Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2006

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2006


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance743 A Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Manželství z povinnostiPiper Duchessové se zdá, že zůstala na ocet. Obě její sestry jsou šťastně provdané za skvělé muže a užívají si života plnými doušky. Piper zůstala sama v New Yorku a vypadá to, že na ni čeká jen samá práce.
Piper má jasný plán. Existuje jediný muž, po kterém touží: urozený aristokrat Nikolas de Pastrana. Jako na zavolanou přišla chvíle, kdy Nik potřebuje pomoc – a právě jen od ní!
Romance744 B Marion Lennoxová (Lennox, Marion)Svatba na poslední chvíliPeta se na pohřbu své tety dozvídá, že farma, která měla patřit jí a jejím čtyřem mladším bratrům, teď podle závěti náleží tetinu synovi. Naštěstí je tu k poslední vůli doložka, že jestli se Peta do týdne po tetině smrti vdá, bude mít na její polovinu nárok ona.
Aby Petě v beznadějné situaci pomohl, nabídne jí Marcus dočasný formální sňatek. Během jeho dvoutýdenního pobytu na farmě se však mezi nimi vyvine hluboký vztah…
Romance745 C Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Zásnuby v Monte CarluProč bych měla přistoupit na takový bláznivý nápad, pomyslela si Della Martinová, když ji v Monte Carlu požádal Jack Bullet, aby hrála jeho milenku a plavila se s ním po Středozemním moři. Ale protože byla zrovna bez práce a zdálo se jí, že to bude zábavná hra, zněla její odpověď: ano. Nikdo nemohl tušit, jak bude pro oba těžké představit si, že po čase se jejich cesty rozejdou!
Romance746 D Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Prázdniny s šejkemBridget Rossiová moc dobře ví, že muže, jako je šejk Rašíd al Halzid, nikdy nemůže mít… Koneckonců, co by taky obyčejná knihovnice mohla mít společného se šejkem? Jaké je však její překvapení, když jí Rašíd nabídne, aby strávila dovolenou s ním a jeho malým synkem v jeho honosném sídle?
Romance Duo747 T ANicola Marshová (Marsh, Nicola)Hodina láskyBohatá dědička a princezna starého panovnického rodu Samantha touží po nezávislosti, a proto nastoupí u úspěšného podnikatele a milionáře Dylana Harmona jako sekretářka. Jemu ovšem svůj původ zatají… Dylan se do ní zamiluje a Samantha tak najde ještě víc, než co hledala: lásku.
Romance Duo747 T BDeAnna Talcottová (Talcott, DeAnna)Duhový prstýnekClaire a Hunter spolu vyrůstali a plánovali společnou budoucnost. Když Hunter Claire oznámil, že odchází z jejich městečka hledat štěstí do velkoměsta, její sny se rozplynuly. Po dvanácti letech se Hunter vrací jako úspěšný mladý muž, který vyzrál a ví, co chce. Může Claire něco nabídnout muž, který jí kdysi vzal její sen?
Historická romance163 W Anne Herriesová (Herries, Anne)Dokonalý rytířLady Alayne tráví čas ve Francii, na dvoře královny Eleanor, která se tam uchýlila po rozmíšce se svým manželem, anglickým králem Jindřichem II. Alayne má za sebou jedno sice krátké, ale o to nevydařenější manželství a je rozhodnuta se už nikdy neprovdat. Když se na francouzském dvoře objeví sir Ralph, aby Eleanor doručil důležitý vzkaz od jejího manžela, královna se rozhodne osudy obou mladých lidí vzít do svých rukou…
Historická romance164 Z Mary Brendanová (Brendan, Mary)Ve spárech pomluvWilliam a June Pembertonovi jsou manželé už tři roky a jejich svazek je více než šťastný. Pak se ovšem objeví Williamova první známost a Junina tchyně dává okatě najevo, že ta by se jí jako Williamova manželka líbila daleko víc.
A nakonec se vyrojí o Williamovi a jeho dávné známosti ošklivé pomluvy. Dokáže je jejich vzájemná vášnivá láska překonat?
Sladký život35 X Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)Smlouva s miliardářemTabitha si byla úplně jistá, že to vůbec není dobrý nápad! Když ji ale její přítel Alden požádá, aby ho doprovodila na rodinnou slavnost, kde chce všem dokázat, že si našel dívku, souhlasí. Tabitha se znovu utvrdí v tom, jak špatný to byl nápad, když se seznámí s Aldenovým bratrem Zavierem. Krásným, bohatým a nestoudným. To poslední nejlépe dokáže návrh, který Tabithě učiní.
Sladký život36 Y Julia Jamesová (James, Julia)Nevěsta pro ŘekaJako nemanželská vnučka řeckého miliardáře byla Andrea dědečkem zavržena a vyrůstala s matkou v chudobě. O to víc ji v jejích pětadvaceti letech překvapilo, když se dozvěděla, že jí dědeček našel ženicha! Stala se totiž součástí obchodní dohody, při které byla přislíbena mladému milionáři Nikosovi. Andrea nemá v nejmenším úmyslu pokorně se smířit se sňatkem z rozumu!
Sladký život Duo6 I ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Ach ta láska italskáAmyin život ve firmě Losi Construction plynul poklidně, dokud Antonio, majitel firmy, vážně onemocněl. Jeho syn Rocco, který přijel z New Yorku firmu dočasně převzít, si s Amy rozuměl mnohem méně. Alespoň do první společné noci, kdy ji obral o srdce! Má Amy šanci získat lásku muže, pro kterého jsou ženy jen krásnou hračkou a módním doplňkem?
Sladký život Duo6 I BTrish Moreyová (Morey, Trish)Jestli si mě nevezmeš…Jen krůček dělí síť hotelů, kterou vede Opal, od bankrotu. Záchranu může představovat pouze kapitál Domenica Silvagniho, majitele jiného hotelového řetězce. Domenic má však podmínku: pokud si ho Opal nevezme, k žádné dohodě nedojde! Jak se mladá hoteliérka rozhodne?
Desire730 K Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Mezi dvěma světyKdyž začal Walker Ashton pátrat v indiánské rezervaci po své domněle mrtvé matce, netušil, že nejen najde ji a objeví své kořeny, ale že mu osud nachystá i setkání s exoticky krásnou indiánkou Tamrou. Přesto to vypadá, že jejich nečekaná láska nedokáže překlenout bariéru dvou tak odlišných světů.
Mileneckému páru zřejmě nezbyde, než aby se pokusil o nemožné…
Desire731 L Susan Crosbyová (Crosby, Susan)Srdce na dlaniSoukromá vyšetřovatelka Cassie Mirandová vstoupila do jednotvárného života Heatha Ravena jako spásný anděl. Byla milá a její úsměvy prozářily Heathův dům jako sluneční paprsky. Čím to, že byla tak ochotná mu pomáhat nad rámec svých pracovních povinností? Najde dost odvahy, aby sama sobě a pak i Heathovi přiznala, co k němu doopravdy cítí?
Desire Duo732 O AJuliet Burnsová (Burns, Juliet)Vášeň v sázceReportérka Audrey Tysonová přijíždí za Markem Malonem, slavným rodeovým jezdcem, přezdívaným Osamělý kovboj. Namísto okouzlující sebevědomé hvězdy však nalézá nedůvěřivého muže, v jehož srdci se skrývají temná tajemství. Vášeň je neodvratně svede dohromady, ale naleznou v ní lék na svá trápení?
Desire Duo732 O BEmilie Roseová (Rose, Emilie)Úžasný mužS Lily Westovou se život nemazlil. Jako nemanželské dítě to nikdy neměla lehké a vždycky se musela spoléhat sama na sebe. Pak poznala úžasného muže, s nímž si připadala jako Popelka vedle prince svých snů. Neodolatelný Rick Faulkner o ni velmi stál, jak dlouho mu ale jeho zájem vydrží?
Special103 G ADoranna Durginová (Durgin, Doranna)Tanec na ostří nožeFemme FataleAgentka supertajné organizace Bethany Riggsová si dokáže poradit v každé akci. Neumí ale tancovat podle scénáře jiných, natož nechat se vést podezřele schopným a přitažlivým Jasonem Chandlerem. Na druhé straně, v jeho náruči je jí tak příjemně…
Special103 G BVirginia Kantra (Kantra, Virginia)Láska v srdci EvropyFemme FataleKylee Swainová, hollywoodská kaskadérka a tajná agentka v jednom, lehce vyvázne z každé situace a unikne i těm nejrafinovanějším pronásledovatelům. Uspěje i při nebezpečné misi v srdci Evropy, v malebné Praze?
Special103 G CMeredith Fletcherová (Fletcher, Meredith)Krásná, chytrá, zkaženáFemme FataleVictoria Graysonová využívá při své práci nejen hezkou tvářičku, ale i výkonný mozek počítačového génia. Úspěch její mise může ohrozit jediné – neodbytný kolega z branže, který má zájem nejen o zločince, ale možná i o ni samotnou.
Lékařská romance duo87 R ACarol Marinelliová (Marinelli, Carol)Rozdávat štěstíBelle se zdálo, že by mohla rozdávat štěstí plnými hrstmi. Ale nebylo tomu tak vždy. I ona měla za sebou období, kdy si myslela, že už ji v životě nepotká žádná radost ani štěstí. To bylo před tím, než se seznámila se sexy lékařem Heathem Jamesonem…
Lékařská romance duo87 R BAlison Robertsová (Roberts, Alison)Sestra v akciTori si dlouho myslela, že svůj vztah k pohlednému a po všech stránkách skvělému záchranáři Mattovi udrží v mezích přátelství. Když však s ním začala pracovat v záchranném týmu, měla možnost poznat ho ještě lépe a ještě více se s ním sblížit. Oba si uvědomili, že touží po něčem víc, než je jen přátelství.
Kolekce43 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Muž na víkendJedna smutná zkušenost dokázala Kelly naprosto znechutit všechny muže. Teď ale naléhavě nějakého potřebuje, aby ji ochránil přes dotěrným manželem její nejlepší přítelkyně. Kde ho ale vzít? Nejlepší asi bude zajít do agentury, která zajišťuje pro dámy mužský doprovod.
Dobrý nápad, ale proč jí poslali právě Jakea Fieldinga? Přesně takového muže, jakých se Kelly obává nejvíce?

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3161
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace