Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 7/2017

Zobrazuji informace o produkci 7 / 2017


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance464 W Elisabeth Hobbesová (Hobbes, Elisabeth)Prohraný polibekOvdovělá lady Eleanor Peytonová se rozhodla žít sama ve zděděném domě na skalnatém ostrůvku. Od mužského světa se odřízla do chvíle, kdy poznala Williama Rudhalea.
Tento správce Eleanořina otce ji upoutá od jejich prvního setkání, ovšem jeho společenské postavení je zcela odlišné od toho jejího.
Postupem společně stráveného času na otcově panství je oběma jasné, že se vzájemně milují, a William začíná litovat své neuvážené sázky. Podaří se mu přesvědčit Eleanor o svém upřímném citu dříve, než bude pozdě?
Historická romance465 Z Louise Allenová (Allen, Louise)Němá kráskaPo bojišti ve Waterloo bloudí dívka, která ztratila paměť vinou těžkého šoku. Major Flint ji zachrání před útokem násilníků a odveze ji s sebou do Bruselu, do penzionu, kde má na starosti skupinu zraněných vojáků. Silně otřesená dívka nemůže mluvit a on ji pojmenuje Rose. Na celém světě důvěřuje pouze jemu, a to tak, že je pevně rozhodnutá spát s ním v jeho posteli.
Mezi nimi se vyvine silný milenecký vztah, ale postupně vychází najevo, že dívka pochází ze šlechtické, dobře situované rodiny. Není to vhodná nevěsta pro nemanželského majora Flinta, který se vypracoval jen vlastním úsilím. Přesto ti dva k sobě zřejmě osudově patří…

(Závěr minisérie Nevěsty od Waterloo)
Sladký život361 X Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)Cena za zapomněníSev by určitě našel na místo své osobní asistentky vhodnější kandidátku než Naomi. Příliš stydlivou, příliš se červenající a za všechno se omlouvající. Jenže Sev si mohl dovolit nechat se vést i jinými motivy než těmi racionálními!
Pro Naomi je práce pro Seva krásným utrpením! Tak ráda by vyhověla jeho neomaleným návrhům, ví ale, že nemůže.
A pak se jednou ucho utrhne…

(2. část minisérie Ruští magnáti!)
Sladký život362 Y Cathy Williamsová (Williams, Cathy)Otcův dluhVlastně se od sebe tak moc nelišili. A když Theovi a Alexe jejich otcové oznámili, že se dohodli, že se ti dva mají vzít, se skřípěním zubů souhlasili. Bylo to pro čest rodiny…
Vlastně byli každý úplně jiný. Alexa tichá, neprůbojná, možná dokonce až trochu nejistá si sama sebou, Theo výbušný playboy, kterému je svět malý. A oběma se zdál ten rok, po který muselo jejich manželství trvat, k nepřečkání.
Vlastně byli oba stejní. Úplně stejně se mýlili jeden v druhém a úplně stejně se navzájem potřebovali. A oba začali úplně stejně chápat, že rok je málo. A ani jeden nebyl tomu druhému schopen to říct…

(V srpnu volné pokračování pod názvem Odmítnutý magnát!)
Sladký život Duo202 I AAnne Matherová (Mather, Anne)Zakázané pokušeníJak zachovat glanc, když hrajete ženu zamilovanou do darebáka, co vašim rodičům dluží balík a říká, že pokud vypadnete z role, nevrátí jim ani pětník? A civí vám přitom do výstřihu nejkrásnější chlap na světě! To Grace fakt netuší!
Co dělat s nejpřitažlivější ženou na světě, ke které se lísá otrava, co vám bere vaše pivo, tvrdí, že byl kdysi váš přítel, a chce vás pumpnout o prachy?
A k tomu to ještě navíc Jackovi pořádně komplikuje duch bývalé manželky, který mu do všeho pořád mluví!
Sladký život Duo202 I BMaya Blakeová (Blake, Maya)Alpské polibkyArabella, špičková lyžařka, známá ve světě vrcholového sportu jako Rebel, má tajemství. To je Drakovi, "superagentovi", zastupujícímu jen ty nejlepší ze světa sportu, jasné. Ale… co je mu vlastně po tom? Někdo tak povrchní a nevypočitatelný jako Rebel ho nemůže zajímat. Až na to, že Rebel má něco, co on chce. A dostane to!
Jenže Arabella má více než jenom jedno tajemství. A také více toho, po čem se Draco naučí toužit!
Sladký život Duo203 J AAnnie Westová (West, Annie)Poslední dobrodružstvíAustralanka Imogen toužila nechat se svádět v Paříži, procházet se Londýnem a vidět polární záři nad Islandem? A potom by už nebylo nic. Vůbec nic.
Hned první sen se jí v Paříži díky charizmatickému Thierrymu splnil natolik, že již vlastně nemusela cestovat nikam. Jenže ani vášeň krásného Pařížana nemohla změnit nic na blížící se nicotě…
Naštěstí někdy nevyjdou i ty nejhorší plány, nejen ty nejlepší!
Sladký život Duo203 J BMichelle Smartová (Smart, Michelle)Milenec s modrou krvíToho muže už Jo viděla… a nejenom viděla! Jenže tehdy to nebyl princ Theseus, ale aténský inženýr Theo. Muž, který jí slíbil, že určitě zavolá…
Tu ženu Theseus zná. Ano slíbil jí něco, co vlastně ani nehodlal splnit. A ani teď nechce navazovat na to, kde spolu před pěti roky skončili.
Jenže to, co ho k Jo táhne, je silnější než jeho odhodlání držet se od ní dál. A to i přesto, že by ji měl kvůli tomu, co mu udělala, nenávidět!

(Druhá část trilogie Princové z ostrova Agon!)
Desire1120 K Kat Cantrellová (Cantrell, Kat)Skandál na obzoruOvdovělý senátor Phillip Edgewood má dalekosáhlé politické ambice. Společenské konvence však diktují, aby se oženil, přestože jeho srdce už navždy patří ženě, kterou ztratil. Když potká atraktivní finanční ředitelku Alex, která také nevěří na lásku, zdá se, že našel ideální protějšek, a tak se vezmou. Dohodu jim však zkomplikují vášnivé city. Obstojí v té nejtěžší zkoušce ze všech?
Desire Duo1122 L ABrenda Jacksonová (Jackson, Brenda)Těžké rozhodnutíHned po tajném sňatku Bane svou osmnáctiletou manželku Crystal opustil, protože věřil, že je to pro dobro jich obou. Bylo to nejtěžší rozhodnutí jeho života. Nastoupil do armády a netušil, že je čeká pět let odloučení. Teď však je zpátky a chce Crystal přesvědčit o své lásce a o tom, že jim dlouhé odloučení prospělo…
Desire Duo1122 L BFiona Brandová (Brand, Fiona)Vládcovy nevěstyV osmadvaceti Sarah konečně pochopila, že s romantickými představami o sexu až po svatbě daleko nedojde. Dvě zrušená zasnoubení jí už stačila. Rozhodla se, že bude spontánní, a když na rautu zahirského konzulátu potkala charismatického Gabea, všechny dosavadní zábrany hodila za hlavu. Netušila, že se pomilovala s budoucím šejkem, který s ní strávil poslední svobodnou noc před podpisem svatební smlouvy…
Desire Duo1121 O AKristi Goldová (Gold, Kristi)Zachráněné manželstvíPo deseti letech manželství stojí Nasira na křižovatce. Má se ještě snažit o záchranu vztahu se Sebastianem? Zdá se, že svému složitému manželovi nikdy neporozumí, ale nejvíce ji zraňují jeho chlad a neochota komunikovat. Pak se ale ocitnou na magickém místě v Texasu, na krásném ranči a její manžel se jí postupně otevírá. Mají ještě šanci vyřešit své problémy?
Desire Duo1121 O BJoss Woodová (Wood, Joss)Hodně věcí ve hřeKdyž si kapitán vancouverského hokejového týmu Mac vážně poranil ruku, všichni ve vedení věděli, že jde o hodně. Ve hře byl možný prodej týmu, a tudíž šlo o budoucnost všech hráčů. Proto pro Maca chtěli toho nejlepšího fyzioterapeuta, kterým byla Rory Kyddová. Rory si ale nebyla jistá, že by měla o Maca pečovat. Před deseti lety chodil s její sestrou a Rory do něj byla zakoukaná. Teď už byli sice oba starší a zralejší, ale přesto to mezi nimi stále jiskřilo…
Zlatá kolekce67 U Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Perfektní společniceKapitán Lewis Brabant se po létech strávených na moři vrací na rodné panství Hewly převzít majetek po otci, který je těžce nemocný. Při svém návratu se za podivuhodných okolností setkává s úžasnou dívkou Caroline, společnicí Julie Chessfordové, otcovy kmotřenky a Lewisovy dávné první lásky.
Caroline na Lewise od prvního okamžiku hluboce zapůsobí a ani jí není Lewis tak lhostejný, jak si sama namlouvá? Ovšem Julie je rozhodnuta využít ke splnění svého cíle, jímž je majetek Brabantů, i těch nejodpornějších intrik!
Special na přání315 G AMaureen Childová (Child, Maureen)Temperamentní ItalkaUhrančivý bohatý kalifornský rančer Adam je posedlý snahou obnovit rodinný ranč v jeho původní velikosti a slávě. A nezastaví ho ani sousedův bláznivý nápad, aby se výměnou za požadovaný pozemek oženil s jeho dcerou Ginou…
Jenže Gina s otcovým "obchodem" nesouhlasí a vezme vše do svých rukou. Provdá se za Adama, ale nejdřív musí získat jeho srdce!
Special na přání315 G BJennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Argentinské opojeníZpočátku to byl snadný úkol - zjistit, zda temperamentní a pohledný Argentinec Amado je dlouho ztraceným synem newyorského milionáře. Jenže velmi brzy si Susannah uvědomila, že Amado hraje podle svých pravidel. Vzorek DNA od něj získá jen tehdy, když s ním stráví noc!
Ve chvilce poblouznění Susannah podlehla jeho požadavku… ale i své vlastní touze. Jenže tahle nezapomenutelná noc nezůstala bez následků.
Special na přání316 H ACarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Milenci z CornwalluCizinec, který se v noci objevil v kuchyni starého domu, kde Elizabeth prováděla soupis svazků v knihovně před pár dny zesnulého majitele, jako by z oka vypadl sexy upírům z jejích oblíbených romantických příběhů. Jenže tenhle byl až příliš skutečný!
Rogan sice nechápal, co ta drobounká dívka dělá v kuchyni otcova domu, avšak nikdy by ho nenapadlo, že by s ní mohly být problémy. Byly. A ne ledajaké!
Special na přání316 H BChristina Hollisová (Hollis, Christina)Francouzský senFrancouzské městečko Malotte, kde Gwen provozovala luxusní restauraci, bylo jako z pohádky. A hrabě Etienne Moreau byl jako kouzelný sen… ovšem pro Gwen nedosažitelný!
Jenže sny se většinou splní, když si je člověk moc přeje. Zvlášť, když stejné přání má i hrabě. Tahle okouzlující restauratérka mu totiž už dávno učarovala a nemine jediná noc, kdy by se neobjevila v jeho představách!

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 861
Denní počet: 1
Počítáno od: 23.07.2017

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace