Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2014

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2014


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance398 W Sophia Jamesová (James, Sophia)Prostopášný manželTaylen Ellesmere, vévoda z Alderworthu, je neblaze proslulý svým zhýralým a nemravným způsobem života. Nikdy si od nikoho nenechá do ničeho mluvit. Jaké je tedy jeho překvapení, když je přinucen ke sňatku! Sotva však zaschne inkoust na svatební smlouvě, opouští vévoda Anglii i svoji novomanželku.
Když se lady Lucinda po třech letech vzpamatuje ze strašlivého skandálu a začne se pomalu vracet do společnosti, její manžel se nečekaně vrátí. A má pro ni nabídku, kterou nelze odmítnout. Co za to? Musí mu porodit dědice!
Historická romance399 Z Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Někdo to rád hříšnéPandoru Mayburyovou, vévodkyni z Wynwoodu, zachraňuje na plese z objetí násilníka sám Ďábel, jak zní přezdívka velmi pohledného vévody ze Strattonu. Pandora je londýnskou společností opomíjena kvůli pomluvám, že zapříčinila smrt svého manžela i milence, a proto se rozhoduje přesídlit na venkov.
Podaří se ji vévodovi přesvědčit, aby zůstala a věnovala mu svoji pozornost? On má totiž také velký problém a velmi ji potřebuje, aby mu jej pomohla vyřešit.

(První část minisérie Vévodkyně)
Sladký život295 X Sarah Morganová (Morgan, Sarah)Nekonečná nocKaždý rok tuto noc Lucas vzpomíná…
Ne, každý rok tuto noc se Lucas zoufale snaží nevzpomínat si na ten den, kdy se mu rozpadl život, kdy vše, pro co chtěl žít, vzalo za své. Každý rok tuto noc chce být Lucas sám, sám se svým smutkem…
Lepšího šéfa, než je Lucas, by si Emma snad nedokázala ani vysnít. Ano, je náročný, ano, práce u něj není žádný med, je ale zajímavá a hlavně - dobře placená. A peníze, ty Emma potřebuje, aby její nejbližší měli naději na alespoň trochu slušný život…
Lucas si Emmy cení jako nejlepší sekretářky, jakou kdy měl. Když se ale objeví v jeho domě oné noci, kdy chce být sám, je Emma vetřelec… Vetřelec, který mu znemožňuje zapomenout…
Nebo který mu naopak umožní zapomenout jinak, než jak tomu doposud bylo každý rok…!
Sladký život296 Y Michelle Conderová (Conder, Michelle)Padlá hvězdaPovrchní, plytká, požitkářská a prospěchářská, muže střídající jako jiní ponožky…
Ne, špičkový právník a budoucí vévoda Tristan skutečně nemá Lily, začínající, ale přesto již jasně zářící hollywoodskou hvězdičku a současně nejlepší přítelkyni své sestry v lásce! To, že by sklouzla na dráhu drogové dealerky, bylo ale snad moc i na ni!
Lily skutečně nemá ponětí, jak se jí do zavazadla ty drogy dostaly. Vysvětlujte to ale celníkům na letišti… Zvlášť když máte takovou pověst, jakou máte!
Kdyby záviselo na Tristanovi, klidně by Lily nechal shnít ve vězení. To by ale své sestře nemohl udělat. A tak mu skončí Lily na krku… Má nad ní "dozor", do té doby, než se prokáže, či vyvrátí její vina…
Ovšem mít dozor nad ženou, kterou sice nesnášíte, ale která vás už léta vzrušuje, to je příliš i na muže Tristanova formátu!
Sladký život Duo136 I AAbby Greenová (Green, Abby)Únos na ostrov"Já jsem vás unesla."
Luc rozhodně neočekával, že z dívčích úst uslyší něco takového. Ale jedině tím se dalo vysvětlit, proč jeho letadlo přistálo na bezejmenném řeckém ostrově.
Jesse byla zoufalá. Pokoušela se sice použít všechny své peníze na to, aby Luka vyplatila a převzala jeho rozjednaný obchod, když to ale odmítl, pochopila, že na multimilionáře jeho kalibru musí vyzrát jinak… I za cenu, že s ním bude muset týden žít na opuštěném ostrově!
Sladký život Duo136 I BJanette Kennyová (Kenny, Janette)Milenci po italskuMarco stále nenávidí ženu, která ho zradila. A stejný pocit, totiž že ten krásný Ital je zrádce, který pošlapal všechno, co mezi nimi bylo krásné, má i Delanie.
Jenže… Marco drží v rukou osud Delaniiny firmy a jasně dává najevo, že očekává, že Delanie udělá, co po ní chce.
Naplánovat svatbu pro Markovu sestru? Proč ne… Ale strávit čtrnáct dní pod jednou střechou s nepřítelem, který vás nesnáší, to je na Delanii příliš.
Desetileté odloučení nevymazalo to dobré, co mezi nimi bývalo. Bude to stačit?
Sladký život Duo137 J ALucy Monroeová (Monroe, Lucy)Řekova ženaPro řeckého magnáta Aristona bylo vždy nejdůležitější, aby věci fungovaly tak, jak si přál! Proč tak fungují, či nefungují, to ho vlastně nezajímalo… Stejně tak ho nezajímalo, proč se Chloe, manželka, s níž uzavřel dohodu o tom, že mu dá dědice, jednoho dne po třech letech manželství sebrala a odešla. Teď se rozhodl, že Chloe dostane zpátky. A donutí ji smlouvu dodržet!
Pro Chloe bylo těžké jít žádat o laskavost bývalého manžela kvůli těm, jež milovala, ale nemohla udělat nic jiného. I když věděla, jak ji to bude bolet…
Sladký život Duo137 J BRobyn Donaldová (Donald, Robyn)Útěk na Nový ZélandTu ženu musím znát! To napadlo novozélandského podnikatele Rafea, když spatřil Marisiny zářivě zelené oči… Jenže jediná žena s tak zelenýma očima, jakou kdy poznal, se jmenovala Mary! A kromě těch očí ta vystrašená bytost s touhle sebevědomou kráskou neměla nic společného. Toho pocitu, že se ní už viděl, a možná víc než to, se ale Rafe zbavit nemohl!
Pro Marisu je setkání s Rafem po pěti letech oživlou noční můrou. Provinila se na něm mnohem více, než on sám vůbec může tušit, jenže nic jiného tenkrát udělat nemohla!
Desire1021 K Paula Roeová (Roe, Paula)Ozdoba společnostiNa aukci vzácného rukopisu nedávno zemřelého spisovatele se Chase Harrington střetl s jedním vážným soupeřem. Byla jím mladá žena aristokratického vzezření, která ho svou nevšední krásou neodolatelně přitahovala. Chase i Vanessa měli k získání rukopisu své osobní důvody, a tak Chase nakonec rukopis vydražil za neuvěřitelný milion dolarů. Ale otázky a podivná touha ho neopustily ani po aukci. Rozhodl se, že tajemnou Vanessu musí lépe poznat…
Desire Duo1023 L AFiona Brandová (Brand, Fiona)Nerovný párLilah má plán. Ve snaze uniknout osudu své matky i babičky, které zůstaly opuštěné a s dítětem, se Lilah rozhodne, že nic neponechá náhodě. Vytvoří si seznam vlastností, jež požaduje od muže, který by se mohl stát jejím manželem. Všechny požadavky splňuje do puntíku její šéf - proč se však zabydlel v jejích fantaziích jeho divoký bratr Zane?
Desire Duo1023 L BMaureen Childová (Child, Maureen)Irská svatbaKdyž Georgia přijímá nabídku k sňatku, ví, že je to naprosto šílené. Proč by však na krátkou dobu nemohla hrát snoubenku miliardáře Seana Connollyho, dokud se jeho nemocná matka neuzdraví? Navíc si je jistá, že v tomto vztahu dokáže své zlomené srdce po zkrachovalém manželství ohlídat, bez ohledu na to, jak pohledný a přitažlivý Sean je a jak přesvědčivě hraje jejího oddaného milence…
Desire Duo1022 O AKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Šťastná seznamkaPragmatická Gail úspěšně podnikala, ale její spokojenost narušoval v poslední době tikot biologických hodin. Usoudila, že má nejvyšší čas najít vhodného manžela a založit rodinu. Obrátila se na profesionály v seznamovací kanceláři a ti pro ni vybrali zcela nečekaného partnera - plejboje Russella Hollowaye, proslulého sukničkáře. Gail dlouho nemohla uvěřit, že i Russel chce změnit svůj životní styl a najít hluboký, smysluplný vztah…
Desire Duo1022 O BYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Letní hostKdyž Erin zemřel manžel, stal se pro ni nejdůležitější osobou na světě malý syn Riley, kterého počala na klinice umělého oplodnění. Posléze ale zjistila, že na klinice došlo k osudovému pochybení a Riley nemusí být synem zesnulého chotě. Její starosti trochu rozptýlil letní host, který si pronajal pokoje v jejím domě. Erin netušila, že přítomnost Sama Thorntona a nečekaná vzájemná přitažlivost její život nesmírně zkomplikují…
Zlatá kolekce34 U Roxanne St. Claireová (Claire, Roxanne St.)Jediné přáníPaige Ashtonová je půvabná inteligentní mladá žena, ale nepovažuje se za dostatečně atraktivní, aby sama vystoupila na dobročinné aukci, kterou pořádá. Jenže okolnosti ji k tomu přinutí a Paige najednou stojí na molu. A zájem o ni má nepochybně ten nejpřitažlivější muž v sále!
Matt ví, že Paige není svou rolí modelky zrovna nadšená, a rozhodne se ji zachránit stůj co stůj. Jeho nabídka všem v sále vyrazí dech. Proč je ochoten zaplatit za její společnost deset tisíc dolarů? Je to z jeho strany pouhý dobrý skutek, nebo o ni doopravdy stojí?

(10. díl rodinné ságy Vinice Ashtonových)
Special na přání249 G ASara Orwigová (Orwig, Sara)S otevřenou náručíJake byl jako rozžhavené cejchovací železo - Maggie věděla, že by se ho neměla dotýkat, ale nemohla odolat pokušení, které v ní vyvolaly jeho polibky. Uvědomovala si, že se zamilovala do horkokrevného kovboje, který odmítá zapustit kořeny a toulá se z jednoho místa na druhé. Ale možná, že ona je tou výjimečnou ženou, které se podaří Jakea přemluvit, aby zůstal… navždy.
Special na přání249 G BJulia Jamesová (James, Julia)Prsten pomstyKdyž se Rachel rozhodne přesvědčit mladého a krásného milionáře Vita, aby si ji vzal za ženu, určitě jí nejde o to, že by chtěla po zbytek života žít v přepychu a nádheře! To, o co jí skutečně jde, ale Vito vědět nesmí! Jenže Vito považuje Rachelino chování za vydírání. A tak, když souhlasí, že si Rachel za ženu přesto vezme, věří tomu, že snubní prsten, který ji navlékne, bude prstenem pomsty…
Special na přání250 H AEmma Darcyová (Darcy, Emma)Víkend v TokiuChcete se seznámit? Vystavte svou fotografii na billboard na nejrušnější křižovatce v Sydney! Architektka Angie se ocitla na billboardu sice nedopatřením, ale bohatý podnikatel Hugo její námitky nevnímal, protože jiskry mezi nimi létaly navzdory všem bezpečnostním opatřením. Okamžitě jí nabídl, ať s ním odletí do Tokia na víkend. Angie přijala… Bude ale krátký víkend stačit k tomu, aby Hugo pochopil, že mezi nimi jde o víc než jen o vášeň?
Special na přání250 H BNora Robertsová (Roberts, Nora)Dívka z titulní stranyHillary navenek působí jako sebevědomá modelka, avšak ve skutečnosti zůstává stále prostou venkovskou dívkou. Jak potom může odolat šarmu svého zaměstnavatele, protřelého magnáta prestižních časopisů Breta Bardoffa? Vždyť tento muž až příliš dobře ví, jak jednat se ženou, aby si ji podmanil. Když však zjistí, že za krásnou tváří Hillary se skrývá neméně krásná duše, je to právě on sám, kdo se stává bezmocným…

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1320
Denní počet: 1
Počítáno od: 18.10.2014

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace