Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/2018

Zobrazuji informace o produkci 12 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány40 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Okouzlená šamankaSestřenice a bratranci sdílejí tajemství, jež se v rodinném klanu Donovanových předává už po několik generací - tajemství, které je odlišuje od ostatních?
Magické schopnosti Anastasie Donovanové jsou jejím prokletím i požehnáním, takže se je snaží před ostatními skrývat. Miluje poklidný život v malém městečku, svou práci bylinkářky a do svých léčivých lektvarů přidává i pořádný díl kouzla. Její samotu naruší až příchod nových sousedů - pohledného Boonea, známého autora dětských knih, a jeho rozkošné, zvídavé dcerky Jessie. Anu zaskočí síla lásky, kterou k Booneovi cítí, a ví, že přitahuje i ona jeho? Jenže si také uvědomuje, že aby si Boonea a Jessie udržela, bude muset vyjít s pravdou ven. Dokáže se Boone vyrovnat se skutečností, že je Ana šamanka obdařená čarodějnou mocí?
Historická romance498 W Helen Dicksonová (Dickson, Helen)Svatba lorda LansburyhoLord Lansbury po zkušenosti z manželství svých rodičů nevěří na pravou lásku a nebrání se možnosti svazku z praktických důvodů. Jak je tedy možné, že ho tak okouzlily fialkové oči společnice jeho malé sestry Jane Mortimerové?
Od chvíle, kdy Jane přijela na panství Chalfont, touží po uznání a obdivu jeho pána, lorda Lansburyho, který je pro ni ale hodně záhadný. Jane však pochází z jiného světa než vznešený lord, a tak pro ni nejspíš zůstane navždy nedosažitelný…
Historická romance499 Z Louise Allenová (Allen, Louise)Vykřičená pannaAby zapomněla na své zlomené srdce, rozhodne se lady Laura Campionová pro život plný společenských událostí a flirtů. Pokaždé si ale dává pozor, aby si nezničila pověst.
Když se po létech náhodou dozví, že její dcerka je naživu a pod ochranou lorda Wykehama, rozhodne se o ni s jejím poručníkem bojovat. Ani Laura, ani on nemohou popřít, že je mezi nimi silná fyzická přitažlivost. Ve sblížení jim však brání minulost, kterou budou muset oba překonat, chtějí-li být spolu a zajistit malé Alici šťastný domov.
Sladký život395 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Protiklady patří k sobě!Co se škádlívá, to se rádo mívá…
… ale ne, Apollo a Pixie se neškádlili, Apollo a Pixie se navzájem upřímně nesnášeli. Ona si o řeckém miliardáři myslela, že je nafoukaný sukničkář, on o anglické kadeřnici, že je nudná a nezajímavá zlatokopka.
A přesto spolu stanuli před oltářem!
A nejenom to, stanuli před ním proto, že společně plánovali rodinu!
Teď ještě zbývalo, aby oba přišli na to, jak se v tom druhém pletli!
Sladký život396 Y Sara Cravenová (Craven, Sara)V záři lunyVzpomínky… vzpomínky na těch několik letních týdnů na překrásném řeckém ostrově. Když se Selena vrátila do Anglie, zbyly jí jen vzpomínky na těch několik letních týdnů na překrásném řeckém ostrově. Původně to měla být jednodenní cesta, na kterou ji vyslala teta. Ale nakonec se tím změnil celý její život. A zbyly jí vzpomínky na Alexise, který ji přesvědčil, že láska na první pohled může existovat… aby ji pak zradil!
Teď se musí Selena na ostrov vrátit! Vrátit se a postavit se tomu, co se stalo její noční můrou!
Sladký život Duo236 I AKate Walkerová (Walker, Kate)Ďábel a slečna JonesováByli jako dvě lodě, míjející se v noci. Pobyli spolu vlastně jen pár hodin a znali se pod jmény, která si dali - Ďábel a slečna Jonesová.
Ale jména nebyla důležitá…
Jenže teď Martě nezbývá než Carlose najít a říct mu tu nejdůležitější zprávu ze všech.
Říct mu ji… a znovu od něj odejít!
Sladký život Duo236 I BTara Pammiová (Pammi, Tara)Legenda o drakoviPo boku Andrease, korunního prince, musí při korunovaci stát manželka. Taková jsou pravidla… A královský protokol mu už vhodnou kandidátku vybral! Jenže chladný a jako stroj se chovající Andreas všechny šokuje, když řekne, že už manželku má. Ženu, která od něj před deseti roky utekla!
Ariana Andrease opustit musela. Ale ví, že ji čeká cesta zpět. A že to bude těžké…!

(Závěr trilogie Vládcové Drakonie!)
Sladký život Duo237 J AKate Hewittová (Hewitt, Kate)Krásná sultánkaAzím po potvrzení svého nároku na trůn potřebuje správnou manželku. Vlastně jedinou možnou manželku. Džóháru, která byla od dětství předurčena stát se ženou sultána Alazaru. A co Azím potřebuje, to si vezme… Nestal by se tak mocným mužem, kdyby bral ohledy na jiné!
Jenže Džóhára je silnější, než si kdy dokázal představit!

(Volné pokračování příběhu Sultánova nevěsta z listopadu!)
Sladký život Duo237 J BSusan Stephensová (Stephens, Susan)Diamant ve sněhuOba byli stejně silní, stejně tvrdohlaví a neústupní? A také navzájem jeden druhého stejně přitahovali. Jenže aby se ze dvou stal pár… na to je třeba více než vášně. Na to je třeba najít sílu občas ustoupit.
A tomu se vášnivý Španěl Raffa i seversky krásná Leila teprve musí naučit!
Desire1160 K Barbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Dvanáct nocí v rájiJediná žena, která Matta Emersona nyní zajímá, je ta, která mu opravuje jeho jachty. Tasha ho přitahuje, i když je celá od oleje a šmíru. Tasha však dobře ví, že vztah se šéfem není náplní její práce, přesto souhlasí, že s Mattem půjde na ples, aby mu pomohla v pátrání po zdroji podezřelých nesnází, jež se v Mattově loděnici vyskytly. Z ušmudlané Popelky se Tasha promění v okouzlující princeznu? Udržovat jejich vztah na profesionální úrovni je stále těžší a těžší…
Desire Duo1161 O AKaren Boothová (Booth, Karen)Nejlepší VánoceBez peněz a pod utajenou identitou Joy nečekala, že by mohla prožít nejlepší Vánoce svého života, když se jela ukrýt do luxusního horského sídla svých bývalých zaměstnavatelů. Ale po boku úžasného, galantního a neskutečně přitažlivého miliardáře Alexandera Townsenda, se kterým tu zůstali zapadaní pod sněhem, si Joy začne přát, aby mu o sobě mohla prozradit pravdu…
Desire Duo1161 O BElizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Šokující dědictvíDědeček, jehož nikdy nepoznala, zanechal Hannah obrovské jmění. Má to však háček. Chce-li ho získat, musí do šesti měsíců otěhotnět. Hannah prahne po bezpečí a stabilitě, takže je tak trochu ironií, že při hledání potenciálního otce padne její volba na divokého dobrodruha Yeagera Novaka. Ten je připraven jí pomoci pouze pod podmínkou, že dítě počnou starým, osvědčeným způsobem během vzrušující dobrodružné výpravy…
Zlatá kolekce84 U Mary Brendanová (Brendan, Marty)Žena bez jménaJedna jediná noc změnila Isabel Meredithové její touhy a plány do budoucnosti tak dokonale, že se z toho vzpamatovávala dlouhé roky. Rodiče ji prohlásili za mrtvou, aby ji uchránili před hanbou, a nebýt její sestry Rachel, jen těžko by se s malým synkem protloukala. Po dlouhých osmi letech se objeví Etienne Hauke a Isabel si uvědomí, že má jedinou šanci, jak svému synovi zajistit neposkvrněný původ a dobrou výchovu. Stačí se jen pokořit a požádat tohoto muže, aby si ji vzal…
Special na přání349 G ATessa Radleyová (Radley, Tessa)Dodržený slibNovinářka Alyssa Blakeová pronikne na maškarní bál významného vinařství Saxonových se škraboškou, protože dobře ví, že ji tam s otevřenou náručí vítat nebudou. Jenže se musí vidět s Rolandem Saxonem a má k tomu velmi osobní důvod!
Její úkol jí ovšem málem zmaří úchvatný neznámý muž v masce, v jehož náručí Alyssa taje jako sníh na slunci a jehož hlas ji naprosto omámí. Jaký je to ale pro ni šok, když zjistí, že se nechala unést samotným ředitelem vinařství Joshuou Saxonem… mužem, který s ní má nevyřízené účty.
Special na přání349 G BTina Duncanová (Duncan, Tina)Nebezpečné hryRozmazlené slečinky Royce neměl rád. Ale práce je práce, a když ho Shařin otec najal, aby na jeho dceru dohlédl, úkol přijal. Jenže to nemohl tušit, čím se pro něj Shara stane!
Pro Sharu byl osobní strážce jenom další muž, který má pocit, že jí může nařizovat, co dělat má a co dělat nesmí. Jenže Royce byl více než osobní strážce. S ním by se mohla cítit opravdu v bezpečí!
Special na přání350 H ACarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Večírek v PařížiPůvabná londýnská lékařka Darci se rozhodla, že sicilskému lamači dívčích srdcí Lucianovi to, co provedl její kamarádce, projít prostě nemůže! A hned vymyslela plán, jak pyšného Sicilana zesměšnit a zostudit. Jenže ne všechny plány vždycky vycházejí tak, jak si jejich tvůrci představují…
Special na přání350 H BAnne McAllisterová (McAllister, Anne)Noc v MontaněFlynna, nového hraběte z irského Dunmorey, se Sarou, dívkou z Montany, spojovaly tři společně prožité dny a jedna horká noc před skoro šesti roky… Aspoň si to Flynn myslel až do okamžiku, kdy se mu po pětiletém bloudění po světě dostal do ruky dopis, v němž mu Sara psala, že se stal otcem! Podaří se Flynnovi Saru přesvědčit, že vše bylo jenom strašné nedorozumění? A že když se teď chce vrátit do jejího života, nejde mu jen o syna, ale i o ni?

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 625
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace