Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2017

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2017


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány31 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Poslední sezonaPošetilý senNezáleží na tom, jak je David atraktivní a charismatický - Megan si prostě nemůže dovolit, aby se do něj zamilovala! Ví totiž, že mu nejde o ni, ale jen o zábavní park, který zdědila po dědečkovi a kterého se nehodlá jen tak vzdát. David však vždy dostane to, co si usmyslí? a tak Megan brzy zjistí, že dalším bodem na seznamu Davidových přání je právě ona!
Romány31 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Sladké zákuskyPošetilý senKdyž vyhlášená cukrářka Summer dostane nabídku, aby obohatila prestižní kuchyni v Blakeově hotelu ve Filadelfii, váhá, zda ji přijmout či ne. Jenže vidina stálého místa je pro Summer, zvyklou cestovat po celém světě, velmi lákavá? zvlášť, když ji Blake přitahuje!
Historická romance466 W Elizabeth Rollsová (Rolls, Elizabeth)Dívka s houslemiKdyž James, hrabě z Cambourne, v touze po spravedlivé pomstě hledá bezohledného karetního hráče, najde pouze jeho nevinnou dceru Lucy. Ačkoli žije v chudobě, do níž ji přivedl otcův způsob života, Jamesovi neujde, že má dobré vychování, a tak řeší nepříjemnou otázku, jaký bude dívčin osud, pokud předvede jejího otce před spravedlnost.
Přestože Lucy touží po lásce a bezpečném životě, odolává překvapivé nabídce, kterou jí hrabě Cambourne učiní. V okamžiku, kdy je v sázce její čest, se však James stává jediným člověkem, který ji může zachránit.
Historická romance467 Z Sophia Jamesová (James, Sophia)Štěstí za penízeDaniel Wylde, šestý hrabě z Montcliffe a čerstvý navrátilec z napoleonských válek, se ocitl ve finanční tísni. Sám by se o sebe dokázal postarat, čest mu ale velí, aby zaopatřil také svou matku se zbytkem rodiny a zachránil zchudlé panství. Jako jediné možné řešení se tak jeví sňatek z rozumu s dcerou bohatého obchodníka se dřevem.
Slečna Amethyst Cameronová si před vstupem do manželského svazku klade vlastní podmínky a netají se tím, že není z nečekaných zásnub o nic šťastnější než sám Daniel. Jako života znalé a praktické obchodnici je jí jasné, že za jiných okolností by si ji hrabě z Montcliffe za ženu nikdy nevybral.

(První část minisérie Šlechtici bez groše)
Sladký život363 X Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)Miliardář bez minulostiI když se to nezdálo být možné, osudy Nikolaje a Rachel si byly více než podobné. Oba prožili v dětství něco, co by žádné dítě nemělo zažít, oba se museli s traumaty, která jim jejich zážitky způsobily, vyrovnávat. Těžce. Jenže tam, kde Nikolaj svou cestu našel, Rachel ještě tápe…
Stanou se dva týdny, které stráví s miliardářem bez minulosti, příležitostí začít konečně žít? Naplno žít…

(Třetí část minisérie Ruští magnáti!)
Sladký život364 Y Cathy Williamsová (Williams, Cathy)Odmítnutý magnátBýt milionářem na zapřenou… Kromě toho, že se to Danielovi líbilo, to mohlo být i užitečné. Jako nenápadný turista s odřeným batohem měl šanci se o té velké výletní lodi dozvědět mnohem více, než kdyby přišel a řekl: "Chci ji koupit!"
Delilah si plavby na Popínavé růži užívala. Vedla tam malířské kurzy, opalovala se, těšila se z krásných dnů, než zase přijdou ty všední, neveselé. A tak nějak to přišlo, že se rozhodla těšit se i z Daniela. A nikdy ji nenapadlo, že on s ní netráví čas také jenom proto, že být s ní ho těší…

(Přímé pokračování červencového příběhu Otcův dluh!)
Sladký život Duo204 I AKate Hewittová (Hewitt, Kate)Sicilské dědictvíChladná, bezcitná… Marco si o dceři svého bývalého zaměstnavatele a přítele myslel ještě mnoho jiného, stejně nelichotivého. A nebylo to jenom proto, že ho Sierra nechala před sedmi roky stát u oltáře a uprchla před ním na druhý konec Evropy.
Sierra necítí důvod Markovi nic vysvětlovat. Tím spíše, že je přesvědčena, že jí nemůže nikdy uvěřit.
A tak je pro ně oba cesta od odpuštění přes pochopení až souznění ještě mnohem náročnější…
Sladký život Duo204 I BSusanna Carrová (Carr, Susanna)Aténská bohyněJodie se vrátila…
Jodie dokázala před lety prolomit Stergiosův chlad, takže se cítil živý… Jenže Jodie je i jeho nevlastní sestra a to, co spolu prožili, bylo nepatřičné!
Stergios jí dal jasně najevo, že se dcerou druhého manžela své matky nechce mít nic společného, takže jediné, oč Jodii jde, je obnovit vztah s otcem, který pošramotil její útěk před lety z Atén…
Sladký život Duo205 J ASharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Muž se safírovýma očimaConall, sebevědomý a úzkostlivě čestný Ir, je jediný člověk, který dokáže zkrotit královnu večírků Amber. A tak ho tím její otec pověří!
Jenže Amber je jeden velký problém! To Conallovi dojde, sotva ji poprvé uvidí. Nebyl by to ale on, kdyby se nepokusil zvládnout i ten nejtěžší úkol!
Conall ale neví, že Amber je jediný člověk na světě, který dokáže… zkrotit jeho…
Sladký život Duo205 J BMichelle Smartová (Smart, Michelle)Království u nohouHelios, následník agonského trůnu se musí oženit. A jeho manželkou se musí stát žena s královskou krví… Ideální kandidátku už našel. A dokonce vymyslel i to, jak do nového uspořádání zapadne Amy, jeho anglická milenka, které se kvůli takové maličkosti, jako že bude ženatý, nehodlá vzdát!
Pro Amy jsou Heliosovy představy nepřijatelné… Ještě těžší je ale od něj odejít!

(Poslední část trilogie Princové z ostrova Agon!)
Desire1123 K Elizabeth Laneová (Lane, Elizabeth)Dáreček od šéfaNeuvěřitelná náhoda přivedla Terri do postele jejího šéfa a převrátila jemu i sobě život naruby. Miliardář Buck Morgan si ovšem nemohl dovolit, aby si ze své nenahraditelné sekretářky a sestry nejlepšího přítele udělal milenku. A Terri už nehodlala být jen pravou rukou muže, který city splácí penězi, a tak se rozhodla odejít. Zatajila mu, že si odnáší ten nejvzácnější dar…
Desire Duo1125 L AMaureen Childová (Child, Maureen)Manželství? Nikdy!Rozvodový právník Reed Hudson měl ve své vlastní rodině i ve své praxi tolik příkladů rozpadlých vztahů, že se stal zapřisáhlým odpůrcem manželství. Už se smířil s tím, že rodinu mít nikdy nebude, když mu do života vpadla a obrátila ho vzhůru nohama jeho čtyřměsíční osiřelá neteř. O malou Rosii ho učila pečovat její opatrovnice, krásná Lilah, která doufala, že Reeda naučí i lásce…
Desire Duo1125 L BSara Orwigová (Orwig, Sara)Kouzlo polibkuZa sněhové kalamity nalezl Josh Calhoun útočiště v poklidném texaském hotýlku. Musel přerušit svůj hektický pracovní program, a to jej nečekaně sblížilo s majitelkou penzionu, Abby. Tajemnou přitažlivost umocnil jejich neplánovaný polibek za úplňku, který podle místní legendy zaručoval lásku na celý život. Navzdory pověsti ani jeden z nich o něco takového nestál…
Desire Duo1124 O AAndrea Laurenceová (Laurence, Andrea)Perfektní asistentkaKdyž se Georgii podařilo najít skvělý pozemek v centru Chicaga na stavbu dětské nemocnice, její šéf Carson Newport se nechal radostí unést a spontánně ji políbil. Ten polibek mezi nimi změnil vše. Z kolegů se stali milenci a důvěrnými přáteli. Oba však byli zatíženi stíny minulosti, které ohrožovaly i jejich možnou společnou budoucnost…
Desire Duo1124 O BBarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Jak ukrást nevěstuSoukromý vyšetřovatel Jackson Rush nemohl pochopit, do čeho se to zapletl. Vždyť si byl jistý, že otci odpykávajícímu si trest ve vězení nemůže věřit ani slovo, natož nějakému jeho kamarádíčkovi. A teď má kvůli němu na krku únos nevěsty přímo z kostela a v patách je jim mocná chicagská rodina, která je známá svými nevybíravými manýry. Jedno ale Jackson věděl jistě: překrásnou Cristu musí před všemi podvodníky ochránit…
Zlatá kolekce68 U Gail Whitikerová (Whitiker, Gail)Neslušný návrhKdyž se za poněkud choulostivé situace Desirée poprvé setkává s vikomtem Sebastianem, připadá jí jako lehkovážný floutek, jehož návrh ji šokuje. Sebastian je sice velmi přitažlivý muž, ale dobře vychovaná dáma nemůže jeho nabídku přijmout!
Stejně tak překvapen je i Sebastian, když po delší době obdrží od Desirée dopis, v němž souhlasí stát se jeho milenkou. Její přiznání, že je vlastně vnučkou váženého londýnského šlechtice, však Sebastiana donutí změnit plány…

(5. část historické minisérie Steepwoodské skandály)
Special na přání317 G ANicola Marshová (Marsh, Nicola)Výlet do IndieTamara se po nelehkém životním období vydává na cestu do Indie. Rozhodně nepomýšlí na to, že by se znovu zamilovala, což jí ovšem znesnadní charismatický Ethan, který se rozhodne cestovat stejným vlakem.
Tamara Ethana od prvního pohledu přitahuje, ale on se neodvažuje k tomu přiznat. Najde nakonec Ethan kuráž projevit Tamaře své city u Tádž Mahálu, jednoho ze sedmi divů světa?
Special na přání317 G BHelen Brooksová (Brooks, Helen)Flirt v LondýněV Carterovi, úspěšném londýnském podnikateli, se Liberty zmýlila hned několikrát. Nejprve byla přesvědčena, že bude nepříjemný poté, co mu nabourala jeho auto. Pak měla pocit, že mu půjde jenom o nezávazný flirt. A nakonec nedokázala uvěřit, že by ji přesvědčil, aby jeho lásku opětovala. A dala mu za ni tu svou. Ale Carter se nehodlá vzdát…
Special na přání318 H AAlly Blakeová (Blake, Ally)Dovolená v rájiStrávit týden v rekreačním středisku v deštném pralese nejprve Meg připadalo jako skvělý nápad. Jenže to by ji nesměl pronásledovat Zachary Jones, který je sice neodolatelný, ale nepředstavitelně arogantní. Jak je tedy možné, že kdykoliv se jí dotkne, má Meg pocit, jako by se s ní zatočil celý svět?
Special na přání318 H BJulia Jamesová (James, Julia)Nabídka od ŘekaMěl to být přece jenom formální sňatek! Theovy peníze měly zachránit firmu Vickyina řeckého strýce, a jakmile by se všechno uklidnilo, měl následovat poklidný rozvod. Vicky by se vrátila do Anglie a věnovala se dál své práci v útulku pro problémové děti. Jenže jak mohla Vicky vědět, že její horkokrevný manžel se se svazkem naoko nespokojí?

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 841
Denní počet: 1
Počítáno od: 20.08.2017

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace