Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/1998

Zobrazuji informace o produkci 6 / 1998


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance273 A Helen Brooksová (Brooks, Helen)Svatba snůReece Vance je nejen pohádkově bohatý, ale zdá se být i neuvěřitelně bezcitný. Kdyby Miriam nemusela organizovat svatbu jeho sestry, neztratila by s ním ani slovo. Jenže takhle se mu nemůže vyhnout ...
Romance274 B Sophie Westonová (Weston, Sophie)Osidla láskyBývalý manžel Miels je ten poslední, koho by si Diana přála na své dovolené v Řecku potkat. Dva roky se ho snažila vypudit z mysli... Ne! Tentokrát se už nedá jeho šarmem omámit.
Romance275 C Kate Walkerová (Walker, Kate)Flirt s nebezpečímMuž, který ji telefonicky obtěžuje, je čím dál troufalejší. Kateřina si proto najímá tělesného strážce Evana Lindsaye. Jenže... není ten Lindsay nakonec horší, než onen muž z telefonu?!
Romance276 D Patricia Wilsonová (Wilson, Patricia)Nebezpečné kouzloCatrina má svého snoubence Garyho ráda, i když ji jeho polibky příliš nevzrušují. Zato, když přijede jeho tajemný bratranec Zade...!! Catrina konečně poznává sama sebe.
Svatby de Wilde6 W Margaret St. Georgeová (George, Margaret St.)Milovat zlodějeSeznámili se za neobvyklých okolností - při krádeží Rubensova obrazu. Jenže Allison je bezpečnostní expertka, což tajemný romantický zloděj, přezdívaný Duch, netuší.
Sladká romance25 F Jeanne Allanová (Allan, Jeanne)Život s AdamemSunny si už zase zapomněla klíče, a tak se musí do domu své sestry dobývat oknem. Jenže uvnitř ke vší smůle čeká lupič. Velmi pohledný lupič - nutno dodat! A se Sunny si zahrává jako kočka s myší...
Sladká romance26 J Valerie Parvová (Parv, Valerie)Ostrov snůLisa je přesvědčená, že už z dětské lásky k Harrymu dávno vyrostla. Ale když s ním tráví celé dny na opuštěném tropickém ostrově, musí si přiznat, že po něm stále ještě touží - zatímco on ji jistě nemiluje. Nebo je to jinak?
Desire273 K Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)Ranč u Divoké řekyDena se na rodinný ranč vrací nerada... Naštěstí je tu správce Ry Hardin!
Desire274 L Cathie Linzová (Linz, Cathie)Jeho maličkáMichael potřebuje správce pro svůj rozpadající se činžovní dům. Ale že se o toto místo bude ucházet půvabná a křehká žena, to si věru nepředstavoval...
Desire275 M Cindy Gerardová (Gerard, Cindy)Letní ptáčekAbel si myslí, že nebyl při smyslech, když si dával inzerát, že hledá nevěstu. Ale Mackenzie za sebou spálila všechny mosty a teď se nenechá jen tak odbýt!
Desire276 N Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Potulný kovbojAmanda zaujala Hawka na první pohled. Ta drobná křehká žena čelí s obdivuhodnou odvahou pomluvám a nenávisti celého města. Je možné, aby se potulný kovboj Hawk stal její oporou?!
Special23 G AKathleen Eagleová (Eagle, Kathleen)Kovbojské bluesLetní lásky 1998Je to náhoda, že se pohledný kovboj Beau a spolumajitelka módního salonu Abigail po tolika letech opět setkali. Před deseti lety spolu prožili vášnivý vztah - jak dopadne jejich setkání teď?
Special23 G BBarbara Faitová (Fait, Barbara)Šejkova ženaLetní lásky 1998Catherine doprovází svého strýce na obchodní cestě do Maroka, kde potká osudovou lásku - šarmantního prince Tamara...
Special23 G CJoan Hohlová (Hohl, Joan)Návrat do vzpomínekLetní lásky 1998Podnikatel Alex si po několika letech perné práce vzal konečně dovolenou. Vypravil se do míst, kde se kdysi seznámil s Carolyn, se kterou se po roce manželství rozvedl. Potkává ji zde znovu...
Special Desire9 H AMaureen Childová (Child, Maureen)Miluj mě něžněLetní touhy 1998Aby odvrátila rodinnou kletbu hledá Jenny kohokoliv, kdo by si ji byl ochoten vzít. Ale Nick její svatbu překazil...
Special Desire9 H BMary Lynn Baxterová (Baxter, Mary Lynn)Kovboj a jižanská kráskaLetní touhy 1998Garth si přijel odpočinout na malou farmu v Utahu. Netuší však, kolik rozruchu přinese do jeho života půvabná Tiffany.
Polibky32 E Robyn Donaldová (Donald, Robyn)Tygr, tygrKdyž Lecie poprvé zahlédne Keana Pageta, jako by v ní vzplál divoký oheň. Ale ona přece už nechce žádnou lásku, už jednou skončila se zlomeným srdcem...!
Polibky33 Y Mary Lyonsová (Lyons, Mary)Manžel nežádoucíModelka Flora Johnsonová podepsala lukrativní smlouvu na předvádění kosmetiky. Smlouva ale obsahuje přísné podmínky: žádný sex, žádné skandály a žádného manžela. Flora musí Rose, se kterým se rozvádí, nějak zapřít... Ten má ale docela jiné touhy.
Temptation175 R JoAnn Rossová (Ross, JoAnn)Anděl z Whisky RiverPohledný kovboj Clint utápí žal po smrti své první lásky v alkoholu. Teprve nádherné Sunny, které pomáhají čáry a kouzla, se podaří téměř nemožné...
Temptation176 S Kristine Rolofsonová (Rolofson, Kristine)Jediný muž ve WyominguOsamělý rančer Dell Jones na cestě zachrání Allison, ženu s tváří anděla, a její neposedná dvojčátka. Ale je možné doufat, že tato nádherná a úspěšná žena by se kvůli němu zahrabala na odlehlém ranči?
Desire na přání25 O Cait Londonová (London, Cait)Spojená srdceNezávislá Taylor byla zvyklá řídit si život podle rozumových pravidel a pečlivě si ho plánovat... Ale jen do doby, než se setká s mužným Quinem, tatínkem roztomilé dívenky.
Desire na přání26 P Jan Hudsonová (Hudson, Jan)Klub mladých milionářůIrish touží provdat se za milionáře. A možná už ví, jak na to. Udělá rozhovory s členy Klubu texaských milionářů a některého z nich svede. Ale to by se jí nesměl připlést do cesty svalnatý Kyle Ruthlege!
Desire na přání27 T Lass Smallová (Small, Lass)Motel plný láskyLilie, čerstvá absolventka univerzity, zdědila motel a je plná nadšení. Kuchař Bryan hledí na její úvahy zpočátku s nedůvěrou...
Desire na přání28 U Paula Detmer Riggsová (Riggs, Paula Detmer)Síla žítStacy je zraněná, těhotná, opuštěná a bez peněz. Hrdost jí brání přijímat milodary - ale tvrdohlavý Boyd jí pomůže i proti její vůli!

Počet zobrazených záznamů: 24

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3327
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace