Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/2008

Zobrazuji informace o produkci 2 / 2008


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance826 A Barbara Hannayová (Hannay, Barbara)Dvojnásobné štěstíAlice Madiganová je zvědavá na nového šéfa cestovní kanceláře Kanga Tours, kde je zaměstnaná. Jenže když se ten objeví ve dveřích,je víc než nemile překvapena. Strávila totiž s Liamem Conwayem noc, když se seznámili v baru, kde Alice osamoceně slavila své třicáté narozeniny. Jak dlouho vydrží předstírat, že se mezi nimi nic nestalo? Zvlášť teď, když Alice zjistí, že s ním čeká dvojčata…
Romance827 B Linda Goodnightová (Goodnight, Linda)Zámožný nápadníkDoktor Diego Vargas přijíždí do luxusního letoviska La Torchere hledat odpočinek a trochu rozptýlení. Od smrti své velké lásky je osamělý a cynický, neboť ženy, které potkává, se zajímají především o majetek jeho rodiny a o výsady pramenící z jeho společenského postavení. Ruthie Fernandezová pracuje v letovisku ve dne v noci, aby vydělala dostatek peněz, a na flirtování nemá ani pomyšlení. Setkání s doktorem Vargasem je pro ni i přes nepopiratelnou vzájemnou přitažlivost jen velkou komplikací.

Minisérie Jako v pohádce…
Romance Duo828 T AShirley Jumpová (Jump, Shirley)Dočasný nájemníkVictoria se odmala starala o druhé a nyní se konečně rozhodla svůj život od základu změnit a začít myslet také na sebe. Noah McCarty se vydal na cesty, protože potřeboval změnit pohled na svět a zapomenout na temnou minulost. Jenže když mu vypoví službu auto a Victoria ho zachrání, její nevinnost, srdečnost a odhodlání mu nečekaně zkříží plány.
Romance Duo828 T BSharon DeVita (DeVita, Sharon)Láska na objednávkuCassie, svobodná matka šestileté dívenky, se vrací do rodného městečka, aby se starala o svou stárnoucí matku. Doktor Beau Bradford, majitel salonu krásy, v němž má Cassie pracovat, má pověst svůdníka a Cassie ho od začátku nemá ráda. Postupně si však uvědomuje, že jeho pověst není založená na pravdě a že Beau je vlastně velmi citlivý a laskavý muž…
Bestsellers3 J Penny Jordanová (Jordan, Penny)Návrat ztraceného synaPřed mnoha lety zmizel David Crighton své rodině beze stop. Pokoušeli se ho hledat na Jamajce, ale neuspěli. A přesto právě tady, po boku moudrého kněze, David nachází cestu k sobě samému a rozhodne se vrátit do Anglie. Před svou rodinou se ale skrývá a rád využije nabídky Honor Jessopové, aby u ní pracoval za stravu a byt. Ta žena má však v sobě cosi, co mu připomíná moudrost a laskavé srdce jeho přítele kněze, a navíc je tak půvabná a milá… Je však načase, aby se David konečně vrátil ke svým nejbližším!
Historická romance209 E Miranda Jarrettová (Jarrett, Miranda)Vysoká sázkaVévoda z Guilfordu je častým návštěvníkem herny Penny House, kde vládne krásná Amaria, jedna ze tří sester, které tento dům zdědily. Amaria, ač nejstarší, zbyla už jediná neprovdaná a zdá se, že na této skutečnosti nic nezmění ani Guilfordova sázka, že se nikdy nevdá.
Ovšem kromě této sázky uzavřel vévoda ještě jednu sázku, a to tajnou. Kdyby o ní měla Amaria tušení, nikdy by ke Guilfordovi nezačala cítit obdiv a přátelství. Ale je to pouze jen přátelství, nebo to snad může být i láska?
Historická romance207 W Michelle Stylesová (Styles, Michelle)Říman a kněžkaŘímský tribun Tullio upadne po útoku pirátů se svými muži do zajetí. Dostává se na ostrov, který je zasvěcen bohyni Kybele a který je základnou pro piráty. Tady se setkává s Helenou, neteří a pomocnicí zdejší kněžky, a snaží se ji naklonit na stranu Říma.
Helena se snaží před ostrovany zatajit, že její teta kněžka je nemocná, a pokusí se ji zastoupit. Tullio ji ale prohlédne a snaží se jí její situaci ulehčit. Třebaže je brzy jasné, že v sobě našli zalíbení, Helena se obává, zda Tulliovi jde skutečně o ni, nejen o prospěch Říma.
Historická romance208 Z Mary Brendanová (Brendan, Mary)Svéhlavá nevěstaMark Hunter je sice přitažlivý a obletovaný muž, ale Emily Beaumontová ho nemá ráda. Přesto musí překonat svoji hrdost a požádat ho o pomoc, aby zabránila společenskému skandálu, který by zničil její rodinu. Mark s chutí využije situace, v níž vidí příležitost, jak se ukázat v co nejlepším světle před dívkou, o niž velmi stojí. Vzápětí zjistí, že nejen její rodina, ale především Emily sama je ve velkém nebezpečí. Emily zjišťuje, že Mark je nejen pohledný, ale také odvážný a charakterní. Co si má však počít, když skrývá tajemství, které určitě odradí každého muže, aby ji považoval za vhodnou nevěstu?
Sladký život69 X Penny Jordanová (Jordan, Penny)Žena pro šejkaHledat si manželku jenom z povinnosti, to nemůže dělat dobrotu! A hledat ji z povinnosti pro bratra, to už může být úplná katastrofa! A přesto se mladý šejk Drax rozhodne, že pro svého bratra a spoluvládce Verea musí manželku najít co nejdříve. Závisí na tom totiž osud jejich země! Angličanka Sadie se jeví jako ideální kandidátka na manželku… až na to, že o ni Vere nemá zájem. Zato však přitahuje Draxe!
Sladký život70 Y Sandra Fieldová (Field, Sandra)Týden na BahamáchMultimilionář Luke má nejen tučné konto, ale také pověst sukničkáře a Kelsey, kterou dočasně zaměstnává, je předem rozhodnutá, že ho bude nesnášet. Luke si ale náhodou přečte seznam jejích přání, mezi nimiž nechybí exotická dovolená a vášnivý románek, a rozhodne se toho využít. Chce ji odvézt do své vily na Bahamách a tam ji svést. Jeho plán se však nečekaně zkomplikuje… S tím, že by Kelsey mohla čekat jeho dítě, totiž opravdu nepočítal…!
Sladký život Duo23 I ASusan Stephensová (Stephens, Susan)Slib v ŘeckuŘecký milionář Theo potřebuje okamžitě manželku! Na tom, jestli se ožení, nebo neožení, totiž závisí osud jeho firmy. Naštěstí ho krásná houslistka Miranda, která se na ostrově Kalmos zotavuje po autonehodě, přitahuje. Je milá, vtipná, inteligentní, vášnivá… Co by si mohl Theo přát více? To ještě ale netuší, že přednosti, jimiž oplývá on, Mirandě nemusejí stačit! Ta by totiž oželela mnohé, ale život bez lásky, kterou zase pro změnu nezná Theo, si nedokáže představit!
Sladký život Duo23 I BMelanie Milburneová (Milburne, Melanie)Manželka pro miliardářeKdyž se nezvládnutelný Kyle rozhodne pomstít otce, který byl neprávem obviněn ze zpronevěry a vyhozen z práce, tak, že potopí loď jeho bývalého zaměstnavatele, vyčerpá Maddison, jeho sestra, své štěstí už úplně! Aby zachránila Kylea před vězením, musí si nenáviděného miliardáře Demetria, který zničil jejího otce, vzít za muže! Proč se ale chce řecký boháč oženit s prostou Australankou?
Desire781 K Peggy Morelandová (Moreland, Peggy)Romantická gestaCase Fortune vždycky dostal vše, co si umanul. Poté, co ztroskotala složitá jednání o fúzi s konkurenční firmou, si uvědomil, že mu zbývá jediná možnost, jak se dostat k cíli: musí svést dceru svého konkurenta.
Nasadil pro to všechny své zbraně - přitažlivý zevnějšek, charizmatickou osobnost, romantická gesta – a bylo předem jasné, že mu Gina neodolá. Do jeho plánu se však vloudila chybička – Case ji začal mít rád víc, než by si přál.

Minisérie Magnáti z Dakoty
Desire782 L Emily McKayová (McKay, Emily)Nalezená důvěraJake Morgan byl otcem jejího dítěte a Kate byla jeho ženou. To byla pravda a lež zároveň. Jejich situace byla komplikovaná. A notoricky nezávislá a tvrdohlavá Kate jako kdyby si cílevědomě uzavírala všechny možnosti, jak zažít blízkost a vřelost partnerského vztahu. Naštěstí byl Jake i díky své profesi záchranáře odolný a vytrvalý. Podaří se mu zachránit Kate před ní samotnou a před jejími dobře skrývanými strachy? Přesvědčí ji o své lásce?
Desire Duo783 O ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Hvězda severuKurátorka newyorského muzea Sydney vypátrala majitele starobylé vikingské brože, kterou potřebovala získat pro připravovanou výstavu. Texaský kovboj Cole je však vázán rodinnou tradicí, podle níž brož získává pouze zákonná manželka prvorozeného syna. Jediným možným kompromisem byla dohoda o formálním sňatku…
Desire Duo783 O BMary Lynn Baxterová (Baxter, Mary Lynn)Ideální dvojiceGrant byl úspěšný mladý muž, zvyklý brát si všechno, co chtěl. Nyní si usmyslel, že získá Kelly, překrásnou mladou ženu, která se v městečku zčistajasna objevila. Kelly však nebyla jen tak obyčejná servírka, i když pracovala v místním bistru. Ve skutečnosti byla vynikající právnička, kterou Grantovi seslalo samo nebe. Dovolí Grant, aby mu Kelly obrátila jeho poklidný život naruby?
Special122 G AElizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Čtyřminutový valčíkValentýnská seznámeníJulia, Abby ani Samantha to rozhodně nemají lehké, chtějí-li vyjít se svéhlavou Tess, šéfredaktorkou mondénního časopisu, v němž všechny tři pracují jako redaktorky. Ale když si Tess usmyslí, že se všechny musí pro velký valentýnský článek seznámit s vhodným mužem, překročí tím všechny hranice!
Jak si asi povede nesmělá Julia, která dostane za úkol seznámit se s vhodným mužem na akcích zvaných seznámení narychlo? Na každého potenciálního partnera má vyhrazeny při prvním setkání všehovšudy pouhé čtyři minuty! Hned napoprvé ji ale více než zaujme Daniel… Muž s tajemstvím!
Special122 G BTracy Kelleherová (Kelleher, Tracy)Přistání v New YorkuValentýnská seznámeníJulia, Abby ani Samantha to rozhodně nemají lehké, chtějí-li vyjít se svéhlavou Tess, šéfredaktorkou mondénního časopisu, v němž všechny tři pracují jako redaktorky. Ale když si Tess usmyslí, že se všechny musí pro velký valentýnský článek seznámit s vhodným mužem, překročí tím všechny hranice!
Možná ještě hůř na tom je Abby, která má pomocí internetové seznamky "udat" potenciální zájemkyni svého bývalého přítele, jenž se s ní před nějakou dobou rozešel. Kromě Brada, který o ni náhle jeví znovu zájem, je zde ale i sympatický fotograf Ned!
Special122 G CMary Leová (Leo, Mary)Léčba růžemiValentýnská seznámeníJulia, Abby ani Samantha to rozhodně nemají lehké, chtějí-li vyjít se svéhlavou Tess, šéfredaktorkou mondénního časopisu, v němž všechny tři pracují jako redaktorky. Ale když si Tess usmyslí, že se všechny musí pro velký valentýnský článek seznámit s vhodným mužem, překročí tím všechny hranice!
To Samantha má zjistit, jak se dá najít životní láska na řízených akcích probíhajících ve vybraných kavárnách. Ona sama dává přednost krátkým aférkám… a internetové lásce s Italem Nicem, kterého nikdy neviděla… Najednou je kolem ní ale více mužů, než si kdy dokázala představit!
Lékařská romance duo104 R AMarion Lennoxová (Lennox, Marion)Opravdový rájLékař australské jednotky zvláštního určení Ben je povolán na exotický pacifický ostrov. S ohromením zjišťuje, že místní lékařka a jeho dávná studentská láska Lily jsou jedna a tatáž osoba. Tím však překvapení zdaleka nekončí. Lily má totiž šestiletého syna, který je doktoru Benovi neuvěřitelně podobný…
Lékařská romance duo104 R BJosie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Vynikající lékMladá vdova, doktorka Kat, sama vede celou ordinaci, pracuje za dva a ještě se stará o dva syny. Je ráda, že se jí na výpomoc přihlásil doktor Ben, který je ochoten u ní pracovat. Kat tuší, že Ben skrývá tajemství, ale ani ve snu by ji nenapadlo, že původně není ani praktickým lékařem…
Kolekce60 U Tess Gerritsenová (Gerritsen, Tess)Telefon po půlnociSarah Fontaineová prožívá nejšťastnější období svého života, vždyť se provdala z lásky za pohledného a zajímavého muže. Čeká ji však kruté vystřízlivění, když její muž náhle zahyne a o jeho osobu se začne zajímat nejen tajná policie, ale i spousta jiných podivných lidí. Sarah je vtažena do sítě intrik a tajemství, při jejichž odhalování jde o život. Záhadě chce ovšem přijít na kloub i bývalý diplomat Nick O‘Hara, jehož dobrodružný duch jen těžce snáší úřednickou práci. To, co začalo jako běžný úkol, se najednou mění v boj o holý život…
Desire Extra Valentinky7 S Tori Carringtonová (Carrington, Tori)Lekce z láskyVzbuzovala v mužích touhu oženit se. Bohužel vždy s někým jiným.
Hned tři milenci Mariah, okouzlující ředitelku malé detektivní agentury, postupně opustili, aby se vzápětí zasnoubili s jinou ženou! Když osud v podobě případu ztracených svatebních šatů svede Mariah dohromady se Zachem, charizmatickým detektivem, který své řemeslo ale vůbec neumí, rozhodne se mladá žena okamžitě. Ona vyučí Zacha své profesi. A on ji na oplátku naučí, jak upoutat a udržet si muže…
A pak se začnou dít věci!

Počet zobrazených záznamů: 23

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3565
Denní počet: 1
Počítáno od: 17.02.2008

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace