Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2018

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány36 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Nezvaný hostDo Charitina malebného prázdninového penzionku na ostrově Orcas jezdí hosté za klidem a odpočinkem. Avšak agent FBI Roman DeWinter tuší, že právě tohle je úkryt, odkud někdo řídí nebezpečnou zločineckou organizaci. Všechny důkazy směřují právě k Charity Fordové. Pro Romana je to jen jeden z dalších rutinních a bezproblémových úkolů… jenže nepočítá s tím, že tahle milá majitelka hotýlku v něm dokáže probudit hluboko pohřbené city a ukáže mu, co je teplo domova!
Charity sice Roman přitahuje, jenže o něm neví vůbec nic! Představuje pro ni tento cizinec hrozbu? Nebo je mužem, na něhož celý život čeká?
Historická romance484 W Georgie Lee (Lee, Georgie)Dcera kurtizányMarianne má za sebou těžké dětství. Nikdy nepoznala opravdový domov, a kdykoli k někomu citově přilnula, pokaždé se dočkala jen zklamání. Jedinou útěchu nalézá u klavíru, dokonce skládá i vlastní hudbu.
Sir Warren před časem zakoupil romantickou usedlost a na opravy zchátralých budov i na své živobytí si vydělává jako uznávaný spisovatel. I jeho čas od času pronásledují drsné zážitky z minulosti, před nimiž se snaží vnitřně opevnit. Když se setká s Marianne a slyší její hudbu, zjistí, že je mu velkou inspirací v jeho tvorbě i v životě.
Historická romance485 Z Bronwyn Scottová (Scott, Bronwyn)Lekce francouzštinyZdá se to být jednoduché, ale jak se má nejžádanější svobodný mládenec londýnské smetánky soustředit na hodiny francouzštiny se slečnou Claire Weltonovou, když netouží po ničem jiném než přitisknout ústa k jejím půvabným rtům?
Nenápadná Claire Jonathona celá léta tajně miluje a tuto sezónu se konečně rozhodla s tím něco udělat. Čím více se k němu ale přibližuje, tím více si uvědomuje, jak málo ho zná a kolik ji toho musí naučit… Hlavně ji musí zasvětit do krásného umění, jak svést druhé pohlaví!

(První část minisérie Z chudobky manželkou)
Sladký život381 X Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Záměna na letištiNáhoda je svedla dohromady a náhoda si pak s nimi pohrávala i dál…
Dante předpokládal, že na Willow mu zůstane jenom vzpomínka. Na těch pár společných chvil na letišti a na polibek, který ho zasáhl jako blesk. A pak už jen rozloučení… a každý zamířil jinam.
Jenže se mýlil! A stačilo mu pár hodin, aby zjistil, jak moc Willow potřebuje. A to ještě pořád neměl ani představu o tom, jak hodně Willow potřebuje jeho!
A to, co začalo náhodným setkáním, se proměnilo ve společnou cestu do budoucnosti.

(Pátý svazek osmidílné řady o ztracených vzpomínkách!)
Sladký život382 Y Rachael Thomasová (Thomas, Rachael)Cesta do ŘímaTo, že se zničehonic v Římě objevila ta žena, se kterou prožil v Londýně noc, na niž se nezapomíná, Danteho překvapilo. Tím, že ráno utekla, dala přece jasně najevo, že o žádné pokračování nestojí. Když mu ale Piper vysvětlila, proč se ho přece jenom rozhodla vyhledat, pochopil…
Jenže Dante dokáže ve svůj prospěch využít i nepříznivé zvraty osudu!
Danteho návrh, kterým reagoval na zprávu, s níž za ním Piper přijela, byl nehorázný. Ale vlastně logický. A tak se rozhodla ho přijmout.
Jenže některé dohody se ukážou až s odstupem času jako nedodržitelné!

(Druhý díl minisérie Čtyři miliardáři a láska)
Sladký život Duo222 I ACaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Španělova chráněnkaPro Lilianu byl Izar dlouhá léta jenom tvář v novinách a časopisech a občas telefonát, mail či dopis, v nichž jí nařizoval, co dělat má a nemá, co dělat smí a nesmí. Byl sice jejím poručníkem, ale svého úkolu se zhostil tím, že ji poslal do té nejlepší internátní školy na světě a pak si žil jako dříve.
A teď je Izar tady. Je tady a je úplně jiný, než jak si ho Liliana pamatovala.
A Liliana je úplně jiná, než jak si ji pamatoval on!
Sladký život Duo222 I BSusan Stephensová (Stephens, Susan)Diamant z Ostrova králůOstrov králů… Díky nepochopitelnému vrtochu staré dámy teď patří rovným dílem Rosii, která se o ni roky starala, a Xavierovi, jejímu bohatému synovci. Ani jeden nemůže s dědictvím udělat, co by chtěl, protože závěť je nekompromisní…
A tak, když selžou všechny způsoby, jak protivníka porazit? nezbývá než se s ním spojit!
Sladký život Duo223 J ACarol Marinelliová (Marinelli, Carol)Princezna z IslyDo života mu vtančilo černovlasé a černooké tornádo a změnilo ho k nepoznání…
Aspoň takový měl pocit z princezny Lejly. Dorazila do Austrálie s tím, že měla seznam toho, co chce za týden prožít a on? On to prostě měl zařídit!
Lejla si špičkového právníka Michaila vybrala proto, že se jí zdál schopný, výkonný, odpovědný… Jenže byl… prostě úžasný!
A její život se změnil také k nepoznání!
Sladký život Duo223 J BKim Lawrenceová (Lawrence, Kim)Šejkova volbaPro suranského korunního prince Kámela to měl být úkol jako každý jiný, který mu svěřil jeho strýc-král. Ne, teď to bylo jiné! Neměl jenom zachránit z vězení sousedního státu tu nemožnou rozmazlenou fiflenu. On ji měl zachránit a vzít si ji za ženu!
Když se konečně otevřely dveře vězení, Hannah zadoufala, že noční můře je konec. Mýlila se…
Nebo snad ne?
Desire1146 K Joanne Rocková (Rock, Joanne)Nevěsta z kataloguPrimabalerína Sofie je na vrcholu své taneční kariéry. Čeká ji ještě poslední krok a získá i svoji životní roli. Její soustředění však narušil bohatý plejboj, který ji zcela nečekaně na letišti požádal o ruku. Skandálu se naštěstí pokusil zabránit jeho bratr Quinn, který Sofii navrhl, že bude hrát jejího snoubence, aby ochránil její pověst. Sofie nečekala, že by mohla podlehnout Quinnovu kouzlu a že jí předstírané zasnoubení přestane stačit…
Desire Duo1147 O ACatherine Mannová (Mann, Catherine)V bouři vášněMilionář a vědec Easton Lourdes dával vždy přednost životu v divočině před jistotou rodinného krbu. Ale když uvízl se svou sekretářkou kvůli hurikánu kdesi daleko od civilizace, vymkly se z kontroly nejen živly… Teď je Portia těhotná, čeká Eastonovo dítě. Jak dlouho dokáže své tajemství udržet? Zvlášť když začíná být jasné, že Easton udělá vše pro to, aby Portii znovu dostal do své postele…
Desire Duo1147 O BCat Schieldová (Schield, Cat)Sláva nestačíMia se ve stínu slavné sestry naučila být neviditelná. Všichni ji považovali za vhodnou jen k tomu, aby popové princezně dělala asistentku. To, že složila všechny její písničky, neměl svět vědět. Když na turné o Miu projevil zájem Nate Tucker, známý zpěvák, skladatel a producent, Mia byla v sedmém nebi, ale zároveň nevěřila v trvalost jeho citů. Copak se může tak úžasný muž zakoukat do takové šedé myšky, jako je ona?
Zlatá kolekce77 U Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Nevhodná partieLavender už táhne na třiadvacet, takže není divu, že má zato, že naděje na vdavky pro ni navždy pohasla. Neznamená to ovšem, že by ještě nepoznala muže, který by ji dokázal vzrušit. Jenomže ona je dcerou urozeného admirála, zatímco on pouze synem obchodníka! Barnabas je sice ve společnosti mladých dam oblíbený, ovšem sám si velmi dobře uvědomuje, že zvláště pro Lavender není právě vhodnou partií. Kdyby tak alespoň znal svého skutečného otce…
Special na přání335 G AKimberly Langová (Lang, Kimberly)V poutech mociCo může spojovat upjatého washingtonského politika Bradyho a nonkonformní aktivistku proti všemu a všem Aspyn?
Že toho není málo, zjistí oba mladí lidé díky poutům, která je spoutají dohromady, policejní cele, kde spolu musejí strávit nějaký čas, a jedné volební kampani…
Po ní si už nedokážou představit, že by je mohlo něco rozdělit!
Special na přání335 G BAnn Majorová (Major, Ann)Milenkou na měsícJako malé vyprávěla Amy maminka pohádku, že z ní jednou bude princezna. Amy vyrostla v nádhernou, ale plachou dívku, a žila úplně obyčejně, dokud ji nezastihla zpráva, že po tetě zdědila zámek ve Francii. Nebezpečně šarmantní hrabě Remy byl odhodlaný udělat cokoli, aby od ní zámek odkoupil. Ale Amy měla určitou podmínku…
Special na přání336 H AJennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Podplacený ženichBree pocházela z jedné z nejbohatších rodin v San Francisku a nemyslela si o sobě, že je bůhvíjaká krasavice. Proto už od mládí trpěla představou, že muži se o ni zajímají jen kvůli jejímu majetku. Když na dobročinném plese poznala atraktivního Gavina, zdálo se, že je to první muž, který ji vidí takovou, jaká je, a právě proto o ni usiluje. Bree se ani neodvažovala doufat, že by se spolu mohli sblížit…
Special na přání336 H BMichelle Celmerová (Celmer, Michelle)Tajné zásnubyElizabeth se právem cítila na královském plese jako Popelka. Však také mezi ty urozené hosty a celebrity vůbec nepatřila. Byla osobní asistentkou královny a pozvánku na ples dostala zcela mimořádně. Připadala si jako v pohádce, když ji o tanec požádal králův nevlastní bratr princ Ethan.

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 621
Denní počet: 1
Počítáno od: 12.05.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace