Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 1/1999

Zobrazuji informace o produkci 1 / 1999


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance301 A Eva Rutlandová (Rutland, Eva)Past na manželaNejprve si Judy myslela, že udělá správnou věc, když si vezme Bena, protože právě on může zachránit firmu jejího otce před krachem. Těsně před svatbou si ale uvědomí, že ho nemiluje a tak uteče. Natrefí na pohledného Jakea, jehož loď se jí stane dočasným útočištěm.
Romance302 B Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Opravdový mužNick Harrington je typem muže, který se objeví vždy v pravou chvíli. Když se Abby náhle změní život v peklo, je Nick jediným člověkem, o kterého se může opřít. Ani jeden z nich to nemá lehké. Oba však vědí, že pro lásku stojí za to leccos obětovat.
Romance303 C Miranda Lee (Lee, Miranda)Zázrak láskyVztah Gemmy s Nathanem je v troskách. Ona ho ale stále miluje a chce získat zpět, přestože Nathan odmítá připustit, že by mezi nimi bylo kdy něco víc než sexuální přitažlivost. Jeho srdce ztvrdlo v kámen. Ale Gemma doufá, že se stane zázrak...
Romance304 D Rosemary Carterová (Carter, Rosemary)Jak miluje kovbojFlynn Henderson je kovboj každým coulem. Navíc je nesmírně přitažlivý a sexy. Kaitlin na něm může oči nechat. Jenže je hýčkanou dcerou bohatých majitelů ranče a pro její rodiče není Flynn dost dobrý. Ten však přísahá, že se za pět let vrátí a získá nejen ranč, ale i Kaitlin.
Sladká romance39 F Val Danielsová (Daniels, Val)Sladký ValentinSladká Autumn Sanderfordová má svůj sen o prosperujícím cukrářství a pohledný Brad jí ho má pomoci uskutečnit. Po čase však zjišťuje, že se jí do snů začíná vkrádat jeden marketinkový poradce a jeho role v nich není ani trochu poradní...
Sladká romance40 J Anne McAllisterová (McAllister, Anne)Fletcherovo dítěSamu Fletcherovi se v životě nestalo, že by si nevěděl rady - ale když jde o Josii připadá si naprosto bezmocný. Napřed mu vyrazila dech zprávou, že čeká jeho dítě, a vzápětí prohlášením, že si ho v žádném případě nehodlá vzít. Jenže Sam je odhodlán donutit krásnou Josii k svatbě všemi prostředky - a nejen kvůli dítěti!
Galerie romance1 T Penny Jordanová (Jordan, Penny)Fantazie pro dvaCo mají divoká a impulsivní Mollie a mužný a strhující Alex společného? Na první pohled téměř nic. Jenže pak se Mollie rozhodne, že se Alexovi svěří se svou nejtajnější fantazií. Brzy je zřejmé, že mají oba stejný sen - a Alex je štěstím bez sebe, že jej může konečně uskutečnit.
Galerie romance2 U Diana Palmerová (Palmer, Diana)Královská nevěstaJe ztělesněním všeho, po čem Tiffany kdy toužila. Chce s ním zůstat navždy. Potíž je ale v tom, že mužný Kingman Marshall zastává názor, že ženění je jen pro hlupáky. Tiffany si však už jednou umínila, že ho dostane, a i tak tvrdý rančer jako Kingman je na ni krátký.
Desire301 K Barbara McCauleyová (McCauley, Barbara)Ostýchavá nevěstaSam McCants je texaský kovboj, který mává lasem nad hlavou a nosí vybledlé, zaprášené džíny. Co ho tedy přitahuje k Faith, která pochází z velkého města, je příliš samostatná a tvrdohlavá? A navíc, podle svatební smlouvy má být jeho ženou pouhé dva měsíce.
Desire302 L Kelly Jamisonová (Jamison, Kelly)Můj syn a jáJordana McClennona nikdy nenapadlo, že se jeho krátký, vášnivý milostný románek s Hannah před sedmi lety neobešel bez následků. Ale šestiletý chlapec Kevin je toho živoucím důkazem - alespoň pro Jordana. Proč mu ale Hannah neřekla už dříve, že je otcem?
Desire303 M Patty Salierová (Salier, Patty)Jak milují dvojčataBecky je příliš stydlivá a čestná na to, aby se odvážila riskovat v milostných vztazích - až do doby, než potká mužného Jarrida. Najednou nemůže sebrat odvahu říct mu přímo do očí, že není jeho dávná velká láska, kterou nečekaně potkal po letech, ale její dvojče.
Desire304 N Pamela Macaluso (Macaluso, Pamela)Tajemný zachránceStone Garrett je pro Patrice ztělesněním jejích nejtajnějších snů. A je to kovboj. Opravdový kovboj, který jí nabídl úkryt nejen před bouří zuřící v horách, ale také útěchu ve vlastní náruči poté, co Patrice zradil snoubenec.
Special25 G AJanice Kaiserová (Kaiser, Janice)Dvojí potížValentinky 1999 1Čínská restaurace Dům osudu je proslulá tím, že se věštby z jejích "koláčků štěstí" vždy splní.
Zara jede na dovolenou na Martinik, je pronásledována zločinci a chrání jí přitažlivý newyorský policista.
Special25 G BM. J. Rodgersová (Rodgers, M.J.)Doktor snůValentinky 1999 1Čínská restaurace Dům osudu je proslulá tím, že se věštby z jejích "koláčků štěstí" vždy splní.
"Střez se ..." Čeho? Mohl by to být doktor Quinn, kterého Laura žádala o místo asistentky v tajuplném Institutu snů? Je sice velmi strohý, nepříjemný a silně podezíravý - ale také velmi přitažlivý.
Special25 G CMargaret St. Georgeová (George, Margaret St.)Milá Darcy...Valentinky 1999 1Čínská restaurace Dům osudu je proslulá tím, že se věštby z jejích "koláčků štěstí" vždy splní.
Že "Klam přináší žal" si Darcy trpce připomene ve chvíli, kdy se po dlouhém dopisování prostřednictvím elektronické pošty s Tomem rozhodnou, že se konečně setkají. Jak mu ale vysvětlí, že není zrzka, nemá zelené oči a už vůbec není modelka, jak napsala? Ale zdá se, že i Tom má svá tajemství...
Special Desire12 H AKasey Michaelsová (Michaels, Kasey)S láskou EmmalineValentinky 1999 2Jen pár dní před plánovanou svatbou Molly a Tim nečekaně hodí za hlavu své plány o šťastné budoucnosti ve dvou. Je tu ovšem svatební apartmá v penziónu, který si kdysi zamluvili na víkend svatého Valentýna.
Special Desire12 H BMuriel Jensenová (Jensen, Muriel)Stačí třikrát zaklepatValentinky 1999 2Právě ve chvíli, kdy má Jade jako majitelka dárkové služby nejvíc práce s vyřizováním objednávek na svatého Valentýna, zazvoní u jejích dveří rozzlobený zákazník. Nakonec je to však právě on, kdo osamělé Jade přichystá ten nejkrásnější valentýnský dárek.
Special Desire12 H CRebecca Yorková (York, Rebecca)Remington a JulieValentinky 1999 2Julie si vždycky představovala Granta Remingtona jako učiněného démona, který ztělesňuje znepřátelenou rodinu, vedoucí s jejím příbuzenstvem více než sto let studenou válku. Zjistí však, že Grant je člověk z masa a kostí - a rozhodně ne nepřitažlivý...
Láska a smích7 X Sharon Stewartová (Stewart, Sharon)Láska na prodejNa lásku věří jenom hlupáci, myslí si Matthew Kent, když vstupuje do obchůdku s romantikou, který vede a z poloviny i vlastní krásná Rachel McCarthyová. Podle závěti bláznivé tety musí Matthew zůstat šest týdnů, a druhá půlka obchodu bude jeho. Jenže být v blízkosti Rachel a nepropadnout lásce, to je úkol téměř nemožný.
Polibky46 E Sara Woodová (Wood, Sara)Nedovolené sváděníDebbie Colleoniová odjíždí na Sicílii na pohřeb svého manžela Giea, i když už ví, že jejich manželství bylo vlastně neplatné. Tam se dozvídá, že se jejich syn má stát dědicem rodinného majetku. Giův bratr Luciano se ji pokouší zastrašováním přimět, aby se vzdala dědictví v jeho prospěch.
Polibky47 Y Margaret Wayová (Way, Margaret)Osudová AlexaScott McLaren je majitelem obrovské farmy, kterou s láskou spravuje. Nedokáže pochopit, proč si jeho milovaná Alexa zvolila kariéru primabaleríny v Sydney a opustila ho. Celé tři roky se na ni snaží zapomenout. Náhle však přichází zpráva, že se Alexa vážně zranila.
Temptation189 R Lyn Ellisová (Ellis, Lyn)Půlnoční princPolicistka Gina Tarantinová si o silvestrovské noci připadá zoufale osamělá. Po smrti manžela jí sice zůstala dcerka Emma, ale ... Najednou se ocitá ve vášnivém objetí neznámého, přitažlivého muže. Jackson Gray nedokáže pochopit, co ho k Gině tak neodolatelně přitahuje. Dala mu přece jasně najevo, že šlo jen o jedinou noc. Dokáže ji přesvědčit, že by u ní neměli zůstávat?
Temptation190 S Gina Wilkinsová (Wilkins, Gina)Svůdná SavannaSavanna McBridová si k narozeninám dopřeje dovolenou na karibském ostrově, kde potkává muže svých snů. Je tak snadné nechat se jím okouzlit, tančit bosa ve svitu měsíce a pít šampaňské. Musí se ale vrátit do městečka v Georgii, k dětem a všednímu životu. Bude však o takový život stát i Kit, který je zvyklý na lesk a slávu Hollywoodu?
Desire na přání37 O Catherine Laniganová (Lanigan, Catherine)Anděl z TexasuKdyž Angela sfoukla svíčky na svém narozeninovém dortu, přála si, aby konečně potkala toho správného muže. To se jí sice splnilo, ale pohledný neznámý zmizel, aniž by se představil. Náhoda po čase přivede Angelu na práh jeho domu. Nalezne i tentokrát Rafe sílu odolat jejím půvabům?
Desire na přání38 P Helen R. Myersová (Myers, Helen R.)Křižovatky láskyPřed čtrnácti lety si Taylor a Hugh byli tak blízcí, jak jen mohou být žena a muž. Ale může nyní Hugh zapomenout na to, že ho tenkrát Taylor opustila, a navíc před ním skrývá, že je otcem syna?

Počet zobrazených záznamů: 25

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3342
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace