Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 1/1998

Zobrazuji informace o produkci 1 / 1998


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance253 A Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Andělská nevěstaAngelica nikdy nepochopila, proč ji vlastně Jake kdysi opustil. Jen jedno je jí jasné: pořád ho zoufale miluje!
Romance254 B Valerie Parvová (Parv, Valerie)Láska nad zlatoAnna se marně snaží utéct před neblahými vzpomínkami na povrchní svět filmu. Ale i tady v zapadlém australském městečku ji objeví filmový producent Tom Callander...
Romance255 C Mary Lyonsová (Lyons, Mary)MilovníkKdyž Lauře dá její zaměstnavatel po romantickém víkendu výpověď, nemůže uvěřit vlastním uším. Je Jack opravdu takový padouch?!
Romance256 D Patricia Knollová (Knoll, Patricia)Svatba v TombstonuNení tohle rána osudu? Malloryin dům bude opravovat právě firma Jacka Clantona... Ten chlap ji od začátku rozčiluje - ale také zajímá a přitahuje!
Svatby de Wilde1 W Jasmine Cresswellová (Cresswell, Jasmine)Porušené slibyDeWilde, celosvětová úspěšná firma specializovaná na "svatby na klíč", se otřásá v základech: Manželství DeWildeových se po dvaatřiceti letech rozpadá...
Sladká romance15 F Debbie Macomberová (Macomber, Debbie)Láska na AljašceMariah chce na Aljašce zůstat, ať si její šéf Christian o tom myslí, co chce!
Sladká romance16 J Stephanie Howardová (Howard, Stephanie)Zámecký pánKdyž se Charlotte setká s Jettem Ashtonem, nejasně cítí, že ji čímsi osudově přitahuje...
Desire253 K Modean Moonová (Moon, Modean)Zapomenutá svatbaJennie si po těžkém úraze nevzpomíná ani na manžela, ani na okolnosti, proč ho během svatební noci opustila...
Desire254 L Metsy Hingleová (Hingle, Metsy)KapitulacePeter Gallagher ji požádal o ruku, ale Aimee se obává říci své ano muži, který nevěří v lásku.
Desire255 M Barbara Boswellová (Boswell, Barbara)Rodinný podnikSelby zrušila svatbu. Nebude se přece vdávat za podvodníka Garretta, který ji chce jen ze zištných důvodů! A je to skutečně tak?!
Desire256 N Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)Láska a bouřeVztah Shepa a Andrey začíná na Štědrý den a pokračuje dramaticky na pozadí několikadenní sněhové bouře...
Special21 G AMeryl Sawyerová (Sawyer, Meryl)Čokoládová fantazieValentinky 1998 1Události v den svatého Valentina přinášejí smolařce Allie další komplikace...
Special21 G BKate Hoffmannová (Hoffmann, Kate)Tajná ValentýnkaValentinky 1998 1Charlotte se pustila do odvážné hry, která ji může stát hodně - dokonce i její srdce!
Special21 G CGina Wilkinsová (Wilkins, Gina)Daruj mi srdceValentinky 1998 1Kytice růží, parfém, diamantový náhrdelník a navrch čokoládová bonboniéra Jessicu neuspokojí. Ona chce od Richarda mnohem víc!
Special Desire8 H AElise Titleová (Title, Elise)Partner vašich snůValentinky 1998 2Když Nicholas zjistí, že jeho dcera za něj podala seznamovací inzerát, je už pozdě cokoliv měnit. Nezbývá, než vydat se na schůzku...
Special Desire8 H BPamela Bauerová (Bauer, Pamela)Pan RomantikValentinky 1998 2Tristan má rád překvapení. Když si objedná romantické setkání přes agenturu, netuší, že tentokrát bude jeho překvapení dokonalé!
Special Desire8 H CTiffany Whiteová (White, Tiffany)Samotáři v Saint LouisValentinky 1998 2Alex pokládá svůj inzerát spíše za žert - dokud se nesetká s Elizabeth!
Láska a smích1 X Jennifer Crusieová (Crusie, Jennifer)Chci jen tebe!Nina už od života nic nechce - jen nejlepšího přítele člověka. Její pes jí ovšem připraví nečekané seznámení, když vleze do postele Alexovi.
Polibky27 E Jennifer Taylorová (Taylor, Jennifer)Horečka džungleKrásnou Gabrielle doprovází po Brazílii nekompromisní a sebevědomý Doyle. Ten člověk ji už od první minuty jde na nervy. A když pak musí jejich letadlo nouzově přistát uprostřed tropického pralesa z její cesta se stává hotová noční můra.
Temptation165 R Patricia Ryanová (Ryan, Patricia)Risk je ziskClay se nebojí ničeho, jen manželství. Co vězí za tím, že náhle požádal o ruku svou dávnou kamarádku Izzy?!
Temptation166 S Susan Worthová (Worth, Susan)Milostné závazkyCharlieho dobrodružnou povahu nikdy nesvazovaly konvence. Cassie je jiná, a snad právě proto Charliemu obrátí život vzhůru nohama.
Desire na přání17 O Susan Connellová (Connell, Susan)Rebel v sukníchRebeka byla před deseti lety postrachem učitelské kariéry Raleighe Hanlona. Teď, když se vrátila do rodného města, je ale docela jiná, a rozhodně velmi neodolatelná!
Desire na přání18 P Marie Ferrarella (Ferrarella, Marie)Buď mou!Bývali milenci a teď je Mallory Flanninganová těhotná. Ale kdo je tedy otcem, když Jackson to prý není - a proč je mu narozené dítě tolik podobné?!
Desire na přání19 T Carole Bucková (Buck, Carole)Manželství s pomlčkouLucy ani nemůže uvěřit té zvláštní náhodě: právě na Silvestra po deseti letech potkává svého bývalého manžela, kterého nikdy nepřestala milovat.
Desire na přání20 U Patty Salierová (Salier, Patty)Sex testJohnny prý má jednat ve všech záležitostech přítele jeho jménem. Ale jak naložit se situací, když ho psycholožka Rachel tak velmi přitahuje?

Počet zobrazených záznamů: 25

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3642
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace