Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 3/2003

Zobrazuji informace o produkci 3 / 2003


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance539 A Karen Rose Smithová (Smith, Karen Rose)Manžel v jejích očíchMelanie Carlottová přišla při požáru o manžela i dcerku. Sama se velmi dlouho zotavovala po operaci očí. A neustále se jí zdál sen: přitažlivý mladý muž s malou dcerkou, jak k ní vztahují ruce... Neodolala svým snům a pátrala po tomto muži. Ke svému překvapení ho našla, ale bude Zack Morgan ochoten naslouchat jejímu vyprávění?
Romance540 B Lilian Darcyová (Darcy, Lilian)Popelka a PrincPrinc Stephen, oddaný službě své vlasti, ochotně souhlasí, že se ožení s krásnou cizinkou, aby zachránil trůn. Není ale připravený na touhu, kterou v něm vzbudily Suzanniny nevinné polibky, na to, že on sám těžko odolává svým citům. Ale jeho vlast od něj očekává, že bude vládnout za každou cenu. I za cenu toho, že ztratí to, po čem jeho srdce nejvíc touží...
Romance Duo541 C ASophie Westonová (Weston, Sophie)Královské intrikyConrad Domitio se jen velmi nerad na veřejnosti přiznává, že je korunním princem království Montassurro, ale moc dobře si uvědomuje, že je pro svou zemi nepostradatelný. A nejen on - Montassurro potřebuje také novou princeznu. Zdá se, že Francesca Hellerová je tou pravou. Jen kdyby nebyla jeho návrhem tak šokována!
Romance Duo541 C BLeigh Michaelsová (Michaels, Leigh)Líbánky narubyKathryn již téměř kráčí k oltáři, když zjistí, že její snoubenec je podvodník a hazardní hráč. Odhodlaně strhává svatební šaty a podniká dramatický útěk - přímo do náruče Jonaha Clarka! Jonah je příliš velký džentlmen, aby nechal nevěstu bez doprovodu…
Romance Duo542 D ASusan Meierová (Meier, Susan)Překvapeni láskouKdyž se Savannah Grogginová rozhodne pro umělé oplodnění, má pro to své důvody. Za poslední dva roky prožila několik osobních ztrát a věří, že jí dítě pomůže vytvořit rodinu, která jí chybí. Je však rozčarována, když se dozví, že dárcem je její bývalý nadřízený Ethan McKenzie…
Romance Duo542 D BAnne Wealeová (Weale, Anne)Španělské líbánkyLiz Harrisová žije už půl roku v malé španělské vesnici, když zjistí, že jejím sousedem je známý reportér Cameron Fielding. Protože se o něm povídá jako o notorickém sukničkáři, překvapí ji, když nabídne sňatek právě jí
Desire Extra5 I Alison Kentová (Kent, Alison)S vyloučením sexuChloe má pocit, že v módní firmě se udrží jenom tenkrát, když se jí podaří změnit své zvyky. A na to by musela přestat střídat partnery, neměla by mluvit vulgárně a vůbec by měla začít působit dojmem úspěšné manažerky. Pomoci jí může Erik, který se uvolí hrát na třech významných firemních akcích roli jejího stálého partnera. Za to má slíbeno, že mu Chloe splní tři přání. S jedinou výjimkou ovšem - nesmějí se týkat sexu!
Desire Extra6 S Jo Leighová (Leigh, Jo)Hodná holčičkaAmelie touží po skutečném životě a opravdové lásce, svoje přání ale nedokáže naplňovat. Místo toho vpisuje svoje erotické sny a fantazie do počítače v jedné internetové kavárně... A právě tady potká Jaye, muže, který je ztělesněním všech jejích snů. Netuší ovšem, že Jay náhodou narazil na její zaznamenané fantazie a rozhodl se podle nich postupovat, protože pochopil, že ona je ta pravá. Dokáže se Amelie vyrovnat s tím, že Jay ví, kdo se skrývá za pseudonymem Hodná holčička?
Sága43 CH Laurie Paigeová (Paige, Laurie)Španělská krevOd těch několika žhavých letních dnů, které si Drake Colton a Maya Ramirezová strávili v náruči, neuplynul ještě ani rok, a už se čile hlásí do života jejich dítě. Rodiče ale nevědí, co si s budoucností počít. Zamilovaná Maya by nejraději hodila všechny pochybnosti za hlavu a nadšeně kývla na Drakeovy prosby, aby se za něj vdala. Nemůže se ale smířit s tím, že by si ji vzal jen z povinnosti, kvůli dítěti. Na to jí koluje v žilách příliš mnoho hrdé španělské krve.
Historická romance79 W Bronwyn Williamsová (Williams, Bronwyn)Indiánova ženaKdyž si Carrie Adamsová za dva dolary koupila vězně Jonaha Longshadowa, netušila, jaké si tím způsobí potíže. Nutně však potřebovala pomocnou ruku, která by jí pomohla s hospodářstvím, na které zůstala sama.
Míšenec Jonah měl stejně jako Carrie od mládí nelehký úděl. Když se teď řízením osudu dostal z vězení, je nucen den za dnem pracovat a žít se slabou ženou, jejíž odvaha a dobrosrdečnost mu naplňují srdce citem a sny, jakým by muž jako on neměl věnovat pozornost...
Historická romance80 Z Meg Alexanderová (Alexander, Meg)Láska z donuceníPo tragické smrti svého otce zjišťuje India Rushfordová se svou matkou a sestrou, že zůstaly bez prostředků a jejich domov propadl lordu Ishamovi jako náhrada za otcův nesplacený dluh v kartách. A pak přichází pro Indii to nejhorší: jedna ze sester se má stát ženou bohatého lorda Ishama, jehož obviňují ze smrti jejich otce. Pro záchranu rodiny se k tomu obětuje India.
Je ale Isham skutečně takový, za jakého jej pokládala?
Desire539 K Kate Littleová (Little, Kate)Jen pro svobodnéMeredith Blairová patřila k typům žen, které se raději drží v ústraní a nerady vystupují na veřejnosti. Poté, co se hluboce zklamala v lásce, se uzavřela do sebe a mužům se vyhýbala. Její přítelkyně se rozhodly vytrhnout ji z jejího osamění. Když ji konečně přemluvily a společnými silami dovlekly na dobročinnou aukci, kde předmětem dražby byly svobodné dívky, začal se její život převracet naruby...
Desire540 L Maureen Childová (Child, Maureen)Říkal jsi dvojčata?Pro kapitána Sama Pearce jsou přísně utajené armádní manévry denním chlebem. To se však nedá říct o dětech - zvlášť, jde-li rovnou o dvojčata! S jedním na každém lokti si Sam prostě nemůže dovolit odmítnout žádnou pomoc - ani od ženy, která jej kdysi milovala, ale pak jej beze slova vysvětlení opustila. A teď, když ji má opět ve své náruči, nenechá ji už odejít…
Desire Duo541 M APeggy Morelandová (Moreland, Peggy)Její ochránceUž od první chvíle, kdy ji uviděl, byl drsný soukromý detektiv Robert Cole až po uši zamilovaný do květinářky Rebeccy Todmanové. Ta zranitelná kráska prolomila jeho obranu a probudila v něm ochranářské instinkty… právě tak jako touhu líbat ji až do bezvědomí.
Desire Duo541 M BKristi Goldová (Gold, Kristi)Co je vám, doktore?Kardiolog Jared Granger je mistr ve spravování srdcí. Dokáže je skvěle opravovat, nahrazovat, bojovat o to, aby byla jako nová. Problém byl, že neměl žádnou představu o tom, jak zachránit to svoje, když se zdálo, že ho navždy ztratil pro krásnou Brooke.
Desire Duo542 N AAnne Marie Winstonová (Winston, Anne Marie)Láska nebo sex?Miliardář Stone Lachlan ani v nemenším netušil, že mu jeho manželství - zejména takto pečlivě dohodnuté - přinese tolik problémů. Faith Harrellová si ho přece vzala z čistě praktických důvodů, ostatně stejně jako on ji. Avšak odolat svůdné a nevinné kráse mladé Faith se ukáže úkolem stejně nemožným, jako vyhrát válku beze zbraní.
Desire Duo542 N BKathryn Jensenová (Jensen, Kathryn)Princ ze zámoříGenealožka Elizabeth Andersonová rozhodně nečekala, že se potomek slavného královského rodu vynoří z vln oceánu na pobřeží státu Maryland. Jakmile ho však uviděla, byla ztracená. Našla svého prince… Daniel Eastwood jí dlouho nechtěl uvěřit, že je synem krále, a mnohem víc než dobývání trůnu ho zajímala tato hnědooká víla.
Orchidea5 F Nora Robertsová (Roberts, Nora)Vůně bazalkyJuliet Trentová se na tři týdny stává manažerkou Carla Franconiho, jenž právě vydává svou třetí kuchařku, a podnikne s ním propagační turné po Spojených státech. Během cesty se do ní Carlo, ověnčený pověstmi neodolatelného svůdníka, zamiluje, a ačkoli se Juliet zuby nehty brání, zanedlouho mu podlehne. Jak se ale podaří najít kompromis mezi praktickou Juliet a impulzivním Carlem, mezi zamženým New Yorkem a prosluněným Římem, mezi specialitami okořeněnými vůní bazalky na bílém porcelánu a hamburgery v umaštěném papíru?
Lékařská romance duo45 R AJosie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Tíživé tajemstvíLáska na první pohled - tak by se dal charakterizovat cit, který Nicka Johnsona zaplavil, jakmile pohlédl do očí doktorky Frances Longové. Minulé vztahy je však oba naučily, že se srdcem se zahrávat nedá, protože bolest je potom k nevydržení…
Lékařská romance duo45 R BAbigail Gordonová (Gordon, Abigail)Návrat ztracené dceryPro Jemimu Penroseovou je návrat do Cornwallu velmi těžký a jen stěží se dokáže vyrovnat se ztrátou, kterou tu před dvěma lety zažila. V tom jí však ochotně napomáhá její kolega Jack Trelawney, i když se zpočátku zdá, že si zrovna nepadli do oka.
Nebezpečné vztahy9 E Beverly Bartonová (Barton, Beverly)Tajná zbraňCallie se setkává s Burkem v situaci, kdy mají oba smutek na duši. Jí oznámil snoubenec, že si našel jinou lásku a Burkeovi zemřel otec. Útěchu a úlevu najdou ve společné náruči, což se ovšem neobejde bez následků.
Callie využije toho, že otec jejího dítěte se o ní tehdy nic nedozvěděl, a setkává se s ním až po dvou letech, kdy pro něho začíná pracovat jako jeho asistentka. Chce si prověřit, zda je pravda, co se o něm říká, totiž že jeho obrovský majetek pochází z obchodu se zbraněmi. Je jí však jasné, že mezi ní a Burkem to stále nebezpečně sexuálně jiskří...
Nebezpečné vztahy10 X Karen Templetonová (Templeton, Karen)Neboj se mé láskyNancy, rozvedená třiačtyřicetiletá podnikatelka s pošramoceným sebevědomím, už čtyři roky tajně pošilhává po Rodovi, dvakrát rozvedeném bohatém krasavci se dvěma dětmi a temným tajemstvím v srdci. Kritickou se jim stane silvestrovská noc na rozhraní dvou tisíciletí, kdy si jeden druhému předají kus lidského tepla a pomilují se. Jenže jejich milování nezůstane bez následků. Zvládne Nancy Rodovo odmítání lásky? A zvládne Rod jejímu naléhání odolat?
Kolekce1 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Perfektní rodinaTři generace Crightonovy rodiny se sešly v rodinném sídle v Haslewichi na oslavu padesátin bratrů Davida a Jonathona. Ale večírek se zvrhne v urputnou bitvu o moc a dědictví... Z bratrů se stanou největší soupeři a nebojí se použít ty nejhorší zbraně - vytáhnout na světlo rodinné skandály! Jméno a čest rodiny Crightonovy, budované po generace, se pomalu, ale jistě rozpadá.

Počet zobrazených záznamů: 23

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3278
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace