Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 4/2003

Zobrazuji informace o produkci 4 / 2003


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance543 A Grace Greenová (Green, Grace)Táta jak má býtJordan Maxwell pečuje po smrti své ženy o malou dcerku, ale je nucen ji svěřit do péče Felicity Farfaxové, přestože k její rodině cítí velkou averzi. Oba jsou velmi překvapeni, když jejich nucené soužití vede k vzájemné přitažlivosti. Pod společnou střechou roste jejich láska, ale také nutnost prozradit rodinné tajemství, které může všechno zničit...
Romance544 B Diane Pershingová (Pershing, Diane)Nevinné fantazieCassie Nevinsová žije sama se svou dcerkou a zrovna teď se potýká s finančními problémy. Nutně by potřebovala nějakou oporu, nejlépe v podobě kovboje Charlieho, hrdiny, kterého si vymyslela ve svých příbězích. A přesně takový muž se jí jednou zjeví na prachu dveří. Mohou se však její nevinné fantazie stát skutečností?
Romance Duo545 C ABetty Neelsová (Neels, Betty)Vypočítavá nevěstaEmma přišla o otce a spolu s ním o veškerý majetek a život v přepychu. Na rozdíl od zhýčkané matky se však dokáže poprat s osudem. Setkání s doktorem Roelem van Dykeem se pro ni stane osudným a Emma si musí sama sobě přiznat, že se pomalu, ale jistě zamilovala!
Romance Duo545 C BLiz Fieldingová (Fielding, Liz)Vypůjčené dítěPatrick Dalton se vrátí domů z ciziny a ve svém bytě najde cizí mladou ženu s dítětem. Pohled na ně mu znovu vyvolá hořké vzpomínky na minulost, kdy přišel o své vlastní dítě a manželku. Když však zjistí, jak se k němu do bytu Jessie dostala, není pro něj lehké ji jen tak odvrhnout!
Romance Duo546 D ABelinda Barnesová (Barnes, Belinda)Neobvyklé otcovstvíPrávní zástupce Hunter Morgan posílá zločince do vězení, ale s nemluvňaty rozhodně zacházet neumí. Povinnost mu však velí, aby se o Ashley Morgenovou, která s ním čeká dítě, postaral a stal se konečně otcem!
Romance Duo546 D BTerry Essigová (Essig, Terry)Jak ulovit manželaMary Frances Parkerová chce založit rodinu a touží po dětech. K tomu ale potřebuje manžela. A vyhlédla si svého přítele z dětství Andrewa Wisemana. Jak ho ale přesvědčí, že už není tou malou holčičkou, za kterou ji stále považuje?
Desire Extra7 I Janelle Denisonová (Denison, Janelle)Vášnivá lovkyněMůže muže přitahovat a poutat žena s želízky, na první pohled drsná a neohrožená agentka - lovkyně lidí? Když Jo Sommersová přijde zatknout Deana Coltera, podezřelého z organizovaných krádeží aut, netuší ještě, že jí zcela spontánně ukradne srdce... Protože si však muže nepouští příliš pod kůži, nejsnazší cestou, jak si ji ještě cestou za mříže získat, je sex... Může být Dean opravdu nevinný, jak tvrdí, když není vůbec žádné neviňátko?
Desire Extra8 S Kristin Hardyová (Hardy, Kristin)Sexuální zkušenost nutnáNáhoda je svedla dohromady v hotelovém baru… Nesmělá Ryan považuje Cadea za objednaného gigola, Cade ji zase za světačku na lovu. Stačilo pár vět, několik skleniček a skončili spolu v hotelovém pokoji. Jenže ani jeden nebyl tím, za koho ho jeho protějšek považoval. A to, co mělo být zážitkem jediné noci, se také proměnilo v něco úplně jiného!
Sága44 CH Carolyn Zaneová (Zane, Carolyn)Srdce pro dvojčataByla to jenom chyba Wyatta Russella, adoptivního syna Joea Coltona, že před léty jeho vztah s Annií Summersovou nevydržel? A přinese Wyattovi nutnost vydat se do Keyhole, kde ovdovělá Annie se svými dvěma syny bydlí a kde se shodou okolností před nepravou Meredith Coltonovou ukrývá Emily Blairová-Coltonová, šanci tuto chybu napravit?
Historická romance81 W Debra Lee Brownová (Brown, Debra Lee)Zlaté opojeníKate Denningtonová přijíždí z Irska do Kalifornie za svým otcem, který se snažil využít zlaté horečky a zařídil si v městečku Tinderbox obchod smíšeným zbožím. Bohužel ho už Kate nezastihne mezi živými, a tak zůstává v zoufalé situaci. Nemá dost peněz, aby se vrátila k sourozencům do rodného Irska, a obchod si ponechat také nemůže. Ten smí v Kalifornii vlastnit jen provdaná žena. Ještě že lovec kožešin Will Crockett je v podobné situaci jako ona. Zoufale potřebuje peníze, aby odplul na vytouženou Aljašku...
Historická romance82 Z Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Perfektní společniceKapitán Lewis Brabant se po létech strávených na moři vrací na rodné panství Hewly převzít majetek po svém otci, který je smrtelně nemocný. Při svém návratu se za podivuhodných okolností setkává s okouzlující Caroline Whistonovou, o níž se vzápětí dozvídá, že je společnicí Julie Chessfordové, otcovy kmotřenky a Lewisovy dávné první lásky.
Caroline na Lewise od prvního okamžiku hluboce zapůsobí a ani jí není Lewis tak lhostejný, jak si sama namlouvá...
Ovšem Julie je rozhodnuta využít ke splnění svého cíle, jímž je majetek Brabantů, i těch nejodpornějších intrik!
Desire543 K Anne Marie Winstonová (Winston, Anne Marie)Sladké rizikoSylvie Bennettová se obává, že ona i její přátelé z Colette přijdou o práci, protože podnik chce převzít dravý byznysmen Marcus Gray. Sylvie vtrhne na schůzi správní rady, ale k jejímu velkému překvapení Marcus nepůsobí jako nějaký "padouch" a ještě ke všemu ji začne neuvěřitelně přitahovat. Jejich okouzlení je vzájemné, ale Sylvie ví, že musí nejdříve Marcuse přesvědčit, že bez lásky není život úplný…
Desire544 L Leanne Banksová (Banks, Leanne)Lásky korunovanýchJako syn princezny, která se sice vzdala svých titulů, ale ne vznešených způsobů, byl Daniel Connelly vychován se silným smyslem pro rodinnou čest. Ale nic ho nemohlo připravit na lekce protokolu pod vedením téhle upjaté a škrobené osůbky s nádhernými křivkami, ani na oheň, který v něm zažehla. Jak má ale jen Erin odolat muži, který se brzy stane jejím králem?
Desire Duo545 M ACathleen Galitzová (Galitz, Cathleen)Podezřelý hrdinaSebastian Wescott je obviněn z vraždy, kterou sice nespáchal, ale nemůže to dokázat. Jeho vztah k svůdné právničce Susan Wysocké brzy přeroste profesionální vazbu klienta a obhájce. Přesto Seb zarytě odmítá prozradit své alibi. Kdyby Susan opravdu miloval, důvěřoval by jí! Že by za tím byla jiná žena? Nebo jde o něco mnohem závažnějšího?
Desire Duo545 M BPeggy Morelandová (Moreland, Peggy)Guvernérovo tajemstvíTexaský guvernér Gil Riley se na recepci náhodou seznámí s majitelkou firmy, která tu zajišťuje občerstvení, hubatou Suzy. Na první pohled se do ní zamiluje a Suzy také není lhostejný. Přesto se zdá, že nepříznivé okolnosti nedají jejich vztahu šanci...
Desire Duo546 N AKristi Goldová (Gold, Kristi)Správný mužAť již zaslouženě, nebo ne, má uhrančivý doktor Nick Kempner pověst plejboje s heslem "pomiluj a nech být". Není se tedy co divit, že již jednou hořce zklamaná Michelle je ve vztahu k němu velmi opatrná. Dokáže ji Nick přesvědčit, že je pro ni ten správný muž?
Desire Duo546 N BKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Magnát v pokušeníMladý multimilionář Preston Dexter nevěří v existenci lásky a všechny vztahy poměřuje penězi, tak jak se poučil ze svých předchozích vztahů se ženami i z rodinné výchovy. Mýlí se krásná a nevinná Lily Stoneová, když v něm vidí svého prince na bílém koni?
Special56 G Elizabeth Mayneová (Mayne, Elizabeth)Jezerní pannaTala, dcera Griffinova, je princeznou a kněžkou keltského lidu, žijícího v Ardenském lese. Jednoho dne přichází vikinský lord Edon Halfdansson, pověřený králem, aby stmelil nepřátelské strany sňatkem s Talou. Edon je okouzlen její krásou a váhá, zda je to jejím magickým uměním, nebo zda jde o skutečnou lásku.
Dokáže Edon v nespoutané Tale probudit něžný cit, nebo se jejich manželství stane pouze pokračujícím bitevním polem?
Orchidea6 F Susan Malleryová (Mallery, Susan)Krásná šanceOsamělá Ashley s dcerkou přijímá nezištnou nabídku Jeffa Rittera, aby mu dělala hospodyni a současně tak získala střechu nad hlavou. Od počátku se oba hrdinové navzájem přitahují… Je tu ale problém - tvrdý voják Jeff nevěří, že by mu kdy v životě byla láska souzena, a Ashley si zase nedokáže bez lásky život představit!
Lékařská romance duo46 R AMeredith Webberová (Webber, Meredith)Žena, která stojí za toI po šesti letech je Ginny půvabnou a pozornou ženou a pečlivou lékařkou, jak si ji Max pamatuje. V jejích očích se stále zrcadlí touha, ale nedokáže zapomenout, že ji tenkrát tak chladnokrevně opustil. Je na Maxovi, aby ji přesvědčil, že její bezpečí a štěstí leží v jeho náruči!
Lékařská romance duo46 R BAbigail Gordonová (Gordon, Abigail)ZáchranářiVůči svému novému šéfovi, který jí zachránil syna, cítí Selina Sandersonová okamžité sympatie. Co má ale její šéf proti ženám? Kane si nepřeje nic jiného, než se stát součástí života Seliny. Jestli se ale dozví o tajemství jeho minulosti, určitě mu už nikdy nebude věřit…
Nebezpečné vztahy11 E Robyn Amosová (Amos, Robyn)S gangstery si nezačínámPsycholožka Rennie Williamsová nečekaně potkává svoji bývalou velkou lásku Keshona Graye, který se po bouřlivém mládí stal členem tajné agentury SPEAR.
Ukazuje se, že ani léta odloučení nezrušila silnou, jedinečnou vazbu mezi nimi - ale cožpak může být Rennie partnerkou gangstera? A všechno bohužel nasvědčuje tomu, že Gray opravdu byl, je a po celý život gangsterem zůstane. Nebo že by to bylo jinak...?
Nebezpečné vztahy12 X Nora Robertsová (Roberts, Nora)Láska pro vítězeJohanna Pattersonová je úspěšná televizní produkční. Stálo ji nemálo úsilí prosadit se ve světě, v němž prim hrají muži, a je na svůj úspěch patřičně hrdá, třebaže práci obětovala svůj soukromý život.
Poučena příkladem svého otce, věhlasného producenta, nevěří v trvalost vztahů a vyhýbá se mužům, zejména těm ze světa showbusinessu. Potom však potkává Sama Weavera, talentovaného herce, jehož hvězda strmě stoupá. Samův cit mu neomylně říká, že pod maskou nepřístupné, ambiciózní, soběstačné produkční se skrývá křehká, citlivá a po lásce toužící žena. Zároveň tuší, že v sobě nosí jakési dávné tajemství, které jí brání opravdu milovat.
Kolekce2 U APenny Jordanová (Jordan, Penny)Dokonalý svůdceZpočátku má svůdná Bobbie ve všem jasno. Musí se pomstít rodině Crightonových za to, co provedli její matce. Jenže když se postupně seznamuje s jednotlivými členy této rodiny, začíná mít pochybnosti. A co teprve když poznává drsně mužného Lukea. To se pak všechny plány na pomstu hroutí jako domeček z karet.
Kolekce2 U BPenny Jordanová (Jordan, Penny)Perfektní manželNeodolatelná Tulla Richardsová ví moc dobře, že by neměla fantazírovat o svém šéfovi, kterým se shodou okolností stal Paul Crighton. Čím víc ho ale poznává, tím víc si uvědomuje, jak perfektní manžel by z něj mohl být, kdyby...

Počet zobrazených záznamů: 25

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3397
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace