jejich láska překonat nepřízeň osudu?
Lékařská romance duo72 R BGill Sandersonová (Sanderson, Gill)Jako blesk z bebeKdyž přijede doktorka Kim Hunterová na své nové pracoviště do nemocnice v Denhamu, čeká ji překvapení. Přeřadili ji na jiné oddělení, než bylo původně domluveno, a navíc musí pracovat s novým kolegou, který ji od prvního okamžiku, a navzdory všem jejím předsevzetím, velmi přitahuje. Ale ten je rozhodnutý zůstat starým mládencem!
Kolekce28 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)MaškarádaChristy Marsdenová, zelenooká rusovláska se skotskou krví v žilách, se v sedmnácti letech zamilovala do Dominika Savagea, svého staršího kamaráda z dětství a velkého vzoru. Když mu však nabídla svou lásku i své tělo, rázně ji odmítl. Toto zranění na duši si s sebou nosila dalších osm let. Nové setkání se starou láskou jen rozjitřilo staré rány… a zasadilo nové. Ještěže Christy může své city skrýt aspoň za vymyšlený poměr s Davidem Galvinem, svým bývalým šéfem, který o ni přitom stále usiluje!
Special Na léto86 H AKristin Gabrielová (Gabriel, Kristin)Kdo vyhraje?Láska s otazníkemDíky šílenému dědečkovu nápadu se ze seriózního mladého manažera Dextera Kanea stane na jeden měsíc gigolo. Začíná hra o rodinnou firmu a Dexter je připraven pro výhru udělat téměř cokoli. Když si ho najme půvabná a energická Kylie Timberlakeová, ještě netuší, že ho v životě čeká pěkných pár kotrmelců.Ve službách té přitažlivé osůbky totiž začíná poznávat ty pravé hodnoty a radosti života…
Special Na léto86 H BCathie Linzová (Linz, Cathie)Svatba do tří týdnůLáska s otazníkemShane Huntington je bezradný. Aby se dostal ke svému dědictví, musí se do tří týdnů oženit. Jenže netuší, kde hledat tu pravou. Jako obvykle požádá o pomoc Paige Turnerovou, sympatickou mladou knihovnici, která mu vždy dokázala poradit. A tím začne honba za nevěstou, která musí splňovat několik podivných požadavků. Ani jeden z nich netuší, že jejich úsilí je svede na společnou cestu a že se Shane nakonec ocitne tam, kde měl vlastně začít…

Počet zobrazených záznamů: 24

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3328
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace