Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 4/2016

Zobrazuji informace o produkci 4 / 2016


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány23 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Muž z budoucnostiCesta časemPro Caleba Hornblowera, který se dostal do přítomnosti, bylo těžké vrátit se do 23. století a opustit kouzelně nevinnou Liberty Stoneovou. Cesta v čase se mu stala osudnou?
Romány23 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Do minulostiCesta časemJacob Hornblower následoval svého bratra Caleba do minulosti a doufal, že ho přemluví k návratu. Učarovala mu však Libertyina sestra Sunny, a tak sám zjistil, že i pro člověka budoucnosti, který nevěří na romantické příběhy, je láska silným poutem.
Historická romance434 W Louise Allenová (Allen, Louise)Dívka bez korzetuV předvečer svého odjezdu na kontinent dostává lord Rhys Denham nečekanou a nevítanou návštěvu. V chlapeckých šatech se k němu vloudí jeho kamarádka z dětství Thea, která prchá před nechtěným manželstvím s mužem, jehož jí vybral otec, a na Rhysovi požaduje, aby ji s sebou vzal do Benátek k její kmotře.
Namol opilý Rhys jí nedokáže odmítnout a až pozdě si uvědomí, že Thea už není rozpustilá kamarádka, ale velice svůdná žena. A navíc na něm požaduje, aby uspokojil její zvědavost v jistých intimních záležitostech…
Historická romance435 Z Diane Gastonová (Gaston, Diane)Vykřičená dámaNechvalně proslulou krasavici lady Daphne Favilleovou zachrání z hořícího domu muž, v němž ke své hrůze pozná Hugha Westleighe, muže, který má všechny důvody k tomu, aby ji nenáviděl.
Ale Hugh v požáru přišel o zrak a Daphne se o něho musí postarat, dokud se zase neuzdraví. Hugh sice nevidí, ale její opojná vůně a něžné doteky jejích rukou ho zbavují smyslů.
Daphne má poprvé v životě pocit, že o ni někdo stojí kvůli tomu, jaká doopravdy je. Jenže až se Hughovi zrak zase vrátí, nalezne Daphne v jeho náruči odpuštění?

(3. a poslední část minisérie Klub Inkognito)
Sladký život331 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Levandulový vrchCo je na střepy, to se dá spravit jen těžko? A o tom, že jejich manželství je na střepy, jsou přesvědčeni jak Betsy, tak Nik.
Pro Betsy je nepochopitelné to, jak se Nik chová. Jak jí odmítá rozumět, jak je chladný, uzavřený, jak bere jejich manželství stejně, jako by to byly bitvy, jež vede jako hlava obchodního impéria každý den. A když Betsy zjistí, že jí Nik navíc i lhal, řekne mu, ať odejde z jejich, z jejího domu.
A Nik odejde!
Jenže konec není nikdy dřív, než až když je konec opravdu!

(Druhý díl trilogie Mocní muži)
Sladký život332 Y Maya Blakeová (Blake, Maya)Magnátův omylSpolumajitel řetězce hotelů a kasin Arion nečekal, že ho to tak zabolí! Opravdu si myslel, že ta žena je jiná. Úplně jiná, možná dokonce taková, jakou si vysnil. Tím horší bylo zklamání, které mu připravila!
Pro Perlu znamenala noc s uhrančivým Řekem příležitost k tomu uvědomit si, že život nekončí, že běží dál. Věděla, že si navždy uchová vzpomínku na jeho oči, na jeho ruce, na jeho vůni… A že dokáže žít jenom z této vzpomínky. Opravdu to dokáže?

(Druhý díl trilogie Nezkrotní Řekové)
Sladký život Duo172 I AIsabel Sharpeová (Sharpe, Isabel)Domek u jezeraPro Erika, lehkomyslného playboye, který se chce usadit, je šokem, když se ukáže, že to jiskří mezi jeho bratrem, vážným Jonasem, a Allií, která do domu u jezera přijela na celý týden s ním. A že bratrova přítelkyně Sandra se pro změnu jeví jako neodolatelná jemu…
Podaří se lechtivou romanci na pár dnů přetavit v něco trvalejšího?
Sladký život Duo172 I BMiranda Lee (Lee, Miranda)Láskyplná fúzePřesně tenhle chlapík jí měl přijít pod ruku! Jess neprahla po ničem více, než pořádně to vytmavit tomu nafoukanému americkému miliardáři, který koupil firmu, v níž pracovala, a připravil ji tak o práci. Jenže když Bena uviděla, začala toužit po něčem úplně jiném!
A to, že Ben snil o tomtéž, byla už jen třešnička na dortu!
Sladký život Duo173 J AKim Lawrenceová (Lawrence, Kim)Milionář z letištěNáhodné setkání na letišti se stalo úvodem k románku tvrdohlavé a nesmělé Eve a agresivního a zkušeného italského průmyslníka Draka. Po prvním setkání následovala další a najednou? Pro oba je slovo ?vztah? něčím novým, neznámým. Vždyť kromě vzájemné přitažlivosti mají společného jen to, že oba nevěří na lásku…!
Jenže když někdo na lásku nevěří, neznamená to, že ho její šíp nemůže zasáhnout!
Sladký život Duo173 J BDani Collinsová (Collins, Dani)Zjizvená tvářZjizvený ruský miliardář Alexej se už svému úhlavnímu nepříteli pomstít nemůže. Ani jeho smrt ho ale nesmířila s těmi, již po něm zůstali. Třeba s jeho milenkou Clair!
Clair sice neví, co měl Alexej proti jejímu šéfovi, tím méně, co má proti ní, dojde jí ale, že aby se splnily její sny… musí nechat Alexeje splnit si ty jeho! A brzy pochopí, že mnohem horší než jizva na tváři je ta, kterou Alexej nese v srdci!
Desire1075 K Jules Bennettová (Bennett, Jules)Její prvníKrásná a cílevědomá žokejka Tessa není nijak nadšená tím, že se má na jejich ranči točit hollywoodský film o jejich úspěšné rodině. Tessa se chce soustředit na nadcházející jezdeckou sezonu, protože věří, že má vítězství na dosah. Nemíní se nechat rozptýlit ani sebevědomým producentem Grantem Carterem, kterého zpočátku považuje za městského floutka. Grant opravdu nečekal, že ho ta nevinná amazonka natolik omámí, že jí dá přednost dokonce před svou kariérou…
Desire Duo1077 L AKathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Rodeo vášněCharles Lassiter se cítí dobře na koni, ale ne před kamerami. PR expertka z Los Angeles Felicity si však myslí, že by byl ztělesněním dokonalého mluvčího rodiny Lassiterových, který by navíc mohl pomoci zlepšit její pošramocenou pověst. Charles se nestačil divit, jak rychle a přirozeně zapadla krásná konzultantka do prostředí jeho ranče a dokonce i do jeho náruče. Jako kdyby tam odjakživa patřila?
Desire Duo1077 L BSara Jane Stoneová (Stone, Sara Jane)Nejlepší přítelLetecký záchranář Mark Rhodes tu pro Amy, vdovu po svém nejlepším příteli, vždycky byl, ale v poslední době mezi nimi narůstá napětí? A když přijede domů, aby pomohl s otevřením jejího chovatelského střediska vojenských psů, jejich vzájemná přitažlivost je přímo magická. Je však Amy ochotná riskovat srdce kvůli dalšímu vojákovi, který se nemusí vrátit domů?
Desire Duo1076 O AKat Cantrellová (Cantrell, Kat)Soupeř, nebo milenecMediální magnát Max uznává jen povrchní známosti a o nic trvalého nestojí. Když ho ale dohazovačka Elisa Arundelová připraví o nejlepšího přítele, protože mu dohodí podle Maxe pěknou zlatokopku, dostane vztek. Uzavře s Elisou sázku, aby dokázal, že něco takového jako spřízněná duše neexistuje. Max si přeje jednou provždy Elise ty její kouzla a čáry zatrhnout…
Desire Duo1076 O BOlivia Gatesová (Gates, Olivia)Mstitel z RiaEliana se nikdy nesetkala s tak vlivným, zámožným a neodolatelným mužem, jako je Rafael Salazar. Mužem, jemuž nedokáže nic odepřít. Netuší ale pravý důvod jeho působení v Riu. Má se provdat za nastávajícího otce svého dítěte, nebo dopustit, aby nad láskou zvítězila dlouho připravovaná msta?
Zlatá kolekce52 U Leanne Banksová (Banks, Leanne)Lásky korunovanýchMuž, který stál před Erin, byl krásný a hříšně přitažlivý. Je snad tohle budoucí král Altarie? přemítala Erin v duchu. Měla před sebou nelehký úkol: naučit tohoto amerického obchodníka královské etiketě.
Jako syn princezny, která se sice vzdala svých titulů, ale ne vznešených způsobů, byl Daniel Connelly vychován se silným smyslem pro rodinnou čest. Ale nic ho nemohlo připravit na lekce protokolu pod vedením téhle upjaté a škrobené osůbky s nádhernými křivkami, ani na oheň, který v něm zažehla.
Povinnost, nebo vášeň? Mají vůbec Daniel a Erin na výběr?

( První z 12 příběhů o rodině Connellyových)
Special na přání285 G AJudy Christenberryová (Christenberry, Judy)Havajská tajemstvíShelby doprovází tetu Kay na havajský ostrov Oahu, aby odhalila muže, který si s tetou už patnáct let dopisuje. Na ostrově jí dělá společnost mladý charismatický Pete Campbell. Shelby je rozhodnutá přinutit ho, aby jí prozradil tajemství, která skrývá… a je ochotná pro to dát v sázku i svou hrdost!
Special na přání285 G BAbby Greenová (Green, Abby)Francouzovo potěšeníJeden z vládců světové módy, Francouz Romain, má jasno. Drogy by nikdy nikomu neodpustil! A to určitě ani krásné irské modelce Sorche, která ho více než přitahuje. Před osmi lety jí téměř zničil kariéru, protože ji označil za narkomanku. Svědčila o tom přece všechna fakta! Nebo snad ne…?
Special na přání286 H AMelanie Milburneová (Milburne, Melanie)Londýnské dědictvíZ Londýna si Ashleigh dovezla domů do Austrálie jen dvě věci: vzpomínky na úžasného Jakea a jeho dítě, syna, o němž se ale Jake nesmí nikdy dozvědět! Proč byl Jake vždy proti manželství, proč odmítal děti, proč nikdy nedokázal říct ta slůvka: miluji tě…? Teď se Jake vrací do Austrálie. Chce vše napravit, nebo nenávratně zničit?
Special na přání286 H BSara Orwigová (Orwig, Sara)Pozvání na víkendV lásce a obchodu je dovoleno vše. Nick vyhrál na všech frontách: porazil svého největšího konkurenta mezi ropnými magnáty a skoupil jeho vrty. A k tomu jako třešnička na dortu se mu ještě povedlo svést jeho vnučku Julii. Zdálo se, že Nick může slavit. Brzy však poznal, že pomsta, majetek a moc mu štěstí a radost nepřinesou. Ty do Nickova života vnášela jen Julie…

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1225
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.04.2016

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace