Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2005

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2005


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance683 A Nora Robertsová (Roberts, Nora)Bouřlivé seznámeníFotografka Autumn přijíždí do penzionu v odlehlém koutě státu Virginie. Zde se ke svému překvapení setkává se svým bývalým přítelem Lucasem, jenž se s ní před třemi lety rozešel ne právě v dobrém. Nenadálá průtrž mračen odřízne všechny od okolního světa a ukáže se, že Autumn někdo ohrožuje. Stojí za těmito událostmi Lucas, nebo je to právě on, komu nyní může Autumn důvěřovat a vděčit za svou záchranu?
Romance684 B Margaret Wayová (Way, Margaret)Manželka na útěkuLaura Grahamová je nucena utéct od násilnického manžela Colina, uznávaného kardiologa. Ukryje se v malém městečku v australském vnitrozemí. V sousedním domě žije v ústraní Evan, který byl kdysi zahraničním dopisovatelem v krizových oblastech. Oba se spolu brzy sblíží. Evan pomůže Lauře najít ztracenou sebedůvěru a ochrání ji před manželem, který ji posléze našel a odmítal dát jí volnost.
Romance685 C Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Domluvená svatbaBohatý Conner Wolfe nemá na vybranou. Pokud chce získat do vlastní péče svou malou osiřelou neteř, nezbývá mu nic jiného než se oženit. A kdo by mohl být vhodnější manželkou než dívčina opatrovnice Jenny Gordonová?
Jenny se svatbou souhlasí kvůli dítěti, ale tajně doufá, že jejich manželství nebude jen pouhým formálním svazkem…
Romance686 D Susan Meierová (Meier, Susan)Tajemný obdivovatelMusí přece existovat rafinovaný způsob, jak zajistit, aby si přepracovaný Matt Burke všiml Sarah Morrisové. Co třeba si vymyslet tajného ctitele, který ji bude zahrnovat květinami, a ze dne na den Sarah proměnit v neodolatelnou královnu krásy? To by mělo stačit k tomu, aby se i v tom nejpragmatičtějším muži na světě probudila žárlivost a touha. A pak už je jen na Sarah, jak si poradí s prvními sladkými chvílemi…
Romance Duo687 T ACaroline Andersonová (Anderson, Caroline)Nečekané vzplanutíChirurg Sam a zdravotní sestra Molly pracují ve stejné nemocnici. Spojuje je ještě další věc: Molly porodila Samovi a jeho manželce dítě - jako náhradní matka. Byl to obchod. Ale něco po něm zůstalo: vzájemná přitažlivost a láska k malému Jackovi.
Romance Duo687 T BAlice Sharpeová (Sharpe, Alice)Jak dohonit manželaMajitelku květinářství Loru Giffordovou opustil snoubenec. Zařekla se, že už s žádným mužem nechce nic mít. Ale její maminka s babičkou jí proti její vůli neustále shánějí ženichy. Žádný z nich jí není dobrý, až na mladého a přitažlivého veterináře Jona Woodse, který si velmi rychle získá její srdce.
Historická romance139 W Paula Marshallová (Marshall, Paula)Prostořeká nevěstaMartin Chancellor se po letech vrací do rodného domu, aby se z příkazu otce oženil se snoubenkou svého zesnulého bratra Kate Wyvilleovou a stal se dědicem panství.
Zpočátku jde Martinovi jen o to, aby se otci pomstil za všechny ústrky, jichž se mu v mládí dostalo, ale během času, kdy blíže poznává upřímnou Kate a zároveň se stává terčem útoků pomstychtivého Bevise Framptona, najde si cestu nejen ke své nevěstě, ale i ke starému otci.
Historická romance140 Z Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Chudá snoubenkaLord Selborne se musí co nejdříve oženit, jinak přijde o dědictví, které nutně potřebuje na opravu rodinného sídla. K seznámení se svou budoucí manželkou má ovšem jedinou příležitost, a tou je svatba jeho sestřenky. A aby toho nebylo málo, je další podmínkou závěti nucen po svatbě dodržet několikaměsíční celibát.
Co si jen počne, když jediná dívka, která ho na svatbě zaujala, je kominická dcerka, najatá na svatbu, aby rozdávala polibky pro štěstí…?
Sladký život11 X Lee Wilkinsonová (Wilkinson, Lee)Ryanova pomstaPřed lety se Ryan zamiloval do dívky na obraze známém jako Středeční dítě. Když se seznámil s Virginií, která své matce pro tento obraz seděla modelem, propadl zcela touze po ní! A Virginia jeho lásku opětovala! Proč náhle dva dny před svatbou od Ryana utekla, uprchla z New Yorku a usadila se pod falešným jménem v Londýně? Ryanova ješitnost utrpěla těžkou ránu a mladý obchodník se rozhodl pomstít…
Sladký život12 Y Sara Cravenová (Craven, Sara)Svatba místo pravdyNěkolik měsíců po svatbě zjistí Angličanka Kate, že pro jejího řeckého manžela, Michalise, byla svatba jenom hrou, kterou nikdy nebral vážně. Jinak se přece všechny ty události, které Kate na ostrově v Jónském moři zažije, vysvětlit nedají! Co se Kate dozví, když se do Řecka z Anglie, kam od manžela utekla, ještě jednou vrátí? Dokáže se změnit Michalis a dokáže se změnit Kate? A musejí se vůbec měnit? Nebylo náhodou všechno úplně jinak?
Desire684 K Cathleen Galitzová (Galitz, Cathleen)Svůdná vychovatelkaToby Danforth nadevše miloval svobodu. Rozhodl se žít osamoceně na ranči, daleko od rodiny a pokud možno z dosahu žen. Jeho plány však utrpěly vážnou trhlinu, když onemocněla vychovatelka jeho syna, a na její místo nastoupila mladá překrásná žena, Heather Burroughsová. Tobymu se zdálo, že mu prozřetelnost seslala anděla…
Desire685 L Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Bouře láskyTeague a Daisy se náhodou ve sněhové bouři ocitli na jednom místě a během těch pár dní izolace se nečekaně sblížili. Pak se ale jejich cesty rozešly. Teague však brzy pochopil, že to, co k tajemné Daisy cítí, je láska, a začne jeho bitva o Daisyino srdce, kterou s napětím sledují všichni místní obyvatelé.
Desire686 M Linda Conradová (Conrad, Linda)Zázraky láskyMarcy poznala, že Lance je neuvěřitelně zodpovědný a citlivý muž. A také mimořádně, opravdu mimořádně sexy. Ale ona v současnosti vůbec nepotřebovala, aby se jí život ještě více komplikoval citovým vztahem. Netoužila, aby jí někdo poučoval a řídil, toho si už užila dost. Její srdce však na to mělo jiný názor a nepřestalo doufat v zázrak lásky…
Desire687 N Peggy Morelandová (Moreland, Peggy)Tannerovy hříchyPřed několika lety Whit Tanner Melissu miloval jako nikoho na světě. Přesto na něj nepočkala a vzala si jeho nejlepšího přítele. Whit se snažil na Melissu sedm let zapomenout, teď však ovdověla a ocitla se i se synkem v nesnázích. Whit nečekal, že se na něj obrátí s prosbou o pomoc, a jeho uražená pýcha a zraněné srdce sváděly urputný boj s dlouho potlačovanými city…
Desire Duo688 O ABronwyn Jamesonová (Jameson, Bronwyn)Na první pohledKree O´Sullivanové připadal Sebastian Sinclair na první pohled jako muž jejích snů. Vzápětí zjistila, že to s ním nebude vůbec jednoduché. V očích mu čas od času jiskřilo, jako by sám se sebou musel svádět tuhý vnitřní boj. Byli tak rozdílní, ale cosi je spojovalo. Oba věděli, že si zahrávají s ohněm, přesto neodolali…
Desire Duo688 O BJulianne MacLeanová (MacLean, Julianne)Noc s playboyemNejlepšího chicagského kardiochirurga Donovana Knighta přepadli a jde mu o život. Jeho bezpečí má mít na starosti ten nejlepší profesionál - Jocelyn Mackenzieová. O tom, že se jí podaří ochránit doktora, nepochybuje. Ochrání ale i své srdce, když v jeho přítomnosti ztrácí svou vždy neochvějnou rozvahu?
Special90 G AJane Sullivanová (Sullivan, Jane)Cestou do Las VegasChvíle pro družičkyKdyž se Chloe po třídenní známosti rozhodne, že Bobby je jejím vyvoleným na celý život, rozhodne se zase její sestra Serena, že nerozumný sňatek musí zmařit. Nečekanou oporu nalezne v Tomovi, Bobbyho bratrovi, který nadcházející svatbu také neschvaluje…
Special90 G BIsabel Sharpeová (Sharpe, Isabel)Ostrov pokladůChvíle pro družičkyKdoví kolikrát za uplynulé dva roky Emily zapochybovala o tom, jestli její rozchod s Loringem byl to nejsprávnější, co mohla udělat. Osud naštěstí někdy druhou šanci nabízí a poklad na pustém ostrově může mít nejrůznější podoby…
Special90 G CJulie Kistlerová (Kistler, Julie)Svatba s ručením omezenýmChvíle pro družičkyKdyž začne Andie snít o tom, že si založí svatební agenturu místo nějaké "seriózní" práce, nemůže její důstojná rodina uvěřit. A nejhorší je, že ji v tom podporuje Jace, oficiální "přítel" její sestry! Po kom že to ale Jace vlastně touží doopravdy?
Lékařská romance duo75 R ALilian Darcyová (Darcy, Lilian)Lékařské tajemstvíV osmnácti byla Nell donucena vzdát se své první lásky Brena. Teď, po sedmnácti letech, se na kliniku, kde Nell pracuje, vrací jako chirurg i Bren.
Nell má pověst ledové královny, ale jakmile mezi bývalými milenci přeskočí jiskra, zjistí Bren, že pod chladným povrchem se skrývá tatáž vášnivá žena, na kterou nikdy nezapomněl…
Lékařská romance duo75 R BJosie Metcalfeová (Metcalfe, Josie)Odvážný doktorPráce v malé novozélandské nemocnici je pro doktora Huga Pattersona vším. Ale jen do té doby, než mu do života vtrhne Maggie a obrátí ho zcela naruby. Přestože Hugo zná Maggie celý svůj život, zoufale se brání citům, které v něm probouzí. Maggie se však jen tak lehce nevzdává a za svou dávnou lásku bojuje!
Kolekce31 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Návrat ztraceného bratraDokáže Heather překonat odpor vůči svému adoptivnímu bratrovi Kyleovi, na kterého před léty žárlila natolik, že ho vyhnala z jediného domova, jaký kdy poznal? Myslela si, že už nikdy ho nebude chtít vidět! Jenže nikdy, to je opravdu hodně dlouho… Zejména teď, když potřebuje Kyleovu pomoc při záchraně otce, na jehož operaci sama nemá peníze! Teď už Heather ví, že ji Kyle nechtěl připravit o lásku jejích rodičů… Co ale netuší, je to, že jí naopak toužil nabídnout lásku jinou… tu svou! A přestože se s Kylem smířit chce, nikdy by nevěřila, že mu oplátkou za jeho lásku nabídne svou vlastní!

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3189
Denní počet: 2
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace