Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/2015

Zobrazuji informace o produkci 6 / 2015


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány19 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Advokátka a láskaSrdeční případZack – srdcem i duší námořník – se vydává do rušného Manhattanu, aby zachránil bratra, který se dopustil krádeže a sedí ve vězení. Avšak mladá obhájkyně Rachel Stanislaski není zrovna člověkem, kterého by si pro tak těžký úkol představoval. Copak může věřit dívce s hezkou tvářičkou a dlouhýma nohama, že se bude své práci věnovat naplno?
Ani Rachel není Zackem příliš nadšená. Připadá jí příliš hrubý, příliš neomalený a příliš hlučný. Pak ovšem pochopí, že se o bratra jen zoufale bojí. I když se tomu urputně brání, její srdce se ocitá v ohrožení…

(Další příběhy o osudech členů rodiny Stanislaských)
Romány19 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Jak přesvědčit detektivaSrdeční případPolicejní detektiv Alex Stanislaski rozhodně nemá pocit, že by vyhrál v loterii, když se musí postarat o poněkud svéráznou spisovatelku Bess McNeeovou. Ta si totiž vezme do hlavy, že prozkoumá život žen lehkých mravů v New Yorku téměř na vlastní kůži. A nevybere si k tomu právě tu nejvhodnější chvíli - ve městě totiž zrovna řádí nebezpečný šílenec, který těmto ženám usiluje o život velmi nevybíravým způsobem!

(Další příběhy o osudech členů rodiny Stanislaských)
Historická romance414 W Joanna Fulfordová (Fulford, Joanna)Paní na CastlemořeLady Isobelle nedlouho po svatbě ovdoví, ale ztraceného manžela neoplakává. Spíš se obává budoucnosti, neboť je vdova bez dítěte a obává se, zda někdy vůbec otěhotní. Zbývá jí tedy buď přijmout každého ženicha, který se vyskytne, nebo odchod do kláštera.
Statečný lord Ban přišel ve válce o pozemky i o rodinu, a tak by se mu dcera majitele panství jako manželka hodila. Navíc je Isobelle pohledná a milá. Jak to ale bude s pokračovatelem jeho rodu?
Historická romance415 Z Sarah Malloryová (Mallory, Sarah)Nestydatá nabídkaVikomt Jasper Coale, lord Markham, je zvyklý, že mu ženy padají k nohám. Když ho rodinné záležitosti zavedou do usedlého města Bathu, rozhodně nepočítá s tím, že by mohl potkat zajímavou dámskou společnost.
Poklidné karetní večírky, které ve svém honosném domě pořádá slečna Susannah Prentessová, jsou proto vítanou změnou. Jaspera začne pohledná mladá dáma zajímat a trochu zapomene, proč vlastně do Bathu přijel. Při jedné karetní partii nabídne slečně Prentessové neslýchanou sázku. Podlehne Susannah pokušení?

I>(2. část minisérie Pověstní bratři)
Sladký život311 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Váhavý ŘekPro Bastiana, úspěšného řeckého podnikatele, je věc jasná. Způsob, jakým si přivydělává jeho podřízená, je sice nemorální, ale on je ochoten se s tím smířit. Dokonce se i vzdát nemalé částky, pokud pro něj vykoná určitou… službu. Slovo "ne" - stejně jako "děkuji" a "prosím" - mladý Řek ve svém slovníku vůbec nemá!
Emmie není schopna svému pohlednému šéfovi vysvětlit, že se v ní mýlil, strašně moc. A nemá nakonec jinou možnost než Bastianův příkaz splnit. A doprovodit ho jako jeho nová "přítelkyně" na rodinnou oslavu do Řecka…
Sladký život312 Y Jane Porterová (Porter, Jane)Návrat do AmalfiPřed pěti roky opustila Morgan luxusní vilu na předměstí Atén a vrátila se domů do New Yorku. Před pěti roky opustila Drakona, svého úžasného řeckého manžela.
Nemohla s ním žít.
A nemůže žít bez něj.
Pro Drakona se stalo znovuzískání manželky věcí cti. Svatební slib je pro něj posvátný a navíc… kam by došel, kdyby pouštěl z rukou, co je jeho?
Jenže když za ním Morgan dorazila do Amalfi, kde trávili líbánky, pochopil, že jeho manželka mu už nikdy patřit nebude. A že pokud chce, aby s ním zůstala, musí se změnit všechno!
Sladký život Duo152 I AAimee Carsonová (Carson, Aimee)Poprvé samiPodle upjatého státního zástupce Blakea, vycházející hvězdy na floridském právním nebi, mají věci mít svůj řád, mají se řídit podle plánů. Samozřejmě podle jeho plánů!
To volnomyšlenkářská Jax očekává od života něco úplně jiného – romantiku, vášeň, porozumění, lásku, dobrodružství…
Oba mají – v rámci možnosti – to, co chtějí.
A přece se sami sebou stanou, teprve až ze svých plánů sleví. Teprve, až si vyjdou vstříc!
Sladký život Duo152 I BAlly Blakeová (Blake, Ally)Jak spočítat láskuCo může mít společného svobodomyslná Saskia a upjatý pedant Nate? Ne tato rovnice nemá řešení…
Jenže protiklady se přitahují, takže Nate si chtě nechtě musí připustit, že přes to všechno, v čem jsou jiní, v jednom stejní se Saskií jsou.
Společným jmenovatelem je láska…
Ale co dělat, když ani jeden z nich neví, co si s takovou láskou počít?
Sladký život Duo153 J AMichelle Smartová (Smart, Michelle)Ostrovní vášeňNikolaj by neměnil! Formální manželství s dokonalou asistentkou Rosou, mu více než vyhovovalo. Pro celý svět byl vážený ženatý muž, ve skutečnosti měl ale tolik svobody, kolik chtěl…
Než po něm Rosa chtěla rozvod!
Pro Rosu ztratilo manželství, jež nebylo manželstvím v žádném slova smyslu, význam. Ukončit ho a jít dál. To bylo to, po čem jediném teď toužila. A věřila, že i Nikolaj!
Proč se ji tedy manžel teď rozhodl svést?
Sladký život Duo153 J BMira Lyn Kellyová (Kelly, Mira Lyn)Hluboké vodyNáhodné setkání Nichole s atraktivním mužem odstartovalo řetězec událostí vedoucích… nikam.
Pro Garretta jsou sice chvíle strávené s Nichole stejně tak krásné a nezapomenutelné jako pro ni, ani jeden, ani druhý ale nechtějí opustit bezpečí a vyplout na zrádné hluboké vody toho, kdy vztah přestane být zábavný, kdy se stane vážný……
Bude jim ale "bavit se" oběma stačit natrvalo?
Desire1045 K Jennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Ve vyšším zájmuAriella měla vždycky pocit, že má svůj osud pevně pod kontrolou. To vše platilo jen do okamžiku, než si v novinách přečetla, že je nemanželskou dcerou amerického prezidenta. Najednou už nic nebylo jako dřív, a jako by to nestačilo, na jednom večírku se zamilovala do anglického prince Simona. Utajované schůzky, polibky ukrývané před zvědavými reportéry, to vše bylo tak vzrušující a dobrodružné… Ariella si však vůbec nebyla jistá, zda může takový vztah brát vážně.
Desire Duo1047 L AJules Bennettová (Bennett, Jules)Konec snůÚspěšný hollywoodský plastický chirurg Noah Foster ví lépe než kdo jiný, jak bolí ztráta milované osoby a jak je těžké žít dál, když člověk přijde o své sny. Proto také nedokáže opustit svou půvabnou recepční Callii, když ji potká autonehoda, jež pohřbí její šanci na hereckou kariéru. Jedno si však Noah musí ujasnit: může být Calliiným lékařem, přítelem a zároveň milencem?
Desire Duo1047 L BKimberly Langová (Lang, Kimberly)Poslední nezadanáMarnii vyhodili z práce a tentýž den se dozvěděla, že nejlepší kamarádky před ní měly deset let velké tajemství. Vztek se snažila utopit ve víně a zapomnění najít v nezávazném sexu s bývalým snoubencem kamarádky. Dosud Dylana považovala za nudného právníka, jenže pod konzervativním oblekem se schovával vášnivý milenec…
Desire Duo1046 O ARachel Baileyová (Bailey, Rachel)Zapeklitá závěťDella žije a pracuje na luxusní zaoceánské lodi jako lékařka. Posádka tvoří její rodinu a po souši se jí nestýská. Když však zemře původní majitel a na lodi se objeví mladý dědic Luke Marlow, všem je jasné, že nastanou změny… Della usoudí, že je nezbytné, aby Luke poznal a zamiloval si život na moři. Stane se tedy Lukeovou průvodkyní a ještě něčím víc…
Desire Duo1046 O BKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Život není hraMezi rodinou Montroseových a Chandlerových panuje letité nepřátelství, které se přeneslo dokonce již na třetí generaci. Ale ne všichni planou nenávistí. Mezi Declanem a Cari se bez ohledu na rodinné tradice rozhořela osudová přitažlivost, jež nezůstala bez následků. Najít k sobě cestu není lehké ani pro rodiče malého Deka, ani pro nepřátele, kteří se najednou stali příbuznými…
Zlatá kolekce42 U Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Soupeř v posteliVždycky si s muži jen pohrávala…
A teď by měla přistoupit na to, že bude předstírat skandálně vášnivý vztah? A navíc s mužem, kterého z celého srdce nenávidí? Gina má podle rozhodnutí rodiny neblahou situaci - nevítanou pozornost bulvárního tisku zaměřenou na zmrzlinové impérium Baroneových - řešit za pomoci mediálního poradce Flinta Kingmana. Ona s ním ale spolupracovat nechce!
Přesto nakonec na jeho plán jak odvést pozornost tisku přistoupí a stane se součástí Flintova světa erotických představ… světa, kde jeho smyslná vášeň a neukojená touha pomalu rozehřívají Ginino ledové srdce a jejich naoko sehraný románek se stává skutečností.

(3. část minisérie o zmrzlinovém impériu rodiny Baroneových z Bostonu)
Special na přání265 G AKathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Největší dobrodružstvíCelých čtyřiadvacet let byl Anastasiin život naprosto nudný fádní - dokonce by se dalo říct, jako by ani nežila. Ale pak se vše v jediném okamžiku změnilo. Annie pohlédla do těch nejmodřejších očí, které kdy viděla, a byla ztracená. Začalo největší dobrodružství jejího života po boku mužného zápasníka s býky Branta…
Special na přání265 G BCarol Finchová (Finch, Carol)Škádlivá láskaJanna se vrací do rodného městečka, aby usmířila znesvářené rodiče. Situace je ale mnohem vážnější, než si původně myslela - rodiče se rozvádějí a sestra Kendra měsíc před svatbou utíká od ženicha. Když se navíc na scéně objeví Morgan, kterého Janna celých dvanáct let z duše nenávidí, zdá se, že šťastný konec je v nedohlednu… O to větší je tedy překvapení, když po několika dnech Janna oznámí, že se bude vdávat a ženichem bude právě Morgan…
Special na přání266 H ASara Cravenová (Craven, Sara)Cena za důvěruOloupená o peníze i doklady, Chellie uvízla v pochybném baru karibského přístavu. Bude zítra ještě zpěvačka, nebo ji čeká mnohem horší osud? Chellie je v pasti, z níž není úniku… dokud se neobjeví Ash Brennan. Co dělá neobyčejně přitažlivý a sebevědomý muž na takovém místě? Je jeho zájem o Chellii upřímný? Nebo je ve hře ještě něco, o čem Chellie nemá tušení?
Special na přání266 H BRenee Roszelová (Roszel, Renee)Nevěsta na prázdninyTrisha se rozhodne být nezávislá a splnit si svůj sen, ale nemá dostatek financí, aby založila psí salon. Nevěří svému štěstí, když jí bohatý podnikatel Lassiter Dragan nabídne výhodnou půjčku. Ta má však jeden malý háček - Trisha se musí stát po dobu vánočních svátků Lassiterovou ženou!

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1253
Denní počet: 1
Počítáno od: 07.06.2015

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace