Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/2004

Zobrazuji informace o produkci 6 / 2004


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance608 A Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Benátské tajemstvíBenátky - město spousty tajemství a vášně. Přestože Dulcie Maddoxová odjíždí do Benátek pracovně, daleko raději by zde strávila každý den s vysokým, pohledným gondoliérem. Guido Calvani není žádný gondoliér, ale jeden z nejbohatší aristokratů v Benátkách. Dulcii to však opomněl říci z praktického důvodu - aby zjistil, zda touží po něm, nebo po jeho penězích a titulu.
Romance609 B Donna Claytonová (Clayton, Donna)Šamanova moudrostLos Angeles postihlo zemětřesení a námořnictvo vysílá na pomoc obyvatelstvu oddíl vojáků, kterému velí Quinn Grayson. Na místě se má spojit s šerifkou Kerry Cheltonovou, která v této oblasti jako jediná z policistů přežila. Quinn nikdy nebyl zvyklý spolupracovat s ženami, zejména v kritických situacích. Stačí však jediný pohled do Kerryiných očí, a jeho srdce je navždy ztraceno!
Romance610 C Lindsay McKenna (McKenna, Lindsay)Testament láskyPacientky doktora Greye Thundera se vydaly na lov - a on má být jejich kořistí! Přitažlivý domorodý Američan už toho má dost a proto navrhne své zdravotní sestře Lori, aby se za něj provdala. Ta ale váhá, neboť má za sebou jedno nepovedené manželství a navíc právě zjistila, že je těhotná... Pomůže jim oběma tento domluvený sňatek vyrovnat se s tíživou minulostí?
Romance611 D Sue Swiftová (Swift, Sue)V šejkově náručiCami Ellisonová moc dobře ví, že si zahrává s ohněm, když se vydá k šejkovi Rayhanu ibn-Malikovi, který vlastní sousední ranč. Avšak nedokáže tomuto přitažlivému cizinci, který zažehuje její touhu pouhým pohledem, odolat. Když však pozná, že jeho láska k ní není tak čistá, jak si myslela, zlomí jí to srdce...
Romance Duo612 T ALiz Fieldingová (Fielding, Liz)Odměna pro družičkuDodie byla požádána, aby se stala hlavní družičkou na svatbě své atraktivní sestry. Hubnutí je pro ni ale tak nepředstavitelné jako vzdát se své největší slabosti - čokolády. Jediné, co Dodie teď může udělat, je začít s dietou a najít si na pomoc osobního trenéra!
Romance Duo612 T BCara Colterová (Colter, Cara)Záhadné zásilkaSamotářský policista Fletcher Harris dostane výzvu k převzetí zásilky. Jak záhy zjistí, se zásilkou je spojena záhada, kterou musí vyřešit. K tomu však potřebuje pomoc, jež mu může poskytnout jen jediný člověk - jeho bývalá žena Amanda.
Sága58 CH Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Osamělý vlkHawk, urostlý mladý muž, v jehož žilách kolovala i krev Apačů, už věděl, jaké to je zamilovat se do bílé dívky. Věděl, jak chutná zrada, jak hořkou příchuť má osud vyděděnce, k němuž se vlastní rodina otočila zády. Byl přesvědčen, že stejnou chybu už neudělá. V tomto přesvědčení žil až do chvíle, kdy spatřil svou novou sousedku Jenny, ženu, kterou osud nepronásledoval o nic méně...
Historická romance109 W Paula Marshallová (Marshall, Paula)Jackovo štěstíČtyři roky války a ještě delší doba, kdy se pokouší postavit rodinný majetek na nohy, změnily Jacka Comptona z lehkovážného mladíka k nepoznání. Když ale na jednom londýnském plese spatří Lacey Chancellorovou, jak bezstarostně tančí charleston, krev v žilách mu opět vzpění. A jako kdyby mu ji do cesty zaválo samo štěstí, Lacey je ještě ke všemu velice bohatá. On však má ale svoji čest a nedopustí, aby ho společnost pokládala za lovce věna!
Historická romance110 Z Elizabeth Baileyová (Bailey, Elizabeth)Nalezený pokladNell Faradayová přijíždí na své první působiště jako guvernantka, ale už při příjezdu na ponurý hrad lorda Jarrowa začíná pochybovat, zda bude schopna tady vydržet. A což teprve, když se dozvídá, že její svěřenkyně, malá Hetty, jeví příznaky šílenství!
Hettyin otec však v Nell od prvního okamžiku vzbuzuje pocity, jaké dosud nepoznala, a o nichž si musí připustit, že je to láska. Dříve, než se Nell rozhodne, co s tím udělá, začnou se dít na hradě podivné věci...
Desire609 K Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Soupeř v posteliNa zmrzlinové impérium Baroneových se upřela nevítaná pozornost bulvárního tisku. Gina Baroneová má podle rozhodnutí rodiny situaci řešit za pomoci mediálního poradce Flinta Kingmana. Ona s ním ale spolupracovat nechce. Přesto, že jí strašně leze na nervy, přistoupí na jeho plán jak odvést pozornost tisku - budou předstírat skandálně vášnivý vztah...
Desire610 L Karen van der Zee (Zee, Karen van der)Půlnoční rytmusPřipomínal jí Michelangelova Davida, když tak stál nahý v záři měsíce na kraji bazénu. Ale Samantha doopravdy nemá čas na zábavu, natož pak na nějaký krátkodobý flirt. Žije sama se svým synkem, musí chodit do práce, učit se na zkoušky… Přesto si David vzal do hlavy, že do jejího života vnese radost a co vlastně ještě...?
Desire611 M Meagan McKinneyová (McKinney, Meagan)Horké chvilkyMladá učitelka hudby Jo Loftonová přijíždí do národního parku, aby zde v lůně přírody nalezla ztracenou sebedůvěru a udělala silnou čáru za nevydařeným vztahem. Mužům naprosto přestala důvěřovat a hodlá je ze svého života navždy vymazat. Netuší, že v národním parku potká přitažlivého požárníka, se kterým ji čekají opravdu horké chvilky...
Desire612 N Kristi Goldová (Gold, Kristi)Novoroční polibekNovoroční polibek od neznámého muže téměř zbavil Joannu Blakeovou vědomí! Zamilovat se byla opravdu ta poslední věc, kterou tahle porodní asistentka, těžce se probíjející životem, potřebovala. A přesto jí její intuice napovídá, že dostat se z pasti jeho uhrančivých a sexy očí nebude vůbec lehké.
Desire Duo613 O ALee Wilkinsonová (Wilkinson, Lee)Náhradní milenkaSkutečně si nepřála stát se jeho milenkou!
Brad Lancing je úspěšný podnikatel, ale pokud jde o ženy, nemá nejlepší pověst. A Joanna Winslowová je pevně rozhodnutá, že nedopustí, aby se její sestra stala jeho další kořistí, i kdyby to znamenalo, že se sama obětuje!
Desire Duo613 O BCathy Williamsová (Williams, Cathy)Co přinese zítřekBylo to tak složité! Lucy dlouho tajila své pravé city ke svému šéfovi Nickovi nejen před ním, ale snad i sama před sebou. Pak se ale pracovně ocitli na rajském ostrově v Karibiku a Lucy přestala myslet na to, co přinese zítřek. Poprvé v životě dělala to, co opravdu chtěla. A stálo to za to.
Special69 G ADiana Palmerová (Palmer, Diana)Jen jedinkrátTenkrát v TexasuToma Walkera do malého městečka Jacobsville v Texasu nezavála náhoda, ale jeho přítel si zahrál na Osud. Usoudil totiž, že šest ztracených let je až dost a že by se Tom měl konečně seznámit se svou milou dcerkou a znovu se sblížit s její krásnou maminkou Elysií…
Special69 G BDiana Palmerová (Palmer, Diana)Milovat teď a tadyTenkrát v TexasuDoktor Drew Morris je pohledný vdovec, na kterého by si dělalo zálusk spousta žen z Jacobsville. Všichni ale vědí, že doktor stále truchlí po své dokonalé manželce. Naděje si nedělá ani jeho nová asistentka Kitty.
Special69 G CDiana Palmerová (Palmer, Diana)Asi tě uškrtím!Tenkrát v TexasuJobe a Sandy se věčnými půtkami a hašteřením snaží zamaskovat, že je to k sobě nezadržitelně táhne. Všichni už to dávno tuší, že za jejich nepřátelstvím jsou jiné emoce, ale kdy to dojde jim?
Orchidea20 F Nora Robertsová (Roberts, Nora)Cit proti rozumuAurora Fieldsová je mladá úspěšná podnikatelka. Je však také oddaná dcera, která se snaží ochránit svou matku, nadanou nadpřirozenými schopnostmi, před neuváženým jednáním. Pak jí však přijde do cesty David Brady, jenž se stane jejím obchodním partnerem. Aurora zjistí, že nyní potřebuje ochranu sama. Její srdce je totiž ohroženo jeho okouzlujícím šarmem. Ubrání se?
Lékařská romance duo60 R AGill Sandersonová (Sanderson, Gill)Mateřská touhayn Pierceová je velmi zaneprázdněná porodní asistentka na klinice v Keldale. Jakmile se tu však objeví na praxi doktor Adam Fletcher, v Lyn se probudí city, o kterých si myslela, že jsou už dávno pohřbené hluboko v jejím srdci...
Lékařská romance duo60 R BMarion Lennoxová (Lennox, Marion)Je to dcera, doktore!Doktor Nate Ethan má všechno, co potřebuje: malou venkovskou praxi a volnost starého mládence. Ale jen do té doby, než se u jeho dveří objeví mladá žena s miminkem v náručí a malým chlapcem po svém boku!
Kolekce16 U Diana Palmerová (Palmer, Diana)Muž na pravém místěTyler musel po ztrátě vlastního ranče nastoupit jako předák na turistický ranč "Double R" v Arizoně, který vedla mladá majitelka Nell. Nell vypadala na sedmnáct, ale bylo jí čtyřiadvacet, a po bolestné milostné zkušenosti z mládí vůči mužům zahořkla. Nemohla uvěřit, že by takový světák a krasavec jako Tyler mohl zatoužit po ní. A přesvědčit ji o tom, pozvednout její nízké sebevědomí byl pro Tylera a ostatní nadlidský úkol...

Počet zobrazených záznamů: 22

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3300
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 30.12.2020, 16:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace