Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2021

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2021


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance556 W Louise Allenová (Allen, Louise)Markýzovo přáníPo smrti manžela se lady Sara Herriardová rozhodne vzdát se svého společenského postavení, protože chce žít tak, jak se jí zlíbí. Odstěhuje se do malého městečka na pobřeží, kde si otevře svůj obchůdek. Už se před nikým nechce přetvařovat - a už vůbec ne před Lucianem Averym, markýzem z Cannocku.
Lucian přijíždí do Sandby se sestrou, aby jí pomohl zotavit se ze ztráty dítěte. Ač nerad, požádá Saru o pomoc. Ta mu nabídne nejen radu na bolavé srdce, ale také přátelství. Jenže tenhle přitažlivý markýz je odhodlaný získat od ní víc - chce ji za manželku!
Historická romance557 Z Bronwyn Scottová (Scott, Bronwyn )Odvážná dědičkaPavia je dědičkou největšího dovozce indického čaje do Anglie, ale kvůli původu ji londýnská smetánka mezi sebe nepřijala. Její otec je sice bohatý, ale nemá titul. Proto chce svou dceru provdat za hraběte, který by mohl být jejím dědečkem. Aby unikla nerovnému sňatku, musí dát v sázku svou pověst! Avšak jediná vášnivá noc s neznámým mužem v uniformě, kterého si vybrala, vše změní…
Camdenu Lithgowovi nejde tahle cizinka z hlavy. Když se s ní setká podruhé, zjistí, že jejich noc nezůstala bez následků. Nezbývá mu než jí navrhnout svatbu.
Sladký život453 X Annie Westová (West, Annie)Pod stříbrem olivByla to pěkně vypečená svatba!
A když se Emma náhodou dozvěděla, proč si ji Christo vzal, rozhodla se nebýt už tou tichou zamilovanou naivkou… A odešla!
A Christo má problém. Má těch problémů vlastně více, ale v tuhle chvíli si uvědomuje jen jeden: od něj ženy přece neodcházejí! A aby odešla manželka jenom pár minut poté, co mu řekla své "ano"…? Ne, to je nepředstavitelné!
A Christovo přání se rovná zákonu.
Jenže Emma už není tou šedou myškou, jakou si bral!
Sladký život454 Y Melanie Milburneová (Milburne, Melanie)Miliardářova hraNěkteré jizvy jsou vidět na první pohled… a některé jsou ukryty tak hluboko, že se zdá, že vůbec nejsou. A o to více mohou bolet!
Takové jizvy ve svých srdcích ukrývali Layla i Logan. A byli ochotni si navzájem pomáhat léčit jen ty rány viditelné? protože o těch druhých vůbec nevěděli!
Jenže potom je šaráda, kterou si domluvili, že spolu sehrají, naučila poznávat jeden druhého do hloubky. Poznávat a začít se těšit z krásy poznávaného.
Poznávat a začít se krásy děsit.
Protože ty nejkrásnější věci umějí být i nejstrašnější!
Sladký život Duo294 I AClare Connellyová (Connelly, Clare)Nedokázal jsem zapomenout!Co se nedá koupit za peníze, za to je třeba dát prostě více peněz! Cesare má jasno. A protože se v penězích topí, není pro něj těžké odloupnout z nich pár milionů, aby dostal Jemimu. Koneckonců… i tak za ni zaplatil moc, vždyť Jemima ne náhodou má pověst "levného zboží"!
Jenže Cesare se mýlil! Jemima byla úplně jiná.
A i když získal, co chtěl, vlastně přišel o všechno, co měl.
Ale vyhrál mnohem víc!
Sladký život Duo294 I BRachael Thomasová (Thomas, Rachael)Princeznin gambitDvakrát mu ta silná žena dala jasně najevo, co si přeje. A on dvakrát její přání splnil…
I Rafe má své sny a ani nevěděl kdy a jak, ale jedním z jeho snů se stala i Kaliana. Žena, se kterou uzavřel dohodu, jež jim oběma měla přinést to, po čem toužili.
Ale láska, kterou by vůči sobě pocítili, součástí dohody nebyla!
Dvakrát dal Rafe Kalianě, co si přála… A ona si to vzala.
Jenže to opravdu důležité si pořád ještě navzájem nenabídli!
Sladký život Duo295 J AHeidi Riceová (Rice, Heidi)V moci pouštního bandityMuž, žena a poušť… Začíná to jako pohádka z Tisíce a jedné noci…
Ale i když je Raif vládce svého lidu, Kasia není princezna, která by chtěla svému vládci vyprávět příběhy pro jeho potěšení. Chce potěšení pro sebe, chce potěšení pro ně oba. A to její pouštní král nechápe.
Protože zná jenom odpovědnost!
Jenže to, co jako pohádka začne, může jako pohádka i skončit!
Sladký život Duo295 J BCaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Popelčino tajemstvíVěděla, co se stane… Když ho před několika měsíci vyhledala a skryta pod maskou se pokusila dostat ho z hlavy, i teď, když mu přijela říct, že bude otcem!
Teo si nikdy nepředstavoval, že jeho vévodkyní se stane někdo tak nevhodný jako Amelia! Amelia, jeho bývalá nevlastní sestra. Amelia, kvůli jejíž matce otec zradil vzpomínku na svou manželku…
Ale vévoda si je vědom svých povinností! A povinností si musí být vědoma i jeho nastávající!
Desire1218 K Dani Wadeová (Wade, Dani)Dokonalá pastVyhlášeného playboye Blakea Boudreauxe donutí neutěšené poměry v rodině přistoupit na otcovo vydírání a přislíbit mu, že se pokusí získat zpátky drahocenné rodinné dědictví. Pro Blakea to však znamená, že se bude muset sblížit s krásnou filantropkou Madison. Svést ji by pro něj měla být hračka. S Madison ale není nic jednoduché a povrchní, jak byl Blake u žen zvyklý, a brzy se stále hlouběji noří do omamného kouzla lásky…
Desire Duo1219 O AYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Vášeň a zločinPři vyšetřování vraždy v texaském městečku Royalu se policistka Zoe seznámí s nejlepším přítelem hlavního podezřelého, s rančerem Cordem Galiciou. Loajální Cord se pokusí svést Zoe ze stopy, ale záhy zjistí, že jeho snaha problém jenom prohlubuje. Do hry vstupuje vášeň, kterou nedokážou uhasit a která je staví před nelehkou volbu. Zvítězí láska, nebo povinnost?
Desire Duo1219 O BRobyn Gradyová (Grady, Robyn)Konečně ta praváDarnelovi a Rawsonovi jsou odvěcí rivalové, kteří podnikají ve stejném odvětví: chovají dostihové plnokrevníky a snaží se jedni druhé porazit. Jejich potomci, Veda a Ajax, si k sobě našli cestu nejprve díky vášnivému sexu, ale pak i na hlubších úrovních porozumění. Podaří se jim přemoci zakořeněné předsudky, obavy a podezření, které jim od dětství byly přímo i nepřímo vštěpovány?
Zlatá kolekce113 U Francesca Shawová (Shaw, Francesca)Dáma s tajemstvímHrabě z Ashby je fascinovaný krásnou divadelní divou Lysette Davideovou, takže přistoupí na sázku s přáteli, že se tahle dívka stane jeho milenkou. Jenže netuší, jaké tajemství před ním skrývá…
Lysette, jejíž pravé jméno je lady Camilla Knightová, se sice zapřisáhla, že se nikdy nevdá, aby ochránila pověst rodiny, ale Nicholas na ni má takřka magický vliv: pokaždé když se s ním setká, zapomene na své sliby a nedokáže se ubránit jeho něžnostem. Myslí to s ní však Nicholas upřímně?
Special na přání407 G AEmilie Roseová (Rose, Emilie)Monacké námluvyKdyž plachá Američanka Stacy přijela do Monaka na svatbu své jediné přítelkyně, nečekala, že jí tam náhoda přivede do cesty zámožného mladého muže, jenž jí obrátí život naruby. Kdyby tak tušila, že za sváděním uhrančivého Monačana Franca je cynická sázka a touha dokázat, že všechny ženy jsou jen proradná a peněz lačná stvoření! Ale osud, ten hráč, s nimi měl jiný záměr. Oba brzy poznali, že do jejich života vstoupilo kouzlo lásky, které dokáže změnit svět…
Special na přání407 G BSandra Martonová (Marton, Sandra)Rozmarná snoubenkaŠejk Chalíl al Hasim, následník trůnu emirátu Al Ankhary, dostává od svého otce zvláštní úkol státního významu: doprovodit atraktivní a nezkrotnou Lajlu Addisonovou k jejímu budoucímu manželovi. Když Chalíl zjistí, že vzpurná dívka je Američanka a se sňatkem nesouhlasí, rozhodne se k riskantní akci. Unese ji mimo dosah emirátů a vzkáže do své země, že se s Lajlou ožení sám.
Special na přání408 H APenny Jordanová (Jordan, Penny)Ostrovanova láskaFotografie černovlasých dvojčat Sanderovi, nekorunovanému vládci krásného ostrova, vyrazila dech. Nezachoval se tenkrát k té mladičké Angličance, Ruby, tak, aby na to byl hrdý? I když byla tak proradná? Ale přesto všechno je to matka jeho synů, o nichž neměl ani tušení! Synů, kteří přece musejí vyrůstat na ostrově svého otce, v jeho péči! A pokud k tomu bude muset Sander vzít na milost i Ruby… Nedá se nic dělat!
Až na to, že Ruby je úplně jiná, než jakou si ji pamatoval. Nebo pamatovat chtěl…
Special na přání408 H BCat Schieldová (Schield, Cat)Napravený dobrodruhPověst aukčního domu Waverly je ohrožena a svůj podíl na tom má i Roark Black, proslulý dobrodružstvími na hraně zákona. Roark teď musí dokázat veřejnosti i akcionářům, že jeho úmysly jsou seriózní a chování příkladné. Věří, že bude stačit, když si s krásnou organizátorkou oslav Elizabeth půl roku zahrají na snoubence. Roark si napraví pověst a Elizabeth získá kontakty mezi smetánkou. Pak půjde každý zase svou cestou. Avšak Roark coby znalec cenností brzy zjistí, že Elizabeth je ta pravá, a rozhodne se ji získat…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 281
Denní počet: 1
Počítáno od: 24.05.2021

Poslední modifikace 23.05.2021, 22:30:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace