Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 7/2001

Zobrazuji informace o produkci 7 / 2001


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance433 A Grace Greenová (Green, Grace)Sladké tajemstvíJediná vášnivá noc před třinácti lety změnila Meg celý její život. Od té doby Sama Graingera neviděla a také mu nikdy neprozradila, že je otcem jejího syna. Teď se ale Sam vrátil a Meg už nemá důvod upírat svému synovi právo mít otce. Sam je svou nečekanou rodičovskou rolí nadšen, ale do manželství se mu příliš nechce...
Romance434 B Christine Scottová (Scott, Christine)Nejlepší mužAlex Trent miloval Lindsey už od střední školy. Než se však odhodlal dát jí své city najevo, provdala se za jeho nejlepšího přítele Dannyho. Ani když přišel o dva roky později Danny o život při dopravní nehodě, neměl Alex odvahu přiznat se ke své lásce a zůstal jejím oddaným přítelem. Oba dva se svými city bojují až do té doby, dokud o Lindsey neprojeví zájem jiný nápadník. Teprve žárlivost donutila Alexe, aby ji požádal o ruku!
Romance435 C Judy Christenberryová (Christenberry, Judy)Prsten pro nevěstuSusan Greenwoodová pracuje v malé restauraci svých nevlastních sester a navíc se stará o dva malé sourozence. Jednoho dne však dostane překvapivou nabídku od muže, kterého občas vídá v práci - za finanční odměnu má sehrát roli jeho snoubenky. A protože Susan nepochází z bohaté rodiny a tato role je pouze krátkodobá, po chvíli váhání s nabídkou souhlasí. Netuší však, že se tím zamotá do pavučiny lží, ze které vůbec nebude lehké vyklouznout!
Romance436 D Heather MacAllisterová (MacAllister, Heather)Cesta k mateřstvíFreddie a její manžel se až dosud hnali pouze za svou kariérou, ale teď, po deseti letech manželství, se Freddie rozhodne Hunterovi oznámit, že je konečně připravena být maminkou. Jeho reakce ji však velmi překvapí... Vypadá to, že se její přitažlivý manžel zajímá o jinou ženu. Freddie je však ženou činu, a proto se rozhodne otestovat Huntera poněkud svérázným způsobem!
Romance437 T Carol Graceová (Grace, Carol)Snít se vyplácíClaire Cooperová vždycky snila o tom, že si najde muže, který jako by byl vystřižený z románu. A tak když se v knihovně, kde pracuje, objeví přitažlivý a okouzlující Nate Callahan, vyrazí jí to dech. Nate má však zcela jiné poslání - najít pro malého chlapce vhodné pěstouny. Avšak jeden strávený víkend s Claire a malým Andym mu připomene vlastní tajné přání z dětství: mít velkou šťastnou rodinu...
Romance438 U Vivian Leiberová (Leiber, Vivian)Překvapivé zásnubySam se ocitl v nelehké životní situaci - ve funkci ředitele osobního oddělení může setrvat pouze tehdy, když se neprodleně ožení. Kde ale tak narychlo sehnat nevěstu? Jako jediné vhodné řešení se mu nabízí požádat svou sekretářku Patricii o dočasné manželství. Pat však má ale už svůj plán, v němž právě Sam hraje hlavní roli!
Černá růže2 Q Diana Palmerová (Palmer, Diana)Růže z papíruCecily Petersonová a Tate Winthrop k sobě pocítili hlubokou vzájemnou náklonnost, když bylo Cecily pouhých sedmnáct let. Tate byl však pyšný na svůj indiánský původ a za žádných okolností nechtěl uzavřít smíšené manželství. Cecily se po několika letech za dramatických událostí dozvídá tajemství, které by pro Tatea mohlo mít zdrcující následky, zároveň by jí však mohlo pomoci k tomu, aby si ji Tate vzal za manželku. Přesto se rozhodne nic Tateovi neprozradit...
Fantazie40 FR AJulie Elizabeth Leto (Leto, Julie Elizabeth)Jako hodná holkaMiranda Carpenterová sice vyučuje sexuální výchovu, její praktické znalosti v této oblasti ale nejsou valné. Noah Yeager je naopak považován téměř za profesionálního svůdníka. Co se stane, když osud svede dva takové lidi dohromady?
Fantazie40 FR BHelen Bianchinová (Bianchin, Helen)Láska pro francouzkuStephanie je přesvědčená, že je šťastná, protože má tříletou dceru a výbornou práci. Myslí si, že muže k životu nepotřebuje. Přesvědčí ji francouzský miliardář Raoul, s nímž se seznámí při natáčení filmu, o opaku?
Sága9 CH Nora Robertsová (Roberts, Nora)Neodbytný ctitelAmbiciózní a sebevědomý Daniel MacGregor se ve svých obchodních transakcích nikdy nemýlí. Na své plány se spoléhá i ve chvíli, kdy se setkává se záhadnou Annou Whitfieldovou. To ale ještě netuší, že mu tajemná dívka, která má před sebou vysněnou kariéru, dokáže zkomplikovat život.
Sága10 V Nora Robertsová (Roberts, Nora)Hra zvaná láskaJustin Blade je zvyklý vyhrávat, ať už v blackjacku, pokeru, nebo v životě. Vztah se Serenou MacGregorovou ale nevypadá na jednoduchou hru. Karty předem pečlivě namíchal někdo třetí a dívka není soupeř, který se dá snadno získat. Navíc si Justin začíná uvědomovat, že se do zlatovlasé krásky zamiloval...
Historická romance39 W Sylvia Andrewová (Andrew, Sylvia)AnnabelaAnnabela Kellandová se rozhodla kvůli své sestře-dvojčeti odjet do hlavního města a hrát uprostřed londýnské smetánky roli ovdovělé Rosabely Ordwayové. Znamenalo to také bydlet pod jednou střechou s Gilesem Stantonem, který nyní spravoval majetek Ordwayů a byl hlavní příčinou nervového zhroucení její sestry. V neposlední řadě se Annabela musela naučit vhodnému vystupování a mravům vyšší společnosti, neboť její vzdělání v tomto směru bylo víc než zanedbané.
Sotva však Annabela zvládla etiketu a okusila první úspěchy ve společnosti, setkala se s prvními náznaky nebezpečí, které hrozí její sestře...
Historická romance40 Z Tori Phillipsová (Phillips, Tori)Královská krevAlicia Broomová byla nejmladšímu ze synů hraběte z Thornbury zaslíbena jako sedmiletá holčička. Do sídla Cavendishů přichází po deseti letech jako krásná mladá dívka právě v okamžiku, kdy Thomas zůstal sám, neboť oba jeho starší bratři i otec zemřeli na spálu. Otec mu ani nestihl svěřit tajemství spojené s původem Thomasovy nevěsty, a navíc Thomas raději než s ženami tráví čas se svými psy.
Přes své mládí a nezkušenost Alicia brzy poznává, že Thomas není takový, za jakého ho považuje jeho okolí, ovšem není si jista, zda v něm dokáže probudit lásku a vášeň...
Desire433 K Maureen Childová (Child, Maureen)Příliš svůdná kamarádkaJeště žádné ženě se nepodařilo polapit námořníka Nicka Parettiho do svých sítí. Pokouší se snad o to Gina Santiniová, se kterou musí absolvovat povinné a pro něj nenáviděné taneční kurzy? Nick nikdy neměl v úmyslu se s tvrdohlavou Ginou sblížit a už vůbec se nechtěl dostat do Gininy ložnice. Možná její smyslná ústa ho vyvedla z míry tak, že se nakonec neovládl.
Byl to pro ně strhující zážitek, ale přesto se oba brání manželství zuby nehty!
Desire434 L Anne Marie Winstonová (Winston, Anne Marie)Láska s temnou minulostíFarmář Cal odolává kouzlu své nové hospodyně Lyn ze strachu před bolestí a zklamáním, které by jim oběma mohl milostný vztah způsobit.
Nakonec ji však požádá o ruku, aby ji ochránil před následky strastiplné minulosti.
Lyn moc dobře ví, že manželství nemusí být zárukou celoživotního štěstí, ale nedokáže nabídku pohledného Cala odmítnout. Vzájemná blízkost v nich probudí spalující vášeň, Lyn však touží po tom, aby mohli oba uzdravit své raněné duše opravdovou láskou.
Desire435 M AAnne McAllisterová (McAllister, Anne)GabePokrevní bratřiDvojnásobné problémy vznikly, když si bratranci Gabe McBride, kovboj z Montany, a Randall Stanton, britský lord, vyměnili své životní role.
Vše, co Randall dělal, je Gabe schopen udělat také, a lépe - avšak staleté tradice se ukazují být větší překážkou, než předpokládal. Není vůbec snadné přesvědčit půvabnou vdovu Fredericu Crossmanovou, že riziko, které pro ni představuje, je sice značné, ale rozhodně stojí za ho podstoupit.
Mezitím na ranči v Montaně Randall zjišťuje, že i on je ve všem schopen zastat Gabea. Zvládá vše kromě nezkrotné Claire Stevensové a svých citů k ní!
Desire435 M BLucy Gordonová (Gordon, Lucy)RandallPokrevní bratřiDvojnásobné problémy vznikly, když si bratranci Gabe McBride, kovboj z Montany, a Randall Stanton, britský lord, vyměnili své životní role.
Vše, co Randall dělal, je Gabe schopen udělat také, a lépe - avšak staleté tradice se ukazují být větší překážkou, než předpokládal. Není vůbec snadné přesvědčit půvabnou vdovu Fredericu Crossmanovou, že riziko, které pro ni představuje, je sice značné, ale rozhodně stojí za ho podstoupit.
Mezitím na ranči v Montaně Randall zjišťuje, že i on je ve všem schopen zastat Gabea. Zvládá vše kromě nezkrotné Claire Stevensové a svých citů k ní!
Desire436 N Barbara Boswellová (Boswell, Barbara)Polibek na vlastní nebezpečíAmbiciózní chirurg Trey vždy považoval půvabnou a výkonnou instrumentářku Callii za nepostradatelného člena svého chirurgického týmu. Od okamžiku, kdy spolu naprosto nečekaně stráví vášnivou noc, ho nepřestávají pronásledovat obavy, aby jejich osobní sympatie neohrozily jeho kariéru. Je totiž přesvědčen, že se dokáže obejít bez Callie jako bez ženy, ale ne jako bez spolupracovnice! Nicméně ho stojí stále více a více úsílí soustředit se pouze na práci a nevnímat vzrušující blízkost malé, křehké, tmavovlasé Callie.
Desire437 O Peggy Morelandová (Moreland, Peggy)Když schází něha...Clayton Rankin sice svou ženu Renu nadevše miluje, ale je pro něj daleko snazší zkrotit divokého koně, než vyjádřit své city k manželce a roztomilým dvojčatům. Je totiž přesvědčen, že co víc může muž pro ženu udělat, než že si ji vezme a dá jméno jejich dětem?
Hrdou Renu Claytonův chlad a citová zdrženlivost stále více zraňují, až se nakonec rozhodne manžela opustit.
Claytona čeká nejtěžší životní zápas: musí nalézt taková slova, která Renu přesvědčí, že je pro ni ten pravý.
Desire438 P Elizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Navzdory pomluvám"Zaručená zpráva" o jejím těhotenství zasáhla Tess Monahanovou jako blesk z čistého nebe. Její námitky se zcela ztratily v záplavě pomluv. Navíc, její "choulostivá situace" probudila ochranné instinkty ve Willu Darrowovi, muži, který jí nebyl lhostejný již od dětství. Willův rytířský vztah se však záhy proměnil ve vášeň. Také Tess se ani moc nechtěla bránit jeho žhoucím polibkům. Popravdě řečeno, Tess doufala, že jejich divoká láska vnukne Willovi myšlenku na sňatek a touhu po dítěti.
To nejsladší13 F Stella Bagwellová (Bagwell, Stella)Manželství na papířeNicole a Logan se zrovna dvakrát v lásce nemají. Podle poslední vůle rodičů však musí spolu žit pod jednou střechou, jinak přijdou o dědictví: usedlost i s plantáží. Nečekaně je však zaskočí city. Jejich nucené spojenectví se rychle začíná měnit v něco mnohem hlubšího.
To nejsladší14 J Arlene Jamesová (James, Arlene)Jak získat manželkuChanning Hawkins by se chtěl podělit o své bohatství s tou pravou ženou, ale kde ji najít? Vše má totiž v sobě ukrytý jeden malý háček - Channing nesnáší romantiku... To má společné s elegantní podnikatelkou Jolie Wintersovou. Při jejich prvním setkání to mezi nimi zajiskří; Channing se rozhodne, že si Jolie vezme za manželku, zbývá mu pouze vyřešit drobný problém - přesvědčit ji o tom!
Polibky112 E Emma Darcyová (Darcy, Emma)Tajná milenkaVe chvíli, kdy se Shontelle Wrightová dozvídá od matky Luise Angela Martineze, že se Luis chystá oženit s jinou ženou a z cizinky Shontelle chce učinit pouze svoji tajnou milenku, okamžitě jejich vztah ukončí.
Za dva roky ovšem Luis ještě stále není ženatý a zároveň je jediným člověkem, který může vyvést z nebezpečí turistickou skupinu, vedenou Shontelleiným bratrem, která uvízla ve zmatcích bolivijského státního převratu. Má ovšem svoji podmínku. Učiní tak pouze výměnou za noc, strávenou s Shontelle. Ale jaká ta noc vlastně bude? Bude nocí pravdy a lásky, nebo nocí pomsty?
Polibky113 X Natalie Foxová (Fox, Natalie)Horká SicílieMůj otec žije a je Sicilan! To byla pro dvaadvacetiletou Ninu Parkerovou hned dvě překvapení, když ve stole svých anglických adoptivních rodičů našla pečlivě ukryté dokumenty, a další bylo nasnadě: musí se vypravit na Sicílii a svého otce Gia za každou cenu najít. Když ji však unese přitažlivý Lorenzo Biacci, dozvídá se od něj, že se její otec bude ženit. Lorenzo ji považuje za Giovu bývalou milenku a nemíní ji ze svého zajetí pustit, dokud nebude po svatbě!
Polibky114 Y Margaret Barkerová (Barker, Margaret)Tady jsem domaDoktorka Alice Broughtonová se po rozvodu vrací na řecký ostrov Ceres, kde prožívala u své babičky jako malá téměř všechny prázdniny. V té době zbožňovala Nicka Kalodoukase, který pro ni byl víc než jen kamarádem - spíš starším bratrem, kterého si vždycky přála mít.
Teď je Nick šéfem nemocnice, kde Alice začíná pracovat, a zpočátku jí připadá jako naprostý cizinec. Postupem času v něm začíná objevovat zase toho starého známého Nicka, sama si však musí ujasnit, co od něho vlastně očekává...
Lékařská romance13 R Meredith Webberová (Webber, Meredith)Starostlivá péčeDoktor Petr Flint uvízne při cyklonu v sutinách domu a jeho jediným spojením s okolním světem zůstává operátorka letecké záchranné služby Katie Watsonová, která ho již tři roky tajně miluje. Nicméně, když se jí doktor po své záchraně začne dvořit, zůstává zdrženlivá, protože Petr má pověst místního záletníka. Sebevědomý doktor velice brzy zjistí, že na to, aby přesvědčil Katie o své lásce, mu nebudou stačit jen něžná slůvka a horoucí vyznání!
Lékařská romance14 S Helen Sheltonová (Shelton, Helen)ProcitnutíMark Reynolds je pro Ginny Reidovou nejen nejlepším spolupracovníkem, ale i přítelem. Uvědomuje si, co pro něj Ginny znamená, ale zdá se, že ona ho bere pouze jako přítele. A tak se Mark rozhodne, že musí vymyslet, jak ji přesvědčit. A jeho návrh je pro Ginny skutečně překvapením!
Regency2 DL AJeanne Carmichaelová (Carmichael, Jeanne)Žena pro dva mužeJulianna Chevronová se uchází o místo guvernantky. Její potencionální zaměstnavatel hrabě z Granville si však spíš všímá barvy jejích očí a vlasů než jejích doporučení. Nakonec Julianu přijímá, ale ne jako guvernantku. Juliana se má stát nápadnicí pro jeho bouřlivého bratra. Zatímco se učí vše, co by měla mladá šlechtična znát, zjišťuje hrabě, že se do jeho plánu vloudila chybička. Do krásné Juliany se totiž zamiluje sám.
Regency2 DL BClarice Petersová (Peters, Clarice)Ztracený hraběViola dobře ví, že ji její muž nemiluje! Co je platné, že se vdávala z lásky, když manžel bez vysvětlení odjel dvě hodiny po svatbě a neukázal se v Londýně celý následující rok? Teď je zpátky, ale čeká ho mnohem delší cesta: cesta k Violininu srdci.
Special Na dovolenou7 I ADiana Palmerová (Palmer, Diana)Nežádoucí vzplanutíLáska na dovolenouAbby Turnerová nikdy nezapomněla na svou první lásku Chayce Derringera, ale chystá se na svatbu s jiným mužem. A právě tehdy se ve městě objeví Chayce a dá jasně najevo, co chce: vést Abby k oltáři jako ženich!
Special Na dovolenou7 I BAnn Majorová (Major, Ann)Dvojí nadějeLáska na dovolenouFelicity přijíždí na venkov, aby zde nalezla duševní klid a vypořádala se s nelehkou životní situací. Ani ve snu by ji nenapadlo, že zda najde v jedné osobě skvělého manžela a starostlivého otce pro své dítě.
Special Na dovolenou7 I CSusan Malleryová (Mallery, Susan)Skvělá partieLáska na dovolenouSieřře zlomilo srdce, když její jediná velká láska Dylan opustil město. Po letech je najednou zpátky, a navíc bohatý, zcela bez závazků a vypadá to, že se nebrání žádnému dobrodružství...

Počet zobrazených záznamů: 32

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3476
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace