Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 3/2005

Zobrazuji informace o produkci 3 / 2005


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance653 A Nora Robertsová (Roberts, Nora)Radostný životJovilette Wilderová má srdce lvice a povahu divoké kočky. Když jí poprvé Keane Prescott zkříží cestu, vystrčí na něj své ostré drápky. Je si totiž jistá, že její nový okouzlující šéf může ohrozit vše, co ve svém životě měla ráda. Zároveň však nemůže popřít silnou přitažlivost, která mezi nimi pokaždé zajiskří. Nakonec to nejsou pouze jeho polibky, ale utěšující něžná náruč, která si podmaní její nezkrotné srdce.
Romance654 B Barbara Hannayová (Hannay, Barbara)Neodolatelný cizinecJen Summersová zastupuje na dva týdny svou šéfovou, což pro ni rozhodně není žádný problém. To by se ale nesměl najednou objevit neznámý přitažlivý muž s její neteří v náručí! Jen nemá tušení, jak skloubí péči o malou Millicent s náročnou profesí… leda že by jí tenhle neodolatelný cizinec trochu vypomohl!
Romance655 C Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Velkorysá nabídkaGinny Morganová zoufale hledá otce svého syna a na svých cestách se seznámí s Mitchem Holdenem. Není to sice muž, kterého hledala, ale přesto od něj dostane velkorysou nabídku. Pokud mu vypomůže v kanceláři, Mitch zaplatí operaci jejího syna. Ginny k Mitchovi cosi přitahuje, ale jeho srdce zůstává chladné. A proto ji překvapí, když jí nabídne manželství…
Romance656 D Lori Wildeová (Wilde, Lori)Šťastný případDvě slova, vyřčená hypnotizérem na pódiu výletní lodi, dokáží proměnit upjatou a zdrženlivou Sarah Stanhopeovou ve striptérku Sadii. Bezstarostný Jake Gerard netuší, do čeho se pouští, když zachrání dívku s péřovým boa před dotírajícím mužem. Ale pouhých čtrnáct dní stačí na to, aby si oba uvědomili, že jen jejich společný život je tou pravou budoucností!
Romance Duo657 T ALinda Goodnightová (Goodnight, Linda)Dítě jako nadějeJulianna Reynoldsová stojí před nelehkým rozhodnutím: má po deseti letech prozradit Tatemu McIntyreovi, že je otcem její dcery? Julianna i po tak dlouhé době ví, že její láska k němu je stále stejná. Ale jak je na tom se svými city Tate?
Romance Duo657 T BHannah Bernardová (Bernard, Hannah)Okouzlující učitelLee zbývá několik týdnů do třicátých narozenin a biologické hodiny nekompromisně tikají. Touží po tom, najít co nejdřív manžela. Jak ale může žena bez velkých zkušeností narazit na toho pravého?
Historická romance127 W Bronwyn Williamsová (Williams, Bronwyn)Útěk z horHluboko v lesnatých horách Karolíny žije Eleanor Millerová, uvězněná ve srubu příbuznými zesnulého manžela. Nevidí ze své situace úniku, dokud jí prozřetelnost nepřivede před práh těžce zraněného Jeda Blackstonea. Ten je na cestě k rodné farmě, kde musí vyplatit z dluhů bratra, aby nepřišel o střechu nad hlavou. Eleanor okamžitě napadne využít svého nezvaného hosta k útěku od nenáviděné rodiny bývalého muže.
Není to ale tak snadné, a navíc je čeká ještě dlouhá cesta…
Historická romance128 Z Paula Marshallová (Marshall, Paula)Zlatý mládenecRussell Chancellor, lord Hadleigh, se celý život podvoluje přáním svého otce, který s ním manipuluje a očividně upřednostňuje jeho dvojče Richarda. Když však Russell potkává svoji dávnou lásku Mary, zapomene na otcovu hrozbu, která ho v případě, že neuposlechne a neožení se s určenou dívkou, připraví o dědictví; otcovu přání se vzepře a jde za hlasem svého srdce…
Desire654 K Metsy Hingleová (Hingle, Metsy)Jako Romeo a JulieLásce mezi Mariou Baroneovou a Stevenem Contim brání staré nepřátelství mezi jejich rodinami a kletba, kterou téměř před sedmdesáti lety vyřkla Lucia Contiová. Maria však otěhotněla a musí volit mezi Stevenem a oddaností ke své rodině. Překoná jejich láska všechny nástrahy a podaří se milencům smířit obě rodiny?
Desire655 L Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Indiánský tátaPokud má Heather ochránit svého desetiměsíčního synovce, musí se spolehnout na pomoc jediného muže, kterého kdy milovala… a zradila. Nyní spolu tedy opět žijí pod jednou střechou a Heather sdílela i jeho lože. Stane se z nich skutečná rodina, nebo bojuje s touhou, aby s přitažlivým Michaelem Heatheřina tajemná minulost navždy zničí vše, co mezi nimi kdy bylo?
Desire656 M Dixie Browningová (Browning, Dixie)Kurz uměníNovinářka Maggie Rileyová má tajné poslání - chce zachránit svou nejlepší kamarádku, která podlehla pochybnému šarmu vypočítavého malíře. Právě na jeho kurzu umění se ho Maggie rozhodne usvědčit, že mu jde jen o peníze. Její misi však komplikuje další účastník kurzu, nebezpečně přitažlivý Texasan, který má jistě spoustu talentů, ale malování to není. Přijme Maggie výzvu jeho vřelých očí?
Desire657 N Kathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)To nejcenějšíPo třech letech se Kaylee Simpsonová opět ocitla v bezpečné náruči Colta Wakefielda, a všechna její předsevzetí rázem byla tatam. Asi bylo bláhové se domnívat, že by kdy mohla zapomenout na jeho silné paže a něhu modrých očí. Coltovi také stačil jediný pohled na jeho maličkou dcerku a její půvabnou maminku, aby pochopil, že konečně nalezl v životě to nejcennější…
Desire Duo658 O AMadeleine Kerová (Ker, Madeleine)Dám Ti všeMladičká Penny se cítí ve vztahu s energickým a uchvacujícím Ryanem jako smítko zmítané hurikánem. Zdá se jí, že nemá pro sebe žádný prostor, a tak raději volí útěk. Až trpká zkušenost prázdné samoty jí pomůže pochopit, že lidé se stávají sami sebou, teprve když doopravdy milují…
Desire Duo658 O BHelen Brooksová (Brooks, Helen)Jaro v PařížiDvaatřicetiletý Jacques Querruel se pravidelně objevoval ve společenských časopisech, většinou s nějakou kráskou po boku. Když zaměstnal Holly Santonovou ve svém pařížském týmu, ukázalo se, že šlo o osudový krok. Holly však byla rozhodnuta nepodlehnout kouzlu tohoto charismatického playboye. Dlouhé hodiny v práci po jeho boku jí však začaly ukazovat jiného muže. Není to klam?
Special82 G AVicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Léčba neklidemPoblázněni láskouLena se svými kamarádkami založila před lety aprílový kroužek, díky němuž a ztřeštěným úkolům si mají zvýšit sebevědomí a vyléčit své komplexy. Letos se mladé ženy rozhodly zlepšit milostný život - každá má pozvat konkrétního muže na bláznivé rande…
Special82 G BStephanie Bondová (Bond, Stephanie)Utajený ctitelPoblázněni láskouKate se stane viceprezidentkou ve firmě vyrábějící hračky, což není po chutí jejich nejlepšímu prodejci a velkému svůdci žen, s nímž Kate před šesti lety prožila románek na jednu noc. Ve chvíli, kdy mají spolupracovat, nastává problém!
Special82 G CJudith Arnoldová (Arnold, Judith)Neočekávaná láskaPoblázněni láskouClaire a Mark se stanou obětí aprílového žertu Rexe, bývalého Claireina milence a Markova podřízeného. V rozhlasovém vysílání totiž oznámí, že se Claire a Mark se spolu zasnoubili, přestože se spolu nikdy nesetkali…
Lékařská romance duo69 R AMeredith Webberová (Webber, Meredith)Lékaři na křídlechDoktorka Hillary Greenová nikdy netoužila po práci na australském venkově. Jenomže ji poslali k porodníkům a gynekologům, kteří přelétají z jedné venkovské nemocnice do druhé. Jak může Hillary uplatnit svůj ženský šarm, když se mačká v malém letadle s anesteziologem, který nesnáší létání, a se šéfem, který nemá rád ženy-praktikantky?
Lékařská romance duo69 R BMaggie Kingsleyová (Kingsley, Maggie)Láska v bílém pláštiLékař Seth Hardcastle není příliš nadšený, že jeho novou šéfovou na oddělení pohotovosti se má stát žena. S Olivií Mackenzieovou nevychází téměř v ničem. Jak je tedy možné, že si najednou začíná uvědomovat, že právě Olivie je žena, která v jeho životě vyplnila prázdnotu?
Kolekce25 U Diana Palmerová (Palmer, Diana)Lék na smutekZměnit po tragické smrti rodičů bydliště připadalo doktorce Louise Blakelyové jako vhodný lék na smutek. Jenže když začala pracovat na klinice, kde dříve působil i její otec, problémy jí naopak přibyly. Tím nejzávažnějším se stal její nový kolega. Nejenže neopětoval její lásku, ale choval se k ní až nepřátelsky. Jako by za vším byla nějaká rodinná kletba…

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3233
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace