Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 4/2018

Zobrazuji informace o produkci 4 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány35 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Hrdina ze sousedstvíKdo je ten tajemný muž ze sousedství? Když se Mitch objeví u jejích dveří, Hester ví, že by se měla mít na pozoru. Vždyť se teprve nedávno nastěhovala a rozhodně netouží po nějakých problémech v podobě přitažlivého chlapíka odvedle. Zato Hesteřin devítiletý syn Rad si žádné skrupule nedělá - když totiž zjistí, že Mitch je autor jeho oblíbených komiksů, je pro něj prostě hrdina!
Mitch sice není žádný superman, ale své nové sousedce by klidně snesl modré z nebe. Jenže nejdřív ji musí přesvědčit, že není žádný "potrhlý chlap, který nedělá nic pořádného"!
Historická romance482 W Louise Allenová (Allen, Louise)Nevhodná nevěstaPůvabná Phyllida se dokázala vyrovnat se společenskou překážkou svého nemanželského původu a ze všech sil se snaží udržet svého bratra, nemajetného šlechtice, na takové úrovni, aby si mohl vybrat bohatou nevěstu, která by pomohla zchudlé panství postavit na nohy.
Sny o šťastné budoucnosti se jí ale začnou hroutit, když se setkává s Ashem, který vyrůstal v Indii a do Anglie se vrátil, aby se stal budoucím markýzem s velkým panstvím. Dohromady je svede několik náhod a Phyllida se obává, že nebyly právě šťastné…
Historická romance483 Z Georgie Lee (Lee, Georgie)Odpuštěná vinaJednoho pozdního večera vtrhne Susanna Lambertová, nelegitimní dcera vévody z Rocklandu, do kočáru neznámého muže, a tím obrátí nejen svůj, ale i život Justina Connora, jehož tak náhle v kočáru přepadne, vzhůru nohama. Její otec totiž vidí jedinou možnost, jak se zbavit nechtěné dcery, v jejím sňatku s Justinem, s nímž ji v kočáře přistihne.
Pro Susannu i Justina se tím otvírá možnost nového a šťastnějšího života, ovšem kdyby nebylo temného tajemství, které se před ním snaží Susanna zatajit…

(Druhá část minisérie Manželství z rozumu)
Sladký život379 X Caitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Setkání na MauiAnaisina zrada Daria nepřebolela ani po šesti letech? Od onoho večera, kdy se zhroutil celý jeho svět, Dario nepromluvil ani s Anais, ani se svým bratrem.
Snad jedinou věc, kterou Anais nepochopila, bylo to, proč se s ní Dario za všechny ty roky nechtěl rozvést. Vyhnal ji ze svého života, odmítl uvěřit tomu, co mu říkala? ne, on tomu neodmítl uvěřit, on si to odmítl vyslechnout!
A teď se setkali na havajském ostrově Maui… A aniž by to ve chvíli, kdy si po letech stanuli tváří v tvář, tušili, obrátili v knize svých životů další list.
Ale co bude na tom následujícím?

Čtvrtý svazek osmidílné řady o ztracených vzpomínkách!
Sladký život380 Y Abby Greenová (Green, Abby)Polibek za milion dolarůSvatba?! Nic jiného nemůže Benovi jeho reputaci vylepšit. Pokud by si ale našel manželku, nějakou hezkou, hodnou, věrnou a poslušnou ženu, museli by mu paparazzi dát pokoj! A on by se mohl klidně věnovat tomu, co považuje v životě za nejdůležitější ? vydělávání peněz.
Lia ani netušila, že ji otec do té luxusní seznamovací kanceláře zapsal. Nebo na to spíše zapomněla. A tak to, že se s ní chce setkat miliardář s pošramocenou pověstí, pro ni bylo více než překvapením.
A to, že se nenechal odbýt, i když se k němu chovala opravdu ošklivě, ji překvapilo ještě více!

První díl minisérie Čtyři miliardáři a láska!
Sladký život Duo220 I AJulia Jamesová (James, Julia)Popelka a řecký princKdo by ten příběh neznal ? zlá macecha a dvě dcery? ta krásná, vlastní, a umouněná nechtěná… prostě popelka.
Jenže Ellen není správná Popelka z pohádky. Umí zatnout drápky a dokáže se bránit. A to nejenom maceše a nevlastní sestře, ale i… inu, v pohádce o Popelce přece musí být princ!
Max ovšem není ten nejsprávnější princ. Koneckonců ta umouněná holka mu jenom brání získat, co chce!
Jenže co by to bylo za pohádku, kdyby k sobě Popelka a princ nenašli cestu?
Sladký život Duo220 I BKate Walkerová (Walker, Kate)Růže z LondýnaPřed deseti roky Rose svého prvního a jediného milence Jetta zradila. A věděla, že ho zrazuje, nic jiného jí ale nezbývalo. Pokud chtěla zachránit sebe. Pokud chtěla zachránit jiné.
Před deseti roky ho Rose zradila, a Jett, dnes španělský aristokrat Nairo, nikdy nepochopil, proč to udělala. Ne, nehledal ji, když ji ale náhodou potkal… Pomsta nejlépe chutná studená!
Jenže… Kdo vlastně koho zradil?
Sladký život Duo221 J ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Zaváti sněhemMuž, který se objevil na zápraží Beckyina domu, měl směšný kabát, směšné boty a směšné autíčko, které by muselo během pěti minut uvíznout někde v závěji. A tak mu Becky nabídla přístřeší.
O tom, že se u ní Theo neobjevil náhodou, neměla ani tušení!
Stačilo pár minut, aby si Theo oddychl. Získat od té naivní venkovanky to, pro co si přišel, nebude těžké…
Ale potom začal padat sníh!
Sladký život Duo221 J BAnnie Westová (West, Annie)Na titulní straněKdyž se tenkrát záhratský korunní princ Idrís naposledy loučil s tou milou Angličankou Arden ? znala ho jenom jako studenta Šákíla a neměla jeho adresu ani telefonní číslo ?, nepředpokládal, že ji ještě někdy v životě uvidí. Když ji ale teď spatřil zavěšenou do svého bratrance, začal vidět rudě. A vůbec nezáleželo na tom, že měl sám před svatbou!
Jak se mu podaří vyřešit tenhle trojúhelník?
Když se navíc ukáže, že jeho vrcholy jsou úplně jiné, než se domníval?
Desire1144 K Kimberly Van Meterová (Meter, Kimbery Van)Schůzka s osudemPlavbu na lodi pro nezadané Teaganovi koupil bratr, prý aby si trochu užil. Teagan to považoval za ztrátu času i peněz do okamžiku, kdy se seznámil s Harper, nádhernou obyvatelkou sousední kajuty. I když kráska zpočátku Teagana ignorovala a snažila se vetřít do přízně starého miliardáře, Teagan rozehrál svou vlastní hru. Ani na okamžik nepochyboval, že výhra ? Harper, bude jeho…
Desire Duo1145 O AElizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Tisíc chutí láskyKdyž Hogan zjistí, že se stal dědicem miliardového majetku po své biologické rodině, vidí to jako šanci, jak by mohl znovu získat svou lásku ze střední ? Anabel, od které ho odtrhl nerovný původ. Aby získal její pozornost, najme si kuchařku Chloe, která vaří pro bohaté a vysoce postavené osobnosti. Doufá, že tím k sobě Anabel připoutá, ale namísto toho se v něm začíná rodit láska k Chloe…
Desire Duo1145 O BOlivia Gatesová (Gates, Olivia)Šokující plánNebezpečně přitažlivý šejk Numair uhrane princeznu Jenan na první pohled. Když ji navíc přesvědčí, že zná cestu, jak předejít domluvenému sňatku mezi ní a vládcem pouštního království, Jenan nemůže uvěřit svému štěstí. Šejk za svou službu však požaduje šokující cenu… dědice! I když Jenan rozum napovídá jeho návrh odmítnout, tělo a duše ji vedou opačným směrem.
Zlatá kolekce76 U Meg Alexanderová (Alexander, Meg)Návrat ztracené milenkyOdešla z Abbot Quincey jako obyčejná Gina Westcottová, vrací se jako lady Whitelawová. A po deseti letech se znovu potkává s mužem, který jí kdysi zlomil srdce.
Gina ví, že Gilesovi jeho čest nedovolí, aby se o ni ucházel. Nesnesl by, aby si o něm lidé mysleli, že se sňatkem s bohatou nevěstou snaží přijít k majetku. Jenže ona po něm touží a neví, co by měla udělat, aby ho získala za manžela!
Special na přání333 G AJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Vášnivá PařížRafael Cruz byl krutý. Lámal ženská srdce bezohledně… Louisa, jeho pravá ruka, to musela vědět nejlépe. Pět let pro něj pracovala. A pět let ho tajně milovala! Pak ale přišla jedna vášnivá noc v Paříži, po níž mělo už navždy být všechno jinak.
Ještě ale musí protéct Seinou hodně vody, než všechno dobře skončí…!
Special na přání333 G BTessa Radleyová (Radley, Tessa)Návrat nevěrniceJayne se vrací do pouštní země Zayedu, aby se tam rozvedla se svým manželem Tariqem. Tariq, následník emíra, před pěti lety uvěřil lživému nařčení, obvinil Jayne z nevěry a vyhostil ji ze země. Nyní se situace změnila a Tariq poznal, že měl své ženě více důvěřovat. Podaří se mu přesvědčit Jayne, aby se místo rozvodu vrátila zpátky k němu?
Special na přání334 H ADay Leclaireová (Leclaire, Day)V pastiDva staré italské rody mezi sebou uzavřely smlouvu. Jejich děti, Ariana a Lazzaro, se vezmou, a tak bude naplněn jejich osud a zpečetěno i obchodní spojení. Ale obstojí smlouva rodičů v moderním světě? Ariana i Lazzaro si do manželství nesou svá tajemství, kterých se nehodlají vzdát.
Special na přání334 H BNatalie Andersonová (Anderson, Natalie)Svět modelinguMalý svět sydneyské podnikatelky Cally se zhroutil ze dne na den. Když v podstatě proti své vůli vyhrála na aukci svobodných mládenců bývalého manekýna Blakea, nevěděla co s ním. K příliš pohledným lidem měla i kvůli své matce, chladné a sebestředné stárnoucí supermodelce, averzi.
To Blake přesně věděl, co si s nesmělou Cally počít!

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 672
Denní počet: 1
Počítáno od: 25.04.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace