Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/2018

Zobrazuji informace o produkci 2 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány34 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Nedokončená záležitostOpatrné cityVanessa, světoznámá pianistka, se po smrti otce vrací do rodného města, aby se tu po dvanácti letech znovu setkala s matkou - a našla odpovědi na řadu otázek, jimiž se tak dlouho trápila. Konečně se dozvídá pravdu o tíživé a pohnuté matčině minulosti i důvodech, které vedly její studentskou lásku Bradyho k tomu, že ji opustil. Vanessa se teď s Bradym pomalu sbližuje, ale navázat důvěrný vztah se bojí. Sama ještě neví, co podnikne s vlastním životem?
Romány34 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Láska pro vítězeOpatrné cityJohanna je úspěšná televizní produkční. Stálo ji nemálo úsilí prosadit se ve světě, v němž prim hrají muži, a je na svůj úspěch patřičně hrdá. Poučena příkladem svého otce, věhlasného producenta, nevěří v trvalost vztahů a vyhýbá se mužům, zejména těm ze světa showbyznysu. Potom však potkává Sama, talentovaného herce, jehož hvězda strmě stoupá. Samovi cit neomylně říká, že pod maskou nepřístupné, ambiciózní a soběstačné produkční se skrývá křehká, citlivá a po lásce toužící žena. Zároveň tuší, že Johanna v sobě nosí jakési dávné tajemství, které jí brání opravdu milovat.
Historická romance478 W Lara Templeová (Temple, Lara)Odmítavý vikomtPřed deseti lety měla Alyssa Drakeová zlomené srdce, když musela přihlížet, jak ponížený Adam Alistair odjíždí z jejího sousedství. Teď se sice vrátil, zdědil rodinný titul, ale stal se ještě nepřístupnější než předtím.
Přestože se Alyssa zapřísáhla, že jeho kouzlu už nikdy nesmí podlehnout, když je Adam obviněn z vraždy, nedokáže odolat, aby mu nepomohla…
Historická romance479 Z Sophia Jamesová (James, Sophia)Spojeni dechemLady Sephora Connaughtová, dokonale vychovaná mladá dáma, považovaná za hvězdu salonů, spadne do Temže a v prudkém proudu se topí. Bez zaváhání ji zachrání Francis St Cartmail, hrabě Douglas. Od té chvíle Sephora tuší, že se v ní ukrývá i jiná stránka osobnosti, která se vymyká společenským zvyklostem.
Francise St Cartmaila považuje londýnská smetánka za násilníka a zpustlíka a pohrdá jím, Sephora ho však začíná poznávat blíž a postupně se přesvědčuje, že Francis je jediný, s kým chce spojit svůj život?

(Závěr minisérie Šlechtici bez groše)
Sladký život375 X Maya Blakeová (Blake, Maya)Ztracená šperkovnicePutování za vzácnou šperkovnicí, druhou ze ztracených vzpomínek!
Allegra by se pokusila splnit každé dědečkovo přání, i kdyby nebylo vysloveno za tak dramatických okolností. Ale touze starého, umírajícího muže, který chce shromáždit zpět své ztracené vzpomínky, vyhovět musí.
Za každou cenu!
Pro Ráhíma představovala Allegra splněnou fantazii. Mohla se stát se svou nadací novou tváří jeho království, které převzal po otci v zuboženém stavu.
Jenže Allegra nemá o jeho zemi zájem?
A tak jim zbyla jenom jediná společná noc!
(Druhý díl osmidílné řady o ztracených vzpomínkách!)
Sladký život376 Y Tara Pammiová (Pammi, Tara)Pro tvůj smíchLuca byl vždycky "ten horší", ve stínu svého odpovědného bratra. A tak se snažil z toho stínu vystupovat, jak se jen dalo ? skandály, alkoholem, ženami… Jenom málokdo ale ví, jaký je Luca doopravdy!
Se Sophií ho osud svedl dvakrát. A ani jednou nebylo o co stát. Před deseti roky jí ublížil… a utekl. Teď dostal možnost všechno napravit.
Nebo jí ublížit znovu, a ještě více!
Jenže Sophia je už také někým úplně jiným, než bývala. Je tvrdá, houževnatá a odhodlaná. Odhodlaná dostat to, co si přeje, to, co si zaslouží.
A pokud tím něčím má být Luca… Získá ho. Veškerý jeho odpor je marný!

(Přímé pokračování příběhu Hvězdy nad jezerem z ledna!)
Sladký život Duo216 I ASharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Vládce mého srdceTak si to přeje kníže… A co si přeje vládce, to se taky stane…
Marně se Lisa bránila, marně se snažila uniknout. Luc, jinak kníže středomořské Mardovie, se rozhodl, že se ta londýnská módní návrhářka, která podlehla jeho šarmu, stane kněžnou. A dítě, které čeká, dědicem trůnu.
Ale být uvězněná v pohádkovém zámku na pohádkovém ostrově bez lásky? Ne, to Lisa nedokáže!
Sladký život Duo216 I BSusan Stephensová (Stephens, Susan)Láska v dunáchIsla toho má moc… Školu, práci servírky, a k tomu si ještě občas musí přivydělávat jako tanečnice v baru. Má ale i jeden velký sen - dostat se do tajemného Q´Akábí a pracovat zde v místní přírodní rezervaci.
Setkání s Šázímem, panovníkem pouštního království, naplnění jejího snu přispěje.
Jenže teď se musí Isla vypořádat s dalším problémem: To, co ji v Q´Akábí láká, už není jenom práce v rezervaci!
Sladký život Duo217 J AJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Kdo uteče, prohrajeVinovi připomínala Scarlett Popelku… Jen tak trochu naruby!
Jejich první setkání skončilo "svatební nocí", po tom druhém mu po ní nezůstal střevíček. Naopak - zmizela mu i se střevíčky, které jí zrovna koupil - a nádavkem k tomu i s jeho peněženkou!
Potřetí už se Scarlett Vinovi zmizet nepodařilo. A dokonce se mu snad podaří jí nasadit i prsten. Ale být poslušnou manželkou plnící každé přání svého muže…?
Ne, takovou se Scarlett nestane nikdy!
Sladký život Duo217 J BLouise Fullerová (Fuller, Louise)Srdcové esoPět roků trvalo, než Addie zvedla telefon a zavolala… komu vlastně? Byl Malachi pořád její manžel, když od něj odešla jenom několik hodin poté, co mu před oltářem slíbila svou věrnost?
Malachi si uvědomuje, že to byl on, kdo ublížil více. K definitivnímu ukončení manželství se ale - stejně jako Addie - nemá.
Ovšem myšlenka na to, že by mu mohla Addie dopřát líbánky, o něž ho svým útěkem připravila, je tak lákavá…
Desire1140 K Elizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Nežádoucí dědictvíMiliardář Tate byl se svým dosavadním životem naprosto spokojený. Stačila však jedna návštěva právničky Renaty a vše se změnilo v naprostý chaos. Informace o dědictví, o které nestál, a o rodině, kterou neznal, to byl jen začátek všech zmatků. Tatea čekalo dobrodružství v pustině s divoškou, která jen náhodou byla také právničkou…
Desire Duo1141 O AKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Hledání důkazůPřed deseti lety byl profesionální hráč amerického fotbalu Hunter falešně obviněn z vraždy a teprve nyní se konečně dostává blíž k pravdě. Hledá důkazy a zdá se, že k nim nevede jiná cesta, než že svede dceru bývalého kouče Ferrin. Čím víc se ale s Ferrin sbližuje, tím je pro Huntera důležitější jejich vztah než dávná minulost…
Desire Duo1141 O BJoss Woodová (Wood, Joss)O co vlastně jdeCal a Quinn vstoupili do formálního manželství, aby každý z nich vyřešil své problémy. To, co mělo být jednoduché, bezproblémové a bezpečné, se ale zvrtlo. Najednou nevěděli, co si počít s chtíčem a přitažlivostí, které zásadně ohrožovaly jejich přátelství. Přátelství, které bylo jejich nejdelším a nejdůležitějším vztahem!
Zlatá kolekce74 U Gail Whitikerová (Whitiker, Gail)Skandál v dívčí školeVe snaze ochránit svou nevlastní sestru a chráněnku před nevhodným nápadníkem se Oliver Brandon rozhodne poslat ji do Dívčí akademie poblíž Steepwoodského opatství. Jaké je však jeho překvapení, když zde jako jednu z učitelek poznává dívku, již před dvanácti lety zastihl ve velice choulostivé situaci svědčící o její morální zkaženosti. Jeho rozhodnutí je jasné - Helena Coverdalová musí akademii opustit!
Nebo že by snad byla pravdivá její verze události?
Special na přání329 G AJacqueline Bairdová (Baird, Jacqueline)Prozření v Monte CarluUhrančivý peruánsko-španělsko-řecký magnát Anton mladičkou Emily, anglickou archeoložku, okamžitě okouzlil! O to hroznější bylo její vystřízlivění po svatební noci na palubě jachty, kotvící v Monte Carlu. Anton si ji nevzal proto, že by ji miloval! Za ženu ji chtěl proto, aby se jí pomstil. Za něco, co nespáchala a za co podle ní nemohl ani její otec, kterého Anton obviňoval…
Special na přání329 G BJan Colleyová (Colley, Jan)Nejcennější diamantCharizmatický australský obchodník s diamanty Quinn učinil návrhářce šperků Danielle Hammondové nabídku snů: za pohádkovou odměnu vytvoří šperk z legendárního diamantu. Byl v tom ale háček - Dani měla po dobu práce na zakázce bydlet u Quinna v domě!
Special na přání330 H AChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Nebezpečné poblouzněníEmma, mladá vdova z drsného Northumberlandu, zná pouze práci… O tom, že by se něco mohlo změnit k lepšímu, si nenechává ani zdát!
Italskému miliardáři Rokkovi leží zdravotní sestřička, se kterou se seznámil u své anglické babičky, pěkně v žaludku. Když však Emma odloží tlustou bundu, šál a čepici, změní se Rokkův odpor v touhu. A protože je Rocco muž činu, rozhodne se kout železo, dokud je žhavé…
Special na přání330 H BRobyn Gradyová (Grady, Robyn)Sladké vydíráníProslulý boháč Tristan se po hořkých zkušenostech s nenasytnými a lačnými ženami zřekl veškerých romancí - tedy až do chvíle, kdy prožil vášnivou noc se svojí tichou hospodyní Ellou, z níž se vyklubala dlouhonohá blond bohyně.

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 739
Denní počet: 1
Počítáno od: 25.02.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace