Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2016

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2016


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány26 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Správná cestaPravidla láskyNic není, jak se zdá, když jde o záhady srdce.
Po děsivém setkání s ozbrojeným cizincem na pláži ostrova Lesbos zažije Morgan překvapení - z útočníka se vyklube zámožný přítel její kamarádky Nicholas Gregoras. Jenže Morgan ho podezírá, že je zapletený do pašování drog! Když pak dojde k vraždě neznámého muže, je si téměř jistá, že v tom má prsty právě Nicholas. Ten ji však přesvědčuje, že se naopak snaží rozbít kruh pašeráků drog a obává se, že je Morgan v nebezpečí. Co bude silnější? Morganina podezření spojená se záhadným řeckým magnátem, nebo spalující touha, kterou v ní probudil jeho polibek?
Romány26 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Za vším hledej ženuPravidla láskyNic není, jak se zdá, když jde o záhady srdce.
Když ambiciózní právnička Tory přijme práci šerifky v městečku Friendly v Novém Mexiku, myslí si, že to nebude těžký úkol. Ale jen do chvíle, kdy se u ní objeví známý režisér Phillip Kincaid, kterého předvedl strážník za překročení rychlosti jízdy. Vzájemná přitažlivost se totiž nedá přehlédnout. Tory je ovšem pevně rozhodnutá nedat se a Phil to s ní opravdu nemá snadné. Jenže když si Phil něco umane, pak to také musí dostat! Teď chce téhle sebevědomé šerifce dokázat, že i vynikající advokátka může někdy prohrát? a ochotně se podrobit lásce!
Historická romance444 W Louise Allenová (Allen, Louise)Královna NiluLord Quintus Deverall si rozhodně nepřál skončit v bezvědomí v písku u nohou Cleo Valsacové. Jeho původní plánem bylo co nejrychleji dopravit tuto mladou vdovu do Anglie ? k jejímu aristokratickému dědečkovi, který pro ni hledá úctyhodného manžela.
Třebaže má Cleo silnou vůli a je rozhodnuta už se nikdy nevdat, pod Quinovou ochranou je jí víc než příjemně. Ovšem nemá ani tušení, kdo ten záhadný cizinec, kterému zachránila život, vlastně je… A také nechápe, kde se vzala ta prudká vášeň, která se mezi nimi pod žhavým pouštním sluncem rozhořela!
Historická romance445 Z Bronwyn Scottová (Scott, Bronwyn)Neposlušná dámaKitt Sherard už několik let žije na Barbadosu. V obchodě se mu daří víc než dobře, ale jediný, kdo zná jeho pravou totožnost a důvod, proč odjel z Anglie do Karibiku, je jeho přítel Ren Dryden, hrabě Dartmoor.
Když se na ostrově objeví divoká Bryn Rutherfordová se svým otcem, Kitt se právě ocitá v nesnázích: o život mu usiluje podvodník, jehož před časem s Renem vyhostili za trest z ostrova. V nebezpečí se ovšem ocitne i Bryn, která v Kittovi od prvního okamžiku jejich nezvyklého setkání vzbuzuje dosud nepoznané pocity…

(2. část minisérie Život v ráji)
Sladký život341 X Kim Lawrenceová (Lawrence, Kim)Pyšný hříšníkSebastian byl pyšný. Na svůj původ, na své vzdělání, na své schopnosti, na to, jak si dovede kdykoliv a s čímkoliv poradit. Tedy až do té chvíle, než v katedrále vystoupila z anonymního davu svatebčanů ta zrzka a řekla: "Já mám proti tomuto sňatku námitky…!"
Od určité chvíle se Marin život začal s tím Sebastianovým proplétat více, než se jí líbilo. Před pár roky ji Sebastian urazil a nedal jí možnost se hájit, pak následovala ta záležitost s jejím bratrem a jeho sestrou… To, že při jeho svatbě v kostele zalhala, byla jenom malá oplátka.
Aspoň si to myslela…
Jenže Sebastian si myslel něco jiného. A Mari teď musí zaplatit.

(Třetí z příběhů série Sedm sexy hříchů! Tentokrát pýcha)
Sladký život342 Y Jennifer Haywardová (Hayward, Jennifer)Vila u jezeraHned se třemi ranami se musel vypořádat Rocco, ředitel světoznámého milánského módního domu. Umřel mu milovaný dědeček, neodkázal mu celou firmu a v poslední vůli mu nařídil, aby se postaral o nějakou Olivii. Ne, Rocco se rozhodně o žádnou o padesát let mladší milenku starého pána starat nebude. A když navíc zjistí, že Olivia je světoznámá modelka, která před rokem jakoby zmizela ze světa, když předtím nedodržela - nejspíš kvůli drogám - smlouvu, je jeho rozhodnutí ještě pevnější.
Jenže Liv má něco, co Rocco potřebuje. A tak musí hrdý Ital začít svůj odmítavý postoj ke zlatovlasé krasavici začít přehodnocovat. A stačí pár týdnů, aby vypadalo jinak úplně všechno!

(První příběh ze série o Kolumbijské čtyřce!)
Sladký život Duo182 I ACaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Toskánské smířeníPomsta! To bylo to, co Giancarla napadlo, když po deseti letech stanul tváří tvář Nicole. Či vlastně Paige, jak se rozhodla si říkat. Té proradné ženě nestačilo, jak mu ublížila, ještě se nějakým způsobem vloudila do přízně jeho matce a už kdoví kolik let pro ni pracuje jako její asistentka!
Pomsta! To bylo to, co Paige napadlo, když po deseti letech spatřila Giancarla. Věděla, že má právo se jí mstít… a přesto se odvažovala doufat!
Sladký život Duo182 I BKate Hewittová (Hewitt, Kate)Falešná vládkyně"Potřebuji vás…"
Když se šejk Azíz, dědic trůnu, s těmito slovy obrátil na svou pařížskou hospodyni Olivii, poskočilo jí srdce. Ne, proti svodům "Pana playboye", jak mu přezdíval bulvární tisk, byla imunní, ale přesto… Vzhledem k tomu, co prožila, jakou ránu nese v srdci, Olivii nemůže nechat chladnou, že ji někdo potřebuje!
Azíz by tu tichou dívku nejradši nechal na pokoji, protože… protože měl strach, že by jí mohl ublížit. Byla ale jedna z mála, které mohl důvěřovat. Ale na to, aby se z ní stala falešná vládkyně, by nenašel nikoho lepšího!

(Pokračování příběhu Šejkova zajatkyně ze srpna!)
Sladký život Duo183 J AMaisey Yatesová (Yates, Maisey)Diamant od rváčeZa provinění musí přijít trest…
Tuto prostou pravdu vyznával jak ruský rváč a úspěšný podnikatel Dmitri, tak aristokratická Londýňanka Victoria. A oba trestali sami sebe, přísně a nemilosrdně, za to, čím se před lety provinili.
Jenže pak se poznali a začali chápat, že život má být nejenom trestem a vykoupením se z vin. Že člověk potřebuje jiného člověka, že říct si o pomoc není projev slabosti, ale síly!
Sladký život Duo183 J BKate Walkerová (Walker, Kate)Seznámení na plesePříliš mnoho lásky může člověku ublížit. Na příkladu svých rodičů to Alyse viděla dokonale. A zažila i to, že ji kvůli své - sobecké - lásce nutili k něčemu, čeho by musela navždy litovat.
Když Dario Alyse uviděl, došlo mu, že realizovat jeho plán bude mnohem příjemnější, než by předpokládal. A to, že Alyse netouží po lásce, bylo ještě lepší.
Jenže pak oba zjistili, že opravdové lásky není nikdy dost!
Desire1090 K Kat Cantrellová (Cantrell, Kat)Bosá nevěstaCara jako jediná z mnoha módních návrhářek dostala možnost prezentovat svou kolekci svatebních šatů na prestižní výstavě Expo. Její radost však vystřídalo zděšení, když zjistila, že veletrh koordinuje její bývalý přítel a milenec Keith, který ji před dvěma lety opustil těsně před svatbou. Nyní opět stanuli tváří v tvář a Keith mohl na překrásné Caře ve svatebním nechat oči. Proč je ale ta nevěsta bosá?
Desire Duo1092 L AJules Bennettová (Bennett, Jules)Princovo přáníKdyž Darcy přišla na zkušební pohovor ke Colinu Alexanderovi, který potřeboval pro svou dcerku chůvu, netušila, co ji čeká. Neměla ponětí, že Colin je ve skutečnosti ovdovělý princ z malého království Galini. Viděla jen charismatického muže, který ji od počátku upoutal. A jeho dcerka Iris, ta byla doslova úžasná…
Desire Duo1092 L BSilver Jamesová (James, Silver)Čas na odpuštěníKdyby byl Cord Romeo, Jolie by byla jeho Julií. Kdysi to tak skutečně bylo. Jejich láska připomínala legendární milence jak svojí silou, tak také tragičností a nepřízní osudu. Mezi jejich rodinami panovalo nepřekonatelné nepřátelství, a to byla jedna z věcí, které Corda a Jolii nakonec rozdělily. Najdou k sobě Jolie a Cord cestu zpátky? A jak se bude Cord tvářit, až zjistí, že má čtyřletého syna?
Desire Duo1091 O AYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Využijme šanceKdyž se Olivia dozvěděla o autonehodě svého manžela, s nímž už dva roky nežila, otřáslo jí to do hloubi duše. A co teprve, když se po ní Xander začal shánět… Ukázalo se, že po nehodě utrpěl ztrátu paměti a na jejich rozluku si nevzpomíná. Olivia stojí před dilematem: má využít šance na obnovu jejich vztahu manželství?
Desire Duo1091 O BMaureen Childová (Child, Maureen)Irská milenkaMultimilionář Brady Finn, spolumajitel prosperující společnosti, která vyvíjí počítačové hry, netuší, že hlavní roli v jeho novém podnikatelském záměru sehraje odvážná irská dívka, která je pro něj výzvou po všech stránkách. Aine Donovanová, okouzlující manažerka hotelu ve starodávném zámku, který právě koupil, je ale odhodlaná bojovat za staré tradice se stejným nasazením, jako Brady Finn za to, aby ji dostal do postele…
Zlatá kolekce57 U Metsy Hingleová (Hingle, Metsy)Životní výhraJustin Connelly je úspěšný a přitažlivý obchodník z jedné z nejbohatších chicagských rodin. Nelíbí se mu, když se musí zúčastnit dražby starých mládenců, ale je to pro něj příležitost, jak získat další peníze. Když si stoupne v obleku na pódium, nabídky se jen hrnou…
Kim už dávno svého šéfa Justina Connellyho tajně miluje, ale on v ní vidí jen výkonnou a schopnou asistentku. Jenže tahle upjatá Kim se jednoho dne promění v prostopášnou ženu a s Justinem prožije vášnivou noc. A když se jí naskytne příležitost vyhrát zarputilého starého mládence Justina v aukci, nezaváhá ani na chvilku a její nabídka je tou nejvyšší!
Special na přání295 G AMiranda Lee (Lee, Miranda)Noc nad oceánemSebastian, sydneyský miliardář, je se svou hospodyní nadmíru spokojen. Emily je korektní, pečlivá a cele oddaná své práci. Na první pohled nenápadná šedá myška je ovšem ve skrytu duše vášnivou mladou ženou, toužící po lásce. A do pohledného zaměstnavatele se po čase bláznivě zamiluje!
Special na přání295 G BShirley Jumpová (Jump, Shirley)Dočasný nájemníkVictoria se odmala starala o druhé a nyní se konečně rozhodla svůj život od základu změnit a začít myslet také na sebe. Noah McCarty se vydal na cesty, protože potřeboval změnit pohled na svět a zapomenout na temnou minulost. Jenže když mu vypoví službu auto a Victoria ho zachrání, její nevinnost, srdečnost a odhodlání mu nečekaně zkříží plány.
Special na přání296 H AMichelle Celmerová (Celmer, Michelle)Odvržená milenkaZpočátku se jednalo jen o náhodné setkání dvou osamělých lidí v baru, které skončilo po vzájemné dohodě nezávazným sexem. Z tohoto spojení však vznikl život a Tess, která se vždy uměla o sebe postarat, najednou potřebovala Benovu podporu. Samotářský milionář Ben Adams však už ve svém životě s láskou, rodinou a dítětem nepočítal.
Special na přání296 H BKay Thorpeová (Thorpe, Kay)Kalifornská svatbaJe to určitě zvláštní, když se snoubenci těsně před svatbou dohadují o tom, kdy se rozvedou? Ale svatba půvabné Angličanky Giny s přitažlivým milionářem Rossem je všechno, jenom ne normální! Přesto i taková svatba z rozumu se dokáže proměnit na manželství z lásky…

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1069
Denní počet: 1
Počítáno od: 26.09.2016

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace