Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2015

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2015


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány20 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Čekání na NickaVíc než touhaFreddie, ač dosud velmi mladá žena, ví naprosto přesně, co je pro její život nejdůležitější. Dosáhnout úspěchu v profesi, kterou si pro sebe vybrala, zařídit si byt v New Yorku, ale především přesvědčit Nicka, svou lásku z dětství, že už není dítě a že je pro něho ta pravá a jediná.
Když se s ní Nick po letech znovu potká, uvědomuje si, že ta malá pihatá Freddie, kterou vždycky bral jen jako rozkošnou sestřenici, najednou vyrostla. A že jeho city k ní vůbec nejsou bratrské! Jeho láska k ní je natolik silná, že ji už dál nemůže popírat.
Romány20 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Cit proti rozumuVíc než touhaAurora je mladá úspěšná podnikatelka. Je však také oddaná dcera, která se snaží ochránit svou matku, nadanou nadpřirozenými schopnostmi, před neuváženým jednáním. Pak jí však přijde do cesty David, jenž se stane jejím obchodním partnerem. Aurora zjistí, že nyní potřebuje ochranu sama. Její srdce je totiž ohroženo jeho okouzlujícím šarmem. Ubrání se?
Historická romance418 W Sarah Malloryová (Mallory, Sarah)Krutý žertLord Gideon Albury si odvádí od oltáře milovanou nevěstu. Když jí však zvedne hustý závoj, aby si mohli dát první manželský polibek, čeká ho šok. Žena, kterou si vzal, není tou, jíž se dvořil a do níž se zamiloval. Krutý žert na něj nastražil hrabě Max, jeho kumpán z večírků, který si najal krásnou herečku, aby popletla Gideonovi hlavu, ale k oltáři místo ní přišla od hlavy až k patě zahalená Dominique Rainaultová. Dominique doufá, že svatba bude co nejdříve anulována, Gideon se však rozhodne hozenou rukavici zvednout. I on se chce pomstít…
Historická romance419 Z Christine Merrillová (Merrill, Christine)Vévodův poklesekKdyž Michaelovi Poolovi, vévodovi ze St Aldriku, vstoupí do života guvernantka Madeline Cranstonová, s níž čeká dítě, snaží se vévoda vzniklou situaci zachránit sňatkem z rozumu. Půvabná Madeline však ani zdaleka není svědomitou vévodkyní a St Aldric se záhy začne oddávat velmi hříšným myšlenkám… zatímco mu novomanželka slibuje odplatu za to, jak jí obrátil život vzhůru nohama.
(2. závěrečná část minisérie Hříšnici a světci)
Sladký život315 X Melanie Milburneová (Milburne, Melanie)Ne není odpověďPoppy je stejně sladká jako koláčky, které ve své čajovně nabízí hostům. A je nevinná, nezkažená, nepřipravená na svět plný ostrých loktů.
To Rafe poznal na první pohled. Jenže… jenže usnadní mu to jeho úkol? Bude pro něj proto Poppy lehčím protivníkem? Podaří se mu ji snadněji přesvědčit, aby mu prodala dům, na němž mu záleží?
Pro Poppy je Rafe, kterého až doposud vídávala pouze na obálkách pestrobarevných magazínů, mužem, s nímž si neví rady. Je tak arogantní, tak samolibý, tak neústupný… tak něžný, chápající a citlivý…!
Rozhodně nikdy neudělá to, co po ní chce!
Jenže Rafe neuznává slůvko ne jako odpověď!
Sladký život316 Y Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)Playboy z AndalusieNáhoda svedla na skotském hradě dohromady nesmělou studentku Estelle a nevázaného – a nikdy se nevázajícího - andaluského playboye Raúla. Náhoda, která jim měla změnit život!
Zatímco Estelle odhadla okamžitě, co je samolibý Španěl zač, Raúl se nemohl mýlit více, když považoval tu křehkou anglickou růži za světačku toužící po penězích, přepychu a lesku velkého světa.
Kdyby to tušil… Kdyby ho to byť jenom na vteřinu napadlo, jaká je pravda, nikdy by za tou tichou dívkou nepřišel se svým smělým návrhem!
Sladký život Duo156 I AChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Tajemství mocného mužeSalvatore chtěl vždy jen to nejlepší. A tu nejlepší lékařskou péči jeho dceři mohla poskytnout ta mladá Angličanka, Darcey. Že měla jiné plány? Že se nenechá přesvědčit penězi? S takovými věcmi si Salvatore věděl rady!
Jak si poradit s vlastním životem, který se mu před čtyřmi roky roztříštil na kousky, s tím si ale urozený Ital rady nevěděl! Pomůže mu Darcey odhalit tajemství, které ho dusí jako přízrak?
Sladký život Duo156 I BVictoria Parkerová (Parker, Victoria)Rafinovaný plánKrálovně bulváru Evě, přelétávající z večírku na večírek a z náruče do náruče, se nedá věřit! To Dantemu nikdo říkat nemusí. Sám se přesvědčil, jak je povrchní a nestálá.
Nic to ale nemění na tom, že ho k sobě přitahuje jako můru plamen svíce…
Eva už dávno není tou, za kterou ji temný a tajemný Dante považuje. Proto ji děsí role, již jí bohatý obchodník určil ve svém rafinovaném plánu.
Jenže Dantemu Eva nedokázala nikdy odolat!
Sladký život Duo157 J ALucy Ellisová (Ellis, Lucy)Sicilská krevProč se vlastně Ava rozhodla vrátit do Říma? Do toho Říma, kde prožila nejkrásnější - a nejstrašnější - chvíle svého života. Určitě to nemohlo být proto, že by ještě jednou chtěla vidět Gianluku.
Opravdu ne…?
Setkání s krásnou Australankou, která od něj před sedmi roky bez slůvka vysvětlení utekla, hrdým Sicilanem otřáslo. Co se vlastně tenkrát stalo?
A co se bude dít teď?
Sladký život Duo157 J BAnnie Westová (West, Annie)V rodinném sídleNe, Jonas nikdy neodpustí té ženě, že rozbila manželství jeho rodičů. A nikdy neodpustí ani její dceři, stejně prohnané zlatokopce, jako je její matka!
Jenže Ravenna zlatokopku nepřipomíná vůbec ničím… A přestože si je Jonas skoro jistý, že mu lže, bere na sebe Ravenna vinu za matčin zločin. A je ochotna si ji i odpykat.
A tak se Ravenna na dobu neurčitou stává hospodyní v Jonasově rodinném sídle, které má uvést do původního lesku a slávy!
Desire1051 K Maureen Childová (Child, Maureen)Osudová ležKdyž se Amanda po sedmi letech vrátila do rodného Royalu v Texasu, bylo jí okamžitě jasné, že je zpátky doma a mezi svými. Jediným člověkem, kterému by se nejraději do konce svých dnů vyhýbala, byl šerif Nathan Battle. Kdysi ho z celého srdce milovala, ale on jejich lásce nedostál. V jejich minulosti se skrývalo mnoho bolesti a oni teď museli najít cestu, jak vedle sebe na malém městě žít, a to pod všetečným dohledem zvědavých sousedů…
Desire Duo1053 L AJoss Woodová (Wood, Joss)Nečekané štěstíPrázdný velký dům, spousta času a ještě více otázek ohledně budoucnosti. To byla realita Lu Sheppardové, když její bratři odjeli studovat. Choď tancovat do klubů, běž na kurz keramiky, skoč padákem, najdi si mužského, to byly jejich rady, když se loučili. A Lu měla opravdu nečekané štěstí, že potkala ragbyového trenéra Willa Scotta, který také stál o to mít příjemnou společnost na nejrůznější aktivity, tedy kromě sexu…
Desire Duo1053 L BNancy Warrenová (Warren, Linda)Adamova sázkaAdam, Max a Dylan byli kamarádi už od doby, kdy si jako malí hráli na pískovišti. Všichni byli svobodní a uzavřeli sázku o to, kdo se ožení jako poslední. Když kamarádi dohodili Adamovi osobní koučku Serenu, žádný z nich netušil, že jejich setkávání vyústí ve vzájemnou neodolatelnou přitažlivost a po čase i lásku. A tak Adam, přestože prohrál sázku, získal tu nejdůležitější životní výhru, získal ženu svého srdce…
Desire Duo1052 O ACat Schieldová (Schield, Cat)Pěkná tvář nestačíKrásná Scarlett to s muži opravdu uměla. Většinou jí zobali z ruky. Stačilo málo a omotala si je kolem prstu. Však tato bývalá dětská filmová hvězda věděla, jak na ně. Jen jeden muž jí dával okázale najevo, že on na její hry nepřistoupí. Byl to Logan Wolfe, expert na bezpečností systémy. I když ho Scarlett nenechávala chladným, nemínil jí dovolit, aby se mu dostala pod kůži…
Desire Duo1052 O BPaula Roeová (Roe, Paula)Její jediná touhaAnděl byla pro Angelinu přezdívka jako na míru. Měla totiž světlou pleť, dlouhé štíhlé nohy a pronikavě modré oči. Po zádech jí v neposedných kudrnách splývaly rudé vlasy. Pro neurochirurga Matta Coopera byla zosobněním nebe i pekla. Jejich setkání po deseti letech je oba vyvedlo z míry. Stali se jinými lidmi s jinými hodnotami, z minulosti přetrvalo jediné - osudová přitažlivost…
Zlatá kolekce44 U Barbara McCauleyová (McCauley, Barbara)V ohni láskyMladičkou Peg k dospělé odpovědnosti přivedlo nečekané těhotenství a potřeby její kouzelné dcerušky. Zato otec dítěte, rodeový jezdec Cutter, žil jen sám pro sebe a svůj úspěch, jako kdyby vážný vztah pro něj nikdy neexistoval. Nyní to ale vypadá, že "mistr odjezdů" dospěl a poznal pravé životní hodnoty…
Special na přání269 G ALindsay Armstrongová (Armstrong, Lindsay)Nevěsta, jak má býtJeště nikdy po žádném muži netoužila tak jako po Shaneovi…
Emily Baroneová si ze svého hrůzného zážitku, kdy zůstala v hořící budově, nepamatovala téměř nic - kromě široké hrudi pevné jako skála a silných rukou muže, který ji zachránil. To ještě netušila, že se mezi nimi rozhoří oheň vášně a lásky, na který budou oba krátcí.
Shanea Emily přitahovala, ale věděl, že ji nikdy nemůže mít, a tak předstíral, že jeho city k ní jsou jen ochranitelské. Stačil však jeden polibek a všechno bylo jinak. Už dál svou lásku k ní nemohl skrývat.
Dokážou zkrotit svou nedůvěru, pýchu a předsudky? Dají počínajícímu vztahu šanci?
Special na přání269 G BAnnette Broadricková (Broadrick, Annette)Muž dvou tváříZpočátku Caiti považovala namyšleného milionáře Roba Leicestera za nepřítele. Jenže pak se něco změnilo a Caiti se do něj zamilovala. Byla nadšená, když ji požádal o ruku - jenže radost brzy vyprchala… Zjistila totiž, že Rob si ji vzal jen pro své pohodlí, ale rozhodně ji nemiloval! A tak jí nezbývalo než od něj odejít. Jenže Rob se jen tak lehce nevzdává…
Special na přání270 H AAlly Blakeová (Blake, Ally)Vdavky bez ženichaKdo je Jude Crenshaw doopravdy? ptala se sama sebe Karina. Je to bezstarostný, okouzlující playboy, který se jí dvořil, nebo milý a charakterní chlapík, jež v ní probudil spící vášně, anebo je to bezcitný agent, který ji jen zneužil pro své pátrání?
Special na přání270 H BCindy Gerardová (Gerard, Cindy)Věčné odjezdyHolly usoudí, že pokud chce sama hrát hlavní roli na svém svatebním obřadu, musí vzít vše rychle do svých vlastních rukou. Proč by jí tedy nejlepší přátelé nemohli domluvit několik rande naslepo? Mezi potenciálními ženichy se objeví i Jacob, pohledný, bohatý a velmi úspěšný muž - jen ještě zbývá přesvědčit ho, aby i on s jejím plánem souhlasil.

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1210
Denní počet: 1
Počítáno od: 08.08.2015

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace