Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2017

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2017


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány30 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Srdce rebelkySkotsko, 1745
Na pozadí osudové bitvy u Cullodenu na Skotské vysočině, v níž jakobitská vojska utrpěla porážku od Angličanů, se odehrává jiný souboj - mezi mužem a ženou, jehož vítěznou trofejí je čest, respekt a láska.
Skotka Serena MacGregorová už od dětství, kdy jejich údolí napadla skupina vojáků, nemá Angličany vůbec v lásce. A přítel jejího bratra Brigham Langston není výjimkou, přestože stojí ve sporu o krále na straně Skotů? a přestože Serenu přitahuje.
I když si tenhle sympatický a příjemný muž získá náklonnost celé MacGregorovy rodiny, Serena se stále zdráhá připustit si ho k tělu. Ale Brigham s ní má jiné plány. Její krása, nadšení a oddanost ho uchvátily natolik, že je rozhodnutý vybojovat nejen svobodu Skotů, ale i Serenino srdce!
Historická romance460 W Margaret McPhee (McPhee, Margaret)Lovec pirátůKate Medhurstová je okolnostmi přinucena trávit dlouhé dny na palubě s obávaným kapitánem Kitem Northem. Ví, že by ho měla nenávidět a bojovat s ním, ale nemůže.
Kit North není žádný džentlmen, alespoň ne po tom, čeho se kdysi dopustil. Aby svoji čest získal zpět, dal si slib, který hodlá dodržet. Když se však setká s Kate, porušit svůj slib mu najednou připadá jako to nejmenší, co může udělat, aby zachránil ženu, kterou miluje…
Historická romance461 Z Sarah Malloryová (Mallory, Sarah)Láska na bitevním poliMary Endacottová je nezávislá dívka, která si dokázala, že se o sebe umí postarat, když po otci převzala vedení školy pro dívky, která sídlí v Bruselu.
Na návštěvě v Anglii se setká s lordem Randallem a ten v ní vzbudí nečekané pocity, jimž se Mary brání, neboť si uvědomuje, že je to muž z jiné společenské třídy, než kam patří ona.
Jenže se schyluje k velké bitvě, která rozhodne nejen o osudu Evropy, ale i osudu Mary a Randalla…


(První část minisérie Nevěsty od Waterloo)
Sladký život357 X Annie Westová (West, Annie)Figurka v jejich hřeElla Sandersonová rozhodně neměla v úmyslu spolupracovat s otcem na tom, aby se z ní stala manželka Donata Salazara. A to, že na tom jejímu otci tak záleželo? to byla jedna z posledních věcí, které by Ellu zajímaly. Její otec už jí i jejím sourozencům ublížil dost a dost!
Jenže nepočítala s tím, že Donato bude nejenom muž, za něhož ji chce otec provdat, ale i muž, v jehož přítomnosti se jí bude tajit dech!
Sandersonovu dceru Donato potřeboval, pokud chtěl, aby pomsta, kterou tak dlouho plánoval, byla opravdu dokonalá. A to že Sanderson chtěl, aby se stal jejím manželem, byl vítaný bonus.
Jenže nepočítal s tím, že se mu v přítomnosti té ženy rozbuší srdce!
Sladký život358 Y Natalie Andersonová (Anderson, Natalie)Blogerka z MelbourneOba se skrývali pod maskou… a pod tou maskou byly stále další masky…
Stephanie je víc než její blog o módě, líčení a luxusních restauracích, který hltají miliony mladých žen po celém světě. To Jack pochopil rychle. Ale kdo je vlastně Stephanie doopravdy? A zajímá to Jacka vlastně? Vždyť jenom chtěl, aby s ním strávila dva dny. A ona souhlasila…
Stephanie by moc potřebovala prodat svůj blog, a nikomu neříkat, nač potřebuje peníze, a Jack, prezident velké mediální firmy, je ideální kupec. Ale co je důležitější, aspoň v tuto chvíli, je to muž, s nímž Stephanie chce strávit ty dva dny, které jí nabídl. A mít zase jednou, aspoň na chvíli, pocit, že žije.
Pod poslední maskou se vždycky skrývá pravda…
Sladký život Duo198 I AMaya Blakeová (Blake, Maya)Noc v PalermuPřed domem zaparkovala černá limuzína a vystoupil on. Muž, s nímž se Maisie setkala před pěti roky v Palermu, muž, který ráno odešel, muž, jehož se jí už nepodařilo najít, i když se o to snažila. Teď si našel on ji.
Lorenzo ví, co to je povinnost. A ví, co je jeho povinností…
Bude to ale stačit na to, aby si udržel ženu, která se dotkla čehosi v jeho srdci?
Sladký život Duo198 I BTrish Moreyová (Morey, Trish)Altán plný něhyAni Rášíd, ani Tora nepředpokládali, že by jejich známost měla přesáhnout horizont jedné noci… Jenže během čtyřiadvaceti hodin se z australského důlního inženýra Rášída stal nový vládce pohádkového středovýchodního království a z pečovatelky o děti Tory… jeho manželka! Je to začátek, nebo konec pohádky?
Sladký život Duo199 J AAnne McAllisterová (McAllister, Anne)Loď jménem NadějeHolly a Lukas se navzájem snažili vyhnout celé roky… Protože si ublížili… Protože na sebe chtěli zapomenout… Protože zapomenout nemohli…
V nejtěžších chvílích Hollyina života se Lukas znovu objevil. Jako přítel, nebo jako její zkáza? Je možné se přenést přes to, co se stalo? Je možné na spáleništích po požárech postavit něco nového, krásného?
Mají oba naději, že znovu vypluje jejich loď Naděje?
Sladký život Duo199 J BRachael Thomasová (Thomas, Rachael)Nebe nad SantoriniNeměla se vracet! Ale Serena musela s Nikosem mluvit! I přesto, že z toho, jak se s ní před čtvrt rokem loučil, neměla dobrý pocit…
Nikos si myslí, že ví, proč se s ním žena, s níž strávil krásných čtrnáct dní, chce znovu vidět. A je rozhodnut, že pokud chce Serena dostat to, proč si přijela, musí to být podle jeho pravidel.
Jenže… Ví Nikos, proč Serena opravdu přijela?
Desire1114 K Kat Cantrellová (Cantrell, Kat)Příjemná odplataCassandra a Gage, kteří vedou konkurenční kosmetické firmy, se neviděli deset let. Kdysi na univerzitě spolu prožili krásný a krátký vztah, který ovšem pro Cass skončil zlomeným srdcem. Teď Cass a Gage stojí proti sobě jako dva soupeři se stejným cílem: uvést na trh zázračný krém a usvědčit toho druhého z podvodného jednání. V obchodě a lásce není nic zakázáno, to je pravidlo, které je zavede k vášnivému románku a nakonec i ke vzájemné důvěře a lásce.
Desire Duo1116 L AAnn Majorová (Major, Ann)Bratrovo tajemstvíNemilosrdný podnikatel Michael North dlouho považoval Bree jen za zištnou zlatokopku, která se pokusila zneužít jeho mladšího bratra Willa. Přesto se po Willově tragické smrti rozhodl, že se o těhotnou Bree postará. Netušil, že bratr měl nejedno tajemství, a s velkým zpožděním mu došlo, jaká Bree doopravdy je…
Desire Duo1116 L BCatherine Mannová (Mann, Catherine)Co přinesl hurikánTornádo udeřilo na městečko Royal v Texasu s nečekanou silou a obrátilo vše vzhůru nohama. Také ředitelka zvířecího útulku Megan prožila chvíle děsu, když se vydala zpustošeným městem za svou čtyřletou dcerkou. V takové chvíli nemohla odmítnout pomoc muže, kterému se přes tři roky vyhýbala. Brzy poznala, že Whit má i své světlé stránky a je velmi příjemné mít ho po svém boku…
Desire Duo1115 O AJules Bennettová (Bennett, Jules)Milenci na zapřenouMaka a Jennu to k sobě roky táhlo, ale shodli se na tom, že pro ně bude lepší, když zůstanou pouze přáteli. Čistá a sladká Jenna věřila na lásku navždy a Mac věděl, že její sen nemůže naplnit. Když se však ocitli jako svatební hosté na ostrově Bora Bora, najednou tu byli jako muž a žena, kteří po sobě touží, a je jim jedno, co bude zítra…
Desire Duo1115 O BCharlene Sandsová (Sands, Charlene)Vysněný hrdinaO hollywoodském idolu Dylanovi snily tisíce fanynek. I nejlepší kamarádka jeho sestry Emma k němu vzhlížela už od dětských let. Když jim pak osud přichystal velké překvapení v podobě Emmina těhotenství, Dylan se zachoval jako opravdový vysněný hrdina a požádal Emmu o ruku. Nad jejich budoucností se však stáhlo hned několik mračen a Dylan i Emma se ocitli v ohrožení života…
Zlatá kolekce65 U Elizabeth Baileyová (Bailey, Elizabeth)Jménem ctiKdyž jde požádat o ruku své vyvolené, vikomt George Wyndham netuší, jaké nemilé překvapení ho čeká. Baron Reeth, otec mladičké Sereny, do níž se během její první společenské sezony Wyndham beznadějně zamiloval, ho odmítne. Jsou snad Sereniny city vůči němu jen dávnou vzpomínkou? Nebo k jejím uším dolehly pomluvy, že se Wyndham přátelí se zvrhlým markýzem Sywellem?
Serena se těmto pomluvám zdráhá uvěřit, ale když ji George vášnivě políbí, začíná váhat, jestli na jeho špatné pověsti není přece jen něco pravdy…

(2. část historické minisérie Steepwoodské skandály)
Special na přání311 G AJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Únos z MarokaTo, že je její únosce - tajemný Andalusan Marcos - nemilosrdný, pochopila Angličanka Tamsin rychle. Stejně jako to, že je to nejnádhernější muž, jakého kdy viděla. Muž, který ji odvlekl z Maroka z její vlastní svatby, na níž jí záleželo víc než na čemkoliv jiném!
Special na přání311 G BBarbara Hannayová (Hannay, Barbara)Za láskou do AustráliePřed šesti týdny prožil Mark úžasnou noc s krásnou Sophií, ale pak se jejich cesty rozešly. Sophie zůstala v Londýně, zatímco Mark se vrátil na svou farmu v Austrálii. Sophie však na něj nemohla zapomenout a vydala se za ním na druhý konec světa. Bylo totiž načase, aby mu oznámila, že jejich románek nezůstal bez následků…
Special na přání312 H ANicola Marshová (Marsh, Nicola)V jižním PacifikuDokáže se Lana smířit s tím, že muž, do něhož se zamilovala a který se snad zamiloval do ní, není tím, za něhož se vydával? Zac se jí představil jako prostý námořník; musel totiž svou pravou identitu majitele rejdařství tajit. Je ale vůbec možné věřit člověku, který jí ani v okamžicích vrcholné vášně neříká celou pravdu?
Special na přání312 H BTessa Radleyová (Radley, Tessa)Španělský svůdceUhrančivý markýz Rafaelo de Las Carreras se vydává z rodného Španělska na Nový Zéland, aby poodhalil roušku rodinného tajemství a pomstil dávné křivdy. Místo pomsty však nachází lásku k mladé vinařce Caitlyn a musí vynaložit nemalé úsilí, aby plachou dívku přesvědčil, že jeho city jsou ty pravé.

Počet zobrazených záznamů: 19

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 855
Denní počet: 1
Počítáno od: 21.05.2017

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace