Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/1997

Zobrazuji informace o produkci 11 / 1997


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance245 A Sandra Martonová (Marton, Sandra)Správná ženaDevon je v šoku. Zrovna ten arogantní chlap, který si z ní před několika hodinami veřejně tropil posměšky a sklidil za to náležitou odplatu, si ji najednou chce vzít za ženu. Co za tím vězí?
Romance246 B Margaret Mayo (Mayo, Margaret)Včerejší snySapphire už nedokázala snášet, jak ji její manžel Drake zanedbával kvůli své práci, a utekla od něj. Takový vztah přece nemá žádnou budoucnost. Ale stačí jedno náhodné setkání a vše začíná znovu.....
Romance247 C Day Leclaireová (Leclaire, Day)Žena na jednu nocKdyž Anna procitá po autonehodě z bezvědomí, zjišťuje, že ztratila paměť, a není si jista ani svým vlastním jménem. Kdo je ten přitažlivý muž, který ji přišel navštívit do nemocnice? Je to skutečně její manžel, jak o sobě tvrdí?
Romance248 D Jean Evansová (Evans, Jean)Další šanceDoktorka Kate Stewartová má velmi dobrý důvod odjet z domova co nejdál – třeba do Afriky. A muže nechce ani vidět! I když její nový šéf, Sam Brady, je chlap jak se patří…
Superromance54 X Jan Freedová (Freed, Jan)Žádná to tak nedovedeHope žije pouze pro svou práci. Přítelkyně ji přesvědčí aby si odpočinula a absolvovala kurz pobytu v přírodě. Začátek kurzu je pro Hope jedno velké utrpení. Instruktor Jared je však tak přitažlivý!
Sladká romance11 F Melinda Crossová (Cross, Melinda)Nebezpečná přitažlivostRebeka má jako scénaristka zpracovat pro film příběh Marcuse Flinta, muže, který zavinil smrt svého nejlepšího přítele. Když se ale s Marcusem setká, nechce se jí věřit, že je to takový zloduch. Srdce jí říká něco docela jiného!
Sladká romance12 J Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Z lásky k EmměCarlyle Brackman ví dobře, že jeho nemocná dcera Emma ze všeho nejvíc potřebuje maminku. A je ochoten udělat všechno, aby dceři vyhově - třeba se i naoko oženit se svou krásnou sekretářkou Biony!
Desire245 K Cait Londonová (London, Cait)KliďasWatt konečně našel svou dceru Fallon, o kterou ho bývalá žena připravila hned po jejím narození. Fallonina ochránkyně, Tallulah, se jeho sblížení s dcerou snaží zabránit. Wyattově šarmu je však těžké se ubránit……
Desire246 L Elizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)BlizardBýt s krásnou neznámou uvězněn v sněhové bouři je sen každého svobodného mládence. Když se ale ta krásná neznámá chystá rodit a v okolí není nikdo jiný, kdo by mohl pomoci, stává se ze snu noční můra. Cooper se však ze situací vypořádá jako pravý muž…
Desire247 M Dixie Browningová (Browning, Dixie)Dáma a divochGus má slabost na krásné ženy... a vždy na to doplatí. Když ale potká půvabnou Mariah, rozhodne se opět pokoušet své štěstí.
Desire248 N Joan Elliott Pickartová (Pickart, Joan Elliott)Osamělý jezdecKathy si jako suvenýr pořídí lapač snů, indiánský amulet, který podle pověry dokáže proměnit sny ve skutečnost. Jaké je však její překvapení, když se jí hned první noc zdá o apačském bojovníku ... a když se tento muž skutečně zjeví v její ložnici.
Special20 G ALinda Howardová (Howard, Linda)ŠampionAdventinky 1997 1Maris Mackenzieová je renomovanou cvičitelkou koní, kvůli kterým vůbec nemá čas ani potřebu se scházet s muži. Jaké je potom její překvapení, když se jednoho dne probudí a zjistí, že vedle ní leží úplně cizí muž!
Special20 G BDebbie Macomberová (Macomber, Debbie)Splněná věštbaAdventinky 1997 1Věštkyně Carrii předpoví, že už brzy potká muže svých snů. Carrií její věštbě nepřikládá žádný význam. Když se však do domu přistěhuje Philips Lark se svou dcerou, osud se rychle naplňuje…..
Special20 G CLinda Turnerová (Turner, Linda)Vánoce na rančiAdventinky 1997 1Před deseti lety Waytt Cillu zradil a zlomil ji srdce a ona přísahala, že podruhé se oklamat nedá. Pak ale Waytta o Vánocích znovu potká a zjistí, že láska je silnější než hlas rozumu!
Special Desire7 H AAnne McAllisterová (McAllister, Anne)NávratAdventinky 1997 2Chase je už unaven mládeneckým životem a touží založit rodinu. Zvlášť teď o Vánocích na něj samota až příliš doléhá. Ale vzít si právě Joannu, ve které se už jednou zklamal? Nikdy! Ta ženská na něj může naléhat jak chce, on nepodlehne!
Special Desire7 H BKasey Michaelsová (Michaels, Kasey)Vánoční svatbaAdventinky 1997 2Elisabeth s Nickem se svatbu naplánovali právě na Vánoce a moc se na ni těší. Jenže nejsou na světě sami. Do příprav jim čím dál víc mluví neodbytní příbuzní a zdá se, že všechno skončí učiněnou pohromou..
Polibky25 E Janice Kaiserová (Kaiser, Janice)Osudný cizinecNa své dovolené na Havaji se Christina omylem ocitne v nesprávné posteli. Muž, kterému postel patří, se však ukáže jako ten pravý!
Temptation161 R Leandra Loganová (Logan, Leandra)Manžel z nebeUž se rozhodla: požádá o rozvod! Zatímco její muž, soukromý detektiv Jared Reed, pronásleduje zloděje šperků, Kate tráví noci v osamění. Naštěstí samo nebe dalo Jaredovi druhou šanci. Dokáže přesvědčit Kate, že právě ona je jediný klenot, o který doopravdy stojí?
Temptation162 S Sandy Steenová (Steen, Sandy)RytířRomantická Remi vždycky snila o tom, že si pro ni přijede rytíř v lesklé zbroji, odvážný, silný a statečný. Nikdy by ji ale nenapadlo, že se jí pomocí kouzla podaří vyvolat do současného Texasu skutečného středověkého anglického rytíře…

Počet zobrazených záznamů: 19

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3385
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace