Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2001

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2001


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance445 A Arlene Jamesová (James, Arlene)Svůdný společníkUprostřed davu působil Reece Carlyle impozantně: pohledný, mužný a sexy. Okamžitě zaujal pozornost Amber Presleyové. Proč ji ale sleduje? Reece však slíbil svému příteli, že vyhledá jeho zbloudilou dceru Amber a ohlídá ji. Jeho detektivní pátrání je u konce, ale Reece je nějakým zvláštním kouzlem k Amber poután. Moc dobře ví, že vstoupil na zakázané území, protože Amber je nevinná a zasloužila by si někoho, koho by méně tížilo břemeno minulosti. Reece je sice zkušený, světaznalý a opatrný, ale když se objeví ta správná žena, jeho zklamané srdce roztaje...
Romance446 B Marie Ferrarella (Ferrarella, Marie)Láska ve stínu otceHannah Bradyová je majitelkou pečovatelského centra pro malé děti v městečku Storkville. Její dávný přítel pediatr Jackson Caldwell centrum pravidelně navštěvuje, ale důvodem nejsou pouze její svěřenci, ale Hannah sama. Po městečku se povídá, že Hannah a Jackson byli kdysi víc než jen přátelé. Proč se ale Hannah provdala za jiného muže a Jackson tak náhle zmizel z jejího života?
Romance447 C Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Vše pro dítěÚspěšný a bohatý podnikatel Carson Page žije se svým hluchým synem Joeyem a nedokáže s ním komunikovat. Zklamaný životem i ženami se Carson uzavírá do sebe a nehodlá svou lásku komukoliv dávat. Ale náhodné setkání s Ginou Tennisonovou, která byla v dětství ve stejné situaci jako malý Joey, mu pomalu otevírá oči. Gina má totiž blahý vliv nejen na malého chlapce, ale i na bolavé srdce Carsona...
Romance448 D Emma Richmondová (Richmond, Emma)Tajemný magnátTajemný Garde Chevenay zaměstnal dívku, která mu připadá nesmírně přitažlivá. Důvěřovat jí ale po svých předchozích zkušenostech nemůže. Jak dlouho jí ale dokáže odolávat? I Sorrel Jamesová se brání ze všech sil, aby nepodlehla kouzlu svého zaměstnavatele. Oba však skrývají svou minulost, která jim brání v naplnění jejich vztahu. Dokáží spolu překonat zábrany a otevřít se lásce?
Romance449 T Janelle Denisonová (Denison, Janelle)Nečekané překvapeníGrace Holbrooková je přesvědčena, že nikdy nebude mít své vlastní dítě. Jaké je však její překvapení, když zjistí, že noc prožitá společně s dávnou láskou Fordem McCabem nezůstala bez následků. Dokáže ji však Ford přesvědčit, že už není tím nezodpovědným a nezkrotným mladíkem jako před jedenácti lety, kdy ji opustil?
Romance450 U Liz Fieldingová (Fielding, Liz)Po stopách nevěstyWillow a Mike mají před svatbou, ale k oltáři se ani jeden z nich nedostaví. Přeci jenom je to závazek na celý život a oba mají před sebou slibnou kariéru. Willow se rozhodne strávit nějaký čas v ústraní a jaké je pro ni překvapení, když na stejném místě se objeví i Mike! Podaří se jim nakonec překonat svou krizi a skončí šťastně před oltářem?
Černá růže26 Q ABarbara Delinsky (Delinsky, Barbara)Záhadná křížovkaLeah Gatesová se snaží po rozpadu manželství postavit na vlastní nohy a začít s úplně novým životem. Vymýšlí a sestavuje křížovky, navštěvuje nejrůznější kurzy, přátelí se s báječnými lidmi - až jako blesk z čistého nebe přichází výpověď z bytu. Má přijít i o to poslední, na co byla zvyklá, na New York, velkoměsto, které nabízí spoustu možností? Jiný byt by si totiž sotva mohla dovolit... Dobrá přítelkyně jí nabídne východisko, nebo alespoň odklad, než se věci vyřeší, když jí poskytne k bydlení svoji luxusní chatu vysoko v horách New Hampshire.
Když tam Leah dorazí, s hrůzou zjišťuje, že z chaty zbyly po požáru jen trosky. Obrací se tedy o pomoc ke Garricku Rodenheiserovi, který bydlí nedaleko ve srubu a na něhož jí dala kontakt její přítelkyně. Leah u něho chce původně jen přečkat bouřlivé počasí, které právě v horách řádí, ale osud zasáhne jinak...
Fantazie42 FR AMolly Liholmová (Liholm, Molly)Podnikavá nevěstaPrávě když se Megan, kterou opustil před oltářem snoubenec, rozhodne užít si trochu klidu a samoty, objeví se ve městečku neznámý muž s polámanými žebry a revolverem v ruce! Megan je však rázná dívka odchovaná westerny a detektivkami, a tak se rozhodne muži pomáhat, ať on chce, nebo nechce!
Fantazie42 FR BCathy Williamsová (Williams, Cathy)Labyrint touhySophie má za sebou nepovedené manželství s Alanem a žije v ústraní se svou hluchoněmou dcerkou. Když se náhodně seznámí s bohatým stavitelem Gregorym, nepoznává sama sebe: nejenže je schopna cítit to, čemu se říká láska, ale navíc ji Gregory osudově přitahuje o to víc, o co se podobá Alanovi...
Perla2 PR Nora Robertsová (Roberts, Nora)Správná volbaLee Radcliffová je úspěšná novinářka v prestižním časopise a její jedinou radostí je práce. Teď má před sebou nelehký úkol - napsat článek o světoznámém spisovateli bestsellerů Hunteru Brownovi, který si však své soukromí velmi pečlivě střeží. Lee se ale naskytne příležitost setkat se s ním na konferenci, kde jí k jejímu překvapení Hunter nabídne výhodný obchod: Lee s ním stráví dva týdny tábořením v přírodě a Hunter jí poskytne informace pro její článek!
Sága13 CH Nora Robertsová (Roberts, Nora)Umění mužeGrant Campbell, bratr Shelby, která se provdala za Alana MacGregora, je samotář. Žije pouze svou prací v osamění na starém majáku a je přesvědčený, že mu nic nechybí. Nenadále však do jeho osamělého světa, do něhož odmítá vpustit s výjimkou rodiny kohokoliv zvenčí, vstoupí půvabná malířka Gennie a Grant poznává, že mít vedle sebe spřízněnou duši dává teprve jeho životu ten pravý smysl.
Sága14 V Nora Robertsová (Roberts, Nora)Šťastná výhraStačí pár šťastných vteřin u hracího automatu a ze zoufalé Darcy se stane milionářka. A co víc, mladá a krásná milionářka, jež je milovaná Robertem MacGregorem, majitelem kasina Comanche, v němž Darcy vyhrála. Ani Darcy není uhrančivě přitažlivý Robert lhostejný, nadšená je i celou jeho rodinou, stejně jako ona jí, takže by se mohlo zdát, že štěstí této dvojice nic nestojí v cestě. Robert má ale jednu malou chybičku - vůbec se nechce ženit!
Historická romance43 W Tori Phillipsová (Phillips, Tori)Černý rytířSir Mark Hayward přísahal, že už nikdy nezkříží cestu Belle Cavendishové, nevlastní dceři svého pána, neboť jako mladá dívka mu udělala ze života peklo. Ovšem když mu Brandon Cavendish nabídne za záchranu své milované dcery úrodná pole, Mark nedokáže odmítnout.
S vidinou takové odměny nebude pro Marka osvobození tvrdohlavé Belle nijak složitým úkolem. To si ovšem Mark myslí jen do chvíle, kdy s ním Belle odmítne opustit svůj hrad, kde ji vězní její zlotřilý švagr, a rozhodne se stát se na něm zase svou paní.
Historická romance44 Z Ruth Langanová (Langan, Ruth)Psancem z donuceníPo Rory 0'Neilovi pase každý voják, který má na sobě anglickou uniformu, ale to ho stejně nezastaví v jeho touze pomstít se za smrt své nevěsty. Ti, kteří ho pronásledují a nenávidí, mu přezdívají Černé srdce. Irové ho však milují a věří, že on jediný jim může pomoci a zachránit je před anglickými zabijáky.
Anna Claire Thompsonová je po matce Irka, její otec však zasedá v radě anglické královny. Jak se má ona zachovat k zraněnému psanci, když ho objeví ve svém domě?
Desire445 K Kathryn Jensenová (Jensen, Kathryn)Popelka na objednávkuVe vztahu Tylera a Julie hraje rozum nejdůležitější roli. Poznali se prostřednictvím seznamovací agentury, vše zvážili, uzavřeli manželskou dohodu a vzali se...
Pak je však překvapí něco, co do jejich plánů nezapadá - láska... To je ovšem konec jejich původní dohody, ale možná začátek něčeho nového...
Desire446 L Alexandra Sellersová (Sellers, Alexandra)Šejkova láskaKdyž se po vážné nehodě probouzí v nemocnici, zjistí, že je matkou právě narozeného dítěte a manželkou úchvatně vyhlížejícího cizince. Jen pár hodin poté, co Anna pohlédne do temných očí Ishaqa Ahmadiho, ocitne se kdesi na exotickém místě na Středním východě, v jeho starobylém domě, který jí připadá podivně známý i cizí zároveň, stejně jako její manžel.
Desire447 M Elizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Nebezpečná sázkaKdyž se přitažlivý Sean vsadí, že dokáže upoutat nezávislou a okouzlující Autumn, vůbec netuší, do jak nebezpečné akce se pouští. Jeho přesný plán dostává čím dál tím větší trhliny a nakonec se do osidel, která sám líčil, chytil sám. Zjišťuje, že bez té po skořici vonící divošky nemůže žít. Jak ji však přesvědčí, že dokázala nemožné a změnila od základu jeho pohled na život?
Desire448 N Susan Crosbyová (Crosby, Susan)Malý dárekŽena v pokročilém těhotenství, která se objevila před šerifem Jeffem Rykerem, si nevzpomíná na nic ze své minulosti. Jeff si je jistý, že Ginna, jeho dávná láska, za ním nepřijela náhodou. Co ji ale přimělo tak krátce před porodem odcestovat z domova? Prchá snad před někým? A jak je možné, že ho stále tak osudově přitahuje?
Desire449 O Ryanne Coreyová (Corey, Ryanne)Chladná kráskaPřed dvěma lety všemi obdivovaná top modelka Maxie opustila ze dne na den hektický svět módy a uchýlila se do ústraní na venkov. K její nelibosti ji zde vyruší známý televizní reportér Connor, který ji požádá o exkluzivní rozhovor za velmi lukrativních finančních podmínek. Její krása mu však učaruje natolik, že svoji původně ryze profesionální nabídku rozšíří o celoživotní lásku...
Desire450 P Kristi Goldová (Gold, Kristi)Srdce samotářeDaně připadá Will nespoutaný jako tornádo. Přes svůj odtažitý postoj k mužům se však k němu cítí být přitahována tajemnou silou.
On ale není tím pravým, který by dokázal Daně splnit její přání založit novou rodinu. Vždycky utekl, když vztah začal být příliš vážný. Tentokrát ale jeho útěk nebude tak snadný...
To nejsladší17 F Laura Anthonyová (Anthony, Laura)Milenec a manželKael Carmody se těšil pozornosti všech žen v městečku a o obdivovatelky neměl nikdy nouzi. Jedinou výjimkou byla Daisy - nezávislá, tvrdohlavá a půvabná dívka, která neshledávala jediný důvod, proč by se o něj měla zajímat!
To nejsladší18 J Robin Wellsová (Wells, Robin)Znovu ve dvouTelevizní moderátorka Jamie by očekávala všechno možné, jen ne to, že novým odborným konzultantem, který nastoupí do studia, bude její bývalý manžel Stone. A navíc to vypadá, že se po několika letech vzájemného odloučení v mnohém změnil - a k lepšímu!
Polibky118 E Helen Bianchinová (Bianchin, Helen)Jak ulovit nevěstuJak jen přesvědčí půvabnou Francesku, světově proslulou modelku, aby se za něj provdala? Kdo? Dominic Andrea - potomek řeckých přistěhovalců, elegán klasických rysů a urostlé postavy, úspěšný podnikatel a talentovaný malíř. Odpověď je nasnadě; nic nesmí ponechat náhodě.
V Sydney začíná hon na nevěstu...
Polibky119 X Angela Wellsová (Wells, Angela)Nezvaný hostTřebaže Steel Anastasi od prvního okamžiku Ginny odpuzuje, nemůže jeho nabídku odmítnout. Její otec leží v nemocnici a jí nezbývá, než udělat všechno pro to, aby zachránila rodinnou firmu. Musí tedy předstírat, že je jeho snoubenkou, výměnou za finanční podporu. Proč se však stále nemůže zbavit dojmu, že s ní Steel nehraje čestně?
Polibky120 Y Sandra Martonová (Marton, Sandra)Honba za smaragdemVědecké expedici, které se účastní ambiciózní archeoložka a odbornice na indiánské kultury Brionna Stuartová, se podaří v Peru nalézt posvátný smaragd starých Inků, zvaný Boží oko. Pak však výpravu postihne neštěstí a mladá žena zůstává vystavena děsivým nástrahám amazonského deštného pralesa i nepřátelství divokých indiánských kmenů. Jisté není ani to, zda se může spolehnout na pomoc drsného krasavce Sladea, který se nyní stal jejím průvodcem. Nehodlá ten chlapík a sebevědomý donchuán jenom zneužít situace a získat z ní osobní prospěch?
Lékařská romance17 R Josie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Malý pacientMALÝ PACIENT
Dostat se do týmu doktora Noaha Kincaida není zrovna jednoduché, ale sestra Helena Morriseyová jde rozhodně za svým cílem. A její sen se splní, kdy ji Noah vybere pro svou práci v malé arabské zemi Q'Ranu. Helena však skrývá tajemství, jehož odhalení by jí mohlo zkomplikovat život!
Lékařská romance18 S Gill Sandersonová (Sanderson, Gill)Srdce za důvěruSue McCainová se obvykle vyhýbá schůzkám s muži jako čert kříži, ale když se setká se svým novým kolegou Danem Websterem, uvědomí si, že jí není lhostejný. Jejich sblížení však brání tajemství z minulosti, které Sue za žádnou cenu nechce prozradit. Teprve nehoda jednoho z účinkujících na charitativním koncertu ji přiměje, aby ukázala před světem svou pravou tvář...
Zlatá kolekce2 ZK AEmma Darcyová (Darcy, Emma)Risk nebo ziskZlatá kolekce 2001 2Na svatbě své přítelkyně se Eden dozví, že její snoubenec si našel jinou. Celá rozrušená se díky tomu seznámí s nesympatickým ženichovým bratrem důvěrněji, než chtěla. Pak se rozhodne, že ho již nikdy nechce vidět - on však má na jejich vztah jiný názor než Eden a učiní jí pozoruhodnou nabídku...
Zlatá kolekce2 ZK BAnnette Broadricková (Broadrick, Annette)Svatba po TexaskuZlatá kolekce 2001 2Když se Carina rozhodne jít o půlnoci varovat Codyho před nebezpečím, které na něho číhá, ani jeden z nich netuší, že za pár dní z nich budou manželé. Může však manželství, které dvěma mladým lidem vnutil nevěstin bratr, vést k opravdové lásce?

Počet zobrazených záznamů: 29

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3419
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace