Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2005

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2005


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance688 A Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Důvod pro manželstvíMallory přijíždí na návštěvu kamarádky do Portugalska a netuší, že zde najde to nejcennější, co jí může život dát. Lianořin ovdovělý bratr Rafael se svou desetiletou dcerou Apolonií si ji natolik oblíbí, že jí před odjezdem nabídne manželství! Je však jeho láska k ní natolik silná a opravdová, aby Mallory tuto nabídku mohla přijmout?
Romance689 B Linda Goodnightová (Goodnight, Linda)Lásky se neboj!Jak přimět rezervovaného právníka Granta Lawsona, aby se znovu zamiloval? Jak pomoci Arianě získat otce pro očekávaná dvojčátka? Řešení je jediné: dát tyhle dva dohromady! A jestli láska opravdu dokáže všechno, snad spolu najdou odpovědi na své problémy… a splní si své sny.
Romance690 C Barbara Hannayová (Hannay, Barbara)S princeznou v divočiněPrincezna Isabella Martineau je unavena životem podle královských pravidel a touží žít podle svého. V Austrálii, kam uteče, se seznámí s velmi sympatickým Jackem Kingsley-Lairdem, který v ní probudí divokou a dobrodružnou povahu. Bude však vzájemná přitažlivost natolik silná, aby překonala zeď mezi jejich rozdílnými životy?
Romance691 D Susan Foxová (Fox, Susan)Nevěsta z New YorkuStacey Amhearstová se ocitne v nesnázích a zachránit ji může snad jen zázrak. Proto ji velmi překvapí, že jí přitažlivý rančer Oren McClain nabídne manželství, i když se zpočátku zdá, že jen ze zištných důvodů. Ale čas hraje v jejich prospěch a oba se zaplétají do osidel lásky čím dál tím víc…
Romance Duo692 T AAlly Blakeová (Blake, Ally)Dokonalý snoubenecPrávnička Romy je zastánkyní harmonického manželství, a proto pomáhá čerstvě rozvedeným najít novou životní cestu. Toho využívá i Sebastian Fox a požádá Romy, aby ho přetvořila v dokonalého muže na ženění. Netuší však, že při tom sama spadne do osidel lásky…
Romance Duo692 T BDiane Pershingová (Pershing, Diane)Vykoupené dědictváHallii Fitzegaraldové ukradli z muzea cenné rodinné památky a teď po ní žádají výkupné. Marc Walcott, který se právě stal novým místním šerifem, se náhodou přichomýtne k vyděračskému telefonátu a chce jí pomoct. A protože ho Hallie přitahuje, nasadí všechny své nové techniky, aby získal nejen ukradené věci, ale i její srdce!
Historická romance141 W Julia Byrneová (Byrne, Julia)V zajetí VikingůRorik nemůže zanechat zbitou dívku, jejíhož trýznitele zabil, samotnou ve vypleněné hale anglického sídla. A nemůže se s ní ani ukázat před dalšími vikinskými nájezdníky. Odnese ji proto na loď. Sám ale nemá jasno. Chce jí zachránit život, nebo ji chce pro sebe?
Pro Yvaine, paní ze Selsey, je její vikinský zachránce záhadou. Vyléčil jí sice rány a chrání ji před svými muži, ale stále je jeho zajatkyní. A je nad slunce jasnější, jakou službu od ní bude Rorik žádat…
Historická romance142 Z Anne Ashleyová (Ashley, Anne)Útěk z PařížeKatherine O´Malleyová se touží vymanit z neustálé péče své komorné i společnice. Během zásnub své sestřenice se seznámí s člověkem, který jí to umožní v míře, jakou snad ani neočekávala. Ona, po smrti svých rodičů obskakovaná dvěma stárnoucími ženami, se náhle stává aktérkou špionážní akce, v níž má sloužit jako návnada pro polapení válečného zrádce!
A ještě ke všemu po boku s majorem Danielem Rossem, který ji neustále něčím dráždí…
Sladký život13 X Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Jako zámek z křišťáluOd chvíle, kdy Crystal dorazila k Samu Bartonovi na yorkshirská vřesoviště jako jeho nečekaný host, měla jasno v jediné věci: v Samově životě není místo pro citová vzplanutí. Koneckonců od něj nechtěla nic jiného než strávit pár dnů v jeho domě jako host jeho sestry. Crys se obrnila proti jeho nadutosti a nesnesitelnému chování a snažila se mu oplácet stejným. Jenže jako blesk z čistého nebe přišlo zjištění, že pod tvrdým zevnějškem se skrývá vášnivá a něžná smyslnost…
Sladký život14 Y Michelle Reidová (Reid, Michelle)Hlavně vášeňStačí jediný pohled na Isobel a řecký loďařský magnát Leandros zjistí, že jejich vzájemná přitažlivost je osudová. Náhle totiž zmizí ty tři roky, kdy žil bez ní, bez své krásné anglické manželky, dokonce si snad už ani nedokáže vzpomenout na to, proč se tak odcizili, a zapomene i na to, že původně Isobel do Athén pozval jenom proto, aby se s ní dohodl na podmínkách rozvodu… Bude ale ochotna zapomenout i Isobel? Dokáže se smířit s manželem a se všemi členy jeho rodiny?
Desire689 K Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Kráska z OrientuKandidátovi na senátora Abrahamu Danforthovi osud přichystal šokující překvapení. Po dvaceti sedmi letech se z minulosti vynořila jeho dcera Lea, o jejíž existenci neměl ani tušení. Šikmooká kráska z orientu ale pořádně zkomplikovala život nejen senátorovi, ale i šéfovi jeho ochranky Michaelu Whittakerovi, který nečekaně propadl jejímu exotickému kouzlu.
Desire690 L Lisa Jacksonová (Jackson, Lisa)Velké tajemstvíNovinářka Randi McCaffertyová by se nejraději probudila a zjistila, že pár posledních měsíců byl jen ošklivý sen. Avšak realita je jiná. Někdo jí usiluje o život a ohrožuje nejen ji, ale i jejího malého synka a dokonce i bratry a jejich rodiny. Její osobní strážce Kurt Striker ji snad před šíleným útočníkem uchrání, zabránit tomu, aby vášnivá Randi ztratila rozum i srdce, ale nedokáže…
Desire691 M Leanne Banksová (Banks, Leanne)Touha a povinnostBrock Armstrong se vydá navštívit vdovu po svém zemřelém příteli, aby vyhověl jeho poslednímu přání.
Z vyprávění zná každý detail ze života Callie Newtonové, a přestože ji nikdy předtím neviděl, ví, o čem sní, co má ráda, zná každou pihu na jejím těle. A když ji uvidí, zjistí, že je ještě krásnější a zajímavější, než si představoval.
Desire692 N Beverly Bartonová (Barton, Beverly)Nalezená dceraTrent Winston se roky snažil zapomenout na jedinou ženu, kterou kdy miloval a pak za tragických okolností ztratil. Nyní je Kate zpátky v jeho městě, v jeho životě a dokonce i v jeho náruči. Její návrat s sebou přinesl nejen bolestné vzpomínky, ale i novou naději. Bude jim osud nakloněn a dá jim druhou šanci, aby s Kate znovu vytvořili šťastnou rodinu?
Desire Duo693 O AAlexandra Sellersová (Sellers, Alexandra)Pozemský rájJeště ve svatebních šatech uprchla princezna Noor z paláce a nasedla do soukromého letadla, aby se dostala co nejdál od muže, který ji podvedl. Šejk Bari věděl, že nastal rozhodující okamžik jejich vztahu. Nouzové přistání a život na pustém tropickém ostrově jim umožnily nejen se více poznat, ale i dát prostor vzájemné lásce.
Desire Duo693 O BAlexandra Sellersová (Sellers, Alexandra)Jalia a šejkZa uprchlou princeznou Noor se vydávají princeznina družička a nejlepší přítelkyně Jalia a šejkův oddaný přítel šejk Latif. I když se zpočátku zdá, že ti dva se těžko na něčem shodnou, během pátrání mezi nimi přeskočila jiskra, která zažehla plamen…
Special91 G ARebecca Brandewyneová (Brandewyne, Rebecca)Vražda na večírkuLáska a zločinSotva si manželé Lily a Paul Clothierovi stačili vysvětlit, že jejich rozchod byl omylem, zamotaly se jejich životy ještě víc - na večírku, který měla ozvláštnit hra na spáchání a následné vyšetřování vraždy, došlo k vraždě skutečné a Paul se stal hlavním podezřelým. Pomůže jim znovu nalezená láska dosáhnout spravedlnosti?
Special91 G BMaureen Childová (Child, Maureen)Neodolatelný ochránceLáska a zločinBýt krásnou a mladou… Co víc by si mohla žena přát? Snad jen nenarodit se do gangsterské rodiny. Jak se Gina Palermová s takovým osudem vypořádá? A odolá přitažlivému Nicku Falconeovi, jednomu z mužů pracujících pro jejího otce, který si ji vezme pod svá ochranná křídla, když se nečekaně ocitne v ohrožení života?
Special91 G CLinda Winsteadová-Jonesová (Winstead-Jones, Linda)Hovory po půlnociLáska a zločinRonnii Grayovou by nikdy ani ve snu nenapadlo, že by ráda, kterou během vysílání svého rozhlasového pořadu dala jednomu z volajících, mohla vést k vraždě. A stejně tak netušila, že soukromí detektivové mohou být tak hezcí. Najednou to byla ona, kdo by potřeboval poradit!
Lékařská romance duo76 R ALucy Clarková (Clark, Lucy)V srdci AustrálieDoktorka Elizabeth Smithová odjede do Austrálie, aby si rozmyslela, co bude dál dělat se svým životem. Ale když ji nečekaně políbí přitažlivý neznámý muž, její myšlenky se začnou ubírat zcela jiným směrem. A což teprve když zjistí, že oním cizincem je její nový nadřízený Mitch O´Neill!
Lékařská romance duo76 R BJessica Matthewsová (Matthews, Jessica)Záchrana doktoraSousedka Jareda Tremainea způsobuje jen samé problémy! Zdravotnice Annie McCallová je sice velmi atraktivní a vstřícná, ale potřebuje někoho, kdo by na ni dával pozor.
Poté co Jared utrpí během havárie vrtulníku vážné zranění, Annie mu přispěchá na pomoc. Vzájemná blízkost má neuvěřitelné účinky!
Kolekce32 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Milostná pastJe to zvláštní past, do které Jenna padla, aniž by věděla jak. Stačilo pár nepředvídatelných okolností a náhle byla donucena hrát snoubenku Simona … Toho Simona, do kterého se před devíti lety zamilovala a kterého - jak překvapeně zjišťuje - nikdy milovat nepřestala. Za to, že se teď ocitla v jeho náručí a obrazně i se zásnubním prstýnkem na ruce, může jenom neuvěřitelná souhra náhod! Anebo že by to bylo jinak?

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3215
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace