Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/2018

Zobrazuji informace o produkci 11 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány39 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Mág z MontereySestřenice a bratranci sdílejí tajemství, jež se v rodinném klanu Donovanových předává už po několik generací ? tajemství, které je odlišuje od ostatních?
Zvláštní dar Sebastiana - nahlížet do mysli jiných lidí - je zcela jistě podvod, jenže Mary Ellen jeho pomoc potřebuje. Musí totiž najít ztracené dítě své kamarádky a všechny dostupné možnosti už vyčerpala.
Poněkud nezkrotná vyšetřovatelka a světaznalý Sebastian zpočátku hledají společnou řeč jen obtížně, ale jejich nezlomné odhodlání vystopovat únosce je dovede nejen k odhalení sítě obchodníků s dětmi, ale i k poznání, jak hluboké a opravdové jsou jejich vzájemné city?
Historická romance496 W Bronwyn Scottová (Scott, Bronwyn)Vzpurná nevěstaMay Worthová, dcera z bohaté aristokratické rodiny, se náhle ocitá ve dvojím nebezpečí. Má se stát rukojmím nebezpečného podvodníka, před nímž ji má ovšem ochránit muž, kterého po svém boku nevidí ani trochu ráda. Před několika lety se s ním rozešla ve zlém a rozhodla se odejít do ústraní od společnosti.
Náhlé objevení Liama Caseka, její jediné lásky, bere jako nutnou ochranu před svým únosem, ovšem brzy si uvědomí, že v ní stále vzbuzuje vášeň. Dokáže ji Liam ochránit před nebezpečím i před sebou samým, když si uvědomí, že ani on žádnou jinou nechce?

(Třetí část minisérie Z chudobky manželkou)
Historická romance497 Z Sarah Malloryová (Mallory, Sarah)Jak svést gardedámuDokonce i takový prostopášník, jakým je Richard Arrandale, cítí, že jeho poslední sázka je hodně přes čáru. Přesto se jí zúčastní bez výčitek svědomí, ovšem pouze do chvíle, než se setká s gardedámou krásné mladé dědičky, která je předmětem sázky.
Vdova Phyllida Tathamová je rozhodnuta chránit svoji nevlastní dceru před ziskuchtivými nápadníky, ale mezi nimi se objeví jeden, který, jak se zdá, se pokouší svést ne její dceru, ale ji. Může mu Phyllida věřit?
(První část minisérie Arrandaleovi)
Sladký život393 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Víla z vřesovištěO Vánocích se může stát cokoliv…
A bankéři Vitovi se na zápraží venkovského domku, kam se ukryl před skandálem, za který nemohl, objevila… víla! Malá, usměvavá a se santovskou čepicí na hlavě.
Holly Vánoce miluje a nechápe, jak vůči nejskvělejším svátkům roku může mít někdo tak odmítavý postoj jako ten krásný Ital. Jenže Holly si jím Vánoce nenechá znechutit a místo toho ho sama strhne k tomu, aby se trochu uvolnil…
A k Vánocům patří samozřejmě dárky!
Sladký život394 Y Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)V římských uličkáchPůvodně se Bastiano chtěl ucházet o koupi římského hotelu jenom proto, aby se pomstil svému konkurentovi… a bývalému příteli. Jenže to ráno, kdy se v pokoji potkal se Sophií, krásnou pokojskou, pocházející tak jako on ze Sicílie, všechno změnilo. Pomsta náhle ztratila jakýkoliv smysl, místo ní měl teď Bastiano plnou hlavu krásného těla, které mu tak ochotně vyšlo vstříc…
Pomsta je ale zrádná… A i když na ni zapomněl Bastiano, je zde Sophiina kolegyně, která se rozhodla pomstít Bastianově vyvolené. A vrazit mezi milence klín…

(Závěr trilogie Příběhy hotelu Grande Lucia!)
Sladký život Duo234 I AMaya Blakeová (Blake, Maya)Vítr pampyTrvalo celé roky, než se Emiliano vypravil zpět do Argentiny. A jenom proto, že dal slib? A měla to být cesta, která mu změnila celý život. Cesta, kvůli které se musel vzdát dosavadního života. A s ním i své uhrančivé milenky!
Sienna nebyla s to pochopit, kam se poděl ten vášnivý, byť poněkud tvrdý muž. Místo něj se vrátil z Argentiny zlý cizinec, který jí ubližoval každým slovem, každým činem.
Jenže pak se náhle všechno znovu změnilo…
Sladký život Duo234 I BTara Pammiová (Pammi, Tara)Tuctová princeznaPro Drakonii jsou investice španělského miliardáře Gabriela klíčové. A Gabriel zase potřebuje pomoc Eleni, nelegitimní drakonijské princezny. Jenže Eleni má podmínku! A Gabrielovi nezbývá než s ní souhlasit. Souhlasit a stát se manželem "tuctové princezny"!
Své vlastní motivy a cíle ale mají i další účastníci této podivné hry!

(Druhá část trilogie Vládcové Drakonie!)
Sladký život Duo235 J AKate Hewittová (Hewitt, Kate)Sultánova nevěstaTrvalo to deset let, ale pak se Malik přece jenom vrátil! Ne už ale jako ten milý mladík, s nímž Gracie prožila jednu vášnivou noc, ale jako dědic trůnu, který žádá: svého syna jako dědice a jeho matku jako svou manželku!
Gracie by s ním ráda bojovala, jenom kdyby ji neustále nezrazovalo vlastní srdce!

(V prosinci pokračování pod názvem Krásná sultánka!)
Sladký život Duo235 J BAnnie Westová (West, Annie)Dáma z pouštěNejenom že Ghizlan kvůli problémům s dopravou nestihla otcův pohřeb, když konečně dorazila, zjistila, že palác, v němž měla až do volby nového vládce panovat ona, obsadil barbar z pohraničí.
Husajn měl sice Ghizlan za povrchní dámičku, rozhodně ale nezpochybňoval to, že pokud si ho vezme za manžela, usnadní mu to převzetí moci. A tak se rozhodl! Ghizlan se stane jeho ženou!

(Volné pokračování příběhu Na titulní straně z dubna!)
Desire1158 K Kat Cantrellová (Cantrell, Kat)Sexy závazekNa začátku byla nezávazná aférka, ze které ovšem bulvár udělal obrovský skandál, a tak byli Rosalind a Hendrix okolnostmi donuceni k sňatku. To, co zpočátku vypadalo jako naprosto praktické a racionální uspořádání, ale mladým lidem pomalu přerůstalo přes hlavu. Čím více se poznávali a sbližovali v manželství naoko, tím více navzájem oceňovali klady toho druhého. Pak však skandál utichl, a jejich manželství tak splnilo svůj účel. Naleznou jiný než pragmatický důvod, aby zůstali svoji?
Desire Duo1159 O ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Dívka s kurážíJules zdědila po dědečkovi starý domek a dávno zavřenou rybí restauraci v maličké osadě na břehu moře. Spolu se sestrou se rozhodly, že se do domku přestěhují a hospůdce znovu vdechnou život. Jenže se ukáže, že hned vedle právě staví vlastní luxusní podnik Caleb, do kterého byla Jules v patnácti bláznivě zamilovaná. Vzájemná přitažlivost funguje i po letech. Jenže teď jsou z nich najednou konkurenti v podnikání a jejich vztah je tedy značně napjatý…
Desire Duo1159 O BMaureen Childová (Child, Maureen)Spisovatelova fantazieMicah Hunter, populární spisovatel hrůzostrašných románů, se dočasně usídlí v malebném americkém městečku Banner. Původně tu chtěl nasbírat materiál na novou knihu, jenomže v pronajatém viktoriánském domě se vůbec necítí ve své kůži, dokud ho rudovlasá majitelka domu Kelly neprobudí k životu. Spontánní a veselá Kelly ho naprosto okouzlí, nepodobá se žádné ženě z Micahovy minulosti. To, co spolu zažívají, překračuje všechnu spisovatelovu fantazii…
Zlatá kolekce83 U Juliet Landonová (Landon, Juliet)Skandální poměrLady Amelie Chesterová přijíždí do Richmondu se svou půvabnou neteří, aby unikla klepům, které se vyrojily po smrti jejího manžela. Brzy však zjistí, že proniknout do vyšších kruhů v novém prostředí nebude tak snadné. A navíc se jí její minulost připomíná i tady. Aby se vyhnula jedné nepříjemné situaci, prohlásí se za snoubenku lorda Nicholase, s nímž se v Richmondu již stačila seznámit. Ten se této příležitosti rád a s chutí chopí, neboť Amelie ho svým šarmem a bystrostí stačila okouzlit na první pohled.
Special na přání347 G AKim Lawrenceová (Lawrence, Kim)Vyvolená vládkyněZantarskému korunnímu princi Rafiqovi lékař oznámil, že ho čeká jen šest měsíců života. Pro Rafiqa to ale znamená, že musí najít někoho, kdo se ujme jeho povinností - vstoupit s pouštním královstvím do nového tisíciletí. Jeho vlastní bratr Hakim je na to totiž příliš slabý!
Anglická učitelka Gabby v Zantaře rozhodně nikdy být nechtěla! Musela se tam ale vypravit, aby zachránila svého nezodpovědného bratra. Setkání s Gabby vnukne Rafiqovi myšlenku: Co kdyby se rázná Gabby stala Hakimovou nevěstou a budoucí královnou?
Special na přání347 G BSusan Stephensová (Stephens, Susan)U londýnského souduUhlazený italsko-americký právník Domenico neměl zapotřebí zabývat se nezajímavou stážistkou Carly, kterou měl na starosti jako její školitel. Aspoň do té chvíle, než si uvědomil, že té anglické dívce září oči jako diamanty a pod neforemným oblečením se skrývá tělo bohyně.
Special na přání348 H ACatherine Mannová (Mann, Catherine)Vášnivé loučeníHned poté, co podepsala rozvodové papíry, Marianna Landisová omdlela. Když její teď už bývalý manžel Sebastian zjistil příčinu, málem se k zemi poroučel také. Marianna totiž byla ve třetím měsíci těhotenství, což přesně odpovídalo době, kdy se spolu naposledy pomilovali. Vše se rázem změnilo a Sebastian se zapřisáhl, že znovu získá její lásku…
Special na přání348 H BAnna Clearyová (Cleary, Anna)Zamilovaný agentPro špičkového agenta australské tajné služby Connora bylo vše jasné! Jestliže ho jeho bývalý nadřízený sir Frank požádal, aby sledoval zdánlivě nevinnou logopedku Sophy, musí pro to být důvod. A hned první setkání s touto mladou ženou jeho podezření více než potvrdilo… Jenže stačilo pár dnů, aby si Connor už zdaleka nebyl jistý svými dojmy. Tedy kromě toho, že ho Sophy víc než přitahuje!

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 558
Denní počet: 1
Počítáno od: 26.11.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace