Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/2007

Zobrazuji informace o produkci 12 / 2007


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance818 A Jessica Hartová (Hart, Jessica)Neobvyklý dárekSophie musí strávit vánoční svátky se svou sestrou, která jí přebrala snoubence a provdala se za něj. A aby všem dokázala, že se s touto situací naprosto vyrovnala, potřebuje nového snoubence… Jediný, kdo jí v tom může pomoci, je její dávný přítel z dětství Bram. Oba si však brzy uvědomí, že jejich přátelství se pomalu mění v lásku.
Romance819 B Liz Fieldingová (Fielding, Liz)Sváteční zázrakMatty Langová se na svatbě své sestřenice potkává s bankéřem Sebastianem Wolseleyem a zamiluje se do něj na první pohled. Ale uvědomuje si, že takového pohledného a přitažlivého muže nikdy nemůže mít – je totiž po autonehodě upoutána na vozík. Naopak Sebastian, kterého Matty také přitahuje, moc dobře ví, že je to právě on, kdo jí může pomoci vrátit se zpátky do života a znovu milovat…
Romance820 C Karen Rose Smithová (Smith, Karen Rose)Tříkrálový návrhVytříbený mužský instinkt pro ženskou krásu Leovi Montgomerymu napovídá, že pod kostěnými brýlemi a nudným účesem chůvy jeho malé dcerky se skrývá nádherná žena, která by mohla jeho srdce naplnit štěstím a radostí. Malá Heather potřebuje po smrti své matky spřízněnou ženskou duši a lásku. Přesvědčí svého otce, že dokonalou kandidátkou je právě její chůva Verity? Najde Leo odvahu a nechá své srdce rozehrát prastarou milostnou hru?

Minisérie Zamilovaný Shakespeare
Romance821 D Barbara Hannayová (Hannay, Barbara)Rodina pod stromečkemPoklidný život bohatého svobodného podnikatele Hugha Stricklanda skončí v okamžiku, kdy se dozví, že má dceru. A protože si s výchovou dětí vůbec neví rady, obrátí se s prosbou o pomoc na Jo Berryovou, kterou sice zná pouze krátce, ale tuší, že by mu mohla pomoci stát se tátou, kterého si jeho dcera zaslouží. A protože je čas Vánoc, ten nejhezčí dárek, který mohou najít pod stromečkem, je vzájemná láska a nová rodina!
Romance Duo822 T ANatasha Oakleyová (Oakley, Natasha)Hledá se snoubenkaNick Regan je přitažlivý milionář, který se sám stará o svou hluchoněmou dcerku, s níž ovšem velmi těžko navazuje kontakt. Lydie Stanfordová je novinářka, která, jak se zdá, mu jediná může pomoci s výchovou malé Rosie, neboť sama má zkušenosti s těmito dětmi. Změní také Nickův názor, že se už znovu neožení?
Romance Duo822 T BJulianna Morrisová (Morris, Julianna)Setkání pod jmelímAlex McKenzie, pohledný vysokoškolský profesor, se se svým malým synem Jeremym přestěhuje do Seattlu, neboť doufá, že zde nalezne klid po smrti své manželky. Nová sousedka, půvabná Shannon O‘Rourkeová, však Alexe v klidu nenechá. Svým otevřeným a spontánním přístupem si najde cestu k doposud uzavřenému srdci malého Jeremyho, a odtud je již krůček k srdci jeho otce.
Bestsellers2 J Erica Spindlerová (Spindler, Erica)Bez slitováníHarlow Anastasia Grailová prožila děsuplný zážitek, když byla jako dítě unesena a zmrzačena. Posledních pár let žije v New Orleansu pod jménem Anna Northová. Náhle kdosi veřejně odhalí její pravou totožnost. Začíná dostávat záhadné dopisy. Někdo jí zanechává v bytě děsivou vzpomínku minulosti v podobě uříznutého malíčku, pronikne do její ložnice a snaží se ji znásilnit… V nejbližším okolí brutální pachatel vraždí ženy, které se jí nápadně podobají… Uvěří teď už konečně detektiv Quentin Malone, že Anna je v nebezpečí?

Erica Spindlerová se měla původně stát výtvarnicí. Ke psaní se dostala šťastnou náhodou. Dnes je jednou z nejčtenějších amerických autorek. Její knížky, publikované ve více než dvaceti zemích světa v nákladu přes tři miliony výtisků, neopouštějí seznamy bestsellerů.
Historická romance203 E Anne Ashleyová (Ashley, Anne)Zdráhavá markýzaJulian Stapleford, markýz z Wroxhamu, je ohromen, když se jeho zmizelá manželka po devíti letech nepřítomnosti náhle objeví v jeho domě. Lady Jennifer zmizela beze stopy poté, co ji markýz našel v objetí jiného muže a zatratil.
Julian po mnoha letech odloučení s překvapením zjišťuje, že Jennifer už není tou naivní dívenkou, s níž se oženil, ale že se z ní stala skutečná lady s pevnými zásadami, která si lehko získává přízeň a důvěru druhých lidí. Co když tehdy před devíti lety bylo všechno jinak, než jak se to zdálo?
Historická romance201 W Michelle Stylesová (Styles, Michelle)Čest gladiátoraSyrová mužnost Gaia Graccha Valense, ostříleného bojovníka, jenž prošel více než tuctem gladiátorských soubojů, je zdrojem erotických představ celého zástupu žen. Jelikož se Gai pohybuje za hranicemi slušné společnosti, urozená Římanka Julia Antonia si uvědomuje, že s mužem, který je vlastně pouhým otrokem, by si neměla nic začínat.
I kolem ní se však vznáší stopa skandálu a zapovězené nebezpečí, které Valens ztělesňuje, ji neúprosně přitahuje. A Julia je mučivou připomínkou života, jehož se zřekl. Aby ji získal, musí Valens svést poslední bitvu – a to vítěznou!
Historická romance202 Z Sylvia Andrewová (Andrew, Sylvia)Démoni minulostiSerena Calvertová, paní ve vile Anse Chatelet na ostrově v tehdejší Západní Indii, dnešním Karibiku, se vydává do Londýna, aby zde našla během společenské sezóny ženicha pro svoji neteř Lucy.
V Anglii potkává muže, který ji nenávidí, protože je přesvědčen, že před třinácti lety způsobila smrt jeho bratra Anthonyho. Zná ji ovšem pod jménem Sasha Calvertová a dlouho netuší, že Serena, do níž se zamiloval, je právě žena, již má v úmyslu připravit o jmění i dobrou pověst, aby bratrovu smrt pomstil.
Sladký život65 X Helen Brooksová (Brooks, Helen)Svátky v sídle boháčeJako doručovatelka kurýrní služby, kterou sama založila, potká Kay každý den spoustu lidí. Jen málokdy ji však nějaký zákazník zaujme tak, aby kvůli němu nemohla spát! Mitchell je racionální, seriózní podnikatel a sám si nedokáže vysvětlit, co ho nutí zatelefonovat pod záminkou pracovního oběda právě té drobné, zrzavé a pihovaté ženě v motorkářské bundě…
Sladký život66 Y Julia Jamesová (James, Julia)Milenec z Latinské AmerikyOči celého Londýna jsou upřeny na latinskoamerického milionáře Diega, fascinujícího sexy muže, jenž je přesvědčen, že koupit se dá úplně všechno… A úplně každý! Třeba i chudá Portia, žena, po níž Diego touží. Portia má jedinou možnost – musí odolat jeho vydírání. A jemu samotnému! I přes to, že ji více než přitahuje!
Sladký život Duo21 I ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Nedůvěřivý milionářŘecký milionář Theo má podezření, že půvabná Abby se chce za jeho bratra provdat jen kvůli majetku. Rozhodne se ji proto odhalit! Abby mu však nemůže prozradit, jak se věci mají doopravdy, a tak se všechno zamotává. Zvlášť když Thea začne kráska s nevinnou tváří přitahovat a také Abby si uvědomí, že má arogantního byznysmena plnou hlavu!
Sladký život Duo21 I BLucy Monroeová (Monroe, Lucy)Překvapení na Štědrý večerZdá se, že jejich manželství je v troskách. Pak přijde automobilová nehoda. Eden se probudí, ale druhé dítě, které právě čeká, je v pořádku. Avšak její muž, Aristide, trpí částečnou ztrátou paměti! Nepamatuje si na ni ani na očekávané miminko! Dokáže si Aristide vzpomenout? Bude věřit jiné ženě, anebo jejich vztah dostane ještě druhou šanci?
Desire775 K Kathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Vše za láskuPo jediné noci strávené s bohatým a přitažlivým rančerem Travisem Finola Elliottová zjistí, že je těhotná. Dosud pro ni nebylo nic důležitějšího než její práce v módním časopise, který úspěšně řadu let vedla, aby svému otci dokázala, že je hodna stát se šéfkou rodinného nakladatelského impéria. Ale najednou její život dostává nový smysl a cíl. Nechce už být úspěšnou pracující ženou, ale matkou a manželkou a žít po boku milovaného člověka. Jak ale má zjistit, jestli i Travis stojí o to samé?

Minisérie Klan Elliottových
Desire776 L Bronwyn Jamesonová (Jameson, Bronwyn)Zasloužené štěstíZa dveřmi domu vdovy Vanessy Thorpeové se objevil člověk, jehož by nejméně čekala: Tristan Thorpe, syn jejího zemřelého manžela, s nímž se dlouho neviděla. S otcem nevycházel nejlépe, a navíc se stal klínem mezi ní a dědictvím, které nutně potřebovala. Mezi nimi ihned přeskočila jiskra přitažlivosti, ale Vanessa se rozhodla, že se jí nenechá zmást. Věděla, že Tristan si o ní vždycky myslel, že si otce vzala jen pro peníze, ale bylo toho tolik, co nevěděl…

Minisérie Ženská tajemství
Desire Duo777 O AAnna DePalo (DePalo, Anna)Lovec srdcíKayla Jonesová, redaktorka společenského časopisu, kterou občas nazývají Slečna fáma, má na muže typu Noaha Whittakera spadeno. Takový arogantní lovec srdcí, bohatý a charizmatický plejboj se hodil k jedinému: jako šťavnaté sousto pro její sloupek. Kayla rozhodně nečekala, že se jí situace vymkne z rukou a že se dostane do jeho těsné blízkosti, až pozná sílu Noahova objetí a hebkost jeho rtů…
Desire Duo777 O BJan Colleyová (Colley, Jan)Rozmarné paničkyLovecká chata Summerhill v zapadlých končinách Nového Zélandu se pyšní exkluzivní klientelou. Když se jednoho dne mezi hosty objeví bohatý a nebezpečně pohledný Ethan Rae, Lucy McKinlayovou, jejíž rodině Summerhill patří, okamžitě okouzlí jeho záhadné modré oči.
Special119 G AMary Baloghová (Balogh, Mary)Hrst zlataVánoční proměnyJulian není jen bohatý a temperamentní muž, je to rovněž dědic majetku hraběcí rodiny. Co by se takovému muži ještě dalo nabídnout? Po čem by mohl prahnout člověk, který má v podstatě všechno a který umí jen brát? Krásná Verity to ví. Dá mu to úplně nejcennější – své srdce. Třeba s ním nabízená láska a kouzlo Vánoc způsobí zázračnou proměnu.
Special119 G BJulia Justissová (Justiss, Julia)Tři daryVánoční proměnyVážně zraněný voják Miles se musí co nejrychleji oženit, aby tak jako čerstvý vikomt zabezpečil rodinný majetek. Edwina chce umírajícímu vojákovi, kterého tajně obdivuje, ulehčit, proto souhlasí s manželstvím z rozumu. Oddaná péče ale dokáže víc než lékařská věda a láska se stane lékem na všechna zranění.
Special119 G CNicola Cornicková (Cornick, Nicola)Nápadnická sezónaVánoční proměnyPo vztazích s několika notorickými záletníky si Clara uvědomila, že potřebuje poradit od někoho zkušeného. A kdo by se k tomu hodil lépe než Sebastian, nejznámější sukničkář ve městě? Nicméně v průběhu jejich setkání se ukázalo, že hovořit o lásce může být nebezpečně nakažlivé.
Lékařská romance duo102 R AMeredith Webberová (Webber, Meredith)Sophiina tajemstvíNeonatoložka Sophie při nástupu na nové pracoviště netušila, kolik změn ji ještě čeká. Ve srovnání s magnetickou přitažlivostí, kterou pocítila ke svému novému šéfovi Gibovi, se jí ostatní starosti jako hledání bydlení a chůvy zdály být zanedbatelné. Co to jen na Gibovi bylo, že jí v jeho přítomnosti měkla kolena a po těle běhal mráz?
Lékařská romance duo102 R BAlison Robertsová (Roberts, Alison)Zachránce životůBezpečným útočištěm lékařky Felicity se mělo stát malé městečko Morriston na Novém Zélandu. Po několika poklidných měsících se však ona i obyvatelé městečka dostali do obležení gangu narkomafie a Felicity se modlila, aby jim přišel na pomoc muž, před kterým utekla – záchranář Angus.
Kolekce58 U Barbara Delinsky (Delinsky, Barbara)Něžný věznitelDvě zaměstnání a vysoká škola… Karen Drewová dobře věděla, že není nejlepší doba, aby jela navštívit svoji starší přítelkyni. Měla myslet na to, co by se stalo, kdyby ji Brice Carlin nezachránil ze sněhové bouře, když měla vysokou horečku a byla naprosto vyčerpaná dlouhodobým vypětím! Odvezl ji k sobě domů a staral se o ni - to bylo dobré. Horší bylo, že si v každém okamžiku uvědomovala, že tentýž muž se ji nedávno snažil dostat za mříže.
Někdy se osud rozhodne, že nám nabídne příležitost k uzdravení a smíření. Pomůže zapomenout a odpustit to, co se stalo bez zlého úmyslu - a láska je tou nejlepší šancí, jak toho docílit.
Special Na Vánoce120 H Anne Stuartová (Stuart, Anne)Návrat do ItálieAristide Pompasse je mrtvý. Ovšem zlo, které v sobě za života choval, je uprostřed toskánských vinic stále živé a skrývá se v temných koutech jeho zdejší vily. Stal se slavným a ceněným umělcem pro své portréty mladých milenek, jimž nikdy nedovolil, aby ho opustily. Podařilo se to až jeho mladé manželce Charlie, která se usadila ve Státech a stala se majitelkou restaurace.
Teď se Charlie vrací, aby rozptýlila Pompasseův popel ve vinici a našla odpověď na to, jaký její manžel vlastně byl, a zároveň se usmířila se svou minulostí i budoucností. Pro nebezpečně vyhlížejícího muže, jakým je údajný odhadce majetku Connor Maguire, tady není místo…

Počet zobrazených záznamů: 25

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3465
Denní počet: 1
Počítáno od: 26.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace