Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 1/2007

Zobrazuji informace o produkci 1 / 2007


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance763 A Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Změna je životPro Sáru Simpsonovou nebylo jednoduché žít dvacet let jako svobodná matka. Teď však dceru provdala a rozhodla se změnit přístup k životu. V romantickém prostředí u jezera Tahoe potkala muže svých snů Matta Tuckera. Svatba byla rychlá a teď už je čeká jen neuvěřitelně krásný společný život…
Romance764 B Holly Jacobsová (Jacobs, Holly)Neobyčejná princeznaParker Dillonová, princezna z Eliasonu, utíká z očí veřejnosti a tisku do Pensylvánie. Tady, daleko od své královské rodiny, se snaží vést obyčejný život. Avšak soukromý detektiv Jace O´Donnell je jí neustále v patách. Parker má ale plán: přesvědčit tohoto přitažlivého a neodolatelného muže, aby se do ní zamiloval!
Romance765 C Renee Roszelová (Roszel, Renee)Nevěsta na prázdninyTrisha Augustová se rozhodne být nezávislá a splnit si svůj sen, ale nemá dostatek financí, aby založila psí salon. Nevěří svému štěstí, když jí bohatý podnikatel Lassiter Dragan nabídne výhodnou půjčku. Ta má však jeden malý háček – Trisha se musí stát po dobu vánočních svátků Lassiterovou ženou!
Romance766 D Natasha Oakleyová (Oakley, Natasha)Návrh pro AmyAmy zná a miluje Hugha Balfoura, co si pamatuje. Její strategií je vyhnout se mu za každou cenu. Ale teď ji Hugh požádá o pomoc – potřebuje sekretářku, a to dokáže pouze ona!
Jenže jsou jeho cíle čistě pracovní? Amy totiž netuší, že Hugh od ní očekává čtyřiadvacetihodinovou pozornost – a už vůbec se nesvěřil, že teď na ni pohlíží v úplně jiném světle…
Romance Duo767 T AJackie Braunová (Braun, Jackie)Bezpečná náručJako batole opuštěná Roz Bennettová nikdy nikam nepatřila. Jako dospělá se bez peněz a s nepojízdným autem ocitla na silnici, kde ji zachránil pohledný majitel hospůdky Mason Striker a odvezl do měatečka Chance Harbor - přístavu naděje. Konečně patřila někam a k někomu. K Masonovi, své lásce.
Romance Duo767 T BRebecca Russellová (Russell, Rebecca)Snoubenka na záskokJessie Taggertová má naprosto odlišné představy o svém budoucím manželovi, než její sestra-dvojče Jenny, ale přece jí nemůže odmítnout malou pomoc a zaskočit za ni na zkoušce svatebních šatů. Nikdo to přece nepozná. Ani Mac, na práci soustředěný špičkový advokát, který srdečné Jessii v žádném případě nemůže připadat atraktivní. Avšak dá se poroučet srdci?
Historická romance171 W Paula Marshallová (Marshall, Paula)Troufalá chůvaŽivot se s Chloe Transomeovou nemazlí. V devětadvaceti zůstává poté, co její snoubenec uprchl s její sestrou, stále svobodná, a jelikož je nemajetná, musí vzít zavděk nabídkou bohaté sestřenice, aby u ní pracovala jako guvernantka a chůva. Když se setká s Patrickem Ramseyem, probudí se v ní cosi, o čem už se domnívala, že je v ní dávno mrtvé – milostná touha. Tu sice s Patrickem naplní, ale ve víc doufat nesmí. Patrick je totiž z nesmírně bohaté rodiny, a navíc urozený šlechtic.
Historická romance172 Z Anne Ashleyová (Ashley, Anne)Nevšímavý poručníkSarah Penningtonová se rozhodne opustit ochranná křídla svého poručníka lorda Ravenhursta, u jehož sestry žije od smrti svých rodičů a s kterým se sama nikdy nesetkala. Na útěku ji ale zastihne sněhová bouře, a tak se uchýlí do venkovského hostince, kam později dorazí nejen její poručník, ale i skupina poutníků, které také zaskočila vánice.
Během dvou nocí v hostinci zemřou dva lidé a zdá se, že i na Sarah číhá nebezpečí. Ravenhurst však brzy zjistí, kdo Sarah vlastně je, a starostlivě o ni pečuje. Ona na něj ale brzy začíná pohlížet jinak než na svého poručníka…
Sladký život43 X Penny Jordanová (Jordan, Penny)Večírky a nociMiliardář Silas se rozhodne oženit se s Julií z velmi praktických důvodů – bude z ní totiž ideální manželka! K uskutečnění plánu mu dopomůže řada náhod, to nejpodstatnější, co mu umožnilo dovést svou vyvolenou k oltáři, totiž že ho Julie miluje, si ale Silas neuvědomuje. A Julie zase vůbec netuší, že pro Silase, jejího milovaného manžela, šlo jenom o sňatek z rozumu… I když… Láska nad rozumem zatím vždycky zvítězila!
Sladký život44 Y Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Zkouška vůleLaura by si setkání s Liamem s chutí odepřela. Byl totiž stejně protivný a stejně okouzlující jako před osmi roky, kdy ji beze slůvka vysvětlení opustil a krátce nato se oženil. Něco se ale změnilo – Lauře nyní patří prosperující nakladatelství, kterému úspěšný spisovatel Liam nabídl svůj nový román. Jak se podaří Lauře vypořádat se s tím, že Liam si klade podmínky, na které ona nechce přistoupit? A jak se jí podaří před Liamem skrývat Bobbyho? Nebo aspoň to, že Bobby je Liamův sedmiletý syn?
Sladký život Duo10 I AKay Thorpeová (Thorpe, Kay)Kalifornská svatbaJe to určitě zvláštní, když se snoubenci těsně před svatbou dohadují o tom, kdy se rozvedou… Ale svatba půvabné Angličanky Giny s přitažlivým milionářem Rossem je všechno jenom ne normální! I když i taková svatba z rozumu se dokáže proměnit na manželství z lásky…
Sladký život Duo10 I BEmma Darcyová (Darcy, Emma)Nečekané dědictvíPopulární zpěvák Johnny rozhodně nečekal, že mu jeho adoptivní otec Patrick odkáže polovinu ovčí farmy, na které on sám prožil nejkrásnější roky života. Ještě méně ovšem čekal, že spolumajitelkou se stane Patrickova nejmladší dcera, Megan, která ho vždycky nesnášela. Aspoň o tom byl Johnny po dlouhá léta přesvědčen…
Desire742 K Laura Wrightová (Wright, Laura)Chvíle sváděníByla jako zakázané ovoce… Tak přibližně tohle si Grant Ashton původně myslel o Anně Sheridanové, pěstounce malého Jacka Ashtona. Jejich přátelství přerostlo v lásku a jejich životy by se mohly ubírat společnou cestou, nebýt vraždy Spencera Ashtona a skutečnosti, že obvinění padlo na Grantovu hlavu.
Desire743 L Kathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Krásná AlyssaPohádkově bohatá Emeralda Larsonová jednoho dne svolá tři mladé muže, jimž oznámí, že jsou jejími vnuky a dědici impéria. Caleb Walker, který strávil celý život na farmě v Tennessee, se ujímá vedení finančnické firmy, kterou dosud vedla krásná Alyssa Merricková. Od prvního setkání byli oba ztraceni, zdálo se, že jsou stvořeni jeden pro druhého…
Desire Duo744 O ACindy Gerardová (Gerard, Cindy)Radosti životaJake Thorne, úspěšný a přitažlivý mladý podnikatel, který si uměl užívat života plnými doušky, sám dobře netušil, co ho přitahuje na upjaté a staropanensky seriózní Christine. Škádlil ji, uváděl do rozpaků a snažil se jí ukázat, že život není jen práce, ale i radost.
Desire Duo744 O BShirley Rogersová (Rogers, Shirley)Nepřiznaná láskaMelisa a Logan se před deseti lety chtěli vzít, ale zlá intrika jim v tom zabránila. Přesto na sebe nedokázali zapomenout. Co může vyplynout na povrch při setkání dávných milenců - nenávist, hořkost, potlačená touha nebo snad láska?
Special108 G AJudith Arnoldová (Arnold, Judith)Psáno ve hvězdáchPříběhy hvězdTo, že Derek jezdí do práce na kolečkových bruslích a bojuje s veverkami, by nebylo ještě tak zlé. Když ale Melissa zjistí, že k těmto svým podivnostem ještě navíc Derek investuje miliony dolarů klientů své firmy jenom na základě horoskopu, zděsí se. Naštěstí si včas uvědomí, že každý má své mouchy a že díky lásce se přes ty Derekovy dokáže přenést…
Special108 G BKate Hoffmannová (Hoffmann, Kate)Padající hvězdaPříběhy hvězdPřed osmi roky byla Francesca pro mladého majitele kalifornského vinohradu Spencea jenom nohatou a hubatou „krátkou holkou s dlouhým jménem“. Teď je z ní krásná, emancipovaná a vzdělaná mladá dáma. Co se ale nezměnilo, je to, že ji Spence přitahuje. Zdá se, že tentokrát už budou její city opětovány! Hvězdy to předpověděly.
Special108 G CGina Wilkinsová (Wilkins, Gina)Hvězdy nad MemphisemPříběhy hvězdPro Michaela byla jitra, kdy mu Keely, mladší sestra jeho přítele a spolubydlícího, předčítala horoskopy, noční můrou. Aspoň se tak vždycky tvářil! Stačí ale jedna noc, kdy vypadne proud a Keelyin bratr není doma, a vše se změní… A hvězdy nad Memphisem pro Michaela a Keely září náhle mnohem jasněji…
Lékařská romance duo91 R ADianne Drakeová (Drake, Dianne)Čas léčíSolainu a Davida svedl osud dohromady za velmi dramatických okolností. Při cestě do odlehlé chaty našla Solaina Davida úplně vyčerpaného, zraněného a na pokraji života. Ujala se ho, ošetřovala jej, a přestože blouznil, mnohokrát jí opakoval, že je nejkrásnější žena na světě, žena jeho snů…
Lékařská romance duo91 R BLaura Idingová (Iding, Laura)Báječný tátaPředstavy o životě anestezioložky Morii chirurga Blakea nemohly být odlišnější. Moria snila o velké harmonické rodině, Blake zasvětil svůj život pouze práci. To, že je to k sobě přitahovalo, se Blake snažil ignorovat, aby Moria mohla najít toho pravého milujícího muže a tátu pro adoptované děti. Dojde mu, že láska není otázkou logiky?
Kolekce47 U Nora Robertsová (Roberts, Nora)Vítězství srdceFoxy od dětství zbožňovala a zároveň nesnášela okouzlujícího a bohatého Lance Matthewse. Teď se s ním po letech setkává znovu, Lance je totiž blízkým spolupracovníkem a přítelem jejího bratra Kirka, slavného automobilového závodníka. Mezi Foxy a Lancem to okamžitě začne jiskřit. V nebezpečném a vzrušujícím světě automobilových závodů ale nic nemůže být jednoduché, ani láska ne.

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3395
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace