Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/2017

Zobrazuji informace o produkci 12 / 2017


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány33 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Zaostřeno na láskuŽhavé dotekyÚspěšná fotografka Bryan má před sebou zajímavý úkol: společně s Shadeem Colbym zdokumentovat americké horké léto. Před sebou mají tři měsíce společné práce. Oba se v minulosti v lásce zklamali, a tak nehodlají znovu otevřít svá srdce a nechat se zranit. Jsou přesvědčeni, že ani jeden z nich není pro manželství stvořen. Při svém putování po Americe se však setkávají s láskou, touhou a něhou na každém kroku?
Romány33 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Vůně bazalkyŽhavé dotekyJuliet se na tři týdny stává manažerkou Carla Franconiho, jenž právě vydává svou třetí kuchařku, a podnikne s ním propagační turné po Spojených státech. Během cesty se do ní Carlo, ověnčený pověstmi neodolatelného svůdníka, zamiluje, a ačkoli se Juliet zuby nehty brání, zanedlouho mu podlehne. Jak se ale podaří najít kompromis mezi praktickou Juliet a impulzivním Carlem, mezi zamženým New Yorkem a prosluněným Římem, mezi specialitami okořeněnými vůní bazalky na bílém porcelánu a hamburgery v umaštěném papíru?
Historická romance474 W Annie Burrowsová (Burrows, Annie)Unáhlená svatbaLady Julie Whitneyová je s rozumem v koncích. Muž, jehož si zvolila za manžela, se stále nechce vyjádřit. Pak ale dostane skvělý nápad: uprostřed maškarního plesu a pod vánočním jmelím bude kompromitována, takže se s ní její vyvolený bude muset oženit! A Julie je skutečně kompromitována… ovšem zcela jiným mužem!
Historická romance475 Z Lucy Ashfordová (Ashford, Lucy)Kapitánova miláEllie Duchampsová přijme na naléhání svého umírajícího otce nabídku anglického šlechtice, aby s ním odjela do jeho domu v Londýně, protože je prý její vzdálený příbuzný. Později se ocitne na kentském pobřeží, kde se objeví další tajemný muž - vzrušující Luke Danbury, bývalý armádní kapitán s pověstí nebezpečného člověka a pašeráka. Ellie hned při jejich prvním setkání cítí, že tento muž sehraje v její budoucnosti významnou roli?
Sladký život371 X Abby Greenová (Green, Abby)Svůdník z pouštěČert mu byl tu rudovlásku dlužen!
Když Arkim viděl tu ženu poprvé, vytušil, že s ní budou problémy. Když se s ní setkal podruhé, pochopil, že ty problémy budou mnohem větší, než si dokázal představit. A když se s ní setkal potřetí… překazila mu svatbu.
Sylvie si nemohla pomoci. Ten snědý muž ji přitahoval. Tak jako ještě nikdo. To ale nebyl důvod, proč vstoupila do kostela a zmařila jeho sňatek se svou sestrou. K tomu měla jiné důvody. Bylo to tajemství, a nebylo to tajemství její.
Jenže teď musí očekávat trest…
Sladký život372 Y Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Obchod s láskouNikolai nečekal, že by tu drzou zrzku, která v něm dokázala během chvilky vyvolat nejdříve vztek, hned vzápětí touhu? a pak zase vztek, ještě někdy uviděl. A kdyby snad ano, kdyby dostal ten pošetilý nápad ji znovu vyhledat a pokusit se uspět tam, kde neuspěl, nikdy by ho nenapadlo, že se ta drobná dívka může stát nástrojem jeho odplaty.
Nikolaiova nová nabídka byla ještě neomalenější než ta, s níž na ni vyrukoval před rokem. Problém je v tom, že tentokrát ji Ella odmítnout nemůže.
A možná ani nechce?
Sladký život Duo212 I AMichelle Smartová (Smart, Michelle)Pomsta narubyCelá ta rodina bude trpět! O tom Gabriele snil po oba roky, které, ač nevinný, strávil za mřížemi. Celá ta rodina je prohnilá a zkažená. A Elena nemůže být jiná… Když mu dcera jeho úhlavního nepřítele padla do rukou, zajásal. Jeho pomsta se mohla stát dokonalou!
Elena nevěří tomu, že by se její otec jakkoliv provinil, aby ho ale zachránila, je ochotna vyhovět požadavku svého věznitele. I ona je ale rozhodnuta se mu pomstít…
Sladký život Duo212 I BCaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Královská rošádaAby svým přívržencům dokázal, jak špatný by byl král, je arcivévoda Cairo ochoten udělat vše. Třeba… třeba se i oženit. A za manželku si vzít někoho, kdo by královnou nemohl být v žádném případě. Bulvárem propíranou a dvakrát rozvedenou a jednou ovdovělou tanečnici u tyče Brittany.
Jenže splést se může každý. A nakonec Cairo zjistí, že nejenom, že Brittany je jiná, než si myslel, že jiný, než za jakého se považoval, je i on sám!
Sladký život Duo213 J AMaisey Yatesová (Yates, Maisey)Řek na ManhattanuApollo měl jméno jako bůh, ale nenávidět uměl jako ďábel. A netajil se tím, že jeho cílem je zničit nevlastního otce, muže, který ho zradil. Bohužel na palebné čáře mezi nimi zůstala stát Elle. Žena, která za nic nemohla, žena, jejímž prostřednictvím se Apollo rozhodl zasadit svému protivníkovi poslední ránu. Elle byla totiž jeho dcera! A to, že Elle Apolla přitahovala, to, že on přitahoval ji, představovalo v jeho plánu jenom poslední mistrovský tah štětcem!
Sladký život Duo213 J BJennifer Haywardová (Hayward, Jennifer)Umění zapomínatI přes to, co se mezi nimi v minulosti stalo, se nakonec princezna Stella rozhodne přijmout nabídku krále Kostase, mladého vládce sousední Carnelie, a provdá se za něj. Ne, už do něj není zamilovaná, jako tomu bylo před deseti roky, a chápe, že on ji milovat nebude nikdy. Ale je to svazek, který může překonat všechno zlé, k čemu v minulosti došlo.
Desire1135 K Andrea Laurenceová (Laurence, Andrea)Havajská tanečniceLana a Kal jsou už dva roky nejlepší přátelé. Oba hodně pracují a jsou ambiciózní, takže spolu dobře vycházejí. Lanina sestra se však zaplete do obchodu s drogami a Lana si chce vzít do péče její půlroční holčičku. Aby jí soud dítě svěřil, je nutné, aby působila co nejzodpovědněji - musí mít byt, chůvu a ideálně být vdaná. Proto požádá o manželství právě Kala, který by se za normálních okolností nikdy neoženil…
Desire Duo1137 L AMaureen Childová (Child, Maureen)Past na poustevníkaOsamělý rančer Jake Hunter si na vysoké hoře nad jezerem vychutnává svůj klid až do chvíle, kdy za ním jeho matka pošle svou asistentku Cassii, která vnese do jeho poustevnické říše chaos. Vrhnout se do víru vášně se Jakeovi líbí, ale o vztah nebo manželství nestojí, a tak dá raději přednost samotě. Netuší, že Cassie odjíždí těhotná…
Desire Duo1137 L BSilver Jamesová (James, Silver)Senátorovo srdceTisková mluvčí senátora Claytona Barrona Georgie už pěknou řádku let svého šéfa tajně miluje. Při potyčce se senátorovými odpůrci se zraní, ale Clay ji jako rytíř zachrání. Bohužel se to vše odehraje před všudypřítomnými objektivy novinářských kamer a fotoaparátů. Spekulace novinářů o tom, co je mezi Georgií a Clayem jen uspíší nevyhnutelnost jejich sblížení…
Desire Duo1136 O ATiffany Reiszová (Reisz, Tiffany)Železná ladyVeronica, zvaná Flash, má netradiční zaměstnání jako svářečka u stavební firmy, ale touží prosadit se jako umělkyně, protože už roky vytváří kovové plastiky. Inspirací se pro ni stane i bouřlivý vztah k šéfovi stavební firmy Ianovi. To, co zpočátku vypadalo jako čisté sexuální poblouznění, přeroste k jejich překvapení ve vážnou známost…
Desire Duo1136 O BSara Orwigová (Orwig, Sara)Pouhá náhradnice?Ovdovělý podnikatel Aaron Nichols přijíždí do tornádem poničeného Royalu, aby pomohl s nápravou škod. Těší se na setkání se Stellou, s níž před časem strávil vášnivou noc. Když zjistí, že Stella otěhotněla, nachází znovu chuť do života a chce se s ní oženit. Stella ale odmítá, protože se chce vdát ze skutečné lásky a nechce být pro Aarona jen pouhou náhradnicí…
Zlatá kolekce72 U Anne Herriesová (Herries, Anne)Podvržený osudOlivie Roade Burtonová se rozhodne vrátit po nepříjemném skandálu do společnosti. Pomůže jí k tomu její sestra Beatrice, která se provdala za lorda Ravensdena a pozvala Olivii na sezónu do Bathu.
Už cestou Olivie potkává neobyčejně přitažlivého Jacka Denninga, který se právě vrátil z anglo-francouzské války. Co se však skrývá v jeho očích za temné tajemství?
Special na přání325 G AAbby Greenová (Green, Abby)Uvězněná na ZantePro Rika, řeckého podnikatele, bylo to setkání zjevením! Servírka, jež ho obsluhovala, už dva roky hrála hlavní roli v jeho snech. Byla tím nejkrásnějším, co ho v životě potkalo, a nikdy si nepřestal vyčítat, jakým způsobem ji opustil!
Pro Gypsy, osamělou mladou Angličanku, bylo to setkání naplněním nejhorších nočních můr. Ne že by ta jedna jediná noc, strávená s Rikem, nebyla pro ni nezapomenutelná. Ostatně jak by také být mohla, když každý den vídala Rikovy rysy ve tváři své roční dcery! Ale se sobcem, jenž od ní odešel tak, jako to udělal Rico, se o Lolu nikdy dělit nebude!
Special na přání325 G BJackie Braunová (Braun, Jackie)Vdavky na ManhattanuÚspěšná Samantha nikdy nepodceňovala konkurenci, zvlášť když je jejím soupeřem bývalý snoubenec Michael. Na všechny jeho triky - sebejisté vystupování, svádivý úsměv, neodolatelný sex-appeal - je připravena a nedopustí, aby jim znovu podlehla. Avšak brzy zjistí, že čas jejich city neotupil, a tak musí zápasit s touhou a vášní, která je k sobě přitahuje.
Special na přání326 H ARebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Vánoce v AlpáchMezi Crystal a Raoulem to vždycky pořádně jiskřilo! Jenže tenhle pohledný Francouz je bratrem jejího zesnulého manžela a Crystal se rozhodne, že si od něj musí udržovat odstup. Raoul se ale jen tak snadno nevzdává: Vánoce klepou na dveře, zasněžená alpská krajina láká k romantickým projížďkám na saních a příjemné teplo praskajících polen v krbu je znovu svede dohromady…
Special na přání326 H BCaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Mezi pařížskou smetánkouTo, co Tárik, vládce pohádkově bohatého pouštního království Núr, potřebuje ze všeho nejvíce, je tlustá čára, kterou by udělal za bouřlivou minulostí. A definitivně se rozloučil s Jessou, dívkou, jež před pěti roky, když studoval v Anglii, k této jeho minulosti neodmyslitelně patřila… A jež ho bez slůvka vysvětlení opustila. Jenže za minulostí, skrývající neobjasněná tajemství, se tlustá čára udělat nedá!

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 704
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2017

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace