Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2018

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány37 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Pravá čarodějkaSestřenice a bratranci sdílejí tajemství, jež se v rodinném klanu Donovanových předává už po několik generací - tajemství, které je odlišuje od ostatních.
Nash vyhledal Morganu - o níž kolují zvěsti, že je čarodějka -, aby mu pomohla se scénářem k novému filmu, v němž hlavní roli má hrát právě magie.
On sám sice na žádná kouzla a čáry nevěří, jenže teď se kolem něj dějí věci, které jeho rozum nedokáže pochopit? Je možné, že by ho Morgana očarovala? A je vášeň, kterou k ní cítí, skutečná, nebo jen výplodem jejích nadpřirozených schopností?
Morgana má před sebou nelehký úkol - dokázat muži, v němž našla spřízněnou duši, že je skutečnou čarodějkou, a riskovat, že ho buď přesvědčí, nebo navždy ztratí!
Historická romance492 W Christine Merrillová (Merrill, Christine)Svatební hrátkyAmelia Summonerová je londýnskou společností považována za tu druhou, tu s ostrým jazykem, která co se krásy týká, nesahá své sestře Arabelle ani po kotníky. Benjamin Lovell je ovšem hned po jejich prvním setkání jiného názoru. Co si má ale počít, když tak zoufale potřebuje získat místo v parlamentu, a to se může stát jedině tehdy, když se ožení s Belle? Benjamin má totiž sice dostatek peněz, ale poněkud nejasný původ a nepříliš čistou minulost…
Historická romance493 Z Janice Prestonová (Preston, Janice)Guvernantčino tajemstvíMladá vychovatelka Grace Bertramová udělá cokoliv pro to, aby našla svou malou dceru Claru a mohla ji vychovávat. Nechá se dokonce zaměstnat jejím poručníkem, samotářským zjizveným markýzem z Ravenwellu.
Nathaniel nevěří, že by nějaká žena mohla milovat netvora, jakým se stal. Až do okamžiku, kdy potká Grace, která si jeho jizev nevšímá…
Když však zjistí, že Grace je ve skutečnosti Clařinou matkou, není si jistý svou rolí v této zvláštní rodině. Prožijí spolu kráska a zvíře šťastné Vánoce? A co bude dál?

(Závěr minisérie Pohádkové osudy)
Sladký život389 X Maggie Coxová (Cox, Maggie)Nedůvěřivý králČtyři roky Darcy čekala na chvíli, kdy stane opět tváří tvář Zafirovi. Jedinému muži, kterého kdy milovala. Muži, kterému se celá dala, a který ji přesto poslal pryč. Muži, po němž jí zůstaly vzpomínky… a syn.
Mnohokrát za ty roky Zafir přemítal o tom, zda tenkrát té dívce nekřivdil. Zda skutečně viděl to, co si myslel, že viděl. Zda všechno to, co slyšel, byla pravda… Mnohokrát o tom přemítal a mnohokrát si vyčítal, co udělal. Přesto na tom nehodlal nic změnit.
Jenže teď je Darcy zpátky. A není sama. A Zafir začíná chápat, že aby se splnilo to, po čem nejvíce touží, musí se změnit úplně všechno!
Sladký život390 Y Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)Polibek v gondoleI ti nejmírnější se dokážou vzbouřit! A Lydia si pro svou vzpouru proti otčímovi, který ji byl ochoten pro blaho rodinné firmy strčit do postele neznámému muži, vybrala restauraci římského hotelu Grande Lucia! Možná jí sílu dala Itálie, kterou si zamilovala, přestože odtud před lety odjížděla zraněna…
Náhodný svědek střetu Lydie s otčímem, Raul, vycítí příležitost. Onen muž, jemuž měla být Lydia předložena jako oběť, je jeho osobní nepřítel! A může být sladší pomsta, než když ho připraví o milenku?
Jenže nenávist není zrovna dobrý základ, na němž by se dalo postavit něco dobrého! A Raul na to přijde v okamžiku, kdy pochopí, že od Lydie chce mnohem, mnohem více!

(První část trilogie Příběhy hotelu Grande Lucia!)
Sladký život Duo230 I AJennifer Haywardová (Hayward, Jennifer)Šperky pro ManhattanLorenzo dostal zcela nečekaně druhou možnost…! Přestože si to dlouho nedokázal přiznat ani sám sobě, za krach manželství zdaleka nemohla jenom Angie. Svůj díl viny nesl i on!
Jenže dokáže se chovat jinak? Lépe? Je toho Lorenzo vůbec schopen, nebo ho to, čím si prošel, poznamenalo natolik, že nikdy nebude moci být opravdu dobrým manželem…?
Sladký život Duo230 I BMaisey Yatesová (Yates, Maisey)Žhaví jako poušťTajemný šejk, který se vynořil z pouště na černém koni, aby ji zachránil… nebo aby se stal ještě děsivějším únoscem, než byli ti, kteří ji doposud drželi v zajetí.
Ana netušila, na čem je. Jedno jí ale uniknout nemohlo - Zafar byl nejkrásnější muž, jakého kdy spatřila. A uvědomovala si to i přesto, že už byla zasnoubena s vládcem sousedního království.
Sladký život Duo231 J ASharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Vůně ToskánskaPro špičkového architekta Renza jsou chvíle strávené s Darcy tím nejkrásnějším, co v životě prožívá. Lepší milenku si přát nemohl! Tichá, skromná, vědomá si toho, kde je její místo, a vzrušující tak, až se mu tají dech.
Jenže Darcy začíná chápat, že takhle dál žít nemohou. Že jediné, co je spojuje, je vášeň… A navíc má tajemství… a strach, že se ho Renzo dozví.
Sladký život Duo231 J BBella Francesová (Frances, Bella)Setkání na BahamáchNejdříve ji nesnášel - a to ještě nebylo nic proti tomu, jak ho nesnášela ona! Ale pak oba zjistili, že ve skutečnosti na sobě můžou oči nechat. A ruce, ty od sebe nedokážou dát pryč.

(V říjnu vychází volné pokračování nazvané Cesty domů!)
Desire1154 K Andrea Laurenceová (Laurence, Andrea)Vytoužené štěstíManželství Scarlet a Masona Spencerových bývalo hravé, žhavé a plné radosti. Marná snaha počít dítě však jejich vztah ochladila a najednou je před nimi rozvod, který si ale žádný z nich nikdy nepřál. Tragicky osiřelá roční neteř Luna by se mohla stát tmelem, který dá opět Scarlet a Masona dohromady. Vědí, že bez upřímné komunikace je čeká prázdnota a osamělost. Nejtěžší pro ně však je přestat si hlídat srdce!
Desire Duo1155 O ASara Orwigová (Orwig, Sara)Pastorova dceraSierra se vzdala nadějné kariéry v oboru návrhů interiérů a všechnu svou energii a čas věnovala charitě. Když potkala přitažlivého milionáře Blakea Callahana, okamžitě to mezi nimi začalo jiskřit, přestože jejich pohled na svět nemohl být rozdílnější. Mohou cynický Blake a altruistická Sierra vytvořit vztah založený i na něčem hlubším než jen na vzájemné magické chemii?
Desire Duo1155 O BDani Wadeová (Wade, Dani)Karneval snůPohledný miliardář Royce Brazier hodlá získat významného obchodního partnera, a tak si najme organizátorku akcí Jasmine, aby připravila velkolepý charitativní večer. Při vzájemné spolupráci Jasmine zjišťuje, že Royce se věnuje jen byznysu a nemá prakticky žádný soukromý život. Jelikož ji přitahuje, rozhodne se mu ukázat, co naplňuje radostí a štěstím ji…
Zlatá kolekce81 U Mary Nicholsová (Nichols, Mary)Záchrana v pravý časLady Charlotte Hobartová je vdova se dvěma malými dcerami, která po smrti manžela žije na sídle svého tchána. Když lord Hobart zemře, zůstává bez prostředků, nemá kam jít a doufá, že mladší bratr jejího manžela a nový dědic, který jako černá ovce rodiny žil dlouhá léta v Indii, ji nevyhodí z domu. Cecil Hobart má ale jiné plány a Charlotte ztrácí naději na šťastný život.
Vévodu Stacey Dartona, o němž Cecil tvrdí, že je jeho vzdálený příbuzný, a jehož hostí na svém nově nabytém sídle, Charlotte od prvního okamžiku přitahuje a rád by jí nějak pomohl. Bude to však v jeho silách?
Special na přání343 G AAnne Oliverová (Oliver, Anne)Dívka pro milionářeNejdříve padla Cameronovi ta dívka do oka jenom jako hodně hubatá číšnice s legračním jménem Didi. A pak už se myšlenky na ni nedokázal zbavit! I když mu Didi ? ve skutečnosti začínající výtvarnice ? dávala najevo, že boháče, jako je on, nemůže vystát! Jenže když jí navrhl, že jí pomůže, nemohla jeho nabídku odmítnout!
Special na přání343 G BCarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Vyvolená z AnglieChladný a pomstychtivý Sicilan! To bylo první, co si Robin o Cesareovi pomyslela. Ne, vlastně to první bylo, že je to ten nejúžasnější muž, jakého kdy viděla! A tento skvělý krasavec jí s ledovým klidem oznámil, že si ho vezme za muže… Nepožádal ji o ruku, prostě jí to přikázal! A Robin nemá jinou možnost než souhlasit.
Special na přání344 H AAbby Greenová (Green, Abby)Za zlatou mřížíKrásná Isobel se sice stala manželkou uhrančivého argentinského milionáře Rafaela tak, jak se o tom dohodli jejich rodiče, a tak, jak si to přál on sám, ale byla to úplně jiná žena než ta dívka, jež ho okouzlila před třemi roky.
A pro veselou Isobel se sňatek, k němuž byla donucena, stal zlatou klecí. A to, že se do svého žalářníka zamilovala, všechno ještě ztěžovalo!
Special na přání344 H BMichelle Celmerová (Celmer, Michelle)Manželské zkouškyTo, jak se princezna Anna zachovala na charitativním plese, jí vůbec nebylo podobné. Ona, kterou nazývali ledovou královnou, vypila víc šampaňského, než bylo vhodné, a pak svedla Samuela Baldwina, budoucího premiéra jejich země! Udělala by něco jinak, kdyby tušila, jakými zkouškami bude muset projít?
Nebo to byl osud?

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 602
Denní počet: 1
Počítáno od: 30.09.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace