Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/2016

Zobrazuji informace o produkci 6 / 2016


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance438 W Sarah Malloryová (Mallory, Sarah)Šarlatová nevěstaHallam Ravenscar ani ve válce nezapomněl na svoji lásku Madeline, která mu učarovala natolik, že ji požádal o ruku. Ona ho však tehdy nečekaně odmítla a dala přednost bohatému lordu Lethbridgeovi.
Osud je po několika letech svede dohromady a Hal zjišťuje, že Maddie její manžel týrá a zneužívá. Snaží se ji z nesnesitelného svazku osvobodit a Maddie jeho pomoc vítá. Není si však jista, zda jí Hal dokáže odpustit bolest, kterou mu způsobila, a zda ona sama je ještě schopna skutečně milovat.

(2. část minisérie Důstojníci a džentlmeni)
Historická romance439 Z Anne Herriesová (Herries, Anne)Pod ochranou majoraKdyž Lucy Halbrooková přijíždí na venkovské sídlo lorda Adversanea, už je smířená se svou úlohou. Nemá být pouhou hostitelkou na velké rodinné slavnosti, navíc má předstírat, že jsou s lordem Ralphem snoubenci.
Lucy ovšem netuší, že Ralpha trápí tajemství obestírající smrt jeho první manželky a ona mu má posloužit jako klíč k otevření této tragické záhady…
Sladký život335 X Jennifer Haywardová (Hayward, Jennifer)Napravený nepřítelTěch pár řádků, které Jared odeslal kamarádům, mu změnilo život! Nikoho by nezajímalo, co si doopravdy myslí o ženách, kdyby se jeho hloupý manifest nedostal na veřejnost. A kdyby se všechny ty ženy teď nerozhodly, že za to, co o nich napsal, se pomstí… jeho firmě!
Bailey doufala, že v Jaredově firmě se dočká povýšení, když prokáže, co opravdu umí. Když ale zjistila, že jako žena podle něj není schopna ničeho, pokud se to nebude odehrávat v ložnici, rozhodla se odejít.
Jenže pak jí Jared nabídl mnohem více než jen kýžené povýšení!
Ale mnohem méně, než s čím se byla ochotna smířit!
Sladký život336 Y Lucy Monroeová (Monroe, Lucy)Spiknutí v San FranciskuMax by nedosáhl postavení mezi sanfranciskou smetánkou, kdyby neměl pořádně ostré lokty. Jenom díky tomu mu zatím do klína spadlo všechno, co kdy chtěl. A když před rokem Romi odmítla jeho nabídku časově omezeného románku, rozhodl se, že ani ona nebude výjimkou!
Romi už trochu mrzí, že Maxovu nabídku odmítla, protože? Protože se prostě rozhodla, že je načase zbavit se břemene nevinnosti a Max jí na této cestě přijde jako ideální průvodce!

(Pokračování příběhu Milenci ze San Franciska z května!)
Sladký život Duo176 I ASusanna Carrová (Carr, Susanna)Divoký víkendCo si nedokázal Travis představit? Že by se měl usadit, že by měl vzdát život tuláka a hledače dobrodružství… Že by ho cokoliv dokázalo svázat. A ani ta kráska, kterou potkal v kasinu v Las Vegas, nemá nejmenší šanci!
Christine si se rozhodla splnit si pár svých dětských snů. Ne, noc s tím mužem nebyla mezi jejími sny. A určitě to nebyl sen dětský. Proč ale nevyužít příležitosti?
Sladký život Duo176 I BLynn Raye Harrisová (Harris, Lynn Raye)Láska mezi dunamiKádir po máločem toužil méně, než aby si ho otec, vládce pohádkové říše Kyru, vybral za svého nástupce. Kádir miluje svůj život takový, jaký je, a nechce na tom nic měnit. Pomoci by mu mohla jeho skvělá asistentka Emily. Bigotní stařešinové Kyru určitě neskousnou prostou Američanku, která by se měla stát jejich královnou, a starý vládce si pak za svého nástupce vybere Kádirova bratra!

(V červenci vychází pokračování pod názvem Emírova nabídka!)
Sladký život Duo177 J AMelanie Milburneová (Milburne, Melanie)Argentinský playboyNejdříve mu ta Angličanka řekla, že s ním nechce nic mít, pak si před ním zahrála na striptýzovou tanečnici a nakonec novinářům oznámila, že ho miluje a on že zase miluje ji…
Ne, neměl to Luiz s tou dívkou, kterou poznal v Las Vegas jednoduché!
Daisy usoudila, že je načase vzít život do vlastních rukou. A když dostala šanci prožít své poprvé s krásným argentinským playboyem, proč příležitosti nevyužít?

(Pokračování příběhu Překvapení pod Andami z května!)
Sladký život Duo177 J BMaggie Coxová (Cox, Maggie)Pravidlo k porušeníBez pěkné zpěvačky to má kapela těžké, to bylo Jakeovi jasné, takže se jako svědomitý manažer pokoušel najít tu nejpěknější a samozřejmě i nejlepší. Jenže z vlastní zkušenosti věděl, že když bude opravdu pěkná, bude to mít těžké on!
Pro Caitlin byla nabídka zpívat s kapelou skoro jako zázrak. A chápala, že si s Jakem nemůže začít, protože by to nedělalo dobrotu.
Proto si dohodli pravidlo…
Desire1081 K Jules Bennettová (Bennett, Jules)Příliš mnoho lžíPřestože si Lily už vydobyla přední místo mezi hollywoodskými hvězdami, svět pozlátka a muži od filmu ji nepřitahovali. Během natáčení na ranči Barringtonových jí učaroval obyčejný nádeník od koní. Nash byl opravdový, spolehlivý, silný a sexy. Prožívali spolu utajený vášnivý románek, který se však nečekaně zkomplikoval. Lily otěhotněla a Nash bude muset s pravdou ven…
Desire Duo1083 L ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Ironie osuduAngelica a Evan byli snoubenci, dokud si s nimi osud a otec Angelicy nezahráli ošklivou hru. Po náhlé smrti J.D. Lassitera sice Angelica získala rodinnou společnost, ale ztratila muže, kterého milovala. Ironií osudu jsou Angelica a Evan svedeni dohromady, když kvůli svatbě nejlepších přátel musejí předstírat, že jsou stále ještě pár.
Desire Duo1083 L BAnne Marshová (Marsh, Anne)Hříšné tajnostiTag Johnson není typ na ženění ani na dlouhotrvající vztah. Navíc se zrovna přihlásil na další, snad už poslední, misi do Jižní Ameriky. Když se potká s Miou, rozezní se v celém jeho těle nádherné vzpomínky. Tahle panovačná a tvrdohlavá dívka si ho neustále čímsi získává. Ano, je skvělá v sexu, ale je v tom ještě mnohem víc…
Desire Duo1082 O AJennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Země mužůDani se po letech strávených ve Spojených státech vrací do Ománu. Za sebou má nepovedené manželství.V knihkupectví se seznámí s mužem, vedle kterého má pocit, že znovu začíná žít. Quasarova pozornost, obdiv a touha jsou jako balzám pro Danino zraněné srdce. Může však pro Quasara být Dani něčím víc než jen rozptýlením během dovolené?
Desire Duo1082 O BAndrea Laurenceová (Laurence, Andrea)Milenčino tajemstvíVýtvarnice Sabine má pocit, že žije jako zločinec na útěku. Tají totiž svému bývalému příteli, mocnému milionáři, že s ním otěhotněla a že vychovává jeho dvouletého syna. Jenže teď se to Gavin dozvěděl a stojí u jejích dveří, aby si vyžádal, co mu náleží. Chce se stýkat se synem a dokonce Sabine požádá o ruku, aby jejich dítě vyrůstalo v úplné rodině. Jenže Sabine dávno ví, že do Gavinova světa nepatří?
Zlatá kolekce54 U Caroline Crossová (Cross, Caroline)Šejkova vyvolenáCharizmatický šejk Kaj al bin Russard svým uhrančivým pohledem donutí každou ženu, aby před ním padla na kolena. Jenže teď musí využít všech svých možností, aby si získal srdce Její Jasnosti Catherine a dostal ji před oltář. Ne nadarmo má totiž takhle aristokratka přezdívku "Ledová princezna".
Catherine však nemá na vdavky ani pomyšlení. Ví totiž, že podmínkou šťastného manželství je láska, kterou nevyváží ani všechno zlato světa…
Special na přání289 G AMaureen Childová (Child, Maureen)Rozvod na spadnutíNěkdy musíme o svou lásku bojovat do posledních sil…

Když Abby zjistila, že její manžel žije dvojí život, zhroutil jí celý svět. Jak se mohla provdat za muže, o němž v podstatě nic nevěděla? Jak mohla spát v jeho náručí a dát mu celé své srdce? Zdrcená Abby se rozhodla pro rozvod. Luke, pro kterého byla jeho žena vším, se ocitl ve velmi obtížné situaci. Přestože neměl moc na výběr, své ženy se rozhodně nehodlal vzdát bez boje!
Special na přání289 G BCaroline Andersonová (Anderson, Caroline)Dům na pobřežíNěkdy musíme o svou lásku bojovat do posledních sil…

Když schopný a pohledný Nick najímal architektku Georgie, aby pro něj pracovala, netušil, že se do ní zamiluje. Jenže stačilo pár společných týdnů… a Nick už dál nemohl předstírat, že pro něj takhle kráska nic neznamená. A pak, zrovna když si Georgie začínala myslet, že konečně našla to pravé štěstí… Nick zmizí!
Special na přání290 H AJulia Jamesová (James, Julia)Dovolená v ŘíměKaždá žena má své kouzlo, kterým dokáže uchvátit muže, po němž touží…

Na to, aby z ošklivého káčátka Angličanky Laury udělal italský podnikatel Allesandro vznosnou labuť, která zapůsobí na snobskou římskou smetánku, bylo třeba vynaložit mnoho úsilí. Ale Allesandrovi se přání Lauřina dědečka, který ho tím pověřil, podařilo více než splnit! Laura neuchvátila jenom Řím, zmocnila se i jeho samotného!
Special na přání290 H BSophie Westonová (Weston, Sophie)Romance ve FranciiKaždá žena má své kouzlo, kterým dokáže uchvátit muže, po němž touží…

Francouzský zámek je skvělým místem, kde se dá na nějakou dobu schovat před světem a rozhodnout se, co dál. Alespoň Jo si to myslí. Vše jde podle jejího plánu, dokud se domů nevrátí sarkastický reportér Patrick. Ten je přesvědčen, že Jo utíká před něčím závažným ze své minulosti, a rád by tomu přišel na kloub.

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1063
Denní počet: 1
Počítáno od: 19.06.2016

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace