Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2006

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2006


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance738 A Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Honba za láskouOlivia Dutchessová a Luc de Falcon si na první pohled padnou do oka. Oba však za sebou mají neblahou vzpomínku na lásku, a tak se jí brání. Navenek to vypadá, že když jsou spolu, srší mezi nimi jen blesky a hromy. Jejich snaha nepustit do svých srdcí vroucí cit ale vyjde naprázdno a Olivia i Luc přijdou na to, že jsou si souzeni…
Romance739 B Margaret Wayová (Way, Margaret)Znovu v rájiNadějná herečka Bronte hledá v australské divočině útočiště před bohatými a sobeckými muži. Na rodinné farmě však místo pratety najde záhadného cizince Stevena. Netrvá dlouho a on jí předloží obchodní nabídku. Budou z nich partneři, anebo něco mezi nimi vzplanou city? Vzájemná přitažlivost je nepopiratelná, dokáže ale přemoci stíny minulosti? Zvlášť když oba mají co skrývat…
Romance740 C Nicole Burnhamová (Burnham, Nicole)Vroucí srdcePrinc Federico diTalora ze San Rimini měl vše: bohatství, zajímavý vzhled a pověst bez poskvrnky. Když poznal Piu Renatiovou, ovdovělý otec dvou malých hochů pochopil, že existují i jiné věci než jen povinnosti. Pia, přítelkyně princovy švagrové, měla pomáhat při výchově princových dětí. To jí nestačilo. Chtěla mnohem víc než jen princovu pozornost!
Romance741 D Judith McWilliamsová (McWilliams, Judith)Osudové rozhodnutíLucas Forester trpí dočasnou ztrátou paměti a myslí si, že žena, která se sklání nad jeho lůžkem, je jeho manželka. Nemůže si ale vzpomenout na svatební den ani na vášnivé chvíle, které s ní určitě musel zažít. Jednou věcí si je však naprosto jistý: chce být jejím manželem po zbytek svého života. Jocelyn Stemicová nemá na výběr a hraje dál tuto hru… Ale bude ji Lucas chtít, až se mu paměť vrátí?
Romance Duo742 T AJackie Braunová (Braun, Jackie)Výměna životůKelli a Sam se přihlásí do reality show Výměna životů. Kelli se na měsíc stává viceprezidentkou řetězce obchodních domů a Sam pracuje ve skladu a stará se o dvě malé děti. Oba postupně víc a víc poznávají jeden druhého a pochopí, že soutěž jim umožnila získat to nejcennější: vzájemnou lásku.
Romance Duo742 T BPatricia Mae Whiteová (White, Patricia Mae)Bezradný nápadníkDetektiv Brett požádá svou přítelkyni a sousedku Josie, aby ho naučila, jak se dvořit ženě. Chystá se totiž požádat o ruku dívku z vyšší společnosti. Josie, která Bretta již dávno miluje, na jeho návrh přistoupí, ale jejím jediným cílem je přesvědčit ho, aby před oltářem po jeho boku stála právě ona!
Historická romance161 W Meg Alexanderová (Alexander, Meg)Cena svobodyEmma Lyntonová je zachycena ve skrumáži lidí, kteří se snaží ve zmatku dostat na jednu z posledních lodí odplouvajících do Anglie, a zůstává tak sama bez rodičů uprostřed francouzské revoluce. Pomocnou ruku a slib, že ji dopraví do Anglie, dostává od neznámého muže, který se jí později představí jako Simon. Společně s jeho přáteli prchá z Toulonu a snaží se dostat domů přes Španělsko. Simon jí připadá jako autoritativní a necitelný muž, ovšem jen do chvíle, kdy se dozví o jeho minulosti, kdy postrádal lásku. Uprostřed zuřící jakobínské revoluce si Emma uvědomuje, že se do tohoto tajemného muže zamilovala.
Historická romance162 Z Mary Brendanová (Brendan, Mary)Žena bez jménaJedna jediná noc změnila Isabel Meredithové její touhy a plány do budoucnosti tak dokonale, že se z toho vzpamatovávala dlouhé roky. Její rodiče ji prohlásili za mrtvou, aby ji uchránili před hanbou, a nebýt její sestry Rachel, jen těžko by se s malým synkem protloukala. Po dlouhých osmi letech se objeví Etienne Hauke a Isabel si uvědomí, že má jedinou šanci, jak svému synovi zajistit neposkvrněný původ a dobrou výchovu. Stačí se jen pokořit a požádat toho muže, aby si ji vzal…
Sladký život33 X Penny Jordanová (Jordan, Penny)Nejkrásnější slavnostRicardo Salvatore, mladý a krásný miliardář, vždy pohrdal pokryteckými a vypočítavými ženami. Přesně takovými, za jakou považuje Carly! Takže Ricardo necítí sebemenší výčitky svědomí, když se rozhodne společnost, kterou Carly řídí, odkoupit a ji samotnou propustit. I přesto, jak je mu Carly protivná jako člověk, nezastírá si sám pro sebe, jak ho přitahuje jako žena. A nevidí důvod, proč nespojit příjemné s užitečným!
Sladký život34 Y Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Lukeovo tajemstvíKdyž Leonie přijala pozvání slavné herečky Rachel Richmondové a přijela ji navštívit, byla uchvácena nejen jejím honosným sídlem, ale i herečkou samotnou. Její první dojmy z Rachelina syna byly nicméně zcela opačné. Jako by ji Luke z nějakého důvodu nesnášel a chtěl ji dohnat k odmítnutí matčina návrhu, aby napsala její životopis. Jenže čím víc se hezký Luke snažil, tím větší bylo její odhodlání knihu napsat. Zvláště když zjistila, že Luke Richmond skrývá nějaké tajemství!
Sladký život Duo5 I AAnne McAllisterová (McAllister, Anne)Škola láskyJoaquin, slavný fotbalista a známý svůdce, nevěří svým uším. Na ostrůvek Pelican Cay si přiletěl odpočinout od davů ječících fanynek. A teď se na něj obrací sestra jeho nejlepšího přítele s podivnou žádostí: chce, aby ji naučil svádět muže!
Sladký život Duo5 I BCatherine Spencerová (Spencer, Catherine)Italské kouzloNa Chloe čeká velkolepá svatba, která se má stát událostí roku. Ženichem je Baron, vyrovnaný, laskavý a spolehlivý muž z dobré rodiny. Přípravy na jejich svatbu spějí do finále, hosté se začínají sjíždět a dům se plní svatebními dary. Na scéně se ale objevuje spontánní a neodolatelný muž, milionář Nico, Chloein exmanžel!
Desire727 K Sara Orwigová (Orwig, Sara)Nové perspektivyLara Hunterová věděla, že pro ni ta jedna noc plná vášně strávená s cizincem není typická. Její záhadný milenec se podobal starodávnému princi, který se náhle zjevil, aby ji vytrhl z jejího jednotvárného života a probudil v ní takovou touhu, o které dosud jen četla… Ale Eli Ashton nebyl žádný princ – byl to zapuzený syn jejího nenáviděného zaměstnavatele!
Desire728 L Susan Crosbyová (Crosby, Susan)Muž na celý životSoukromý detektiv Quinn Gerard si pro svůj život stanovil pár pravidel, a ta nejdůležitější zněla: nikdy si nic nezačínat s klientkou a na nikoho se nevázat. Teď však měl velký problém. Krásná a přitažlivá Claire Winstonová nebyla jen klientka, bylo to horší, byla to sledovaná osoba. Quinnovi pomalu docházelo, že při řešení tohoto případu asi bude muset porušit nejedno pravidlo…
Desire Duo729 O AJennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Láska je lékFyzioterapeutka Phoebe Schneiderová se zařekla, že se už dospělých ani nedotkne a raději věnovala svou láskyplnou péči dětem. V případě Foxe Lockwooda se ale rozhodla udělat výjimku. Tento přitažlivý mladý válečný veterán si odnesl z války zraněné nejen tělo a Phoebe věděla, že mu může pomoci…
Desire Duo729 O BAmy J. Fetzerová (Fetzer, Amy J.)Vzpomínka na polibekPro Phoebe Delongpreeovou se Cain Blackmon stal klidným přístavem v rozbouřeném moři osobních problémů a nočních můr a ona by dala všechno za to, aby i ona mohla být takovým útočištěm pro něj. Cain však sám sebe odsoudil k životu poustevníka, a tak se zdálo, že jim nezbývá nic než vzpomínka na jeden úžasný polibek…
Special102 G AMerline Lovelaceová (Lovelace, Merline)Vítězný návratDůstojníkova nevěstaMajor Charles Trent byl povolán do války ještě předtím, než si mohl užít líbánky se svou mladičkou manželkou. Teď se vrací domů a nachází zde sebejistou ženu, jakou předtím neznal. Nezbývá mu nic jiného než se ji pokusit získat znovu…
Special102 G BDeborah Simmonsová (Simmons, Deborah)Tajemné vřídloDůstojníkova nevěstaKapitán Kit Armstrong se po návratu z války nedokáže smířit se ztrátou svých blízkých a ztrácí vůli k životu. Jeho babička se už na jeho trápení nemůže dívat a pozve do jejich sídla osiřelou vzdálenou příbuznou, aby dělala společnici jí – i jejímu vnukovi.
Special102 G CJulia Justissová (Justiss, Julia)Čestný obchodDůstojníkova nevěstaPoručík Bryan Langford má pouhých několik dní na to, aby přesvědčil svoji celoživotní lásku o svých pravých citech. Proto souhlasí s urychlenou svatbou i s podmínkou, že až dopraví Audru, vdovu po svém příteli z dětství, do bezpečí, jejich sňatek bude zrušen.
Lékařská romance duo86 R ALucy Clarková (Clark, Lucy)Poctivé lžiAgentka a doktorka Kim Masonová opravdu nečekala, že by ji při plnění tajného úkolu mohla potkat taková komplikace. Koho by napadlo, že se při vyšetřování vraždy zamiluje do jednoho z podezřelých, do charismatického šéfa chirurgického oddělení Harryho Buchanana!
Lékařská romance duo86 R BLaura MacDonaldová (MacDonald, Laura)Doktorovo dítěByly to už čtyři roky, co se doktorka Ellie Renshawová sblížila s kolegou Lukem Baronem. Prožili spolu krásný milenecký vztah, a pak Luke odjel za kariérou do Ameriky. I kdyby Ellie na něj chtěla zapomenout, nemohla. Zbyla jí totiž jeho živá připomínka v podobě synka, ale nečekala, že by se kdy s otcem svého dítěte ještě někdy potkala…
Kolekce42 U Nora Robertsová (Roberts, Nora)Bouřlivá láskaJilliana je sice městská dívka, ale už jako děvče, kdy jezdívala k svému dědovi na ranč, se rozhodla, že z města odejde a bude pokračovat v dědečkově práci. A tak je po jeho smrti na všechnu práci a starosti spojené s vedením ranče úplně sama. Má sice schopné zaměstnance, ale potřebuje si dokázat, že zvládne všechno sama, a tak se nezastaví od rána do večera. A ještě ke všemu se objeví Aaron, syn majitele sousedního ranče, který jí nedá spát. Nabízí jí sice pomoc, ale může mu Jilliana věřit?

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3490
Denní počet: 1
Počítáno od: 26.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace