Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/2011

Zobrazuji informace o produkci 2 / 2011


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance931 A Raye Morganová (Morgan, Raye)V princově péčiKdyž princ Nico uprostřed noci potká těhotnou světlovlasou dívku, která je zjevně zmatená a nemá kam jít, probudí se v něm city, které už dávno považoval za vyhaslé, a vezme ji s sebou do paláce. Marisa ztratila po úderu do hlavy paměť a vzpomínky se jí jen těžko vybavují. Nico ji přitahuje a jeho polibky jsou tak sladké… Může si ale princ dovolit zamilovat se do cizinky a riskovat tak svou pověst?

Minisérie Království Montenevada
Romance Duo932 T AFiona Harperová (Harper, Fiona)Manželka z internetuGrace se po internetu seznámí s Noahem – úspěšným spisovatelem, který hledá vhodnou manželku. Při prvním setkání si padnou do oka a svatba na sebe nenechá dlouho čekat. Podaří se Grace Noaha přesvědčit, že i dítě, které nečekaně počali na svatební cestě, je pro ně štěstím?
Romance Duo932 T BMelissa McCloneová (McClone, Melissa)Schůzka s milionářemBryce Delaney podezírá jednu klientku na svém seznamovacím serveru za podvodnici. Aby zjistil pravdu, co je zač, dá si s ní rande. Danica sice o vážnou známost nestojí, ale Bryce se jí líbí. Když zjistí pravou příčinu, proč ji pozval na schůzku, zlomí jí to srdce. Dostane Bryce druhou šanci, aby začali znovu?

Minisérie www.rande.com
Záhady a romantika10 R B. J. Danielsová (Daniels, B. J.)Rokle smrtiEve Baileyová se po letech vrací do rodného ospalého městečka v Montaně. Několik týdnů po návratu se vydává na vyjížďku do pustiny, ve které zabloudí a nalezne na dně rokle trosky zříceného letadla s lidskými ostatky. Šerif Carter Jackson – její láska ze střední školy – zorganizuje pátrací akci a při spatření Eve si uvědomí, že ji ani po tolika letech nikdy nepřestal milovat.
V průběhu šerifova vyšetřování vycházejí najevo mnohá tajemství, která souvisejí nejen s Eveinou a Carterovou rodinou, ale i s ostatními obyvateli městečka Whitehorse.
Hvězdy romance15 F Debbie Macomberová (Macomber, Debbie)Získat srdce CarolPatnáctiletý Peter Sommars by uvítal trochu víc volnosti a vzrušení, a proto by potřeboval, aby si maminka Carol konečně někoho našla. Dokonce zná i toho pravého, Alexe Prestona. Je to vdovec a otec jeho nejlepšího kamaráda. Alex se skutečně začne o Carol ucházet, snaží se jí dvořit, ale ona dělá všechno, co je v jejích silách,aby si její srdce nezískal. Předpokládá, že jí v tom vydatně pomůže praxe s dospívajícím synem, na kterého někdy musí jít hodně od lesa.
Romány1 R1 ANora Robertsová (Roberts, Nora)Muž z budoucnostiCesta časemPro Caleba Hornblowera, který se dostal do přítomnosti, bylo těžké vrátit se do 23. století a opustit kouzelně nevinnou Liberty Stoneovou. Cesta v čase se mu stala osudnou…
Romány1 R1 BNora Robertsová (Roberts, Nora)Do minulostiCesta časemJacob Hornblower následoval svého bratra Caleba do minulosti a doufal, že ho přemluví k návratu. Učarovala mu však Libertina divoká sestra Sunny, a tak sám zjistil, že i pro člověka budoucnosti, který nevěří na romantické příběhy, je láska silným poutem.
Romány2 R2 ANora Robertsová (Roberts, Nora)Noční směnaTemné nociKdo se skrývá za tajemným hlasem, každou noc vyhrožujícímu rozhlasové moderátorce Cille v přímém přenosu smrtí? Ať se Cilla snaží, jak chce, nemůže přijít na to, komu kdy ublížila tak, aby se jí chtěl mstít! A těžkou hlavu to dělá i detektivovi Boydovi, jenž dostal Cillinu ochranu přímo na starost. Tím spíše, že Cillu chce Boyd chránit z mnohem osobnějšího důvodu, než je jenom profesní čest. A to i přesto, že Cilla dává jasně najevo, že jsou jí všichni policisté více než protivní!
Romány2 R2 BNora Robertsová (Roberts, Nora)Noční přízrakTemné nociZáhadný noční přízrak se stane osudným i Cillině sestře – Deborah. Ten její – tajemný Nemesis – si ale vzal za úkol mladou prokurátorku, která se rozhodla zasvětit svůj život boji proti zločinu ve všech podobách, chránit. A přitom ji krok za krokem ovládat kouzlem, které je vyhrazeno pouze mládí a lásce. Pro Deborah je to vše ale velmi, velmi obtížné. Má totiž ochránce dva! Kromě tajemného přízraku Nemesis i bývalého policistu Gagea… Ke kterému cítí totéž!
Historická romance310 W Julia Justissová (Justiss, Julia)Nevěsta pro džentlmenaKdyž mu na prahu omdlí promáčená guvernantka bez prostředků a naděje do budoucna, nezbude siru Edvardu Greavesovi nic jiného než jí nabídnout střechu nad hlavou. Dokáže však odolávat jejím svodům, aniž by se prohřešil proti svým morálním zásadám džentlmena?
Krásná utrápená Joanna Merrillová v něm probouzí city, které si již dávno zakázal. Utekl před kráskami vysoké londýnské společnosti jen proto, aby se zapletl v poklidu venkova právě s touto ženou? A podaří se mu odhalit zlosyny, kteří se snaží zničit nejen jeho sny, ale i celé jeho panství?
Historická romance311 Z Louise Allenová (Allen, Louise)Pirátská dívkaClemence žije od narození na Jamajce, obklopena luxusem. Po otcově smrti se však její osud dramaticky změní. Aby se vyhnula sňatku s bratrancem, který kvůli majetku vymyslel její chamtivý strýc, prchá v noci na otcovu obchodní loď plující do Anglie. Ta však odpluje dříve, a tak se Clemence ocitá v nebezpečné situaci – na pirátské lodi.
Nathan Stanier se nechal najmout k pirátům jako navigátor. Žije jen pro svoje tajné poslání a setkání s Clemence mu značně zkomplikuje život. Jedno je však jasné: oba k sobě přitahuje nejen hluboká vášeň…
Sladký život207 X Sara Cravenová (Craven, Sara)Měsíc v ToskánskuManželské štěstí italského bankéře Lorenza s Angličankou Marisou netrvalo ani vteřinu! Již v okamžiku, kdy si měli vyměnit první manželský polibek, dala mu novomanželka najevo, že ho nenávidí, že jim opovrhuje. A že si ho vzala jenom proto, že se tak dohodli jejich rodiče! Lorenzo dal proto své ženě volnost… Aby sama přišla na to, že to, co je spojuje, může být silnější než to, co je dělí. A po roce se objevil na jejím prahu. Aby ji přesvědčil. Aby ji získal. Aby začal nanovo!
Sladký život208 Y Amanda Browningová (Browning, Amanda)Víkend s milionářemPřed lety se Aimi rozhodla, že nemá právo na štěstí! Že musí sama sebe trestat a odpírat si vše, co by jí mohlo přinést radost. A proto je pro ni zájem přitažlivého Jonase tak nevítaný. Protože cítí, že by mu snadno podlehla. Protože ví, že by mu podlehnout chtěla. A protože by tím porušila přísahu, kterou dala sama sobě.
Jonas naštěstí není zdaleka tak povrchní, jak o něm píše bulvární tisk. A rozhodne se o Aimino - a své - štěstí bojovat!
Sladký život Duo71 J ARobyn Gradyová (Grady, Robyn)Noc v rezidenciZ Mitche se má stát zanedlouho ředitel rodinné banky a románek s majitelkou krachujícího obchůdku se zvířecími miláčky Vanessou rozhodně v tuto chvíli není společensky vhodný! Jenže jak si má Mitch pomoci, když ho Vanessa tak přitahuje? A to i přesto, že se ho od sebe pokouší odehnat!
Sladký život Duo71 J BTrish Wylieová (Wylie, Trish)Ve zlaté kleciMarnotratný syn Adam Bryant se vrací do rodinného sídla! A prvním, s kým se setká, je Roane, před dvanácti lety pouhá holčička, která vyrůstala s ním a jeho bratrem jako mladší sestra… Jenže teď už Roane dávno není malou holčičkou a Adam se rozhodne jí dokázat, že si toho dobře všiml.
Kým se za těch dvanáct let stal on sám, ale prozradit nechce!
Desire889 K Diana Palmerová (Palmer, Diana)Honba za štěstímPoklidným texaským městem Jacobsville otřásla vražda neznámého muže. Krásná soudní vyšetřovatelka Alice Jonesová přijela ohledat místo činu a shromáždit důkazy. Náhoda jí přivedla do cesty Harleyho Fowlera, rázného kovboje, pod jehož maskou drsňáka se skrýval starostlivý muž s neodolatelným šarmem. Alicin případ se brzy zkomplikoval, stejně jako její vztah k přitažlivému kovboji.
Desire Duo891 L AJoan Hohlová (Hohl, Joan)Kráska v nebezpečíPoté co se Kate rozešla s přítelem, rozhodla se, že zůstane sama. Žít ve strachu a napětí už opravdu nechtěla. Ovšem zámožný rančer z Colorada Hawk byl natolik důvěryhodný a charizmatický, že Kate byla v pokušení své odhodlání přehodnotit.
Desire Duo891 L BTessa Radleyová (Radley, Tessa)Tajný milenecJessica je úspěšnou manažerkou Blackstoneova obchodu s diamantovými šperky. Když zjistí, že se svým tajným milencem a zároveň šéfem Ryanem Blackstonem čeká dítě, je jí jasné, že se s ním musí rozejít. Ryan totiž vždy tvrdil, že manželství a rodinný život nejsou pro něj…

2. díl minisérie Australské brilianty
Desire Duo890 O AMaxine Sullivanová (Sullivan, Maxine)Dům snůNickovi se Sasha líbila už jako mladičká dívka. Jejich rodiny se přátelily a rodiče jich obou si přáli, aby se vzali a přátelství bylo zpečetěno i příbuzenským svazkem. Pro toto manželství z rozumu měl ovšem každý jiný důvod…
Desire Duo890 O BEmily McKayová (McKay, Emily)Milostný scénářKdyž scénáristka Cheryl Cassidyová po několika letech potká svou bývalou lásku, filmového magnáta Jacka Hudsona, pochopí, že před svými city ani před tím, co se v minulosti stalo, zřejmě neuteče. Zpočátku to ale vypadá, že Jack stojí jen o její scénář…

2. díl minisérie Hudsonovi z Beverly Hills
Special na přání161 G ABarbara McMahonová (McMahon, Barbara)Zděděná manželkaZávěť s podmínkouShannon zdědila po manželovi polovinu firmy, a stala se tak obchodní partnerkou blízkého přítele svého chotě Jasona Pembrooka - k velké nelibosti jich obou! Při společné práci se však neubrání vzájemné přitažlivosti. Dokáže ji Jason přesvědčit, že nejedná jen z povinnosti?
Special na přání161 G BEmma Darcyová (Darcy, Emma)Testament z BrazílieZávěť s podmínkouAby bohatý a úspěšný Australan Nick Ramirez získal svůj díl dědictví a seznámil se se dvěma dosud neznámými bratry, musí splnit zvláštní podmínku. Do roka se musí oženit a zplodit potomka! Netuší však, že Tess již před dvěma měsíci porodila krásného chlapce, jeho syna…
Special na přání161 G CMargaret Wayová (Way, Margaret)Australské dědictvíZávěť s podmínkouDarcy je šokována obsahem otcovy závěti. Přestože s otcem žila sama a pečovala o něj do poslední chvíle, má polovinu její farmy zdědit dávno ztracená sestra. A navíc kontrolu nad všemi výdaji má dostat Curt Berenger, muž, za kterého se Darcy před deseti lety téměř provdala!
Special na přání162 H ADarcy Maguireová (Maguire, Darcy)Zásnuby na objednávkuVytoužená svatbaTara miluje svou práci v rodinné firmě, která organizuje zásnuby a svatby. Sama však nemá v úmyslu v dohledné době vdát se, všichni muži ji zklamali. Ale pak se objeví pohledný milionář Patrik Keene a Tara pochopí, že tohle by mohl být jediný muž v jejím životě, kvůli kterému by ráda své rozhodnutí změnila.
Special na přání162 H BDarcy Maguireová (Maguire, Darcy)I sny se plní…Vytoužená svatbaSkye se po čtyřech letech setká náhodně se svým bývalým milencem, kterého opustila, když s ním otěhotněla, protože do plánů nelítostného právníka děti a rodina nezapadaly. Oba teď musí projít nelehkou cestou, než pochopí, že si jsou souzeni a že jejich místo je po boku toho druhého.
Special na přání162 H CDarcy Maguireová (Maguire, Darcy)Holka na vdáváníVytoužená svatbaPo bouřlivé noci najde Riana Andrewsová na prsteníčku zásnubní prsten a je více než překvapená! Zvlášť když zjistí, že oním mužem, který jí ho navlékl, je přitažlivý fotograf Joe Henderson. Marně ale hledá ve svých vzpomínkách, kdy ji Joe žádal o ruku.

Počet zobrazených záznamů: 26

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 2428
Denní počet: 1
Počítáno od: 01.02.2011

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace