Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2016

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2016


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány25 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Mlha nad zátokouOdchody a návratyVracet se domů do Louisiany tentokrát nedělá Gwen ale ani trochu radost! Vyrazila totiž na křížovou výpravu, jejímž jediným cílem je přesvědčit matku, že spisovatel Luke, kterého si nastěhovala do domu, pro ni rozhodně není dobrá partie!
Luke se všetečné Gwen nejprve rozhodne dát za vyučenou, ale netrvá dlouho, a propadne kouzlu jejích kudrlinek a velkých očí. Jenže jak ji přesvědčit, že nemá žádný důvod ho nenávidět…
Romány25 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Nechte lásku kvéstOdchody a návratyPřed pěti roky Raven nebyla schopna se Brandovi otevřít, nedokázala mu lásku dát, vlastně ji neuměla ani přijímat. Jenže teď se Brand vrátil? a Raven je na to, čeho by se jí s ním mohlo dostat, nepřipravena úplně stejně!
Brand se vrátil s návrhem, o kterém věděl, že ho Raven neodmítne. Spolupodílet se s ním na napsání hudby pro připravovaný hollywoodský muzikál, to byl pro ni splněný sen. On sám doufal, že si splní i jiný sen. A že to bude sen, který spolu budou moci snít oba!
Historická romance442 W Annie Burrowsová (Burrows, Annie)Nevěsta na přáníLord Havelock se potřebuje co nejrychleji oženit. Na nějakou lásku ale nemá ani čas, ani chuť. A hlavně nemá představu, kde a jak by měl svoji budoucí manželku hledat. Obrátí se tedy na přátele z klubu a ti mu pomohou sestavit seznam, jaké vlastnosti by měla mít případná nevěsta, a také kde ji hledat. Mary Carpenterová je v situaci, kdy jako sirotek už nechce být na obtíž příbuzným, a tak Havelockovu nabídku přijme. Když ovšem náhodou objeví seznam svého novomanžela, zlomí jí to srdce a rozhodne se napsat vlastní seznam, jak by se k ní měl její muž chovat…
Historická romance443 Z Bronwyn Scottová (Scott, Bronwyn )Léčka, nebo láska?Emma Wardová má velký problém. Z Anglie do Karibiku dorazil nový spolumajitel její plantáže s cukrovou třtinou a ona se obává, že jí nedůvěřuje. V jeho pohledu ale vidí víc než obdiv, a tak se rozhodne využít toho ve svůj prospěch.
Ren Dryden potřebuje v Karibiku vydělat peníze, aby mohl v Anglii splácet rodinné dluhy. Přijíždí plný nadšení a představ, ale to, s čím se na ostrově setkává, nesplňuje ani v nejmenším jeho představy…

(První část minisérie Život v ráji)
Sladký život339 X Dani Collinsová (Collins, Dani)Hříšná oázaKdyž Fern odcházela z Anglie, věřila, že udělala to nejlepší, co udělat mohla. A místo učitelky šejkových dcer v pohádkové říši kdesi na Středním východě ji uspokojovalo. Až do chvíle, než potkala Zafira!
Od tohoto okamžiku ji už nemohlo uspokojit nic!
Zafir, vládce sousední říše se každoročně v té oáze, ležící uprostřed mezi oběma státy, schází se svým panovnickým přítelem a jeho manželkou, svou sestrou. Tentokrát ale s nimi přijela i ta pihovatá zrzka, která se neustále červenala…
A Zafir věděl, že ji musí mít!

(Druhý z příběhů série Sedm sexy hříchů, tentokrát chtíč!)
Sladký život340 Y Michelle Smartová (Smart, Michelle)Uvězněná v KaribikuEmily připomínala vichřici, uragán, který všechno smete a kudy projde, už nic nevypadá stejně. To Paša, ruský miliardář žijící v Londýně, pochopil během pár minut. A teď se právě Emily rozhodla, že Paša je její nepřítel. A že pokud neudělá, co po něm chce, co jí dluží, zničí nejdůležitější obchod jeho života!
Jenže Paša se nedostal tam, kde je, náhodou. A i na tu komplikaci zná řešení…
A tak se uragán-Emily ocitne uvězněna na Pašově překrásném ostrově v Karibiku, kde ho nemůže ohrozit.
Opravdu nemůže? Ani když přijde opravdový uragán?
Sladký život Duo180 I ASarah Morganová (Morgan, Sarah)Podle řeckých pravidelKrásná, milá, upovídaná a veselá… Taková byla Lily. A navíc mu slíbila, že se do něj nezamiluje. Že si s ním chce jenom užít jednu dvě… prostě pár nocí. Co by si mohl Nik více přát?
Lily se rozhodla, že ten svůj věčný koloběh "zamilovat se ? pomilovat se ? zklamat se" rozetne a soustředí se jen na prostřední bod toho programu. A pohledný řecký miliardář Nik, nevěřící na žádné emoce, tím méně na lásku, pro to byl ideální.
Sladký život Duo180 I BKate Hewittová (Hewitt, Kate)Šejkova zajatkyněTen muž, který královnu Elenu unesl, po ní nic nechtěl. Kromě jediné věci - aby se nevdávala! Jenže zrovna to je to, co Elena udělat musí. A rozhodně, rozhodně to není z lásky!
Chálil na Eleně oceňoval vše - její krásu, odhodlání, bojovnost, ochotu obětovat pro svou vlast všechno… To poslední s ním měla ostatně společné. A tak i když věděl, jak nutně se potřebuje vdát, v zájmu své země tomu musel zabránit…

(V září pokračování pod názvem Falešná vládkyně!)
Sladký život Duo181 J ACarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Milionářovo zkroceníSamantha vlastně od života toho tak moc nechce. Střechu nad hlavou, práci, bezpečí pro svou dcerku a… už se pokud možno nikdy nevidět s bývalým manželem!
Xander toho vlastně taky nechce tak moc. Co nejrychleji se uzdravit po autonehodě a vrátit se ke svému bývalému životu a co nejméně se vídat s tou protivnou ošetřovatelkou a její určitě hlučnou holkou, které mu do domu nasadil jeho bratr!

(Pokračování příběhu Milionářovo vykoupení z července)
Sladký život Duo181 J BMaya Blakeová (Blake, Maya)Skrýš pod Mont BlankemKdyby neměl takový vztek, musel by si Bastien blahopřát, že měl pravdu. Ne, tuhle modelku si firma jako tvář nové kampaně najímat neměla. Jaká matka, taková dcera. A na Aninu matku měl vzpomínky jen ty nejhorší.
Ana se nedopustila toho, z čeho ji všichni obviňují, a už vůbec nemůže za to, co její matka provedla Bastienově rodině. Myslela si, že pro Bastiena bude jenom pracovat, teď ho ale proti své vůli potřebuje mnohem více!
Desire1087 K Olivia Gatesová (Gates, Olivia)Ledový mužKdyž si Naomi před několika roky Andrease brala, věřila, že časem s ní bude sdílet nejen vášeň, ale i své city. To se ovšem velice mýlila. Uzavřený Andreas byl jako kus ledu a Naomi život s ním ničil. Proto se odhodlala k rozvodu. Nyní se jak její, tak Andreasova situace změnila a on se opět vrátil a znovu ji požádal o ruku. Je možné, že by se ten hrdý Řek mohl změnit, a je možné, že by jejich manželství mohlo mít šanci na úspěch?
Desire Duo1089 L ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Bitva o dědictvíKdyž dojde k tragédii, aljašský pilot a spolumajitel místní letecké společnosti Cole Henderson se musí vydat do Atlanty, aby hájil zájmy svého mladšího nevlastního bratra Zacharyho. Nezbývá mu než se pustit do hořké bitvy o mnohomiliardové dědictví, o které nikdy nestál. Pokud si jako spojence udrží bratrovu opatrovnici, krásnou a energickou Amber, možná získá i něco důležitějšího než majetek…
Desire Duo1089 L BLauren Cananová (Canan, Lauren)Líbánky s cizincemMladá a moderní rančerka Shea se podle složitého dodatku dávné nájemní smlouvy musí provdat za movitého majitele nemovitostí Aleca Morrestona, aby zachránila domov, kde její rodina už dvě stě let bydlí. Pokud by se neprovdala, Alec Morreston ranč rozprodá a postaví na něm zábavní park. Shea souhlasí, ale doufá, že jejich manželství bude čistě formální. Podcení ovšem svého nepřítele a manžela…
Desire Duo1088 O AYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Lodí za štěstímShanal se ocitla v přímo bezvýchodné situaci. Kvůli finančním problémům své rodiny je nucena vdát se za muže, ke kterému nic necítí. V poslední chvíli uteče z kostela a za pomoci dávného přítele, Raifa Masterse, se ukryje na hausbótu plujícím na řece Murray. Skrývaná náklonnost mezi nimi se změní v lásku, ale jejich krátké romantické dobrodružství brzy skončí. Najde Raif způsob, jak i podruhé Shanalinu svatbu překazit?
Desire Duo1088 O BAndrea Laurenceová (Laurence, Andrea)Ve zkušební lhůtěTyler a Amelia, kteří byli nejen spolužáci, ale i nejlepší přátelé, si na konci střední školy slíbili, že když si do deseti let ani jeden z nich nikoho nenajde, tak se vezmou. Deset let uběhlo jako voda a oni - stále bez té pravé lásky - se vypravili do Las Vegas na třídní sraz. Snad za to mohlo to hříšné město, možná fotografie dětí spolužáků nebo tequila, té noci si v každém případě řekli své ano…
Zlatá kolekce56 U Kate Littleová (Little, Kate)Mít rodinuMaura potřebuje nutně pomoc! Zůstala totiž sama, nešťastná a opuštěná a navíc těhotná. Doug Connelly chce napravit kamarádovu chybu - což není moc dobrý důvod pro manželství, ale Mauře a Dougovi stačí k tomu, aby si řekli ano.
Je to sice manželství jen naoko, ale jak si má Maura vysvětlit ten lačný pohled v Dougových jantarových očích? Vzájemnou touhu, která je k sobě každou noc přitahuje? Zdá se, že Maura má všechno na dosah - atraktivního manžela, šťastnou rodinu. Ale jen do chvíle, než odhalí Dougovo malé tajemství…
Special na přání293 G AJackie Braunová (Braun, Jackie)Japonská snoubenkaŠest let má Anne rodinného přítele a právníka Ricka Dantona přímo před nosem. Jenže ji ani trochu nezajímá! Vždyť každého jejího nápadníka kritizuje a odhání. Nakonec je to ale on, kdo Anne doprovodí na nejdůležitější setkání jejího života - setkání s biologickou matkou. Anne a Rick si od sebe drží odstup, ale co se stane, když sebevědomá a nezávislá dívka a racionálně uvažující právník ztratí kontrolu nad svými emocemi?
Special na přání293 G BSarah Morganová (Morgan, Sarah)Štěstí a láskaPokud se řeckému milionáři Philiposovi podaří donutit křehkou Alesii, svou anglickou vnučku, aby se provdala za bohatého Sebastiena, syna jeho největšího obchodního rivala, pomstí se těm, jež nenávidí úplně ze všech nejvíc na celém světě! Vždyť dva mladí lidé ze dvou znesvářených rodů se mohou jenom nenávidět! A on už se postará o to, aby ani jeden z nich nikdy nezískal zpět svobodu!
Special na přání294 H AAmanda Browningová (Browning, Amanda)Dcera milionářeAtraktivní Shelby, dcera známého anglického finančního magnáta, čelí výhrůžkám záhadného muže! Otec ji proto přesvědčí, aby přijala ochranu přitažlivého a šarmantního osobního strážce Graye, muže, jehož Shelby již dlouhá léta miluje. Nyní se ukáže, že ani ona mu není lhostejná, přestože kdysi jejich sblížení razantně odmítl! Jako profesionál by měl ovšem zůstat chladný a nepropadnout citům. Dokáže Gray odolat pokušení?
Special na přání294 H BRebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Pod řeckým sluncemJméno Tracey von Axelová zná z bulvárního tisku snad každý. Všichni vědí, jak tato vnučka bohatého podnikatele vymetá jeden večírek za druhým. Teď, když zdědila rodinné impérium, je Tracey nucena obrátit se na řeckého milionáře Nikose Lazaridise, aby ji naučil podnik řídit. Namísto školení v klidné kanceláři ji Nikos odveze na opuštěnou řeckou farmu, kde postupně zjišťuje, že Tracey je úplně jiná, než jak ji zná…

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1159
Denní počet: 1
Počítáno od: 09.08.2016

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace