Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2023

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2023


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance604 W Christine Merrillová (Merrill, Christine)Zachráněná čestEmma Harrisová, dívka z bohaté středostavovské rodiny, rozhodně nesplňuje představy své ambiciózní a despotické matky na pravou dámu: je příliš vysoká a nemotorná, ve společnosti se neumí pohybovat a vhodní nápadníci se nehrnou. Když se Emma nešťastnou náhodou ocitne v péči pohledného šlechtice ze sousedství, lorda Roberta Gascoynea, rozhodnou se její rodiče využít situace a pod záminkou záchrany dceřiny dobré pověsti přimějí lorda Roberta, aby se s Emmou oženil…
Historická romance605 Z Sophia Jamesová (James, Sophia)Noc plná vášněPřežít v Paříži v době napoleonských válek nebylo vůbec jednoduché. Boj o moc různých frakcí, úskoky, špioni, vraždy… Celeste Fournierová nedůvěřovala vůbec nikomu, jen to jí zaručovalo, že zatím přežila. Ale smyčka už se kolem ní stahovala a Celeste mohla mluvit o štěstí, že prchala z Paříže s nejhledanějším legendárním anglickým špionem, majorem Shayborenem. Čekala je vysilující pouť v převlecích, skrývání před pátrajícími vojáky, ale také noci plné vášně, kdy ve vzájemném objetí nalézali zapomnění před démony minulosti i přítomnosti. Na konci jejich cesty čekalo Celeste těžké rozhodnutí…
Sladký život501 X Cathy Williamsová (Williams, Cathy)Svatba v AlpáchDělal všechno správně, protože to byl slušný muž.
Jenže Jess celé roky toužila po tom, aby pro ni byl Curtis tím správným mužem. Byla ale jeho kamarádkou tak dlouho, že by už měla být vůči jeho vzhledu, šarmu a duchaplnosti imunní.
Bohužel však nebyla. Zamilovala se do muže, který v ní viděl jen sousedku!
Ale pak se vše změnilo.
A oba museli dát najevo tomu druhému, co se skrývá v jejich srdcích!
Sladký život502 Y Jackie Ashendenová (Ashenden, Jackie)Nepřijatelná nabídkaMohl jí dát jedinou noc…
Nabídka, s níž přišla Glory za Castorem, byla pro něj naprosto nepřijatelná. I když se nemohl divit – pověst, kterou měl a na které si zakládal, ji opravňovala k víře, že bude souhlasit.
A tak naopak přišel on se svou nabídkou. Ještě šílenější!
Ale když ji zvedl a položil pod sebe na postel, kam patřila, zjistil, že jedna noc nestačí.
Chtěl víc!
Sladký život Duo342 I ACaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Siciliánova zapomenutá ženaNávrh toho starého muže, aby si vzal jeho jedinou dceru za manželku… to byl pro Cenza splněný sen! Pokud bude Josselyn jeho, udělá z ní svou otrokyni, pokoří ji a připraví ji o vše, čím žila, v co věřila! Neexistoval lepší způsob, jak se jim oběma pomstít.
Jenže pak stačila chvilka, jeden krátký okamžik… a všechno bylo úplně naopak.
Jediné, co Cenzovi zůstalo, bylo vědomí, že mít Josselyn je dar!
Sladký život Duo342 I BAbby Greenová (Green, Abby)Jeden rok a jedna noc„Co kdybys prostě zmlkl a políbil mě? Prosím…!“
Měli za sebou rok manželství z rozumu, které právě skončilo. A před sebou noc… kdy se chtěli chovat nerozumně!
Aniným úkolem bylo dělat vše pro to, aby jejich manželství vypadalo uvěřitelně. A Caio jí za to slíbil po roce svobodu. Jenže teď ji Caio chtěl. Tím si byla Ana jistá.
A ona chtěla jeho…
Sladký život Duo343 J ADani Collinsová (Collins, Dani)Popelka a playboy z Miami„Jestli někdy budeš chtít mít pocit, že žiješ naplno, že jsi svobodný a mocný, zamiluj se!“
Jenže Everett se zamilovat nechtěl! Nelákalo ho to. Posledních patnáct let se snažil na veřejnosti prezentovat jako zhýralý playboy. Ale teď by najednou potřeboval vědět, jestli to, co bylo mezi ním a Biankou, pro ni také něco znamenalo…!
Ovšem tím by se jí – a celému světu – vydal všanc!
Sladký život Duo343 J BSharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Bez peněz do ráje...Když Kitty odjela z Bali poprvé, nemyslel si Santiago, že ji ještě kdy uvidí… A dokonce věřil tomu, že už ji ani nikdy vidět nechce!
Jenže pak se vrátila, aby ho podrobila zkoušce! Musela zjistit, jaký Santiago skutečně je.
A když odjela podruhé, pochopil Santiago – stroj bez srdce, jak ho občas nazývali –, že neobstál. A že se musí změnit!
Desire1266 K Karen Boothová (Booth, Karen)Proč se držet pravidel?Chloe si vede v roli krizové manažerky skvěle. Řeší problémy, které se dějí bohatým a mocným, když si je vezme na paškál nelítostný bulvární tisk a média. Teď ale řeší hlavně krizové situace ve svém životě. Setkání s Parkerem Sullivanem, okouzlujícím playboyem, který si ji najal, aby zachránila jeho klienta, ji hodně vykolejilo. Jejich společná pracovní cesta do Miami nakonec skončila vášnivou aférkou, kterou se ale Chloe rozhodla rázně ukončit. Vždyť šlo jen o sex, ne?
Desire Duo1267 O AKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Potíže s bývalýmTelevizní producentka Quinn dostane za úkol natočit pro svůj společenský magazín svatbu významné místní celebrity. Mezi smetánkou, která se na obřad v luxusním prázdninovém letovisku sejde, je i její bývalý milenec Logan Bisset. Romantická atmosféra noci na tropickém ostrově přispěje k tomu, že se oba milenci opět sblíží, a Quinn se již podruhé musí rozhodnout, co bude dál. Důležité je, zda se Logan změnil, zda už pochopil, že jsou důležitější věci než za každou cenu vyhrát…
Desire Duo1267 O BYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Nevinné flirtováníMajitelka butikového hotelu Stevie prožila několik let v manželství s mužem, který chtěl kontrolovat a ovládat každý její krok. Po jeho smrti přísahala, že už nikomu nedovolí, aby ji připravil o těžce získanou nezávislost. Všechno se ale zkomplikuje, když se jí do života náhodou připlete Fletcher Richmond, někdejší nejlepší kamarád jejího manžela. Jejich nevinné flirtování skončí vášnivým milováním, které ale nezůstane bez následků…
Zlatá kolekce137 U Amanda McCabeová (McCabe, Amanda)Lupič s liliíCalliope Chaseová nade všechno miluje klidný a spořádaný život. Když se však z londýnských salonů začnou ztrácet antické starožitnosti a na jejich místě zůstane bělostná lilie, rozhodne se, že učiní loupežím přítrž. Usoudí, že „lupič s lilií“ musí být někdo z lepší společnosti.
Netrvá dlouho a má prvního podezřelého. Je jím pohledný a sebevědomý Cameron de Vere, hrabě z Westwoodu. Calliope si však neuvědomuje, že se z jejího pátrání po lupiči rodí milostný vztah. A když ji Cameron jednoho dne políbí, ocitne se její spořádaný život v troskách!
Special na přání455 G ADaphne Clairová (Clair, Daphne)Temná minulostKdo je Lia, která přijíždí do domu italské rodiny na pobřeží Austrálie a tvrdí, že chce nazpět své dítě, o které ji připravil Zandro, bratr jejího tragicky zesnulého druha a otce dítěte? Kam zmizela ta nezodpovědná a lehkomyslná dívka, jež nebyla schopná se postarat ani sama o sebe? Zandro to neví. I přesto, že má podezření, ho matka jeho synovce více než přitahuje…
Special na přání455 G BChristie Ridgwayová (Ridgway, Christie)Nerozumný nápadAidan je šéf televizního studia a atraktivní blondýnka Corri uvádí úspěšnou kuchařskou show. Zabrání jim vidina úspěšné kariéry, aby naplnili vzájemnou přitažlivost a překročili hranice přátelství? Dokážou se správně rozhodnout, co je pro ně v životě důležité?
Special na přání456 H AMichelle Reidová (Reid, Michelle)Italova nastávajícíItalský magnát Raffaelle je zvyklý se v lásce nevázat. To se ale změní, když se setká s Rachel, která se mu chce pomstít za svou sestru! Než se nadějí, jsou jim v patách reportéři a tisk oznamuje jejich – falešné – zasnoubení!
Special na přání456 H BJennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Dědictví láskyAnna se po letech setkala se svým idolem z raného mládí, dědicem pomerančovníkového impéria, Naldem. Potkali se za smutných okolností, když oba přišli o rodiče, čelí nečekaným rodinným tajemstvím a ještě ke všemu i silné vzájemné přitažlivosti…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 97
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.06.2023

Poslední modifikace 27.06.2023, 23:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace