Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2012

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2012


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance969 A Liz Fieldingová (Fielding, Liz)Manželství dohodouAby May zdědila rodinný dům a majetek, musí se do svých třicátých narozenin provdat. Jenže na to, aby si sehnala vhodného ženicha, má jen jediný měsíc! Osud jí do cesty přivane dávného kamaráda z dětství Adama, jehož tenkrát tajně milovala… a nikdy na něj nezapomněla. Bude ale tenhle přitažlivý a úspěšný podnikatel s jejím návrhem souhlasit? A může May doufat, že bude jednou její city opětovat?
Romance Duo970 T ARaye Morganová (Morgan, Sarah)Tajemný ItalPod rouškou noci se Isabella vkradla do zahrad Maximilliana di Rossi, aby natrhala bylinku do pověstné omáčky, kterou se proslavila jejich rodinná restaurace Bella Rosa. Jenže ji zastihla bouře, a navíc se jako zjevení před ní ze tmy vynořil sám Max!
Romance Duo970 T BBarbara Hannayová (Hannay, Barbara)Sladká touhaLizzie se rozhodla pověsit načas kariéru senátorky na hřebík a pořídit si miminko. Ale protože není na obzoru žádný vhodný kandidát na manžela, zdá se, že zůstane svobodnou matkou. Jenže farmu, kam prchla před novináři, vede mladý a velmi pohledný správce Jack, jemuž Lizzie rozhodně není lhostejná…
Romány13 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Všechny možnostiOkamžik změnyDokážou impulzivní a chaotická umělkyně Shelby Campbellová a systematický a důstojný politik Alan MacGregor překonat nenávist, jež v minulosti dělila jejich klany v rodném Skotsku? A povede se jim využít všech možností pro společný život, přestože každý z nich vyznává zcela odlišné životní zásady? Dokáže jejich láska skutečně všechny potíže překonat?
Romány14 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Umění mužeOkamžik změnyGrant Campbell, bratr Shelby, je samotář. Žije pouze svou prací v osamění na starém majáku a je přesvědčený, že mu nic nechybí. Nenadále však do jeho osamělého světa, do něhož odmítá vpustit s výjimkou rodiny kohokoliv zvenčí, vstoupí půvabná malířka Gennie a Grant poznává, že mít vedle sebe spřízněnou duši dává teprve jeho životu ten pravý smysl.
Romány14 S Anne Herriesová (Herries, Anne)Markýzova milenkaMarkýz neoplývá zrovna valnou pověstí, ale čest a dobré srdce mu nechybí!
Otcova vášeň pro hru v karty připravila Emmu o všechno – ztratila střechu nad hlavou. V této tíživé situaci jí nezbývá nic jiného než dělat společnici ovdovělé přítelkyni, což je ovšem pro dívku jejího postavení společenským skandálem. Jaké je však její překvapení, když ji před touto potupou zachrání markýz Lytham, člověk, který přivedl její rodinu na pokraj bídy. Z vděčnosti proto svoluje, že se stane jeho milenkou…
Historická romance348 W Blythe Giffordová (Gifford, Blythe)Nevěsta ze skotského pomezíGavin Fitzjohn je nemanželským synem bratra anglického krále a skotské ženy. Nikde nemá domov, život ho naučil nedat se a vzdorovat a v duši má stíny.
Clare z rodu Carrů, dcera šlechtice ze skotského hraničního hradu, miluje sokolnictví a umí zpaměti odříkat všechny rytířské zásady. Je jí jasné, že Gavin nedodržuje ani jednu z nich.
Clare se zmítá touhou po tomto darebovi s královskou krví - bude právě on tím, kdo odhalí všechno, co se ona, vychovaná na francouzském zámku, tak úzkostlivě pokouší skrývat? Naléhání z hlubin její bytosti v klidu dřímalo - až dosud…
Historická romance349 Z Diane Gastonová (Gaston, Diane)Kapitán a vdovaKapitán Gabriel Deane se v Bruselu setkává s Francouzkou Émmeline, kterou zachránil před znásilněním v dobytém španělském městě, a prožívá s ní šťastné chvíle. Potom se však válka s Napoleonem rozhoří znovu, a třebaže Gabriel milované ženě pomůže během bitvy u Waterloo zachránit syna, Émmeline jeho nabídku k sňatku odmítne.
Po dvou letech ho však v Londýně ztracená láska vyhledá a požádá o pomoc…
Sladký život245 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Bouřlivá řecká svatbaMoc dobře manželství Alexeie a Billie určitě nezačalo, fiaskem se stala již svatební noc!
Tajemství, které Billie tak dlouho před mužem svého srdce skrývala a s nímž mu před oltářem slíbila věrnost, se prozradilo v tu nejnevhodnější chvíli a tím nejhorším možným způsobem! Jak má nyní pyšný Řek Alexei své ženě věřit? Má jejich manželství ještě nějaký smysl?
A má vůbec Billie chtít zachovávat svazek, v němž ji odmítne manžel dokonce i jenom vyslechnout? A už vůbec ne uvěřit a pochopit…
Jenže co má mladá novomanželka dělat, když si srdce poroučet nedá? A lásku k Alexeiovi si vymluvit nenechá…
Sladký život246 Y Kate Hewittová (Hewitt, Kate)Panství v SuffolkuPro italského krále módy Larenze byl víkend na chátrajícím aristokratickém sídle v Suffolku jenom pracovní záležitostí. Obhlédnutím místa, kde by se snad daly udělat snímky pro nový katalog… Ale proč si práci nezpříjemnit trochou potěšení, když Ellery, zchudlá majitelka panství, má tak okouzlující fialkové oči?
Když Ellery vyslechne Larenzovu nabídku, překvapí sama sebe… Dlouho totiž neváhá a přijme! Snad je to jediná a poslední příležitost poznat aspoň na chvíli jiný život než jenom úmornou dřinu na rozpadající se usedlosti, kterou stejně zachránit nemůže!
Jenže to, co mělo být pouze záležitostí dvou navzájem se přitahujících těl, se změnilo v něco docela jiného!
Sladký život Duo90 J AMaisey Yatesová (Yates, Maisey)Smlouva s knížetemAbsurdní! Nic jiného si kníže Maximo Rossi ze středomořského Turani ani myslet nemohl. Historek, s jakou za ním přišla osmadvacetiletá americká právnička Alison, už slyšel… A všechno to byly lži!
Nesmysl! To bylo první, co Alison napadlo, když jí konečně Maximo uvěřil. To, co navrhl, bylo pro ni nepředstavitelné.
Sladký život Duo90 J BCathy Williamsová (Williams, Cathy)Španělský flirtJak si mohla ta dívka, Alex, dovolit říct, že ho nepoznává! To pro ni ten týden, který spolu před pár roky strávili, nic neznamenal? Ješitnost španělského milionáře Gabriela utržila pořádný šrám! Na něj přece žádná žena zapomenout nemůže!
Tenkrát ve Španělsku před léty byl pro Alex její první milenec jenom chudý a milý chlapec, který se s ní ale přes to všechno, co krásné mezi nimi bylo, rozešel. Smířila se s tím. I s tím, že jí tenkrát o sobě neřekl celou pravdu.
Zato teď má co tajit ona…
Desire946 K Kathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Nenadálé vzplanutíPo smrti svého bohatého otce se Melissa Jarrodová vrací do rodinného rekreačního komplexu v Aspenu. Přestože má jiné životní plány než stát se rančerkou, skončí v náruči okouzlujícího kovboje a záhy zjistí, že je těhotná. Dítě je však to poslední, co by si Melissa přála. Přeroste původně čistě fyzický vztah v lásku a přesvědčí ji Shane McDermott, že mají šanci?

(3. díl ze šestidílné minisérie Jarrodovi z Colorada)
Desire Duo948 L AYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Která je ta pravá?Když Sarina přiletí na ostrov Sagrado léčit si poraněné srdce, netuší, že ji její identické dvojče Sara přiměje ke hře, jež může skončit katastrofou. Má se před Sařiným snoubencem, Reynardem del Castillo, vydávat za ni.

(2. díl ze třídílné minisérie Rodová kletba)
Desire Duo948 L BJanice Maynardová (Maynard, Janice)Zakázaná vášeňTrent po Bryn nesmírně toužil. Byla jako nádherný motýl tančící na křídlech větru. Ale kdyby natáhl ruku a vzal si, co chce, nerozpadla by se mu v dlani na prach? Nezničil by ji? A nezničil by i sám sebe?
Desire Duo947 O AMaureen Childová (Child, Maureen)Navrácená láskaMěstečko Morgan Beach má pro šampiona v surfování Jesseho Kinga zvláštní přitažlivost. Před třemi lety zde potkal tajemnou krásku, která od té doby okupuje jeho sny. Jesse stále doufá, že svou neznámou milenku jednoho dne objeví. Proto se do tohoto městečka přestěhoval a začal zde k nemalému rozčilení Belly podnikat…

(1. díl ze čtyřdílné minisérie Kingovi z Kalifornie)
Desire Duo947 O BAnn Majorová (Major, Ann)Hry osuduJake ani Alicia z toho šťastní nebyli. Uzavřeli manželství bez lásky, jen kvůli dítěti, které Alicia čekala. Jinak je spojovala už jenom fyzická touha a oba byli přesvědčeni, že to pro dobré manželství nestačí. V cestě jejich vztahu stálo tolik překážek!
Zlatá kolekce9 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Zázračná proměnaBohatý a sebejistý Jake Carlisle, kterému padne k nohám každá, na kterou si ukáže, stojí před lákavou výzvou - proměnit nevýraznou a nesmělou Luciannu v rafinovanou svůdnici! Naučí ji tedy jak se oblékat, líčit, flirtovat a líbat … a Lucianna je víc než pilnou žákyní. Jak možná ani netuší, že tím prvním, koho uvede v pokušení Luciannino právě probuzené ženství, bude on sám!
Special na přání199 G AJessica Hartová (Hart, Jessica)Najatý snoubenecÚspěšná podnikatelka Morgan se rozhodne prodat firmu a začít nový život na venkově. Když se tam s ní setká venkovský zvěrolékař Alistair, pokládá ji nejdřív jen za rozmazlenou městskou ženu - jako byla jeho bývalá žena Shelley. Ale jeho dcerky mají jiný názor. Zamilovaly si ji - i její velký bazén!
Special na přání199 G BLucy Gordonová (Gordon, Lucy)Italská svatbaJediné, co Angel zbude po rozvodu, je usedlost v Itálii na pobřeží Amalfi. Hned jak na místo dorazí, setkává se s bývalým majitelem Vittoriem, který musel usedlost kvůli dluhům prodat. A protože Angel vůbec nerozumí vedení tak velkého hospodářství, najímá Vittoria jako svého správce… a jejich počáteční vzájemná nevraživost se pomalu začíná měnit v lásku.
Special na přání200 H ABarbara Hannayová (Hannay, Barbara)Výzva, která se neodmítáS Nickem se Laura seznámí na večírku u své kamarádky a zamiluje se do něj na první pohled. Jaké je její překvapení, když zjistí, že to není striptér, ale velmi vážený prokurátor! Nick však o lásku vůbec nestojí, a tak Lauře nezbývá než na něj zapomenout. To by ale Nick nesměl mít dvě malé rozpustilé dcerky, které si Lauru oblíbily a teď si hrají na dohazovačky…
Special na přání200 H BElizabeth Powerová (Power, Elizabeth)Nezapomenutelná plavbaNeuplynula vteřina, aby Shannon všeho nelitovala - smrti matky i zrady přítele. Musela utéct a postavit se na vlastní nohy, které se ale ukázaly být příliš vratkými… Naštěstí přišel den, kdy na ni na barcelonské ulici narazil Kane, jediný muž, kterého v životě doopravdy milovala. Odvezl ji na jachtu, a když spala, tak ji unesl.

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1857
Denní počet: 1
Počítáno od: 30.09.2012

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace