Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2018

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance490 W Sarah Malloryová (Mallory, Sarah)Utajený synPřed několika roky se Ellen Tathamová bláznivě zamilovala do Maxe Colnebrooka, a jelikož on její lásku stejně bláznivě opětoval, hned se uprostřed egyptské pouště vzali. Max byl voják, a proto musel ze všeho nejdříve dokončit své poslání, jenže Ellen nabyla přesvědčení, že ji zradil a opustil. Po návratu do Anglie ještě ke všemu zjišťuje, že je těhotná.
Z Maxe se později stává vévoda, zatímco Ellen žije v poklidném městečku se svým milovaným synem. Je možné, že se ještě někdy setkají?
Historická romance491 Z Liz Tynerová (Tyner, Liz)Zpívající guvernantkaIsabel Mortonová opouští školu pro guvernantky, aby nastoupila do svého prvního místa v této profesi. To je ovšem jen zdání pro okolí, neboť jejím snem je stát se slavnou zpěvačkou. Uprchne proto do Londýna, kde si ale velice brzy uvědomí, že naletěla nebezpečnému podvodníkovi, a nebýt Williama Balfoura, skončila by v nevěstinci, nebo i mrtvá.
Když se ve společnosti rozšíří fáma, že to byl William, kdo jí ublížil, je řada na Isabel, aby ho zachránila. A jedinou cestou, jak umlčet zlé pomluvy, je souhlasit s jeho návrhem, že se stane jeho manželkou…

(Třetí část minisérie Pohádkové osudy)
Sladký život387 X Maisey Yatesová (Yates, Maisey)Tajemný portrétŽivot není tak složitý, když se člověk skrývá v tichu knihovny.
Jenže proto, aby Alex získal poslední ztracenou vzpomínku pro svého dědečka, musí princezna Gabriella klid milované knihovny opustit. A vypravit se na dobrodružnou cestu do země, z níž byl vypuzen její královský rod.
Alexe moc netěšilo, že Gabriellina babička trvala na tom, že ho její vnučka na výpravě za ztraceným obrazem bude doprovázet. Kupodivu ne proto, že by mu byla nesympatická. Právě naopak! Byla moc mladá, moc nevinná, moc… hodná. Všechno to, co už dávno není on!
Ale protiklady se přitahují a Gabriella se už nikdy nechce vrátit do přítmí opuštěné knihovny!

(Závěrečný svazek osmidílné řady o ztracených vzpomínkách!)
Sladký život388 Y Jennie Lucasová (Lucas, Jennie)Vášeň na ManhattanuDarius se naučil jednu věc: muž má jenom takovou cenu, kolik má peněz. A on se rozhodl, že bude mužem, kterého si budou vážit všichni! Uspěl. Jenže tu pořád ještě zůstávala ta otevřená rána… ne, spíše jizva, která ho nepřestala svědit.
Letty… Myslel si, že ho miluje. A myslel si, že on miluje ji. Jenže pak mu poslala tu zprávu… a všechno se pokazilo. Teď dostal možnost se pomstít. Jí… ale hlavně jejímu otci. A příležitosti využil dokonale! Na penězích, které to bude stát, přece nezáleží!
Jenže Letty zase nezáleží na jeho penězích. A Darius brzy přijde na to, že pomstou, kterou si naplánoval… nejvíce ubližuje sám sobě!
Sladký život Duo228 I AHeidi Riceová (Rice, Heidi)Smíření na jachtěDůvěra? to bylo to, co jim před deseti roky chybělo. Důvěra a trocha toho štěstí, protože byli až moc mladí a svět jim příliš příznivě nakloněný nebyl!
A důvěra jim chybí i po těch deseti letech. Oba jsou úspěšní - a sami. A nevěří tomu, že od toho druhého mohou čekat cokoliv dobrého. Přesto se jejich cesty znovu protnou…
A pak Xanthe zjistí, že jí celých těch deset let chyběly Daneovy pevné ruce, a Dane že nepřestal nikdy vzpomínat na tu veselou holku plnou života a vášně…
Jenže bude to stačit?
Sladký život Duo228 I BElizabeth Powerová (Power, Elizabeth)Zpět do jámy lvovéBylo by krásné, kdyby věci byly takové, jaké se zdají. Nebo ještě lépe - takové, jaké se Conan rozhodl, že jsou! Jenže když se po třech letech setkal se svou bývalou švagrovou Siennou, začínal mít čím dál tím více pocit, že se v ní mýlil. Ta rozmařilá a rozhazovačná žena, špatná matka a nevěrná manželka, která dostala jeho bratra do hrobu, jako by nikdy neexistovala. A možná dokonce nikdy neexistovala! A vždy to byla jenom obětavá a skromná Sienna.
Bezchybná ale Sienna určitě není.
Protože to by si pak nikdy nedovolila se do něj zamilovat!
Sladký život Duo229 J ACaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Volání modré krvePo dvaceti letech dostal Reza možnost napravit zlo, které se nikdy nemělo stát. Napravit zlo a naplnit osud. Svůj osud i osud jedné americké dívky, která, ač to neví, je princeznou, zaslíbenou mu za manželku. Reza je totiž král?
Chudá a upracovaná servírka Maggy považuje muže v na míru šitém obleku za blázna. Rozhodně aspoň zní bláznivě to, co říká. Ale taky jí nabízí mnohem lepší život, než jaký žila doposud.
A i když ten muž možná blázen je, ona nebude takový blázen, aby příležitost nepopadla za pačesy!
Sladký život Duo229 J BCathy Williamsová (Williams, Cathy)Zásnuby po australskuJak dlouho bude charizmatickému londýnskému playboyovi-miliardáři Leovi trvat, než pochopí, že opravdu ne každý z jeho plánů musí vyjít tak, jak si představoval? A že to, že k tomu ještě nikdy nedošlo, neznamená, že k tomu dojít nemůže!
Leovu nabídku Sammy nakonec chtě nechtě přijmout musela. Cokoliv dalšího už nemusela - chtěla to! Nikdy by si ale nemyslela, že jackpot může vyhrát tím? že ho odmítne!
Desire1152 K Joanne Rocková (Rock, Joanne)Náročný hostDo luxusního hotelu v Karibiku přijíždí náročný host pan Holmes. Jeho přitažlivý zevnějšek nejde dohromady s jeho nepříjemným vystupováním. Dokonalá a profesionální Maresa, která se stará o jeho nemožná přání, ale při nejedné příležitosti poznává, že pan Holmes je všechno, jen ne protivný bručoun. A i když se tomu ze všech sil brání, je pro ni těžké nepodlehnout jeho šarmu…
Desire Duo1153 O ASilver Jamesová (James, Silver)Budu vás hýčkatKaden Waite, předák na ranči Barronových, ví, že může přijít o všechno, když nepřijme podmínky poslední vůle miliardáře, o němž se současně dozvídá, že je jeho otcem. Aby zapomněl, hledá útěchu u své kamarádky Pippy. Zanedlouho však zjišťuje, že Pippa čeká jeho dítě. Kaden rozhodně trvá na tom, že dítě ponese jeho jméno a Pippa se za něj provdá. Pippa však nechce manželství bez lásky…
Desire Duo1153 O BRachel Baileyová (Bailey, Rachel)Vstříc osuduPrávnička Harper se snaží vystupovat jako sebevědomá, nezávislá a samostatná žena. Pravdou ale je, že se bojí navázat bližší vztah.
Nick Tate předstírá navenek klid a rozvahu, přestože si životem nese trauma z válečných událostí. Jejich náhodné setkání nezůstane bez následků, a tak jsou nucení odložit masky a začít se vyrovnávat s nastalou situací…
Zlatá kolekce80 U Elizabeth Rollsová (Rolls, Elizabeth)Milenka jeho lordstvaKdyž se Max, hrabě Blakehurst, setkává s Verity, domnívá se, že je to pouhá služebná. Nepoznává v ní dceru svého velitele, to děvčátko, jemuž kdysi pomohl. Život, jaký teď Verity žije, je nesnesitelný - z toho důvodu jí Max nabídne, ať se stane jeho milenkou.
Ovšem právě v okamžiku, kdy Max zjišťuje, že se do ní začíná zamilovávat, objeví, kdo ta dívka ve skutečnosti je. A to je pro něj nepřekonatelná překážka.

(1. část nové minisérie Nejčtenější romance Regency)
Special na přání341 G AMichelle Reidová (Reid, Michelle)Vyvolená řeckého boháčeProč má Leo, řecký vládce finančního impéria, potřebu neustále ochraňovat snoubenku svého nevlastního bratra, chladnou a upjatou Natashu? Vždyť se mu ani nelíbí! A svého hamižného bratra, který ho okrádá, nemá rád.
Pro Natashu je střet s Leem stejně smrtící, jako by se pokoušela čelit lavině. A to tím spíše, že se jí po zradě snoubence i sestry, kterou právě zažila, zhroutil celý dosavadní život jako domeček z karet.
Special na přání341 G BMaxine Sullivanová (Sullivan, Maxine)Podezíravý manželCassandra se musí provdat za bratra svého zemřelého manžela, jinak jí hrozí, že přijde o dítě. V rodině svého nastávajícího má nálepku bezohledné prohnané nevěrnice, které záleží jen na penězích. S tímto názorem vstupuje do manželství s ní i Dominic. Jak Cassandru poznává, začíná mít větší a větší pochybnosti o tom, zda je to pravda…
Special na přání342 H AJanice Maynardová (Maynard, Janice)Zakázaná vášeňTrent po Bryn nesmírně toužil. Byla jako nádherný motýl tančící na křídlech větru. Ale kdyby natáhl ruku a vzal si, co chce, nerozpadla by se mu v dlani na prach? Nezničil by ji? A nezničil by i sám sebe?
Special na přání342 H BKathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Nenadálé vzplanutíPo smrti svého bohatého otce se Melissa Jarrodová vrací do rodinného rekreačního komplexu v Aspenu. Přestože má jiné životní plány než stát se rančerkou, skončí v náruči okouzlujícího kovboje a záhy zjistí, že je těhotná. Dítě je však to poslední, co by si Melissa přála. Přeroste původně čistě fyzický vztah v lásku a přesvědčí ji Shane McDermott, že mají šanci?

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 683
Denní počet: 1
Počítáno od: 26.08.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace