Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2022

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2022


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance586 W Annie Burrowsová (Burrows, Annie)Markýzovo tajemstvíHoratia se po nevydařené sezoně společnosti vyhýbá. Uvědomuje si, že je jiná než ostatní mladé dívky a příliš nemoderní na to, aby si našla manžela. Navíc před dvěma měsíci přišla o bratra, a aby našla jeho vraha, musí spojit síly s nenapravitelným sukničkářem markýzem Devizesem!
Jeho návrh ji však překvapí: zinscenované svádění, které bratrovu záhadnou smrt vyřeší. A to před očima všech! Horatia ví, že Nickova náklonnost není skutečná, protože ona není ta, kterou by si dobrovolně vybral… ale s rostoucím nebezpečím při pátrání roste i vzájemná touha.
Historická romance587 Z Bronwyn Scottová (Scott, Bronwyn )Pokušení lorda TintagelaPo ztrátě svého nejlepšího přítele se Inigo chce pomstít těm, které viní z jeho smrti, a nezastaví se před ničím, aby hrozného Brenleyho dostal na kolena. Nikdy by ho však nenapadlo, že největším spojencem se stane sama Audevere, dívka, kterou pokládal za nepřítele!
To, co začalo jako obyčejná dohoda, je poznamenáno vášní… a Inigo zjišťuje, že Audevere je neohrožená, odhodlaná žena, toužící osvobodit se z područí svého krutého otce. Co je teď důležitější: hněv a pomsta vůči jejímu otci, nebo city k jeho dceři?
Sladký život483 X Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)Jiná, než si myslelPod Gianovou maskou nebilo srdce, neexistovaly pro něj city. Aspoň takový z něj měla Ariana vždycky pocit. Přesto ji tento muž, kterého znala už z doby, kdy byla ještě dítě, považovala za dokonalého…
Gian věděl, že Ariana vždycky dostane všechno, co chce ? dokud se toho nenabaží, nezačne ji to nudit a neopustí to. A ne, nebál se, že by se mohl stát tím, koho opustí. Jenom se rozhodl nikoho nemít… nikoho nepostrádat… nikoho nemilovat.
Jenže pak mu Ariana řekla: "Nech si své ledové, kamenné srdce a já půjdu dál."
A on začal uvažovat, jestli to, jak žije, je skutečně tím, co chce…
Sladký život484 Y Lucy Kingová (King, Lucy)Zkrocení benátského vlkaCarla a Rico… Byli stejní. Oba rozhodnutí nikdy ničeho nelitovat, oba žárlivě si střežící svá tajemství, oba připraveni chránit především sami sebe.
A přesto když Rico Carle navrhl společnou večeři - v Benátkách! -, rozjela se za ním přes celou Evropu. A opakovala si - namlouvala si, že to dělá jenom proto, že je to její povinnost.
Rico se obával emocí stejně jako žena, která se mu zadřela pod kůži. A tuze rád přijal její návrh na jeden jediný společný týden…
Po němž už nebude následovat nic…!
Sladký život Duo324 I ALynne Grahamová (Graham, Lynne)Prsten od malířeRuy ji zachránil, zachránil jejího otce a dal jejímu životu nový smysl a nový řád. A nešlo jenom o to, že se s ním stala skutečně ženou.
Suzy nikdy nepochybovala o tom, že po ní Ruy dál doopravdy touží. Bylo tam ale pořád jakési tajemství, o němž nechtěl hovořit.
A pokud ji Ruy nebral vážně, měli spolu o čem diskutovat?
Sladký život Duo324 I BChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Druhé zásnubyKdyž ji Jace požádal o ruku poprvé, zradil ji. A Eleanor od něj odešla…
A když se za něj nakonec provdala, přijala to jenom jako svůj trest. Trest za něco, co nespáchala, ale přesto se kvůli tomu nedokázala zbavit pocitu viny!
Eleanor chtěla okouzlujícího prince, ale Jace byl jen obyčejný muž s chybami. Ne, Jace byl schopen jí ublížit. A ubližoval jí stále více… Tím, že na něj - a na noci s ním - Eleanor nedokázala zapomenout!
Sladký život Duo325 J ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Návrat do KalifornieGabriel chtěl mít emoce za všech okolností pod kontrolou. Jenže s Izzy… s Izzy to nebylo tak snadné, jak si představoval. A přitom to tak snadně vypadalo! Slíbí jí, že udělá to, co po něm chce, řekne jí, co chce slyšet, a dostane za to od ní to, po čem touží on! Bude to jenom obchod…!
Ale pak najednou slyšel sám sebe říkat: "Jestli odejdeš, budeš mi chybět."
A hodiny začaly odtikávat čas, který jim zbýval…
Sladký život Duo325 J BAnnie Westová (West, Annie)Královské rozhodnutíLucien věděl, jaké to je přijít o ty, které nejvíce miloval. A střežil se proto dát najevo svou slabost. Aurélie ale chtěla jeho sílu… A chtěla ji ještě více i o několik měsíců později, když za ním přišla, aby mu sdělila tu překvapující novinu - to již ale věděla, že muž, s nímž strávila jednu noc, je král…
A Lucienovi nezbývá nic jiného než se rozhodnout. Správně se rozhodnout!
Desire1248 K Jessica Lemmonová (Lemmon, Jessica)Napodruhé a navždyHvězda country Cash Sutherland dosáhl obrovského úspěchu. Ovšem během své závratné hudební kariéry získal také pověst rebela, která se mu vymkla z rukou. Image mu má zachránit novinářka Presley, jeho dávná láska z univerzity, kterou opustil kvůli kariéře. Co se stane, když se po letech opět setkají? Navážou tam, kde kdysi jejich vztah tak nenadále skončil, nebo už druhou šanci nedostanou?
Desire Duo1249 O AKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Hvězda internetuZach Benning, známý influencer, má pocit, že odskočit si do malého městečka Royal v Texasu je skvělý nápad. Jednak bude chvíli v závětří před posledním skandálem, a navíc ještě dostane tučný šek za propagaci místní akce. Krom toho nedokáže odolat a promění obyčejné děvče z Royalu v zářící hvězdu na internetu. Co ovšem ani v nejmenším nečeká, je, že se do nové podoby Lily zamiluje…
Desire Duo1249 O BJoanne Rocková (Rock, Joanne)Nechtěná touhaSable přijíždí do New Yorku za svým snem proslavit se ve světě módy. Získá stáž ve slavném návrhářském studiu, zabydlí se v Brooklynu v domě pro začínající umělce, usilovně pracuje a úspěch má nadosah… než jí do cesty vstoupí Roman, sexy bratr majitele studia. Jedna vášnivá noc, na které se dohodli, obrátila oběma život naruby…
Zlatá kolekce128 U Mary Nicholsová (Nichols, Mary)Kdo je ten pravý?James, hrabě Corringham, a lady Lavinie Stanmoreová spolu kdysi vyrůstali jako bratr a sestra. Nyní, po několika bouřlivých letech, James změnil své světácké způsoby a zmoudřel. Chápe, že jeho city k Lavinii nejsou ani zdaleka bratrské, a hodlá jí je odhalit.
V cestě mu však stojí nebezpečný soupeř, záhadný lord Wincote. Pohledný cizinec lady Lavinii přitahuje tajemnou silou, s níž oddaný a spolehlivý James sotva může soupeřit. Přesto se do dívčiny mysli začínají vkrádat pochyby. Je lord Wincote skutečně tím, kým se na první pohled zdá být? Čím víc lord Wincote naléhá, tím víc Lavinie váhá…
Special na přání437 G AJackie Braunová (Braun, Jackie)Pošetilá svatbaPro Serenu je Las Vegas přímo rájem. Všechno v tomhle městě je bláznivé a výstřední, stejně jako ona. Když se však probudí v hotelu ve Vegas s pohledným mužem po boku a zlatým prstýnkem na ruce, uvědomí si, že tentokrát její bezstarostnost a touha se bavit zašly až příliš daleko. Nezbývá než se pokradmu vyplížit z novomanželského apartmá a vrátit se zpátky ke svobodnému životu.
Special na přání437 G BMichelle Conderová (Conder, Michelle)Padlá hvězdaPovrchní, plytká, požitkářská a prospěchářská, muže střídající jako jiní ponožky? Ne, špičkový právník a budoucí vévoda Tristan skutečně nemá Lily, začínající a již jasně zářící hollywoodskou hvězdičku a současně nejlepší přítelkyni své sestry v lásce! To, že by sklouzla na dráhu drogové dealerky, bylo ale snad i na ni moc! Kdyby záviselo na Tristanovi, klidně by Lily nechal shnít ve vězení. To by ale své sestře nemohl udělat. A tak má Lily na krku…
Special na přání438 H ASarah Morganová (Morgan, Sarah)Polibek od knížeteTen okamžik, kdy kamery na ragbyovém stadionu zachytily polibek, jejž dala servírka Holly santallijskému knížeti Casperovi, jim oběma změnil život. Casper neviděl jinou možnost, než nabídnout Holly manželství, a Holly jeho nabídku nedokázala odmítnout. Jak ale dokáže veselá anglická dívka žít - byť v zlaté kleci santallijského zámku - s manželem, který ji podezírá z toho nejhoršího možného, nevěří jí a chvíle vášně považuje za dostatečnou náhradu lásky?
Special na přání438 H BKristi Goldová (Gold, Kristi)Královský polibekKorunovace se blíží. Zain Ibn Aahil Jamar Mehdi se má stát králem a podle tradic mu vyberou vhodnou nevěstu. Sedm let strávených na americkém kontinentu vneslo do jeho života pochyby. Má se Bajul, země na Středním východě, i nadále řídit tradicemi, nebo se má jako král řídit hlasem svého srdce? Postupem času dostává na tuhle otázkou zcela jasnou odpověď. Zejména, když se na scéně ocitne Madison Fosterová…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 132
Denní počet: 1
Počítáno od: 31.08.2022

Poslední modifikace 28.08.2022, 13:30:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace